Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 10:14:41
|
|
|
|
*Flower*
|
Pozdravljene "konzervice" ! Brala sem vas redno, zdaj pa sem se odločila, da se vam pridružim, če me sprejmete Sicer še nisem 40 +, sem pa zelooo blizu. Do 40 mi manjkata še 2 leti . Imam 3 leta starega fantka, zanosila sem pa naravno, 2 meseca po operaciji endometrioze. Za drugega se trudiva 2 leti, konec meseca me čaka laparaskopija in HSG.. potem pa upam na en velik +.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 10:51:30
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Flower* Pozdravljene "konzervice" ! Brala sem vas redno, zdaj pa sem se odločila, da se vam pridružim, če me sprejmete Sicer še nisem 40 +, sem pa zelooo blizu. Do 40 mi manjkata še 2 leti . Imam 3 leta starega fantka, zanosila sem pa naravno, 2 meseca po operaciji endometrioze. Za drugega se trudiva 2 leti, konec meseca me čaka laparaskopija in HSG.. potem pa upam na en velik +. Bravo rožica ... seveda si dobrodošla med nami, rabimo navijačice in vedno navijamo za vse ... torej greš zaenkrat med navijačice, ko pa boš v akciji boš pa povedala da te prestavimo na seznamčku Welkam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 10:54:47
|
|
|
|
gigi1
|
Pozdravljene konzervice BB upam, da si boljša . Še malo pa bo tudi tega špikanja konec. Pri meni se bo pa takrat glih začelo z menopurjem. Navijam srce Aquica naj vama rata. Upam, da je že sedaj kaj padlo na plodna tla Flower dobrodošla in srečno Neodkrita imaš ZS. Dajči kako si? Gretka kaj dogaja? Jaz sem 2 dni nazaj dobila in sedaj čakam na UZ 13.01., dsa vidimo, če je suprefact uničil vse ciste in če je endometrij na 0, da lahko štartamo z težko municijo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 10:57:16
|
|
|
|
Grethy
|
gigi - špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica - špikice 1.UZ - ???? Grethy barbara b - navijačica blanč - navijačica tasa_m - navijačica *flower* - navijačica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 11:00:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pozdravljene konzervice BB upam, da si boljša . Še malo pa bo tudi tega špikanja konec. Pri meni se bo pa takrat glih začelo z menopurjem. Navijam srce Aquica naj vama rata. Upam, da je že sedaj kaj padlo na plodna tla Flower dobrodošla in srečno Neodkrita imaš ZS. Dajči kako si? Gretka kaj dogaja? Jaz sem 2 dni nazaj dobila in sedaj čakam na UZ 13.01., dsa vidimo, če je suprefact uničil vse ciste in če je endometrij na 0, da lahko štartamo z težko municijo. držim pesti zate, da bo čim prej težka municija v igri!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 11:02:17
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gretka kaj dogaja? Jaz sem 2 dni nazaj dobila in sedaj čakam na UZ 13.01., dsa vidimo, če je suprefact uničil vse ciste in če je endometrij na 0, da lahko štartamo z težko municijo. Sem ti v popisu aktivnih pridodala datum uz-ja ... pri meni kaj dogaja ??? ... Ne vem ... eno zatišje ... zdej sam dve šansi , al pride al pa bo ... čakamo na ~17.01. ... dan prej al pa kasnej .. pa bomo vidli, al gre konzerva v nov boj al bo vsa poscana okol oči od sreče Kako si mi ti draga, se sestavljaš skupaj ???? Ja tvoj termin je pa tko že drug teden ...eko tik tak boš tam ... pol pa gas na orng dozo in zmagat !!!!!!!!!!!! LAVJU
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 11:04:02
|
|
|
|
Grethy
|
aqua77 jaz bi pa tebe upregla za seznamček, ker sem na eni drugi temi vidla da delaš hud e seznamčke, pa bi ga lahko še nam dodelovala ... Kaj misliš ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 11:04:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gretka kaj dogaja? Jaz sem 2 dni nazaj dobila in sedaj čakam na UZ 13.01., dsa vidimo, če je suprefact uničil vse ciste in če je endometrij na 0, da lahko štartamo z težko municijo. Sem ti v popisu aktivnih pridodala datum uz-ja ... pri meni kaj dogaja ??? ... Ne vem ... eno zatišje ... zdej sam dve šansi , al pride al pa bo ... čakamo na ~17.01. ... dan prej al pa kasnej .. pa bomo vidli, al gre konzerva v nov boj al bo vsa poscana okol oči od sreče upam, da te kakšna rja napade, zaradi obilice solz sreče !!! Kako si mi ti draga, se sestavljaš skupaj ???? Ja tvoj termin je pa tko že drug teden ...eko tik tak boš tam ... pol pa gas na orng dozo in zmagat !!!!!!!!!!!! LAVJU
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 11:06:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy aqua77 jaz bi pa tebe upregla za seznamček, ker sem na eni drugi temi vidla da delaš hud e seznamčke, pa bi ga lahko še nam dodelovala ... Kaj misliš ???? ponudba je mamljiva, sam za konzerve se bo treba še posebno potrudit... si bom mal več časa vzela, tako da nam bodo vsi fouš seznamčka....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 11:08:19
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka navijamo za 17.01. Naj bo dan srečnega imena Hvala za vpis na seznamček. Mislim, da še nekaj konzervic in navijačic manjka na seznamčku. Jaz bom poizkusila smiselno sestavit seznam vitaminov, mineralov in raznih sestavin, ki so dobrodošla podpora našim konzerviranim plavalčkom in jajčkom Aquica hvala in upam, da bomo kmalu skupaj v
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 12:01:42
|
|
|
|
aqua77
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi - špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica - špikice 1.UZ - ???? Grethy barbara b - navijačica blanč - navijačica tasa_m - navijačica *flower* - navijačica NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 8.1.2009 12:05:11 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 12:02:46
|
|
|
|
aqua77
|
SEZNAMČEK ZA SILO SPACALA, POPRAVKI VEDNO MOGOČI, VSE PRIPOMBE, PRITOŽBE IN POHVALE PA DOBRODOŠLE...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 12:30:43
|
|
|
|
lana08
|
Tudi jaz sem vaša navijačicaaaaa.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 12:31:11
|
|
|
|
kajsica
|
Kaj si pa to dobro naredila. Čestitke! Lahko pa tudi mene daš med zveste navijačice!!!!! Babike gremo v akcijo, da bomo od sreče skupaj jokale!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 12:48:23
|
|
|
|
mismis
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi - špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica - špikice 1.UZ - ???? Grethy barbara b - navijačica blanč - navijačica tasa_m - navijačica *flower* - navijačica mismis NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... evo, jaz sem faca, pa sem se kar sa ma dodala na seznam navijačic. Na pomoč sem pa poklicala še naše stare prijateljice, če se strinjate
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 12:52:01
|
|
|
|
pikica36
|
aqua kaj pa jaz??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 12:57:01
|
|
|
|
gigi1
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi - špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica - špikice 1.UZ - ???? (ko pride M) Grethy M ne pričakuje 17.01. Dajamaja nov postopek v februarju? mausikaa M ne pričakuje ??? neodkrita M ne pričakuje ??? Pikica36 M ne pričakuje 27.01. NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE barbara b blanč tasa_m *flower* lana08 kajsica Aqua mismis HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 8.1.2009 13:06:22 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 12:59:22
|
|
|
|
gigi1
|
Evco sem malo pošljihtala. Aqua hvala Zdej pa prosim vse konzervice (mausikaa, neodkrita...) za kakšne podatke. Kdaj je ne pričakujete ipd.. Navijačice pa povejte, če katere še nismo uvrstile na seznam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 13:01:48
|
|
|
|
pikica36
|
jaz je pa ne pričakujem 27.1. sem pa seveda poleg tega , da sem borka tud vaša- naša navijačica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 13:05:36
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica a želiš, da te dam med konzerve? Evo sekundico...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 13:06:35
|
|
|
|
pikica36
|
ja valda itak sem konzerva
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 13:09:05
|
|
|
|
gigi1
|
Sem že popravla zgoraj. Po mojem bi mogla pri teb napisat 40-
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 13:11:29
|
|
|
|
pikica36
|
ja 40-2
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 13:44:12
|
|
|
|
aqua77
|
no punce mi je pa spet nerodn ratal... ne me preveč hvalt, bom prevzetna ratala...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 14:28:17
|
|
|
|
neodkrita
|
Pozdravljene koonzervice!!! Ja aqua 77 mene tudi na seznam, ne pričakujem 27.1.2009, pa se tolk trudiva pa ni in ni rezultata. Mogoče pa bo po posvetovanju s puncama boljše.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?