|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
6.1.2009 8:24:05   
pikica36
jutrooo! kako ste ? ajde konzerve, javljajte svoje stanje in pridno lulajte na palčke.

2009 je naše letouser posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.1.2009 8:46:48   
Grethy
Evo mal za osvežit spomin:

ggi - špikiceuser posted image

bbpikica - špikiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   Grethy  

barbara b - navijačica   user posted image user posted image user posted image user posted image

blanč - navijačica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.1.2009 8:49:48   
spps
punce,tud jaz vam držim pestke,da vam ćimprej uspe ugledat en debel plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.1.2009 8:51:03   
Grethy

OOOO hvala nosečka draga user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.1.2009 8:56:42   
tasa_m
punce,..
gremo,gremo.. user posted image user posted image user posted image
držimo pesti da vam rata da boste čimprej zagledale tist čaroben plusek in da bomo pol skupaj user posted image se veselile...

za dobro jutro pa vsem eno veliko kavico,čaj,kakao..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.1.2009 9:08:46   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

punce,..
gremo,gremo.. user posted image user posted image user posted image
držimo pesti da vam rata da boste čimprej zagledale tist čaroben plusek in da bomo pol skupaj user posted image se veselile...

za dobro jutro pa vsem eno veliko kavico,čaj,kakao..user posted image

hvala Tasa_m user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 6.1.2009 9:09:55 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.1.2009 9:10:21   
Grethy
ggi - špikiceuser posted image

bbpikica - špikiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   Grethy  

barbara b - navijačica   user posted image user posted image user posted image user posted image

blanč - navijačica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa_m - navijačica  user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.1.2009 9:11:41   
neodkrita
Jaz bi pa neki vprašala. Moj ima ful malo spermijev in še leni so, dobil je zdravila, pa me zanima se da to popravit in v kakšnem času? Ima katera takšno izkušnjo 40+??? Prosim, prosim za kakšen nasvet, odgovor itd

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.1.2009 9:26:19   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Jaz bi pa neki vprašala. Moj ima ful malo spermijev in še leni so, dobil je zdravila, pa me zanima se da to popravit in v kakšnem času? Ima katera takšno izkušnjo 40+??? Prosim, prosim za kakšen nasvet, odgovor itd

Imaš z.s.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.1.2009 9:33:08   
neodkrita
Grethy se opravičujem ampak nikakor ne znam nastavit orodne vrstice za e-mail, ZS, kontakt, album in blokiraj. Mi lahko pomagaš?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.1.2009 9:56:59   
Grethy
Ti je pri sebi tako al tako ne moreš nastavljat ... se ti avtomatsko pojavi ... tud jaz ko berem svoje poste nimam spodaj vrstice ....

Imaš pa na vrhu te strani namalano eno šolsko tablo, pred njo pa ti piše MOJ RINGARAJA, pa klikni tam gor in pol se ti odprejo sporočila pa vse kar je na tvoji strani ... poleg tega napisa, če imaš sporočila se ti v oklepajčku pojavi majhna številkica da veš kolko sporočil te čaka ...

jaz mislim da se boš znašla ... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 261
6.1.2009 10:41:54   
neodkrita
Hvala, sem se znašla! imaš ZS Grethy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.1.2009 10:51:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Hvala, sem se znašla! imaš ZS Grethy

No pa sva se najdli user posted image user posted image user posted image , saj ni težko ... pa saj si pomagamo med sabo tako in drugače user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 263
6.1.2009 10:53:50   
neodkrita
Ja prav to se mi zdi fino, da lahko kaj vprašaš, izmenjaš izkušnje itd. Imaš ZS

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.1.2009 11:20:16   
aqua77
Konzervice, en lep pozdravček vsem skupaj...

Nisem vas pozabla, samo dela imam cel kup zadnje čase in ni časa za RR.

Navijam za vse nas in upam, da smo vask dan en korak bližje k cilju.... Mi smo začeli v januarju ta preiskušeno taktiko ata na mamo, oziroma mama na atu user posted image , tako da upam da bo kaj uspehov...

En primorski objemček vsem skupaj...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 265
6.1.2009 20:08:48   
bbpikica
Ojla.

Gigi jaz pričakujem punkcijo tam nekje 16, če bom sploh preživela do takratuser posted image , take reakcije na špikice pa še neuser posted image . Mam vse nosečnostn pa menstrualne pa PMS simptome pa še kakšne, sem ko prežvečen čigumiuser posted image . Kako si pa ti?

Grethy ma da nalulalmo te pluske letos enga za drugim za naprej in še za nazaj.

Aqua naj vama tale ata na mamo pa mama na ata prinese en velik +

Dajamaja nikoli ne reci nikoli. Jaz tud vsak mesec upam da user posted image  ne bo prišla in da je ratal na staromodni način, zato sam poskušajta in poskušajta, saj če ne druzga je vsaj bolj fletn ko postopekuser posted image

Vsem ostalim pa lep pozdravček in objemček.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.1.2009 23:18:49   
gigi1
BB žal mi je, da te tkole matra user posted image . Upam, da se boš navadila.  Še dobr teden pa si iz tahudga ven.. Misli le na to, da pri taki reakciji so ponavadi tudi rezultati dobri user posted image  user posted image  user posted image . Navijam srčica, da bo tole zmagovalna kombinacija user posted image

Aquica lepo, da si se oglasila. kako si?

Neodkrita moj je imel slab spermiogram. Je kar nekaj za napisat...upam, da se jutri zberem in ti pošljem ZS

Pupike danes smo pokopali prijatelja in sem zelo slaba... kar ne gre mi v glavo, da nam že prijatelji umirajo...pa sem še ugotovila, da je bil starejši kot moja starša, ko sta umrla in me je čist zvilo.user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.1.2009 0:34:30   
Grethy
žižek moj ... mi je prav hudo user posted image user posted image user posted image , jaz se skušam distancirat, kar se da od takih misli, ker imam takoj solze v očeh, pa čeprav sem orng baba videt, se ves putr začne tajat ...

Ni fajn ... ni fajn ... letamo se ja ...

ampak se ne damo ... ane ... idemo dalje ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.1.2009 6:06:14   
barbara b
Dobro jutro.
user posted image je že popita. Danes nisem mogla spati in sem bila ob 4,30 že pokonci.
Takole vas redno berem in se pominjam mojih IVF-ov.
Tudi jaz sem pišla do svojega sočka na takšen način. Trajalo je 5 let in v 4 poskusu se je prijelo, pri 37 letih sem ga končno držala v naročju. Še danes, ko ima mali že skoraj 4 leta, se mi zdi kot velik čudež user posted image
Držim vam vsem pesti, da vam uspe user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.1.2009 7:16:06   
tasa_m
hei punce dobro jutro,vsako jutro ko se prijavim na RR vas pridem pogledat,če je že kaj novega pri vas. user posted image

Moja kolega se tudi trudita da bi lahko držala bebiko še letos v naročju. Prvi preizkus je spodletel user posted image ,tak da zdaj čakamo na drugega in da jima rata.
Tak kot jaz čakam,da rata vam.. user posted image user posted image  

lep pozdrav..

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.1.2009 14:29:52   
Bety11
Punce, mogoče ve veste....

Kako se imenuje novi izdelek na Hrvaškem, ki ima podoben učinek kot Klomifen in začne se nekako na črko F....????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.1.2009 16:25:52   
bbpikica
Pozdravljene konzervice.

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

BB žal mi je, da te tkole matra user posted image . Upam, da se boš navadila.  Še dobr teden pa si iz tahudga ven.. Misli le na to, da pri taki reakciji so ponavadi tudi rezultati dobri user posted image  user posted image  user posted image . Navijam srčica, da bo tole zmagovalna kombinacija user posted image user posted image user posted image

Gigi žalostna s tabouser posted image user posted image , ni lahko pokopati prijateljev ampak vedno nam ostanejo lepi spomini nanje, želim da bolečina hitro mine. Kar se pa tiče postopka sem se pa jaz odločila da tokrat nalulam plusek pa pikauser posted image

Bety11 Grethy ve je nekaj strani nazaj pisala o tem sam se ne spomnim točno kje

Grethy saj res kaj je zdaj s tem hrvaškim klomifenom? Mal povej če je treba it v kakšno akcijo? Mam neko žlahto tam pa jih lahko vprašam kako je s tem?

Vsem ostalim soborkam konzervicam in seveda našim zvestim in nepogrešljivim navijačicam pa lep pozdravček.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.1.2009 0:06:06   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Punce, mogoče ve veste....

Kako se imenuje novi izdelek na Hrvaškem, ki ima podoben učinek kot Klomifen in začne se nekako na črko F....????

Ojla deklca ... tabletkam se reče FAMARA ...  sporoči če kaj izveš !!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.1.2009 8:23:56   
Bety11
To si bom nabavila.....In Klomifen tudi.....Pa progesteron za vsak slučaj...

Upam, da se Famara uživa na enak način kot Klomifen. Mogoče ima katera izkušnje?

LP

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.1.2009 9:57:01   
aqua77
Jutrčka vsem skupaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi pridno prakticiramo kombinacijo mama na ato, O smo meli včeraj, user posted image  pa vsak drugi dan, tako da upam, da se nam nasmehne sreča konec meseca....

Pozdravček vsem..... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?