Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 16:17:21
|
|
|
|
bbpikica
|
Punce dober dan. Najprej poročilo z današnjega UZ: Pršibam jaz ob 5.10 v Dravlje in glej vrata so že odprta, grem do ordinacije pa Reš ravno odklene. O dobro jutro oba naenkrat , kar notr reče, direkt na stol. Kaj sm hotla troskok do kabine hitro vse dol in na stol. Ata prštima didlo kamero pa mal monitor nacentrira se naslon na moj kolen in gleda: ja nekaj pa je sam so majhni majni začne. Jaz pa: ja mava en dan prej UZ , aha ja pol je pa v redu na levi so trije kar lepi pa drobižki, ja na desni so tud trije pa drobižki ja pa tkole od 8 do 9 so veliki ja fino fino zdaj naj pa sam lepo rastej. no gremo kar oblečt. med tem ko se oblačim in on pripravlja špikico jaz začnem: sem nekaj na netu brala da v Angliji kukr nek hatčing delajo. Ata pa ja sej mi tud to delamo. ja pa bi men to tud nardil vprašam jaz? Ja seveda bi sam na punkciji me spomnte. Ja res jebil dobre volje in prjazn, tko da naslednji UZ imam v pon. 12.01. Evo srečna kot radio. Pozdravljene vse navijačice nove in stare ter vse konzervice nove in stare. Jaz bom pa letos stara 42 let in tole je moj peti UVF-ICSI, ostal mi je še eden potem bomo pa razmišljali naprej
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 17:37:18
|
|
|
|
Pija76
|
Konzervice kakšna himna , bravo taprave ste! Kera je bla pa tolk pesniška? No enkrat sem se prijavila med navijačice pa zgleda nisem bila sprejeta . A lahko ponovim vpis ? Srečno punce!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 18:00:45
|
|
|
|
gigi1
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi (42)- špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica (41)- špikice 2.UZ - 12.01 Grethy (43) M ne pričakuje 17.01. Dajamaja (42) nov postopek v marcu mausikaa (40) M ne pričakuje ??? neodkrita (45) M ne pričakuje 27.01. Pikica36 (37) M ne pričakuje 27.01. Bety11 (43) M ne pričakuje 23.-26.01. barbara b (41) M ne pričakuje ? Polaris (?) v pripravah na postopek NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE barbara b blanč tasa_m *flower* lana08 kajsica mismis Serendipity zarja1 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.1.2009 18:01:26 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 18:08:26
|
|
|
|
gigi1
|
BB četitke še tukaj . To mi deli bejba. Mamo, da zmagamo v letu tatišastih . Punce obnovila sem seznam, dodala vse konzervice in navijačice. Upam, da nisem katere zgrešila. manjka še nekaj podatkov... Tiste ki ste na klomifenu, bi bilo morda dobro, da napišete...da vidimo kako kaj učinkuje v naših letih... Če bo kaj časa čez vikend, bom probala spesnit še kakšne napotke...vitamine, minerale etc.. Polaris a si se že kaj zmenila kdaj štartaš? Pa leta (če želiš) Mausikaa pri tebi nisem točno vedela, kdaj mislita spet v akcijo? Kakšen mesec bo verjetno še treba počakat Dajči kako si danes? Pija dear helou Gretka je pa na šihtu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 18:23:45
|
|
|
|
barbara b
|
Drage konzervice! Ob tako luštnih navijačicah vam bo sigurno uspelo aqua77 vse pohvale za ustvarjalnost
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 18:30:58
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Barbara. Jaz sem te kar med konzervice dala. A raje vidiš, da si med navijačicami?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 20:17:26
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj Barbara. Jaz sem te kar med konzervice dala. A raje vidiš, da si med navijačicami? Bom kar med navijačicami ostal. Sej je res, da sem že 40+, pa brez zaščite, samo nimamo ravno plana še kakšnega narediti. Mal me zdravje ''heca''. Če bi pa kaj ratalo, bi bil pa pravi čudež. gigi1 vseeno hvala za pozornost. Če pa se kaj zgodi ( ) bom pa sporočila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 20:28:46
|
|
|
|
bbpikica
|
Gigi to ti z veseljem delam pa pričakujem da tud ti to seb in men delaš , pa tko lepo si tale seznamček dodelala.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 9:01:45
|
|
|
|
Bety11
|
Gigi1....hvala za vse napisano....To sem že vse slišala in še prebrala, da se spermiji ustvarjajo 3 mesece in ne samo 72 ur. Pa ne vem, koliko je vse skupaj res in ni pomembno. Vem, da moške bolj malo raziskujejo in je že zgodovinska tradicija, da so ženske krive za vse..... Jaz si teste delam vsak mesec in imam vedno ene rahle črtice, znake nosečnosti in potem pride..... Strinjam se, da to pomeni, da je zarodek slab. In vztrajam še..... In v lanskem letu sem imela 2x abrazio in odmrtje ploda v 7t.... Ne vem....In nočem razmišljati, samo go go....Trudim pa se zdravo živeti. Imejte se lepo...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 15:41:50
|
|
|
|
bbpikica
|
Pozdravljene konzervice, navijačice in navijač. Bety11 verjetno so tvoje celice slabe lahko pa so tudi plavalčki slabi. Mogoče bi poskusila narest kaj za izboljšanje celic z maco pa Q10 pa B vitamin pa velik je tega, pa tudi partner lahko poskusi s 7keto, maco selen-cinkom in podobnim nekje so bolj podrobna navodila tko da če te bo zanimalo povej bom poiskala. Tudi midva sva v tem postopku poskusila s tem in rezultat je boljši kot v prejšnjih štirih. Največ foliklov sem imela pet v zadnjem postopku enega. Včeraj 7 dan pa sem imela šest lepih in še drobižke. Tako da samo še da vidimo kaj bo po oploditvi in to je to. Jaz tokrat res računam na +. Midva sva oba pridno jemala dodatke.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 15:55:42
|
|
|
|
bbpikica
|
Grethy ku ku
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 16:06:25
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Grethy ku ku bbpiki ku ku Sem že prašal pa bom še enkrat. Kdaj računaš na punkcijo & transfer?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 16:12:36
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Grethy ku ku bbpiki ku ku Sem že prašal pa bom še enkrat. Kdaj računaš na punkcijo & transfer? Ja računam tam enkrat petek sobota, upam da sobota, ampak tud petek bo v redu. Za transfer je pa odvisno od tega koliko jajčk bom znesla če jih bo malo potem drugi dan po punkciji se pravi sobota ali nedelja . v vsakem slučaju lulam 31.01.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 16:23:36
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Grethy ku ku bbpiki ku ku Sem že prašal pa bom še enkrat. Kdaj računaš na punkcijo & transfer? Ja računam tam enkrat petek sobota, upam da sobota, ampak tud petek bo v redu. Za transfer je pa odvisno od tega koliko jajčk bom znesla če jih bo malo potem drugi dan po punkciji se pravi sobota ali nedelja . v vsakem slučaju lulam 31.01. Naslednji petek ali sobota? Postojna ane?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 17:28:15
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla kozervice moje, malo se oglašam vem, ampak ni časa no pri nama je tako: od abrazije je minilo 5 tednov o ni ne duha ne sluha, sem pa tolko napihnjena kot da bi balon pojedla, pa prsi čutim - torej recimo da bo mogoče prišla nekje drugi teden. Včeraj sem imela kontrolo pri svoji G, izvidi ki sem jih dobila iz KC sploh ne morejo biti moji, ker na najih piše da nisem bila noseča in bo moja G poskusila dobiti prave izvide, kontrola pa spet čez 2 tedna! Kdaj bova šla lahko resno v akcijo za nimam pojma...upam da kmalu in bom prav zagledala + lepo nedeljo in seveda sobotni večer želim vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 19:26:07
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Grethy ku ku bbpiki ku ku Sem že prašal pa bom še enkrat. Kdaj računaš na punkcijo & transfer? Ja računam tam enkrat petek sobota, upam da sobota, ampak tud petek bo v redu. Za transfer je pa odvisno od tega koliko jajčk bom znesla če jih bo malo potem drugi dan po punkciji se pravi sobota ali nedelja . v vsakem slučaju lulam 31.01. Naslednji petek ali sobota? Postojna ane? Točno tako kruce. Saj res ti tam delaš ane? Ja pol mi pa lahko zjutraj na punkcijo prineseš tabletke da ne bova preveč komplicirala , si to študiral?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 19:28:59
|
|
|
|
bbpikica
|
Mausikaa mislim da vsaj tri cikluse po abraziji ne smeš zanositi, potem pa ti želim da čim prej rata in nalulaš +
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 19:49:41
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Točno tako kruce. Saj res ti tam delaš ane? Ja pol mi pa lahko zjutraj na punkcijo prineseš tabletke da ne bova preveč komplicirala , si to študiral? Točno to! + eno kofetko z avtomata + bla bla....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 20:16:54
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Točno tako kruce. Saj res ti tam delaš ane? Ja pol mi pa lahko zjutraj na punkcijo prineseš tabletke da ne bova preveč komplicirala , si to študiral? Točno to! + eno kofetko z avtomata + bla bla.... Zmenjeno kruce ti javm točn dan
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.1.2009 21:31:38
|
|
|
|
Grethy
|
Hojla, najprej bi se rada zahvalila naši Vodici, nam je nardila tako lušno osnovo za seznamček da sem čist navdušena ... in pol vsem navijačicam ki nas spodbujate, pa našemu kofe majstru Krucetu ki je ves noseč tu z nami in seveda BB, ki me takoj opazi sam da me gepl prijavi tu gor, na koncu pa Gigi kako je naspidirala seznamček ... hudo !!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 6:54:06
|
|
|
|
tassi1
|
Dobro jutro, konzervice!! Ker se z veliko hitrostjo bližam tej številki, ( nisem pa še ), bi bila rada vaša navijačica.( če me sprejmete ) Z mojim se trudima za že več kot 10 let in zdalje 20.1. imam 1 UZ po femoden tabletkam, torej sem že v 6 postopku IVF_ISCI v MB.Imam kar pestro zgodovino vsega kar se naj ne bi zgodilo za sabo, tako da sedaj upam, da bo ta postopek uspešen Upam , da mi bodo pomagale tudi tabletke mace, ki mi jih je priskrbela Grethy( hvala ti) Držim pestke za vse nas in upam, da bom lahko tudi na tej temi prebrala same dobre novičke( beri ali ) imejte se lepo v tej sibiriji( danes je -14) in lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 9:16:51
|
|
|
|
Bety11
|
Mausikaa...... Ti počakaj samo eno M in v akcijo!!!! Tako in tako ni možno zanositi pri teh letih hitro, pa boš kakšen mesec kar pridno telovadila.....Želim ti veliko sreče!! Žal mi je, da se ni obneslo.. Kar se tiče prehranskih dodatkov......Kaj pa vem....Moj ljubi je od mene dosti mlajši in zdravniki sploh nočejo pregldovati njegovo spermo. Seksava pa najmanj enkrat na dan in to vsak dan. V času O pa tudi 3x in izliva je dovolj. Saj zato pa ostanem nosečka vsak mesec. Samo, nekaj vseeno ni OK. Pa sem se celo jaz sprijaznila z mislijo, da so za vse kriva moja leta... Lansko leto, sem marca meseca imela"očiščevalno kuro" telesa. Od prvega dne M in naprej sem izvajala poste, pila in jedla samo koprive in regrat, telovadila....in vse ostalo kar sodi zraven...Potem sem kosila sama travo in se nenormalno izpostavljala delu in naporu. O oploditvi nisem razmišljala. Da bi se naenkrat na dan M spomnila, da jaz nimam prav nobenih znakov za prihod ....naredila sem test in zgledala . Vse je bilo OK do 8t, ko je srček nehal utripati....In toliko o dodatkih.... Maco pa sem tudi jaz pila in imam je še danes v torbici, ker jo nisem spila do konca. Slabo mi je bilo od tega praška v kapsuli. Trdijo, da Maca znižuje FSH. Jaz pa nimam visok FSH, saj je samo 9,2. Tudi pri Rešu sem bila na umetnih oploditvah in nočem več opravljati teh poskusov. On je super zdravnik, samo meni se ni posvetil dovolj. Vse je prepustil sreči in me prepričeval, da lovimo v megli, saj so moja leta glavni vzrok za vse neuspehe.....In pri njemu sem imela vse postopke uspešne, pa so nastopili ss-ji. In zdaj čakam na Usodo, kaj mi bo prinesla. ufff....sem se razpisala.... Na drugem koledarju sem zasledila, da je polna luna ravno danes. Vsak koledar kaže drugače. Tako, da zdaj razmišljam samo o telovadbi .... Imejte se lepo. Naš seznamček je SUPER!!! Prav lepo ste ga uredile. LP
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 9:25:50
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka vsem skupaj in en lep sončen pozdrav s primorske...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 9:58:47
|
|
|
|
bbpikica
|
Jutrčka tudi od mene. Upam da ste vse zdrave in dobre volje. Pri nas se sonček še ni zbudil ga pa vsak čas pričakujemo . Še vedno se matram s slabostmi in zaspanostjo, pa bolečim križem in prsmi. Koncentracija je tud bol slaba. Ampak sem čist zadovoljna ker to pomeni, da telo reagira na špikice in to je dobr znak . Ne bom nč huda če slabosti ostanejo še dooooooolgo . Bety11 za vsakodnevno in večkrat dnevno pa ne vem če je priporočljivo za zanositev , ko sem jaz delala preiskave so mi svetovali naj vsak drug dan, ker je tako boljša kvaliteta semenčic . Men sicer po maci ni slabo mogoče bi pa kaj drugega poskusla. Punce probajo vse kar bi lahko pomagalo od masaž, akupunkture, bioenergetikov in drugo. Najslabše je da rečeš ja moja leta so kriva . Pregovor pravi pomagaj si sam in bog ti bo pomagal
< Sporočilo je popravil bbpikica -- 11.1.2009 10:12:00 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.1.2009 10:16:15
|
|
|
|
bbpikica
|
Grethy veš da te spazim ko te pa pogrešam zdaj ko si spet v službi in posledično manj na RR. Jaz tko rada tvoje komentarje pa nasvete pa navijanja berem. Kje je pa dajamaja pa gigi Ku ku kje sta borke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?