Še ena T
|
Dober večer, konzerve in konzervans!! O, borovničke... v tekočinci Mogoče bom ene tudi jaz naredila. Samo potem pa imam slabo vest degustirati. alkohol, pa to Fidolina, hvala za vzpodbudne besede. Ne bi vas rada morila s svojimi težavami, itak imate ve tudi svoje, tudi hujše, pa ste optimistične in pogumne. Moj problem je v tem, da sem že od nekdaj preveč občutljiva. Zadnjič sem šla na antirefleksno masažo stopal k eni gospe, ki jo punce na forumih zelo priporočajo. Rekla mi je, da sem grozno napeta (in sem bila res, celo med masažo, čeprav na zunaj tega ne kažem) in da najbrž tudi zaradi tega ne morem zanosit... In ji verjamem, ker sem bila še sama presenečena, kako sem se počutila med masažo - kot bi bila na nekem težkem zdravniškem posegu Ravno tako se včasih tudi počutim v službi, predvsem zaradi odnosov v podjetju. Sliši se prav smešno. No, moram pa reči, da dobim na temle forumu od vas, punce, ogromno pozitivne energije. Zgleda, da mi je strah in nezaupanje pred zdravniki (in vsem, kar je povezano)ostal izpred parih let, ko je bila moja mama neozdravljivo bolna, pa sva se skupaj spopadali z birokracijo in nerazumevajočimi zdravniki. In seveda izgubili ("saj smo vam rekli, da je brezupno..."). Mausika, bravo, da se premika. Tudi jaz ti želim, da ne boš potrebovala vsega tega. Moj je imel srečo in bo na vrsti za spermiogram še preden bom jaz šla po napotnico za HSG. Saj vem, slaba tolažba, če ne rata, itak da bom morala slej ko prej na vse preiskave, ampak kljub temu se tolažim s tem. Nočko vsem, se beremo jutri..
|