|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
8.1.2009 15:34:23   
bbpikica
user posted image Dan konzervice.

Gigi hvala za lepe želje. Moje počutje je danes malo boljše so me pa prsi začele bolet za popi* pa križ, upam da bo ata Reš jutri zadovoljen z dogajanjem tam spodajuser posted image  oziroma da bom jaz zadovoljna. Pa ti kako tvoje počutje?

Grethy jaz mam jutri prvi UZ in če bo vse po planu v petek 16.01. punkcijo. Zate pa upam da bo tale januar najsrečnejši mesec kar jih je kdaj bilo in da poš polulana od sreče

Aqua77 kako lepo si nam naštimala seznamčekuser posted image , evo da se mal prjavim 1.UZ 08.01

Evo tolk zaenkrat.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 301
8.1.2009 15:37:43   
bbpikica

user posted image              user posted image

NISMO ŠE OBUPALE KLJUB 40 +

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

gigi - špikiceuser posted image   1.UZ - 13.01.

bbpikica - špikiceuser posted image   1.UZ - 08.01.

Grethy    user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 17.01.

Dajamaja user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v februarju?

mausikaa    user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje ???

neodkrita user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01.

Pikica36user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01.

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
barbara b
blanč
tasa_m
*flower*
lana08
kajsica
Aqua
mismis
Kruce fiks

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 302
8.1.2009 15:44:34   
bambi75
Dan konzervice. JAz bi bla tud na seznamčku za vaše navijačice . user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
8.1.2009 15:47:49   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Dan konzervice. JAz bi bla tud na seznamčku za vaše navijačice . user posted image user posted image

Wauuuu, tudi mene na seznam!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 304
8.1.2009 15:52:57   
tasa_m

jeee kak lep seznamček imate. Sem vam kr mal fauš.. user posted image user posted image
Himna pa je  user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 305
8.1.2009 15:58:12   
bbpikica

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

bbpikica - špikiceuser posted image   1.UZ - 08.01.

Grethy    user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 17.01.

Dajamaja user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v februarju?

mausikaa    user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje ???

neodkrita user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01.

Pikica36user posted image user posted image user posted image     M ne pričakuje 27.01.

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
barbara b
blanč
tasa_m
*flower*
lana08
kajsica
Aqua
mismis
Kruce fiks
bambi75

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 306
8.1.2009 16:01:00   
bbpikica
Bambi in kruce sta že na seznamčku. Drugač pa seznamček je delo aque jaz sem ga sam dopolnila z novimi podatki tako da grejo vse zasluge za ta lep izdelek njej. Bravo aqua

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.1.2009 18:54:09   
bbpikica

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

bbpikica - špikiceuser posted image   1.UZ - 09.01

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE

barbara b
blanč
tasa_m
*flower*
lana08
kajsica
Aqua
mismis
Kruce fiks
bambi75

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.1.2009 7:53:09   
pikica36
jutroooo!

neodkrita midve pa isti dan ne pričakujemauser posted image , bova skupaj trenirale živčke , ko se bo približeval ta danuser posted image user posted image
torej, prihajava v obdobje  O , tako da zdaj pa nič na RR viset ampak pridnouser posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čim večuser posted image
čeprav, se mi zdi , da sem ratala že čistuser posted image  in si mislim: klinc gleda vse skup, če bo bo, če pa ne , pa že mora tako bit.

zdaj pa morem it mal delatuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.1.2009 7:54:36   
dajamaja

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

Dajamaja user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v marcu

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE

barbara b
blanč
tasa_m
*flower*
lana08
kajsica
Aqua
mismis
Kruce fiks
bambi75

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.1.2009 8:02:12   
dajamaja
Konzervice,konzervek moje drage, en dober jutr [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/94/Capuccino_freddo_1.jpg&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Capuccino_freddo_1.jpg&usg=__kL170_xWbxtAWxibs0kII_cB2Qo=&h=1532&w=1313&sz=227&hl=sl&start=11&tbnid=dlQvg4wE7Dk46M:&tbnh=150&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dcapuccino%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link]

Sem mal ažurirala Aquin prekrasen izdelek. Taka mala pravljična bitjeca bodo gotovo pomagala do našega uspeha user posted image user posted image

No, jaz bom šla naprej v marcu. Me je M prehitela za 10 dni in sem ocenila, da bi se vse skupaj prezgodaj začelo odvijati. V začetku marca bo glih OK.

BBpikica in Gigi močno, močno stiskam pesti za vaju v  tem postopku!!!
Vsem ostalim naturščicam pa itak enako - en močan plusek in živahen srček (vsaki svojega, da ne bo pomote)!!!!

Uživajte ta sončen, čeprav mrzel dan in vikend pred nami!!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 311
9.1.2009 8:43:10   
spps
a bi dale mene tud med navijačice?user posted image

Vsem vam želim,da bi čimprej zagledale pluske na testkihuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.1.2009 9:03:20   
Bety11
Dobro jutro, punce...

Mene tudi dajte na seznam, ker user posted image user posted image  pričakujem od 23 do 26 januarja.
Danes se je začela napetost v trebuhu, jajčnikih. To vedno traja tri dni in potem je O. Tako, da bo O verjetno v nedeljo. Bom poročala...Pa še polna luna je menda v ponedeljek. No, oploditevna ta dan je verjetno ugodna.

Klomifen ali pa tisto Famo kupim za naslednji krog. Zakaj, če že imam O??? Pa zato, da sem prepričana, da O je in mogoče celo sproži več O v ciklusu. Mogoče?!user posted image
Kaj pa vem. Igram se in preizkušam lotto srečo.

Ker sem že stara 43 let, se noben zdravnik noče z mano ukvarjati. Gledajo čudno in vedno povdarjajo ta moja leta. Meni se pa neumno in nelogično zdi, da je narava uredila tako, da si ploden samo dve tretini časa, ko imaš M in potem več čkot 10let imaš M, pa so jajčka zanič?!?! Meni to ni logično in gotovo. user posted image Jaz bi prej rekla, da nekaj vpliva na kvaliteto jajčec, kar oni niso še pogruntali. Nekaj manjka v vsej tej verigi hormonov.

Na seznam, mogoče, dodate še leta zraven....Da malo spremljamo statistiko, kdo prej zanosi...Mogoče?!user posted image

LP

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 313
9.1.2009 9:04:12   
pika.po
Jest bi šla tud med navijačice! user posted image

More than marrier!user posted image

Bojo pluski in user posted image user posted image kar leteli na kup!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 314
9.1.2009 10:13:38   
aqua77

(KONZERVICE IN OSTALE)

user posted image

Dajamaja user posted image user posted image user posted image    user posted image  nov postopek v marcu

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE

barbara b
blanč
tasa_m
*flower*
lana08
kajsica
Aqua
mismis
Kruce fiks
bambi75
spps
pika.po

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 315
9.1.2009 10:15:14   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Bambi in kruce sta že na seznamčku. Drugač pa seznamček je delo aque jaz sem ga sam dopolnila z novimi podatki tako da grejo vse zasluge za ta lep izdelek njej. Bravo aqua

haval, hvala.... user posted image user posted image user posted image user posted image  malenkost... z veseljem še kdaj... user posted image

malo sem ga še ažurirala z našimi novimi navijačicami...

P.P.Njegoš

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 316
9.1.2009 10:25:57   
gigi1
Ahoj konzervice in navijačice

Dajmo se dogovoriti, da seznam urejamo recimo 1x na stran, da ne bo iz te teme ratal en sam seznam user posted image  user posted image  user posted image . Torej vse navijačice prosim za malo potrpljenja in seveda tudi konzervice.

Aqua, ko si ga že obnovila ali lahko samo popraviš in dodaš Betty11 user posted image user posted image user posted image ne pričakuje M med 23. in 26.1. Pa ni treba spet novega delat samo pod uredi pejd v svoj post, kjer si ga obnovila. Hvala. Zlata si in teli škratki so res čudoviti user posted image

Betty11 jaz bom marca stara 43. Sedaj sem v postopku in upam, da bo ratalo...če ne..user posted image  Sem v riti.
Po vsem preštudiranem, prebranem in predebatiranem z G na to temo je zadeva žal taka...
Moškim se celotna sperma obnovi v 72 dneh. Če pazijo 72 dni kaj uživajo in če ni kakšne hujše napake so sposobni oploditve takorekoč do konca življenja.
Pri nas je zgodba nekoliko dugačna. Ženske se dobesedno rodimo z zalogo celic (če se prav spomnim cca 200.000), ki jo imamo za vse življenje. Torej vsak rentgen, vsak cigaret, alkohol, vsi škodljivi vplivi iz okolja vse se nam v teh celicah nalaga vse življenje in jih tudi s časom veliko pokvari. Vsak mesec v normalnem ciklusu ena celica začne ob menstruaciji zoreti in ob O dozori.  Veliko vprašanje je, ali je ta celica zdrava in je ni že kaj prej uničilo. V postopku oploditve z medicinsko pomočjo nas s hormoni stimulirajo, da dozori čimveč celic in poskušajo vse oploditi, če se med njimi najdejo zdrave in dobre se lepo oplodijo in nam jih vstavijo v maternico. Vendar to žal ni zagotovilo. Oplodijo se lahko tudi slabe celice in je posledica SS - temu rečejo, da je prišlo do propada zarodka zaradi kromosomske napake. Zato je tudi naših letih veliko več SS kot pri mladih puncah.
Klomifen in podobna zdravila so hormonska stimulacija, ki stimulira jajčnike da dozori več foliklov in posledično jajčnih celic. Vendar je ta stimulacija manjša kot z gonadotropini v postopkih IVF/ICSI. Recimo, da ženski dozorijo 2-3 celice v enem ciklu.
Po 43. letu je to v bistvu edina hormonska stimulacija, ki nam "pripada".
Računajo pač, da imamo po 43. letu že toliko slabih celic, da se z nami ne splača ukvarjatiuser posted image . Ali z drugimi besedami. Proračun bi trpel, statistični rezulati bi bili pa slabši, kot so sedaj.
Ufff sem se razpisala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 317
9.1.2009 10:36:48   
aqua77
Žižek, sem ravno to hotla naredit, pa mi ne dopušča več možnosti uredi, tako da bomo počakali na še kakšno novo navijačko, ali pa na še kakšen popravek, pa bomo potem vse skupaj uredili.. user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 318
9.1.2009 11:51:17   
ledenka
mene tuuuuudiiiiii med navijačice!

konzervice, gogogo!!! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 319
9.1.2009 12:20:00   
neodkrita
Ja Pikica 86 medve bova pa supaj čakali na rezultate dela hahaha, jaz sem stara 45 let in še zmeraj upam na tretjega.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
9.1.2009 12:26:24   
gajka
Sem danes slučajno našla vašo temo, čeprav sama ne spadam ravno vanjo. user posted image Čestitke, ker ste tako vztrajne user posted image in držim pesti, da se vam vztrajnost tudi kmalu obrestuje v obliki enega (ali mogoče dveh?) malih user posted image ! Pa čim manj polenovk v letu 2009 oziroma samo takšne za na krožnik! user posted image
Imam tudi sama eno daljno sorodnico, ki sicer spada v vaš ''klub'', pa ji je uspelo kljub že zdavno vrženi puški v koruzo jeseni spraviti na svet enega malega kričačka! user posted image In to celo kompletno po naravni poti.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
9.1.2009 12:33:48   
neodkrita
Gajika in koliko je bila stara?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 322
9.1.2009 12:51:14   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Ja Pikica 86 medve bova pa supaj čakali na rezultate dela hahaha, jaz sem stara 45 let in še zmeraj upam na tretjega.

vauuuuser posted image vsaka ti častuser posted image user posted image . jaz pa bom februarja 38, pa mojuser posted image  kar naprej pravi, če ta mesec ne rata pa res nehamo, zdaj pa bova res že prestarauser posted image
ampak jaz še mam vedno upanje da je leto 2009 MOJE leto,user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 323
9.1.2009 14:12:35   
gigi1
Oj pupike

Kje je naša BB user posted image . Me prav zanima kako je danes opravila.

Pikica36 a sta vi2 šla na kakšne preiskave? Da ne boš tko kot jaz šele pri 39 ugotovila, da imaš kakšno pregrado in endometriozo, pa operacija...in si kar naenkrat 43, ko ti več ne delajo postopkov...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 324
9.1.2009 16:15:06   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Gajika in koliko je bila stara?

43

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.