Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.6.2009 13:42:05
|
|
|
|
Grethy
|
Torej v petek ... Zdaj pa ne vem, kako bi Dajomajo (seveda, če se ona sploh strinja s tem) prežarčla do Konga, pa da gre pol z mano nazaj, ker jz pridem z Gorenjskega konca ... nooooooo, da vidm predloge ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.6.2009 21:04:07
|
|
|
|
lana70
|
se vidimo v petek...kruce, midva pa še prej slišava, ane...ti pa bb linkej...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.6.2009 11:20:48
|
|
|
|
mausikaa
|
dober dan konzerve in konzervek, kako ste kaj? ste vsi na dopustu ali kaj? mene lahko daste dol s seznama, ker se mi že močno močno najavlja, moram potem poklicat za HSG, pa mojo osebno zdravnico za napotnico... ah, mene kar mineva, vsak mesec posebaj ko dočakam me vse mine
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.6.2009 11:42:08
|
|
|
|
gigi1
|
Helou konzervice in Kruce Mausi žal mi je. Gretka kar zmenta se z Dajči. Kruce boš ti govoril z BB? Al jo jaz pokličem? Še malo pa začneš delat Pupe mene je pa O prehitela po desni. Mi je folikel na pikniku počil in ta mesc ne bo nič. No, zdaj grem pa res tist zob slikat... Naredite si lep dan, če je že vreme bolj kislo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.6.2009 11:44:05
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Aqua 77(32) laparo 22.06. čimprej okrevaj mausikaa (40) M ne pričakuje 30.06. Še ena T (38) M ne pričakuje 01.07. neodkrita (45) M ne pričakuje 10.07. Grethy (44) M ne pričakuje 10.07. mausikaa (40) M ne pričakuje 27.07. V POSTOPKU Kiwi (41) IUI junija NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza Dajamaja (42) pavza Pikica36 (38) pavza Fidolina (42) pavza do IVF avgusta gigi (43) pavza do NAŠE SREČKE NOSEČKE Kruce Fix (42) (30T) HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.6.2009 12:39:21
|
|
|
|
pikica36
|
hojla punce! kaj počnete v tem deževnem vremenu? to je pa že malo too much, kaj pravite? ta teden za še eno T , In pa seveda za Lano in pingvinčke mausi tebi pa en mučo uf... pod pa nas je tud kar precej! jaz tud čakam mojo , če bi blo vse po predpisih bi ta konec tedna lahko prišla(vsaj običajno je bilo tako da je prišla tam nekje 30 dni po abraziji) v petek sem dobila histološki izvid, čakam še izvide citogenetskih preiskav(če bodo kaj pokazale, in dale kak odgovor) a mogoče ve katera kako dolgo je treba čakat na te? kako pa kaj naše srečke ?? nič kaj pogosto se nam ne javljate poročajte no malo kako ste kaj!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.6.2009 12:48:05
|
|
|
|
gigi1
|
Piki helou . Vreme je pa res za posrat . Če se prav spomnim sem jaz izvide dobila šele kakšne 2 ali celo 3 mesece po A. Meni je G takrat rekel, da te izvidi večinoma nič ne pokažejo. Baje pokažejo le v primeru, da je bila mola. To pa zaradi visokega BHCG itak veš.. Kr neki.. Tudi jaz pogrešam naše nosečke. Bety javi se kaj. Pa Reni se tudi nič ne oglasi. Mikla in Kruce sta še kar pridna Pa kje je Kiwi? me zanima ali je že imela IUI. Pa Polaris nič ne pove, če je šla v Graz se kaj zmenit? Aja Pikica kaj si mami kupila?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.6.2009 12:49:04 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.6.2009 14:15:42
|
|
|
|
pikica36
|
nič kaj izvirnega kar darilne bone v vrednosti 50e v DM pa eno LIND-ovo čokolado mi je zadnjič razlagala kako si vsako jutro stiska citruse in pije svež sok in ji grem kupit električni ožemalnik sadja, pa sem mislila pa si bom že domislila kaj zraven, pa mi čez dva dni že razlaga, da si ga je kupila in kako je "in" , no zdaj ga sama uporabljam ona pa je dobila te bone ups... 2-3 mesece a so malo , ma mi ne bomo nič čakali na te izvide bo kar bo a ima katera kak fajn recept za kako enostavno in hitro torto??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 7:50:02
|
|
|
|
Bety11
|
Bety se javlja, živa in zdrava.. Pazim se in navijam, da bom v enem kosu 40 tednov.... Berem vas vsak dan, samo pojma nimam, kaj naj napišem... . Po abraziji sem jaz dobila M vedno 45.dan.... Držim pesti za vse vas, to itak veste.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 9:19:13
|
|
|
|
Še ena T
|
Dobro jutro! Jaz se selim v naslednji mesec, prišla je . Recimo 25.7., ko me zdaj vedno prehiteva.... Pikica36, jaz sem na netu (stran Kulinarika, kaj pa vem, nekaj podobnega) našla eno super Nutella torto. Res je dobra. Za vsak praznik delam drugo, vedno pa najdem na natu in so vedno dobre Eno vprašanje vsem, ki imate izkušnje s klomifenom. Ne vem, kaj naj naredim. Moja G je rekla, da ne rabim klomifena, pa da naj počakam na HSG. Pred kratkim pa sem bila z mojim pri rešu na spermiogramu in ker je z njim vse ok, mi je rekel, zakaj zgubljat čas in naj kar jemljem klomifen, pa še recept mi je dal. A se vam zdi doza po pol tabletke pet dni sploh učinkovita? Kaj bi ve naredile? Na HSG bom pa najbrž še čakala, saj niti napotnice še nimam.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 10:40:03
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T Pred kratkim pa sem bila z mojim pri rešu na spermiogramu in ker je z njim vse ok, mi je rekel, zakaj zgubljat čas in naj kar jemljem klomifen, pa še recept mi je dal. A se vam zdi doza po pol tabletke pet dni sploh učinkovita? Kaj bi ve naredile? Na HSG bom pa najbrž še čakala, saj niti napotnice še nimam. Ti se kar reškota drži! Tudi nama so 3je drugače svetovali. Pa sva poslušala tukajšnje beybe, ter ubogala reškota... Pol tablete je čarobna doza, % najbolj uspešna.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 11:04:09
|
|
|
|
Še ena T
|
Ej, Kruce hvala!!!!!!! Imam tabletke v torbici, danes je dan D, pa že celo jutro cincam "al bi al ne bi".. Sem se že skoraj odločila, da grem raje obvestiti najprej mojo G, ampak bo potem prepozno za ta mesec. Laufam zdaj po kozarec vode Saj bo v redu, če jemljem vsak dan ob 12h? Itak ni vezano na hrano in podobno.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 12:31:28
|
|
|
|
miklarom
|
gigi1 - ja smo še pridni, v petek imamo NS pa pregled , pa povedal mi bo kdaj pridem noter na cerklažo , me je kar strah. pa ti kako si kaj
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 12:49:55
|
|
|
|
mismis
|
Kruce, a si ti že včeraj začel delati na novem delovnem mestu? in če si, kam so te dodelili, lahko tudi na z.s., če nočeš takle javno Kako ste kaj ostale 40+, ste kaj pridne... mogoče, če bo vse po sreči, se vam v petek morda celo pridružim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 13:06:30
|
|
|
|
mausikaa
|
ah enaT pa ne tudi ti za HSG si pa le idi iskat napotnico, na vrsti si takoj pri prvi vsaj v LJ je tko, s tem, da po pravilih naj bi imel prej narejen spermiogram, jaz sem sestri ki naroča takoj rekla, da je v postopku in da nisva stara 20 let ter da je moja G rekla, da moram to narediti takoj....no in grem v torek Jutri grem pa dati kri za vse une hormončke, pa me zanima ali moram biti na tešče ali ne? aja, še nekaj - tiste ki ste na IVF, ali moraš v LJ narediti vse po spisku (hsg, laporo pa kaj te vem kaj še vse?) preden gre zadeva naprej?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 13:12:24
|
|
|
|
lana70
|
noooo, jaz pa grejem ...upam, da se bo deci lepo godilo pri meni in da bosta kar ostala še nadaljnih......kolkr pač treba... no mismis upam, da se vidimo v petek...ostalim konzervicam in konzervansu pa en lep pozdravček.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 13:13:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 noooo, jaz pa grejem ...upam, da se bo deci lepo godilo pri meni in da bosta kar ostala še nadaljnih......kolkr pač treba... no mismis upam, da se vidimo v petek...ostalim konzervicam in konzervansu pa en lep pozdravček. čestitke za , lepo ju grej, da bo 15.07.2009 en lep plusek
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 13:55:05
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kruce, a si ti že včeraj začel delati na novem delovnem mestu? in če si, kam so te dodelili, lahko tudi na z.s., če nočeš takle javno ne še! Birokracija! Ma si ga vzamejo časa.... Rečeno mi je bilo naj bi jutri pogodbo podpisal, vendar me do sedaj še nihče ni poklical itd... Tedaj bom po vsej verjetnosti zvedel tudi kje bom.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 13:59:01
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 noooo, jaz pa grejem ...upam, da se bo deci lepo godilo pri meni in da bosta kar ostala še nadaljnih......kolkr pač treba... Čestitam! Pa da to rundo uspe! A pol je sedaj fiksno za v petek ob 17h? Da zvrcnem BB al ji je že GG
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 14:26:39
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Čestitam! Pa da to rundo uspe! A pol je sedaj fiksno za v petek ob 17h? Da zvrcnem BB al ji je že GG ja ja, itaaaaak!!!! Ti kr zvrcni, pa še ktero konzervo zbudi!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 14:47:17
|
|
|
|
Še ena T
|
Kruce, pogodbo ti morajo dati po zakonu na vpogled najmanj 3 dni pred podpisom pogodbe. Tudi podpisati moraš, da si prejel predlog pogodbe v zakonskem roku. Da niso oni malo pozabili, kako ste se zmenili? Daj pokliči in vprašaj. Mausika, za vse laboratorijske preiskave naj bi prišel tešč. No jaz sem zadnjič uspela priti do Adria lab šele ob 11.00 in sem do tedaj že spila en kakav, ker sem mislila, da itak ne bom šla. No, potem so mi rekli, da ne bo vplivalo na izvide. Šla sem pa na pregled FSH in prolaktin. Vse imam normalno.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 17:19:16
|
|
|
|
Grethy
|
Alooooooooooo, kje je moja kopilotkaaaaaaaaaaa ... kako jo bom spravla v LJ , nazaj jo bom že dostavla, to ni panike ... ma kako naj jo prežarčim v Kongoooooooooo ... Dajčiiiiiiiiiii ?????????????''
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 17:47:54
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 noooo, jaz pa grejem ...upam, da se bo deci lepo godilo pri meni in da bosta kar ostala še nadaljnih......kolkr pač treba... no mismis upam, da se vidimo v petek...ostalim konzervicam in konzervansu pa en lep pozdravček. o lepo Lana, naj ostaneta pri tebi še dolgo dolgo, no tam nekje do naslednjega konca marca ( če prav računam seveda)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 19:03:38
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Alooooooooooo, kje je moja kopilotkaaaaaaaaaaa ... kako jo bom spravla v LJ , nazaj jo bom že dostavla, to ni panike ... ma kako naj jo prežarčim v Kongoooooooooo ... Dajčiiiiiiiiiii ?????????????'' ma haloooo, kako lahko pomagamo, imaš kakšno idejo??? Ti samo reci!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?