|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
4.1.2009 12:00:05   
Grethy
Sploh ni res !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sam poglej kako si se lepo nardila nosečo ... to ne zna vsak user posted image user posted image

si pa tud spisek čist ok nardila, sam jz sem ga še mal pofrizirala, sorči no user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.1.2009 13:19:48   
Kruce Fiks
Pozdravljene konzerve! 

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 227
4.1.2009 13:38:27   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pozdravljene konzerve! 

O lejga Kruce, kako pa pri vas danes, ko je tako lepo sončno ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 228
4.1.2009 15:08:25   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pozdravljene konzerve! 

O lejga Kruce, kako pa pri vas danes, ko je tako lepo sončno ???

Kot 1.1. mal pokonzumirati pa nazaj na kavčuser posted image
Čez kako urico pa v vrt ograjo popravit pa na en daljši sprehod...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 229
4.1.2009 15:19:55   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image

dobr si tole splaniral ... jaz pa vsa prehlajena peglo sprehajat po dili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 230
4.1.2009 15:48:09   
Kruce Fiks
Daj kapni notri v peglo malce eteričnega olja....user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.1.2009 15:49:10   
Grethy

Daj kapni notri v peglo malce eteričnega olja....user posted image

ne me na take zadeve napeljevat, ker sem glih tolk ubrisana, da bom res kej tazga nardila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 232
4.1.2009 17:55:49   
bbpikica
Ojla konzervice.

Jaz sm pa tolk vesela, začela s špikicami. Tko da če bo šlo vse po planu čakamo 31.01.en velik +.

Grethy a tebe pa še kar prehlad matra. Je pa tud vztrajen, jaz sem to rešila s šumadijskim čajemuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 233
4.1.2009 18:14:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Ojla konzervice.

Jaz sm pa tolk vesela, začela s špikicami. Tko da če bo šlo vse po planu čakamo 31.01.en velik +.

Grethy a tebe pa še kar prehlad matra. Je pa tud vztrajen, jaz sem to rešila s šumadijskim čajemuser posted image

Ma nemoj ... in kako se ga pripravi ????

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.1.2009 18:32:53   
blanč
O moja greti. že dva dni se spravljava k vama pa včeraj pridema ven in vidim, da vajinega avta ni več pred bajto. Zdajle spet pa imate enega viška, tako da...user posted image ni sreče...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.1.2009 18:58:39   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Ojla konzervice.

Ma nemoj ... in kako se ga pripravi ????

Najprej zakarameliziraš sladkor na vročega preliješ cca deci šnopca dodaš deci vode, ponovno prevreš dodaš čaj. Jaz se potem stuširam z fajn vročo vodo, oblečem toplo pižamo spijem čaj in pod kovter da se fajn preznojim. Men pomaga. Sam ne vem če je zate to zdaj dober recept ko slončkate? Vroča voda ni dobra za ugnezditevuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 236
4.1.2009 19:06:53   
mausikaa
ojla konzervice moje...pa je praznikov konec, ju3 nov delovni dan, novi začetki, bla bla bla
no pa da čisto potiho povem (pa ne okol govort) ju3 začnem z dieto ( user posted image ničveč papice zdaj bomo samo še user posted image user posted image ) ha ha ha
z realizacijo planov za user posted image jenčija moramo pa še počakat user posted image pa še eno user posted image oz. kolikor bo teta G v petek povedala...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.1.2009 19:15:03   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

O moja greti. že dva dni se spravljava k vama pa včeraj pridema ven in vidim, da vajinega avta ni več pred bajto. Zdajle spet pa imate enega viška, tako da...user posted image ni sreče...

user posted image user posted image user posted image user posted image ja matr duš ... smo kukr ene srote ... prej k sem pa klicala sta pa vidva glih zakurblala avto in šla ... dizastr .. .sosedje smo, pa zgleda da si bomo okol 1.maja vošli nov let ko prvič pridem o skup po novem letu ... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.1.2009 19:16:52 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 238
4.1.2009 19:16:35   
Grethy
mausikaa

imaš z.s.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.1.2009 8:40:28   
Grethy
Jutro pupe in dečko !

Kam ste se porazgubile ??? Ooooo saj vem ... jaz se bom popoldan izgubila tja .... šihta ane ??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.1.2009 10:09:05   
pika.po
Konzervice moje drage, helouuuuuu!

Kako ste kaj? Uspešno približevanje user posted image user posted image še naprej!user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.1.2009 12:54:45   
neodkrita
Pozdravljene punce 40+, se nič nisem mjavila ker sem bila doma, doma pa namenoma ne želim računalnika ker bi non stop visela na njem. Kot beren ste kar veselo zakorakale v novo leto. No, tudi jaz sem. Kar se pa tiče štručke pa še nič na vidiku, gremo dalje!!!!!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 242
5.1.2009 16:54:34   
gigi1
Oj srčice

Sam, da vam sporočim...ni več dilem. Sem polulala en velik - na CB. Kaj sem pa mislila. Itak, da rada CBje uničujem user posted image . Dans bom pa res brez slabe vesti spila kakšen glaž rdečega vina (cele praznike sem se ful nazaj držala user posted image ). Upam, da s tem prikličem user posted image . Vsekakor jo moram dobit čimprej zaradi nadaljevanja terapije. Sedaj se lahko mirno prepustim terapiji user posted image  in upam, da bo ta postopek bolj uspešen kot klasična metoda user posted image

Gretka upam, da se tebi sreča nasmehne in nam konzervicam prva nalulaš user posted image user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.1.2009 17:30:25   
bbpikica
Konzervice pozdravljene.

Gigi mene bi bolj veselilo če bi nalulala +, ga boš pa čez kake štiri tedne, da bova skupajuser posted image user posted image  pa še Grethy se nama bo pridružla, oziroma midve njejuser posted image . Joj men se zdi da mora bit letošnje leto res naše letouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.1.2009 18:19:57   
gigi1
BB hvala user posted image . Saj tko nisem nič kaj pričakovala. jezi me, ker mi nikoli ne zamuja...zdej pa niti točno ne vem kdaj naj jo pričakujem...verjetno jutri user posted image
Jaz sem zračunala, da bom čez 4 tedne imela šele punkcijo ali ET (in še to če bo vse po sreči in se mi ne zavleče...prvi postopek se mi je vlekel mesec in pol do ET user posted image ). Ti se boš vsekakor prva pridružila Gretki v veselem rajanju po plusku user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.1.2009 21:38:48   
Kruce Fiks
A ni bilo prestopno leto?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 246
5.1.2009 21:42:36   
dajamaja
Čerko, konzerve in konzervek!

Dve naše pupe že zakorakale v nov postopek user posted image user posted image  

Kruce čaka, da vidjo srčka user posted image
Pa vse smo preživele praznike user posted image  Mi smo imeli nezaboravno ... sva kr prespala ob TVju, kot se za stare zakonce spodobi.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.1.2009 0:18:22   
Grethy
Žižek moj moj  ... klinc pa tak rezultat ... naj se ti vsaj ulije če že ne da plusa ... oooo kakšne grde besede imam zdej na lagerju ... fuj, packa, fuj user posted image user posted image

Bbpikica ti kr flančkari ja ... se bomo prdružle pa združle in zaružle user posted image user posted image user posted image ,

Dajamaja a si že v akciji al kvaaaaaaaaa user posted image user posted image ???? Kdaj pa se nam boš ti prdružla tanapiškanimpluskom  ????

Vsekakor ne bi bla štirperesna detlca srečonoska, če to ne bi ble glih me štiri, pa vem da še kera raste in da bo še pa še takih detlc ki bojo skupej lulale za pluskote ...

GO GIRLS !!! A smo a nismo ????

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 248
6.1.2009 7:59:34   
dajamaja
Gretka moja draga, jaz čakam februarja. Sicer je bilačez nov let možnost za brezmadežno spočetje, pa saj veš da nisem kos Mariji user posted image  ... tko bomo še 2 meseca počakal na piškanje. Se moram pa pohvalt, da sem se v resne priprave vrgla...rekreacija, počas grem tud na strogo zdravo hrano (zdej sem še malce grešila) ... pa upam, da bom čas mal nazaj zasukala. Ti boš pa zdej, zdej v akciji, ne? Go, Grethy, go, go!!

Gigi, a se ti še kaj moti po glavi al si že utrjena?

Bom kaj več še od doma, tu moram menda bol resen del opravljat user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.1.2009 8:13:53   
mausikaa
jutro mačke,

jaz bi tudi kakšen +++ nalulala user posted image
no bom pa vesela vsake ki ga bo nalulala - torej BABE LULAT PLUSKE!!
user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?