Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 15:34:23
|
|
|
|
bbpikica
|
Dan konzervice. Gigi hvala za lepe želje. Moje počutje je danes malo boljše so me pa prsi začele bolet za popi* pa križ, upam da bo ata Reš jutri zadovoljen z dogajanjem tam spodaj oziroma da bom jaz zadovoljna. Pa ti kako tvoje počutje? Grethy jaz mam jutri prvi UZ in če bo vse po planu v petek 16.01. punkcijo. Zate pa upam da bo tale januar najsrečnejši mesec kar jih je kdaj bilo in da poš polulana od sreče Aqua77 kako lepo si nam naštimala seznamček , evo da se mal prjavim 1.UZ 08.01 Evo tolk zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 15:37:43
|
|
|
|
bbpikica
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi - špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica - špikice 1.UZ - 08.01. Grethy M ne pričakuje 17.01. Dajamaja nov postopek v februarju? mausikaa M ne pričakuje ??? neodkrita M ne pričakuje 27.01. Pikica36 M ne pričakuje 27.01. NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE barbara b blanč tasa_m *flower* lana08 kajsica Aqua mismis Kruce fiks HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 15:44:34
|
|
|
|
bambi75
|
Dan konzervice. JAz bi bla tud na seznamčku za vaše navijačice .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 15:47:49
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Dan konzervice. JAz bi bla tud na seznamčku za vaše navijačice . Wauuuu, tudi mene na seznam!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 15:52:57
|
|
|
|
tasa_m
|
jeee kak lep seznamček imate. Sem vam kr mal fauš.. Himna pa je
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 15:58:12
|
|
|
|
bbpikica
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi - špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica - špikice 1.UZ - 08.01. Grethy M ne pričakuje 17.01. Dajamaja nov postopek v februarju? mausikaa M ne pričakuje ??? neodkrita M ne pričakuje 27.01. Pikica36 M ne pričakuje 27.01. NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE barbara b blanč tasa_m *flower* lana08 kajsica Aqua mismis Kruce fiks bambi75 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 16:01:00
|
|
|
|
bbpikica
|
Bambi in kruce sta že na seznamčku. Drugač pa seznamček je delo aque jaz sem ga sam dopolnila z novimi podatki tako da grejo vse zasluge za ta lep izdelek njej. Bravo aqua
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.1.2009 18:54:09
|
|
|
|
bbpikica
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi - špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica - špikice 1.UZ - 09.01 Grethy M ne pričakuje 17.01. Dajamaja nov postopek v februarju? mausikaa M ne pričakuje ??? neodkrita M ne pričakuje 27.01. Pikica36 M ne pričakuje 27.01. NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE barbara b blanč tasa_m *flower* lana08 kajsica Aqua mismis Kruce fiks bambi75 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 7:53:09
|
|
|
|
pikica36
|
jutroooo! neodkrita midve pa isti dan ne pričakujema , bova skupaj trenirale živčke , ko se bo približeval ta dan torej, prihajava v obdobje O , tako da zdaj pa nič na RR viset ampak pridno , da bo čim več čeprav, se mi zdi , da sem ratala že čist in si mislim: klinc gleda vse skup, če bo bo, če pa ne , pa že mora tako bit. zdaj pa morem it mal delat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 7:54:36
|
|
|
|
dajamaja
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi - špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica - špikice 1.UZ - 09.01 Grethy M ne pričakuje 17.01. Dajamaja nov postopek v marcu mausikaa M ne pričakuje ??? neodkrita M ne pričakuje 27.01. Pikica36 M ne pričakuje 27.01. NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE barbara b blanč tasa_m *flower* lana08 kajsica Aqua mismis Kruce fiks bambi75 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 8:02:12
|
|
|
|
dajamaja
|
Konzervice,konzervek moje drage, en dober jutr [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/94/Capuccino_freddo_1.jpg&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Capuccino_freddo_1.jpg&usg=__kL170_xWbxtAWxibs0kII_cB2Qo=&h=1532&w=1313&sz=227&hl=sl&start=11&tbnid=dlQvg4wE7Dk46M:&tbnh=150&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dcapuccino%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link] Sem mal ažurirala Aquin prekrasen izdelek. Taka mala pravljična bitjeca bodo gotovo pomagala do našega uspeha No, jaz bom šla naprej v marcu. Me je M prehitela za 10 dni in sem ocenila, da bi se vse skupaj prezgodaj začelo odvijati. V začetku marca bo glih OK. BBpikica in Gigi močno, močno stiskam pesti za vaju v tem postopku!!! Vsem ostalim naturščicam pa itak enako - en močan plusek in živahen srček (vsaki svojega, da ne bo pomote)!!!! Uživajte ta sončen, čeprav mrzel dan in vikend pred nami!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 8:43:10
|
|
|
|
spps
|
a bi dale mene tud med navijačice? Vsem vam želim,da bi čimprej zagledale pluske na testkih
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 9:03:20
|
|
|
|
Bety11
|
Dobro jutro, punce... Mene tudi dajte na seznam, ker pričakujem od 23 do 26 januarja. Danes se je začela napetost v trebuhu, jajčnikih. To vedno traja tri dni in potem je O. Tako, da bo O verjetno v nedeljo. Bom poročala...Pa še polna luna je menda v ponedeljek. No, oploditevna ta dan je verjetno ugodna. Klomifen ali pa tisto Famo kupim za naslednji krog. Zakaj, če že imam O??? Pa zato, da sem prepričana, da O je in mogoče celo sproži več O v ciklusu. Mogoče?! Kaj pa vem. Igram se in preizkušam lotto srečo. Ker sem že stara 43 let, se noben zdravnik noče z mano ukvarjati. Gledajo čudno in vedno povdarjajo ta moja leta. Meni se pa neumno in nelogično zdi, da je narava uredila tako, da si ploden samo dve tretini časa, ko imaš M in potem več čkot 10let imaš M, pa so jajčka zanič?!?! Meni to ni logično in gotovo. Jaz bi prej rekla, da nekaj vpliva na kvaliteto jajčec, kar oni niso še pogruntali. Nekaj manjka v vsej tej verigi hormonov. Na seznam, mogoče, dodate še leta zraven....Da malo spremljamo statistiko, kdo prej zanosi...Mogoče?! LP
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 9:04:12
|
|
|
|
pika.po
|
Jest bi šla tud med navijačice! More than marrier! Bojo pluski in kar leteli na kup!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 10:13:38
|
|
|
|
aqua77
|
NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 + (KONZERVICE IN OSTALE) gigi - špikice 1.UZ - 13.01. bbpikica - špikice 1.UZ - 09.01 Grethy M ne pričakuje 17.01. Dajamaja nov postopek v marcu mausikaa M ne pričakuje ??? neodkrita M ne pričakuje 27.01. Pikica36 M ne pričakuje 27.01. NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE barbara b blanč tasa_m *flower* lana08 kajsica Aqua mismis Kruce fiks bambi75 spps pika.po HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 10:15:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Bambi in kruce sta že na seznamčku. Drugač pa seznamček je delo aque jaz sem ga sam dopolnila z novimi podatki tako da grejo vse zasluge za ta lep izdelek njej. Bravo aqua haval, hvala.... malenkost... z veseljem še kdaj... malo sem ga še ažurirala z našimi novimi navijačicami...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 10:25:57
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj konzervice in navijačice Dajmo se dogovoriti, da seznam urejamo recimo 1x na stran, da ne bo iz te teme ratal en sam seznam . Torej vse navijačice prosim za malo potrpljenja in seveda tudi konzervice. Aqua, ko si ga že obnovila ali lahko samo popraviš in dodaš Betty11 ne pričakuje M med 23. in 26.1. Pa ni treba spet novega delat samo pod uredi pejd v svoj post, kjer si ga obnovila. Hvala. Zlata si in teli škratki so res čudoviti Betty11 jaz bom marca stara 43. Sedaj sem v postopku in upam, da bo ratalo...če ne.. Sem v riti. Po vsem preštudiranem, prebranem in predebatiranem z G na to temo je zadeva žal taka... Moškim se celotna sperma obnovi v 72 dneh. Če pazijo 72 dni kaj uživajo in če ni kakšne hujše napake so sposobni oploditve takorekoč do konca življenja. Pri nas je zgodba nekoliko dugačna. Ženske se dobesedno rodimo z zalogo celic (če se prav spomnim cca 200.000), ki jo imamo za vse življenje. Torej vsak rentgen, vsak cigaret, alkohol, vsi škodljivi vplivi iz okolja vse se nam v teh celicah nalaga vse življenje in jih tudi s časom veliko pokvari. Vsak mesec v normalnem ciklusu ena celica začne ob menstruaciji zoreti in ob O dozori. Veliko vprašanje je, ali je ta celica zdrava in je ni že kaj prej uničilo. V postopku oploditve z medicinsko pomočjo nas s hormoni stimulirajo, da dozori čimveč celic in poskušajo vse oploditi, če se med njimi najdejo zdrave in dobre se lepo oplodijo in nam jih vstavijo v maternico. Vendar to žal ni zagotovilo. Oplodijo se lahko tudi slabe celice in je posledica SS - temu rečejo, da je prišlo do propada zarodka zaradi kromosomske napake. Zato je tudi naših letih veliko več SS kot pri mladih puncah. Klomifen in podobna zdravila so hormonska stimulacija, ki stimulira jajčnike da dozori več foliklov in posledično jajčnih celic. Vendar je ta stimulacija manjša kot z gonadotropini v postopkih IVF/ICSI. Recimo, da ženski dozorijo 2-3 celice v enem ciklu. Po 43. letu je to v bistvu edina hormonska stimulacija, ki nam "pripada". Računajo pač, da imamo po 43. letu že toliko slabih celic, da se z nami ne splača ukvarjati . Ali z drugimi besedami. Proračun bi trpel, statistični rezulati bi bili pa slabši, kot so sedaj. Ufff sem se razpisala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 10:36:48
|
|
|
|
aqua77
|
Žižek, sem ravno to hotla naredit, pa mi ne dopušča več možnosti uredi, tako da bomo počakali na še kakšno novo navijačko, ali pa na še kakšen popravek, pa bomo potem vse skupaj uredili..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 11:51:17
|
|
|
|
ledenka
|
mene tuuuuudiiiiii med navijačice! konzervice, gogogo!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 12:20:00
|
|
|
|
neodkrita
|
Ja Pikica 86 medve bova pa supaj čakali na rezultate dela hahaha, jaz sem stara 45 let in še zmeraj upam na tretjega.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 12:26:24
|
|
|
|
gajka
|
Sem danes slučajno našla vašo temo, čeprav sama ne spadam ravno vanjo. Čestitke, ker ste tako vztrajne in držim pesti, da se vam vztrajnost tudi kmalu obrestuje v obliki enega (ali mogoče dveh?) malih ! Pa čim manj polenovk v letu 2009 oziroma samo takšne za na krožnik! Imam tudi sama eno daljno sorodnico, ki sicer spada v vaš ''klub'', pa ji je uspelo kljub že zdavno vrženi puški v koruzo jeseni spraviti na svet enega malega kričačka! In to celo kompletno po naravni poti.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 12:33:48
|
|
|
|
neodkrita
|
Gajika in koliko je bila stara?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 12:51:14
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita Ja Pikica 86 medve bova pa supaj čakali na rezultate dela hahaha, jaz sem stara 45 let in še zmeraj upam na tretjega. vauuu vsaka ti čast . jaz pa bom februarja 38, pa moj kar naprej pravi, če ta mesec ne rata pa res nehamo, zdaj pa bova res že prestara ampak jaz še mam vedno upanje da je leto 2009 MOJE leto,
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 14:12:35
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike Kje je naša BB . Me prav zanima kako je danes opravila. Pikica36 a sta vi2 šla na kakšne preiskave? Da ne boš tko kot jaz šele pri 39 ugotovila, da imaš kakšno pregrado in endometriozo, pa operacija...in si kar naenkrat 43, ko ti več ne delajo postopkov...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.1.2009 16:15:06
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita Gajika in koliko je bila stara? 43
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.