|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
8.1.2009 10:14:41   
*Flower*
Pozdravljene "konzervice" !

Brala sem vas redno, zdaj pa sem se odločila, da se vam pridružim, če me sprejmete user posted image

Sicer še nisem 40 +, sem pa zelooo blizu. Do 40 mi manjkata še 2 leti user posted image . Imam 3 leta starega fantka, zanosila sem pa naravno, 2 meseca po operaciji endometrioze. Za drugega se trudiva 2 leti, konec meseca me čaka laparaskopija in HSG.. potem pa upam na en velik +.  user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.1.2009 10:51:30   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: *Flower*

Pozdravljene "konzervice" !

Brala sem vas redno, zdaj pa sem se odločila, da se vam pridružim, če me sprejmete user posted image

Sicer še nisem 40 +, sem pa zelooo blizu. Do 40 mi manjkata še 2 leti user posted image . Imam 3 leta starega fantka, zanosila sem pa naravno, 2 meseca po operaciji endometrioze. Za drugega se trudiva 2 leti, konec meseca me čaka laparaskopija in HSG.. potem pa upam na en velik +.  user posted image

Bravo rožica ... seveda si dobrodošla med nami, rabimo navijačice in vedno navijamo za vse ... torej greš zaenkrat med navijačice, ko pa boš v akciji boš pa povedala da te prestavimo na seznamčku user posted image user posted image

Welkam user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu *Flower*)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.1.2009 10:54:47   
gigi1
Pozdravljene konzervice

BB upam, da si boljša user posted image . Še malo pa bo tudi tega špikanja konec. Pri meni se bo pa takrat glih začelo z menopurjem. Navijam srce user posted image

Aquica naj vama rata. Upam, da je že sedaj kaj padlo na plodna tla user posted image

Flower dobrodošla in srečno user posted image user posted image user posted image

Neodkrita imaš ZS.

Dajči kako si?

Gretka kaj dogaja?

Jaz sem 2 dni nazaj dobila user posted image  in sedaj čakam na UZ 13.01., dsa vidimo, če je suprefact uničil vse ciste in če je endometrij na 0, da lahko štartamo z težko municijo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu *Flower*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.1.2009 10:57:16   
Grethy

gigi - špikiceuser posted image   1.UZ - 13.01.

bbpikica - špikiceuser posted image   1.UZ - ????

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   Grethy  

barbara b - navijačica   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blanč - navijačica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa_m - navijačica  user posted image user posted image user posted image user posted image

*flower* - navijačica user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.1.2009 11:00:19   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pozdravljene konzervice

BB upam, da si boljša user posted image . Še malo pa bo tudi tega špikanja konec. Pri meni se bo pa takrat glih začelo z menopurjem. Navijam srce user posted image

Aquica naj vama rata. Upam, da je že sedaj kaj padlo na plodna tla user posted image

Flower dobrodošla in srečno user posted image user posted image user posted image

Neodkrita imaš ZS.

Dajči kako si?

Gretka kaj dogaja?

Jaz sem 2 dni nazaj dobila user posted image  in sedaj čakam na UZ 13.01., dsa vidimo, če je suprefact uničil vse ciste in če je endometrij na 0, da lahko štartamo z težko municijo.

držim pesti zate, da bo čim prej težka municija v igri!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.1.2009 11:02:17   
Grethy

Gretka kaj dogaja?

Sem ti v popisu aktivnih pridodala datum uz-ja user posted image user posted image user posted image ... pri meni kaj dogaja ??? ... Ne vem ... eno zatišje ... zdej sam dve šansi , al pride user posted image user posted image user posted image al pa bo user posted image user posted image user posted image ... čakamo na ~17.01. ... dan prej al pa kasnej .. pa bomo vidli, al gre konzerva v nov boj al bo vsa poscana okol oči od sreče user posted image user posted image user posted image

Kako si mi ti draga, se sestavljaš skupaj ???? Ja tvoj termin je pa tko že drug teden ...eko tik tak boš tam ... pol pa gas na orng dozo in zmagat !!!!!!!!!!!!

LAVJU

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.1.2009 11:04:02   
Grethy
aqua77 jaz bi pa tebe upregla za seznamček, ker sem na eni drugi temi vidla da delaš hud e seznamčke, pa bi ga lahko še nam dodelovala ...

Kaj misliš ????

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.1.2009 11:04:37   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Gretka kaj dogaja?

Sem ti v popisu aktivnih pridodala datum uz-ja user posted image user posted image user posted image ... pri meni kaj dogaja ??? ... Ne vem ... eno zatišje ... zdej sam dve šansi , al pride user posted image user posted image user posted image al pa bo user posted image user posted image user posted image ... čakamo na ~17.01. ... dan prej al pa kasnej .. pa bomo vidli, al gre konzerva v nov boj al bo vsa poscana okol oči od sreče user posted image user posted image user posted image upam, da te kakšna rja napade, zaradi obilice solz sreče !!!

Kako si mi ti draga, se sestavljaš skupaj ???? Ja tvoj termin je pa tko že drug teden ...eko tik tak boš tam ... pol pa gas na orng dozo in zmagat !!!!!!!!!!!!

LAVJU

P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.1.2009 11:06:16   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

aqua77 jaz bi pa tebe upregla za seznamček, ker sem na eni drugi temi vidla da delaš hud e seznamčke, pa bi ga lahko še nam dodelovala ...

Kaj misliš ????

ponudba je mamljiva,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

sam za konzerve se bo treba še posebno potrudit... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si bom mal več časa vzela, tako da nam bodo vsi fouš seznamčka.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.1.2009 11:08:19   
gigi1
Gretka navijamo za 17.01. Naj bo dan srečnega imena user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Hvala za vpis na seznamček. Mislim, da še nekaj konzervic in navijačic manjka na seznamčku.
Jaz bom poizkusila smiselno sestavit seznam vitaminov, mineralov in raznih sestavin, ki so dobrodošla podpora našim konzerviranim plavalčkom in jajčkom user posted image

Aquica hvala in upam, da bomo kmalu skupaj v user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.1.2009 12:01:42   
aqua77
  user posted image              user posted image

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   Grethy  

barbara b - navijačica   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blanč - navijačica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa_m - navijačica  user posted image user posted image user posted image user posted image

*flower* - navijačica user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 8.1.2009 12:05:11 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.1.2009 12:02:46   
aqua77
SEZNAMČEK ZA SILO SPACALA, POPRAVKI VEDNO MOGOČI, VSE PRIPOMBE, PRITOŽBE IN POHVALE PA DOBRODOŠLE... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.1.2009 12:30:43   
lana08
Tudi jaz sem vaša navijačicaaaaa.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.1.2009 12:31:11   
kajsica
Kaj si pa to dobro naredila. Čestitke!

Lahko pa tudi mene daš med zveste navijačice!!!!! Babike gremo v akcijo, da bomo od sreče skupaj jokale!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.1.2009 12:48:23   
mismis

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

mismis user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

evo, jaz sem faca, pa sem se kar sauser posted image ma dodala na seznam navijačic.  Na pomoč sem pa poklicala še naše stare prijateljice, če se strinjate user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 290
8.1.2009 12:52:01   
pikica36
aqua kaj pa jaz??user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 291
8.1.2009 12:57:01   
gigi1

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

(ko pride M)

Grethy    user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 17.01.

Dajamaja user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v februarju?

mausikaa    user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje ???

neodkrita user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje ???

Pikica36user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01.

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
barbara b
blanč
tasa_m
*flower*
lana08
kajsica
Aqua
mismis

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 8.1.2009 13:06:22 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 292
8.1.2009 12:59:22   
gigi1
Evco sem malo pošljihtala.

Aqua hvala user posted image

Zdej pa prosim vse konzervice (mausikaa, neodkrita...) za kakšne podatke. Kdaj je ne pričakujete ipd..

Navijačice pa povejte, če katere še nismo uvrstile na seznam user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 293
8.1.2009 13:01:48   
pikica36
user posted image user posted image jaz je pa ne pričakujem 27.1.
sem pa seveda poleg tega , da sem borka tud vaša- naša navijačicauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 294
8.1.2009 13:05:36   
gigi1
Pikica a želiš, da te dam med konzerve? user posted image  user posted image  user posted image

Evo sekundico...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 295
8.1.2009 13:06:35   
pikica36
ja valdauser posted image  itak sem konzerva

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 296
8.1.2009 13:09:05   
gigi1
Sem že popravla zgoraj. Po mojem bi mogla pri teb napisat 40- user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 297
8.1.2009 13:11:29   
pikica36
user posted image user posted image ja 40-2user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
8.1.2009 13:44:12   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image  no punce mi je pa spet nerodn ratal... ne me preveč hvalt, bom prevzetna ratala... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 299
8.1.2009 14:28:17   
neodkrita
Pozdravljene koonzervice!!!
Ja aqua 77 mene tudi na seznam, ne pričakujem 27.1.2009, pa se tolk trudiva pa ni in ni rezultata. Mogoče pa bo po posvetovanju s puncama boljše.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?