|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
11.2.2009 12:46:35   
pikica36
ja, ja, jemljemuser posted image  ampak prejšnje meseca pa ga nisem pa je bilo isto S****
user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 976
11.2.2009 12:48:24   
gigi1
He, he... pol maš pa joškice kar po defaultu pripravljene za akcijo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 977
11.2.2009 12:50:08   
pikica36
user posted image user posted image  JA, JA "ŠTA" BOuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
11.2.2009 12:51:21   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  Ata pa vesel k radio user posted image  user posted image  user posted image . A kej kanale štela? user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 979
11.2.2009 12:52:53   
pikica36
UF,,, prvih 10 dni po user posted image  na full, pol pa more met varnostno razdaljo od mojih zizuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 980
11.2.2009 12:56:52   
gigi1
Hmmm... mene tud po O kar vse nekaj moti user posted image . Se mi zdi, da mi prav libido pade..No, to se dogaja zadnje čase...prej nisem imela teh težav. A je možno, da po O že kar mislimo, da smo user posted image  in se pol kao temu "primerno" obnašamo user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 981
11.2.2009 13:11:34   
pikica36
ja zanimivo, tud men se to dogajauser posted image šebolj zanimivo pa je to, da preden smo delali na projektuuser posted image  in sem še imela zaščito, sploh nisem imela od O naprej bolečih in napetih prsiuser posted image  tako da pomojem psiha dela 100/huser posted image .
in si kakih utvar o user posted image  sploh ne morem delat prej preden da ni čas zauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 982
11.2.2009 15:14:52   
Še ena T
Se javljam na raportuser posted image

Imam toliko dela, da sploh nimam časa čekirat, ampak bom prebrala vse za nazajuser posted image

Ena je spraševala za krvomočnico. Pije se od M do O, potem pa ni več priporočljivo, kot sem brala tu na RR. Ah, ampak jaz sem jo ta mesec pozabila piti. Ima pa sigurno nek vpliv, ker imam po njej čisto drugačno M. Baje krepi maternično sluznico, da lahko lažje pride do vgnezditve.

No, jaz čakam, pa čakam... Sicer sem malo jezna, ker je ravno na dan, ko bi po mojem izračunu bilo največ verjetnosti za uspeh,  bil moj dragi na službeni poti. Ok, saj vem, da je to brez veze, ampak se vseeno sekiram. No, če bo kaj sreče, lahko da je zalegla telovadba na ostale dni.

Tudi meni libido po O pade na nulouser posted image  Mi je že kar nerodno, tako predvidljiva sem postala. Prej se mi to ni dogajalo, pa tudi nisem jemala tabletk, torej je stvar psihična.

Znaki?? Napete prsi imam vsak mesec, občutljive bradavice tudi, torej nič posebnega. Povečan apetit vsak mesecuser posted image  No, na srečo mi ne škodi, ker sem precej suha. Čustvena občutljivost?? Ta mesec res izredno povečana...
Uh, bo treba počakat, pa bomo videliuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 983
11.2.2009 16:14:49   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

ja zanimivo, tud men se to dogajauser posted image šebolj zanimivo pa je to, da preden smo delali na projektuuser posted image  in sem še imela zaščito, sploh nisem imela od O naprej bolečih in napetih prsiuser posted image  tako da pomojem psiha dela 100/huser posted image .
in si kakih utvar o user posted image  sploh ne morem delat prej preden da ni čas zauser posted image

ojla konzervice... user posted image user posted image

pikica, ko tebe berem najdem podobne vzporednice... user posted image user posted image

tudi jaz ko sem imela še zaščito nisem imela bolečih joškic in nisem čutila O vsak mesec, zdaj je pa to prisotno vsak mesec... user posted image
sem pa tudi mamica "bodočega" najstnika (11)... user posted image  iz prvega zakona, zdaj pa si s partnerjem ze nekje tri leta močno prizadevava za novega člana družine... Tudi naš najstnik komaj čaka novega kričača in obljublja, da bo pomagal, ko bo končno prišel tako željeni user posted image ... Bomo videli... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 984
11.2.2009 17:06:48   
Grethy
Pikica in Gigi sta pa usekali konstruktivno debato o joškicah in znakih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...  jz ne vem kaj naj rečem glede mojih znakov ... po ožemanju v jajnikih in materinščici bo prej user posted image kukr pa +, ampak je treba pačakat, o zizkih pa rajš nebi, jih dam keri za en teden rentat ... tristokosmatih ...user posted image user posted image user posted image user posted image

"žaube" ... hja ... jz mam na zalogi maco, matični mleček pa B12+folno kislino ... če kera rabi kej naj me kr rufne user posted image user posted image ... res noooooouser posted image user posted image ... no ja na z.s. tud lohk user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 11.2.2009 17:09:07 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 985
11.2.2009 18:31:45   
pikica36
user posted image user posted image pa smo res prave faceuser posted image  ena večja ko drugauser posted image
pa se mi včasih zdi da smo že mal pri pameti, pr teh letih , pa smo včasih slabši ko otrociuser posted image user posted image
mene je moj user posted image  danes skoraj hotel zvlečt v fitness, pa sem mu rekla da no problem, če bom on z mojimi joški laufal po steziuser posted image , me je malouser posted image  pgledal, ampak nič komentiraluser posted image no in jaz zdaj lepo netkam , namesto da bi kaj naredila za svoje telo.
obljubim da bom zvečer malo pomigalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 986
11.2.2009 19:07:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image user posted image pa smo res prave faceuser posted image  ena večja ko drugauser posted image
pa se mi včasih zdi da smo že mal pri pameti, pr teh letih , pa smo včasih slabši ko otrociuser posted image user posted image
mene je moj user posted image  danes skoraj hotel zvlečt v fitness, pa sem mu rekla da no problem, če bom on z mojimi joški laufal po steziuser posted image , me je malouser posted image  pgledal, ampak nič komentiraluser posted image no in jaz zdaj lepo netkam , namesto da bi kaj naredila za svoje telo.
obljubim da bom zvečer malo pomigalauser posted image user posted image user posted image

He he Pikica, dobr da mamo boleče joške ane ... jaz sem zadnje čase tako crknjena, da bi kr skoz spala ... res ne vem kva mi je ... a mi cukr pada a kwa ??? user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 987
12.2.2009 7:53:01   
mausikaa
dobro jutro,

pišuka jaz sem tudi zadnje čase tako zaspana, da bi samo spala, zvečer pred TV samo zaprem očke in me ni več user posted image    pa tko kot pravite ostale, psiha zelo vpliva na joške - skoraj tko kot pri Saški masaža user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 988
12.2.2009 8:45:53   
reni70
OO dobro jutro maconkeuser posted image ,

Najprej Grethy,a se lahko midve kej zmenva za te žavbe,ti bom poslala na zs.
Učer sm bla tko jezna na enga prijatelja,ki mi je začel solit pamet,da kaj naj imam še enga otroka,glej kolk si stara,pa bla bla.
Velikokrat sem že rekla,da sploh več ne bom preveč razlagala želje,itd.
Ma eni so pa res pametnjakoviči,sam vsakemu se lahko še pošteno maščuje,zarad takih komentarjev.
Moj dragi je še brez otrok,pa oba imava močno željo,učasih sem res tko negativna,pa se bojim,kaj če jaz ne bom mogla,pa on dobi drugo.Šcc šccc,negativne misli stran.

Jaz tud vsak mesec čutim O,me boli ko user posted image .Zizike pa so tud napete,kak mesec bolj,kak pa manj.
Punce,jaz sem se odločila naročit par stvari prek neta,je v angleščini,bi bla kera tolk dobra pa mi pomagala naročit,vse moje podatke povem prek zs.

Take faconke ste,res zakon.
Zdej pa veselo na delo,uzun sonček sije,tko,da sem dobila energijo za pospravljamje.
Lep pozdrav od mene,pa vsaki pošiljam user posted image user posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 989
12.2.2009 9:17:14   
pikica36
jutroo... dober dan - kakor hočteuser posted image , jauuu danes so me me pa okupirali z delom, da zjutraj še na RR nisem mogla pogledatuser posted image

reni - črne misli na stran, uspelo vama bo , april bo hitro tukajuser posted image user posted image  vidiš kolk navijačic je tukaj , ni user posted image  da ne uspe.

punce, jaz vam povem da je že spomladanska utrujenost user posted image , da bi ble pa vse tako utrujene  je pa skoraj nemogočeuser posted image
jap pa je..... psiha te zmozga do konca, bolj kot kakršnokoli fizično delo, zato pa kolkr se dauser posted image - možgančke na off.

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 990
12.2.2009 11:45:26   
pikica36
ja kje pa ste danes ???user posted image
a so vam naložili toliko dela ali pa na sončku uživate???

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 991
12.2.2009 12:26:48   
aqua77
Pozdravček... user posted image

meni so delo naložili, pa še sonček me draži... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 992
12.2.2009 13:27:53   
barbara b
Evo tudi mene tukaj. Do 13h sem bila okupirana z delom, sedaj pa počasi proti 15h.
Mislim, da se je v torek in sredo še malo poznal vpliv polne lune user posted image   user posted image   user posted image
Bi pa sedajle eno   user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 993
12.2.2009 15:52:27   
bbpikica
Ojla konzervice.

Reni70 lepo da si spet z nami, sem se velikokrat spomnila nateuser posted image

Ko ste že pri ovulacijah in bolečih zizikah, ne boste verjele ampak jaz ne sam da vem kdaj imam O odkar sem v postopkih zadnji dve leti čutim tudi folikle ko rastejo zadnje tri do štiri dni pred Ouser posted image , ampak čist zares, zizike je pa odvisno, kakšen mesec me bolijo kakšen pa tudi ne, pa včasih imam dan preduser posted image migreno.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 994
12.2.2009 19:21:45   
reni70
 Čer,vsem pupikam tukile......a zdej smo pa že konzerviceuser posted image .user posted image

bbpikica,hvala,da si se spomnila name.Tudi jest sem se velikokrat nate,gledala sem  po forumu in zasledim,da si bla v postopku,in kaj spet ni ničuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ne bom preveč pametna,ker so tudi pri meni prisotne črne misli.Ti pa povem,ko sem v postopku pa vsa optimitična.Po neuspelem postopku pa user posted image user posted image .
Rabim kak mesec,da se sprijaznim,da ni uspelo.Sam res ne smemo obubati,bodi močna,vztrajna.Kar ne dvomim,da nisi.Kdaj greš pa zdej ponovno v akcijo?Pošiljam ti topel objem pa pike poke za srečo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grethy hvala za odgovor,ti odgovorim na zs.
Kje se pa skrivate?,danes je mali petek,kaj se že čuti utrujenost.
Nič,grem zdaj malo tv pogledat,pa danes čim prej spat.Želim vam lepega nočkota

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 995
12.2.2009 19:53:43   
Grethy
Ni blemčka reni ... ti kr po občutku ...

evo mene pozno in evo odoh ja u postlco ... še jutr ... jupiiiiiiiiiii

pikica jz se ne morem javljat dopoldan ko sem v službi, veš da nimamo vse možnosti se javljat z dela ... se pa tiste ki se lahko javljajo namesto nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 996
13.2.2009 7:39:49   
pikica36
jutrčkauser posted image  jaz sem že po kavici.

danes je peeteeeek    13user posted image user posted image ste kaj vražjeverneuser posted image user posted image  jaz prav nič.GLAVNO DA JE PETEKuser posted image user posted image

bb pikica, tebe pa že nekaj časa ni bilo na spregled(ali se motim)

še malo pa bo napetouser posted image user posted image user posted image [link=http://www.picturesanimations.com/numbers/4/214.gif][/link]

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.2.2009 9:20:23   
gigi1

user posted image   

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image  user posted image

Grethy (43)   user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 17.02. 

Še ena T (38)user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 19.02 

neodkrita (45) user posted image user posted image user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 19.02

gigi (42)- ICSI user posted image         TEST 19.02.  

Pikica36 (37)user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 21.02.

mausikaa (40)   user posted image user posted image user posted image       M ne pričakuje 20.02

Polaris (?) user posted image user posted image user posted image user posted image  v pripravah na postopek

Dajamaja (42) user posted image +   user posted image  nov postopek v marcu

Kiwi (41)user posted image  +user posted image      nov postopek v marcu 

Miklarom (36) user posted image  + user posted image     nov postopek v marcu 

Reni70 (38) user posted image  + user posted image     nov postopek v aprilu 

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   1. PREGLED 04.03.

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image

user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image BBpikica user posted image
user posted image L & L user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.2.2009 9:22:46   
gigi1
Daaan

Kako smo srčice?
Pri meni...hmmm.. no, joškice manj boleče user posted image . Upam še vseeno.

Lupčke vsem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.2.2009 9:43:53   
pikica36
gigi- upanje umre zadnje!!!! seveda si srečkauser posted image  MORAŠ BITI!!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.