Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 8:24:05
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooo! kako ste ? ajde konzerve, javljajte svoje stanje in pridno lulajte na palčke. 2009 je naše leto
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 8:46:48
|
|
|
|
Grethy
|
Evo mal za osvežit spomin: ggi - špikice bbpikica - špikice Grethy barbara b - navijačica blanč - navijačica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 8:49:48
|
|
|
|
spps
|
punce,tud jaz vam držim pestke,da vam ćimprej uspe ugledat en debel plus
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 8:51:03
|
|
|
|
Grethy
|
OOOO hvala nosečka draga
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 8:56:42
|
|
|
|
tasa_m
|
punce,.. gremo,gremo.. držimo pesti da vam rata da boste čimprej zagledale tist čaroben plusek in da bomo pol skupaj se veselile... za dobro jutro pa vsem eno veliko kavico,čaj,kakao..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 9:08:46
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce,.. gremo,gremo.. držimo pesti da vam rata da boste čimprej zagledale tist čaroben plusek in da bomo pol skupaj se veselile... za dobro jutro pa vsem eno veliko kavico,čaj,kakao.. hvala Tasa_m
< Sporočilo je popravil Grethy -- 6.1.2009 9:09:55 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 9:10:21
|
|
|
|
Grethy
|
ggi - špikice bbpikica - špikice Grethy barbara b - navijačica blanč - navijačica tasa_m - navijačica [/quote]
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 9:11:41
|
|
|
|
neodkrita
|
Jaz bi pa neki vprašala. Moj ima ful malo spermijev in še leni so, dobil je zdravila, pa me zanima se da to popravit in v kakšnem času? Ima katera takšno izkušnjo 40+??? Prosim, prosim za kakšen nasvet, odgovor itd
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 9:26:19
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita Jaz bi pa neki vprašala. Moj ima ful malo spermijev in še leni so, dobil je zdravila, pa me zanima se da to popravit in v kakšnem času? Ima katera takšno izkušnjo 40+??? Prosim, prosim za kakšen nasvet, odgovor itd Imaš z.s.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 9:33:08
|
|
|
|
neodkrita
|
Grethy se opravičujem ampak nikakor ne znam nastavit orodne vrstice za e-mail, ZS, kontakt, album in blokiraj. Mi lahko pomagaš?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 9:56:59
|
|
|
|
Grethy
|
Ti je pri sebi tako al tako ne moreš nastavljat ... se ti avtomatsko pojavi ... tud jaz ko berem svoje poste nimam spodaj vrstice .... Imaš pa na vrhu te strani namalano eno šolsko tablo, pred njo pa ti piše MOJ RINGARAJA, pa klikni tam gor in pol se ti odprejo sporočila pa vse kar je na tvoji strani ... poleg tega napisa, če imaš sporočila se ti v oklepajčku pojavi majhna številkica da veš kolko sporočil te čaka ... jaz mislim da se boš znašla ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 10:41:54
|
|
|
|
neodkrita
|
Hvala, sem se znašla! imaš ZS Grethy
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 10:51:47
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita Hvala, sem se znašla! imaš ZS Grethy No pa sva se najdli , saj ni težko ... pa saj si pomagamo med sabo tako in drugače
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 10:53:50
|
|
|
|
neodkrita
|
Ja prav to se mi zdi fino, da lahko kaj vprašaš, izmenjaš izkušnje itd. Imaš ZS
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 11:20:16
|
|
|
|
aqua77
|
Konzervice, en lep pozdravček vsem skupaj... Nisem vas pozabla, samo dela imam cel kup zadnje čase in ni časa za RR. Navijam za vse nas in upam, da smo vask dan en korak bližje k cilju.... Mi smo začeli v januarju ta preiskušeno taktiko ata na mamo, oziroma mama na atu , tako da upam da bo kaj uspehov... En primorski objemček vsem skupaj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 20:08:48
|
|
|
|
bbpikica
|
Ojla. Gigi jaz pričakujem punkcijo tam nekje 16, če bom sploh preživela do takrat , take reakcije na špikice pa še ne . Mam vse nosečnostn pa menstrualne pa PMS simptome pa še kakšne, sem ko prežvečen čigumi . Kako si pa ti? Grethy ma da nalulalmo te pluske letos enga za drugim za naprej in še za nazaj. Aqua naj vama tale ata na mamo pa mama na ata prinese en velik + Dajamaja nikoli ne reci nikoli. Jaz tud vsak mesec upam da ne bo prišla in da je ratal na staromodni način, zato sam poskušajta in poskušajta, saj če ne druzga je vsaj bolj fletn ko postopek Vsem ostalim pa lep pozdravček in objemček.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 23:18:49
|
|
|
|
gigi1
|
BB žal mi je, da te tkole matra . Upam, da se boš navadila. Še dobr teden pa si iz tahudga ven.. Misli le na to, da pri taki reakciji so ponavadi tudi rezultati dobri . Navijam srčica, da bo tole zmagovalna kombinacija Aquica lepo, da si se oglasila. kako si? Neodkrita moj je imel slab spermiogram. Je kar nekaj za napisat...upam, da se jutri zberem in ti pošljem ZS Pupike danes smo pokopali prijatelja in sem zelo slaba... kar ne gre mi v glavo, da nam že prijatelji umirajo...pa sem še ugotovila, da je bil starejši kot moja starša, ko sta umrla in me je čist zvilo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.1.2009 0:34:30
|
|
|
|
Grethy
|
žižek moj ... mi je prav hudo , jaz se skušam distancirat, kar se da od takih misli, ker imam takoj solze v očeh, pa čeprav sem orng baba videt, se ves putr začne tajat ... Ni fajn ... ni fajn ... letamo se ja ... ampak se ne damo ... ane ... idemo dalje ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.1.2009 6:06:14
|
|
|
|
barbara b
|
Dobro jutro. je že popita. Danes nisem mogla spati in sem bila ob 4,30 že pokonci. Takole vas redno berem in se pominjam mojih IVF-ov. Tudi jaz sem pišla do svojega sočka na takšen način. Trajalo je 5 let in v 4 poskusu se je prijelo, pri 37 letih sem ga končno držala v naročju. Še danes, ko ima mali že skoraj 4 leta, se mi zdi kot velik čudež Držim vam vsem pesti, da vam uspe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.1.2009 7:16:06
|
|
|
|
tasa_m
|
hei punce dobro jutro,vsako jutro ko se prijavim na RR vas pridem pogledat,če je že kaj novega pri vas. Moja kolega se tudi trudita da bi lahko držala bebiko še letos v naročju. Prvi preizkus je spodletel ,tak da zdaj čakamo na drugega in da jima rata. Tak kot jaz čakam,da rata vam.. lep pozdrav..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.1.2009 14:29:52
|
|
|
|
Bety11
|
Punce, mogoče ve veste.... Kako se imenuje novi izdelek na Hrvaškem, ki ima podoben učinek kot Klomifen in začne se nekako na črko F....????
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.1.2009 16:25:52
|
|
|
|
bbpikica
|
Pozdravljene konzervice. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 BB žal mi je, da te tkole matra . Upam, da se boš navadila. Še dobr teden pa si iz tahudga ven.. Misli le na to, da pri taki reakciji so ponavadi tudi rezultati dobri . Navijam srčica, da bo tole zmagovalna kombinacija Gigi žalostna s tabo , ni lahko pokopati prijateljev ampak vedno nam ostanejo lepi spomini nanje, želim da bolečina hitro mine. Kar se pa tiče postopka sem se pa jaz odločila da tokrat nalulam plusek pa pika Bety11 Grethy ve je nekaj strani nazaj pisala o tem sam se ne spomnim točno kje Grethy saj res kaj je zdaj s tem hrvaškim klomifenom? Mal povej če je treba it v kakšno akcijo? Mam neko žlahto tam pa jih lahko vprašam kako je s tem? Vsem ostalim soborkam konzervicam in seveda našim zvestim in nepogrešljivim navijačicam pa lep pozdravček.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 0:06:06
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Punce, mogoče ve veste.... Kako se imenuje novi izdelek na Hrvaškem, ki ima podoben učinek kot Klomifen in začne se nekako na črko F....???? Ojla deklca ... tabletkam se reče FAMARA ... sporoči če kaj izveš !!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 8:23:56
|
|
|
|
Bety11
|
To si bom nabavila.....In Klomifen tudi.....Pa progesteron za vsak slučaj... Upam, da se Famara uživa na enak način kot Klomifen. Mogoče ima katera izkušnje? LP
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 9:57:01
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka vsem skupaj! No, mi pridno prakticiramo kombinacijo mama na ato, O smo meli včeraj, pa vsak drugi dan, tako da upam, da se nam nasmehne sreča konec meseca.... Pozdravček vsem.....
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?