Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 12:00:05
|
|
|
|
Grethy
|
Sploh ni res !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam poglej kako si se lepo nardila nosečo ... to ne zna vsak si pa tud spisek čist ok nardila, sam jz sem ga še mal pofrizirala, sorči no
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 13:19:48
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Pozdravljene konzerve!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 13:38:27
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Pozdravljene konzerve! O lejga Kruce, kako pa pri vas danes, ko je tako lepo sončno ???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 15:08:25
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Pozdravljene konzerve! O lejga Kruce, kako pa pri vas danes, ko je tako lepo sončno ??? Kot 1.1. mal pokonzumirati pa nazaj na kavč Čez kako urico pa v vrt ograjo popravit pa na en daljši sprehod...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 15:19:55
|
|
|
|
Grethy
|
dobr si tole splaniral ... jaz pa vsa prehlajena peglo sprehajat po dili
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 15:48:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Daj kapni notri v peglo malce eteričnega olja....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 15:49:10
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Daj kapni notri v peglo malce eteričnega olja.... ne me na take zadeve napeljevat, ker sem glih tolk ubrisana, da bom res kej tazga nardila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 17:55:49
|
|
|
|
bbpikica
|
Ojla konzervice. Jaz sm pa tolk vesela, začela s špikicami. Tko da če bo šlo vse po planu čakamo 31.01.en velik +. Grethy a tebe pa še kar prehlad matra. Je pa tud vztrajen, jaz sem to rešila s šumadijskim čajem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 18:14:29
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Ojla konzervice. Jaz sm pa tolk vesela, začela s špikicami. Tko da če bo šlo vse po planu čakamo 31.01.en velik +. Grethy a tebe pa še kar prehlad matra. Je pa tud vztrajen, jaz sem to rešila s šumadijskim čajem Ma nemoj ... in kako se ga pripravi ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 18:32:53
|
|
|
|
blanč
|
O moja greti. že dva dni se spravljava k vama pa včeraj pridema ven in vidim, da vajinega avta ni več pred bajto. Zdajle spet pa imate enega viška, tako da... ni sreče...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 18:58:39
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Ojla konzervice. Jaz sm pa tolk vesela, začela s špikicami. Tko da če bo šlo vse po planu čakamo 31.01.en velik +. Grethy a tebe pa še kar prehlad matra. Je pa tud vztrajen, jaz sem to rešila s šumadijskim čajem Ma nemoj ... in kako se ga pripravi ???? Najprej zakarameliziraš sladkor na vročega preliješ cca deci šnopca dodaš deci vode, ponovno prevreš dodaš čaj. Jaz se potem stuširam z fajn vročo vodo, oblečem toplo pižamo spijem čaj in pod kovter da se fajn preznojim. Men pomaga. Sam ne vem če je zate to zdaj dober recept ko slončkate? Vroča voda ni dobra za ugnezditev
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 19:06:53
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla konzervice moje...pa je praznikov konec, ju3 nov delovni dan, novi začetki, bla bla bla no pa da čisto potiho povem (pa ne okol govort) ju3 začnem z dieto ( ničveč papice zdaj bomo samo še ) ha ha ha z realizacijo planov za jenčija moramo pa še počakat pa še eno oz. kolikor bo teta G v petek povedala...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 19:15:03
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč O moja greti. že dva dni se spravljava k vama pa včeraj pridema ven in vidim, da vajinega avta ni več pred bajto. Zdajle spet pa imate enega viška, tako da... ni sreče... ja matr duš ... smo kukr ene srote ... prej k sem pa klicala sta pa vidva glih zakurblala avto in šla ... dizastr .. .sosedje smo, pa zgleda da si bomo okol 1.maja vošli nov let ko prvič pridem o skup po novem letu ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.1.2009 19:16:52 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 19:16:35
|
|
|
|
Grethy
|
mausikaa imaš z.s.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.1.2009 8:40:28
|
|
|
|
Grethy
|
Jutro pupe in dečko ! Kam ste se porazgubile ??? Ooooo saj vem ... jaz se bom popoldan izgubila tja .... šihta ane ???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.1.2009 10:09:05
|
|
|
|
pika.po
|
Konzervice moje drage, helouuuuuu! Kako ste kaj? Uspešno približevanje še naprej!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.1.2009 12:54:45
|
|
|
|
neodkrita
|
Pozdravljene punce 40+, se nič nisem mjavila ker sem bila doma, doma pa namenoma ne želim računalnika ker bi non stop visela na njem. Kot beren ste kar veselo zakorakale v novo leto. No, tudi jaz sem. Kar se pa tiče štručke pa še nič na vidiku, gremo dalje!!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.1.2009 16:54:34
|
|
|
|
gigi1
|
Oj srčice Sam, da vam sporočim...ni več dilem. Sem polulala en velik - na CB. Kaj sem pa mislila. Itak, da rada CBje uničujem . Dans bom pa res brez slabe vesti spila kakšen glaž rdečega vina (cele praznike sem se ful nazaj držala ). Upam, da s tem prikličem . Vsekakor jo moram dobit čimprej zaradi nadaljevanja terapije. Sedaj se lahko mirno prepustim terapiji in upam, da bo ta postopek bolj uspešen kot klasična metoda Gretka upam, da se tebi sreča nasmehne in nam konzervicam prva nalulaš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.1.2009 17:30:25
|
|
|
|
bbpikica
|
Konzervice pozdravljene. Gigi mene bi bolj veselilo če bi nalulala +, ga boš pa čez kake štiri tedne, da bova skupaj pa še Grethy se nama bo pridružla, oziroma midve njej . Joj men se zdi da mora bit letošnje leto res naše leto
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.1.2009 18:19:57
|
|
|
|
gigi1
|
BB hvala . Saj tko nisem nič kaj pričakovala. jezi me, ker mi nikoli ne zamuja...zdej pa niti točno ne vem kdaj naj jo pričakujem...verjetno jutri Jaz sem zračunala, da bom čez 4 tedne imela šele punkcijo ali ET (in še to če bo vse po sreči in se mi ne zavleče...prvi postopek se mi je vlekel mesec in pol do ET ). Ti se boš vsekakor prva pridružila Gretki v veselem rajanju po plusku
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.1.2009 21:38:48
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
A ni bilo prestopno leto?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.1.2009 21:42:36
|
|
|
|
dajamaja
|
Čerko, konzerve in konzervek! Dve naše pupe že zakorakale v nov postopek Kruce čaka, da vidjo srčka Pa vse smo preživele praznike Mi smo imeli nezaboravno ... sva kr prespala ob TVju, kot se za stare zakonce spodobi.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 0:18:22
|
|
|
|
Grethy
|
Žižek moj moj ... klinc pa tak rezultat ... naj se ti vsaj ulije če že ne da plusa ... oooo kakšne grde besede imam zdej na lagerju ... fuj, packa, fuj Bbpikica ti kr flančkari ja ... se bomo prdružle pa združle in zaružle , Dajamaja a si že v akciji al kvaaaaaaaaa ???? Kdaj pa se nam boš ti prdružla tanapiškanimpluskom ???? Vsekakor ne bi bla štirperesna detlca srečonoska, če to ne bi ble glih me štiri, pa vem da še kera raste in da bo še pa še takih detlc ki bojo skupej lulale za pluskote ... GO GIRLS !!! A smo a nismo ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 7:59:34
|
|
|
|
dajamaja
|
Gretka moja draga, jaz čakam februarja. Sicer je bilačez nov let možnost za brezmadežno spočetje, pa saj veš da nisem kos Mariji ... tko bomo še 2 meseca počakal na piškanje. Se moram pa pohvalt, da sem se v resne priprave vrgla...rekreacija, počas grem tud na strogo zdravo hrano (zdej sem še malce grešila) ... pa upam, da bom čas mal nazaj zasukala. Ti boš pa zdej, zdej v akciji, ne? Go, Grethy, go, go!! Gigi, a se ti še kaj moti po glavi al si že utrjena? Bom kaj več še od doma, tu moram menda bol resen del opravljat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.1.2009 8:13:53
|
|
|
|
mausikaa
|
jutro mačke, jaz bi tudi kakšen +++ nalulala no bom pa vesela vsake ki ga bo nalulala - torej BABE LULAT PLUSKE!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?