Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Grethy, super si se spomnila, držimo pesti, saj veš..... Hvala Goldika, to je zraslo na zelniku "GigiDajamajaGrethy - GDG" jaz sem samo akcijo otvoritve nardila ... Sicer pa z vsem srcem navijamo za uspehe na vseh temah, ker je pač tako, da se predvsem in le tisti, ki nam ne uspe, lahko najbolje razumemo, kako nam je ko ne gre, tu v tej temi je pa to še toliko bolj zaguljeno, ker nam rodna doba KAO uhaja ... kar se tega tiče se itak ne strinjamo da bi to lahko bil kar 43. rojstni dan, saj smo ugotovile, da nam več al manj še vse zadeve čist dobro funkcionirajo, podporo pa dobimo ravno tako kot mlajše borke ... Kruce, lej, sej si vidu da jz tud nisem več v kaki hudi žurerski formi, ampak ... pa če bi tud bla, prideva ane ??? Kajšica moja draga, veš da tudi čez deset let, ko me bo minila volja in bom odprla temo "obupali smo" te bom še zmer vesela tud tam, ampak sam na čvek, jasno !?!?!?! Mausikaa, velkomen, nas je tolk da si mislt ne moreš, tako da, če kero poznaš, jo kr za rokav pocukej in ji nalimej na čelce link, pa naj prijuriša tudi med nas ... boš presenečena kolk nas bo ... več ko nas bo VEČ volje bomo imele za naprej lezt in se borit ... Bbpikica, ti vražiček čedni, si čist taka narisana tu, kot si bla snoč tam, te je lepo videt tud tukaj ... ta tema je pa nam na kožo, a ???? Barbara B, dobrodošla v čvekalnico nas plezalk v Abrahamovo naročje (uf se hudo sliš) Aqua77 čist prehitro tečejo leta, zato te bomo kr posvojile, pa boš tud ti med nami, upam že v naročju s kako štručko ko boš ujela štirico, vsekakor pa v navijaški sestavi 40+ Kind lady tudi tebi dobrodošlica, zaenkrat s simbolčki, ki povedo svoje, kasneje pa ko boš ujela čas in potrebo po klepetu z nami, pa tudi z besedami ... bajdvej - lep lepcan kuži !!! Miška draga (lubica srčkana vem da ti sedejo te opazkice) v to da imam/o tvojo podporo tud za sekundo ne bi podvomla, ker mislim, da jo imamo od vseh ki so bli včer prisotni, vključno z unim ki nas je na prostem čuval, sej veš, un mali simpatični kužek .... Gigika ... pa smo štartali, a ?? Čokolatini so bli famozni ... joj sej res, sem ti dolžna un link ... grem zdej brsk brsk
< Sporočilo je popravil Grethy -- 21.12.2008 16:04:40 >