|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
21.6.2009 0:46:56   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Oj, Kruce, ti si ta prav, ti pošljem ZS, da kšeft naredima. Sicer bom še malo počakala, ker mi nekoliko zamuja user posted image pa da vidmo al bo svizec čokolado zavil, al kaj user posted image Vidim, da ti pa moja ideja okol tetk ni sedla user posted image   (... če ne pa srečanje organiziraj, pa bomo RR tete prinesle darilca )  Pa jaz zelo rada kupujem za bebice. Borovničke delam jaz enako kot Pikica, bom pa tokrat še tvojo varianto poskusila! Moram še k tašči po šnops, majo sosedi krasnega domačega user posted image .
Sem pa danes dobila višnje od obiska in na kulinariki najdem le recept z biskvitom. Za vroče češnje jih je pa preveč. Kakšen predlog?

Ojla! Držim pesti da svizc opravi svoje!user posted image Sicer se ne obotavljaj da ne zamudiš mesečne vozovnice,,,,user posted image

Ideja s tetkami ni slaba je tudi izvedljiva, vendar srečanja na +40 nekak ne speljejouser posted image

Višnjev liker momlyyyuser posted image (sosed bo ostal brez šnopcauser posted image )

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
21.6.2009 10:15:36   
lana70
Kruce, bbpikico angažirej, ona to suvereno določi datum in to je to...ko smo pa pisarile sezname, si videl, da ni bilo nič. A čmo za pokušino en seznam ven vrčt???user posted image  no dej, ala..pa predlog tam okrog ljubljane, d bdo lahk tudi naše gorenjke, korošice in vse ostale prišle.....
jaz sem pa pravkar iz Lj, folikel 19 mm, jutri nazaj...mah....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
21.6.2009 10:23:57   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Kruce, bbpikico angažirej, ona to suvereno določi datum in to je to...ko smo pa pisarile sezname, si videl, da ni bilo nič. A čmo za pokušino en seznam ven vrčt???

mene lahko napišete na seznam kar določite datum!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
21.6.2009 22:02:16   
dajamaja
Zdaj bo počasi sezona dopustov, zato bo treba na hitro en datum določit in ure ne prepozne za nas vozačice  (mene sicer od 6. ni ene par dni ...evo se je že začel z izgovori user posted image ). Bi vas pa res še ostale rada spoznala. Pa Gretko privlečem s sabo user posted image

Drugač bomo pa mi Svizca čokoladam prepustil ... sem delala test in je negativen, M pa ni in ni (5 dni zamude user posted image ). Zgleda da sem bila precej nervozna okol ene zadevce, ki zdaj vesel skače po našem dvorišču user posted image in mam en mesec pavze. Tko, da Kruce ZS maš, da mal pošvinglam mojmu.
Zdaj grem pa sušo izkoristit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
21.6.2009 23:15:45   
Še ena T
Dober večer, konzerve in konzervans!!

O, borovničke...user posted image  v tekočinciuser posted image
Mogoče bom ene tudi jaz naredila. Samo potem pa imam slabo vest degustirati. alkohol, pa touser posted image

Fidolina, hvala za vzpodbudne besede. Ne bi vas rada morila s svojimi težavami, itak imate ve tudi svoje, tudi hujše, pa ste optimistične in pogumne. Moj problem je v tem, da sem že od nekdaj preveč občutljiva. Zadnjič sem šla na antirefleksno masažo stopal k eni gospe, ki jo punce na forumih zelo priporočajo. Rekla mi je, da sem grozno napeta (in sem bila res, celo med masažo, čeprav na zunaj tega ne kažem) in da najbrž tudi zaradi tega ne morem zanosit... In ji verjamem, ker sem bila še sama presenečena, kako sem se počutila med masažo - kot bi bila na nekem težkem zdravniškem poseguuser posted image  Ravno tako se včasih tudi počutim v službi, predvsem zaradi odnosov v podjetju. Sliši se prav smešno.
No, moram pa reči, da dobim na temle forumu od vas, punce, ogromno pozitivne energije.

Zgleda, da mi je strah in nezaupanje pred zdravniki (in vsem, kar je povezano)ostal izpred parih let, ko je bila moja mama neozdravljivo bolna, pa sva se skupaj spopadali z birokracijo in nerazumevajočimi zdravniki. In seveda izgubili ("saj smo vam rekli, da je brezupno...").

Mausika, bravo, da se premika. Tudi jaz ti želim, da ne boš potrebovala vsega tega. Moj je imel srečo in bo na vrsti za spermiogram še preden bom jaz šla po napotnico za HSG. Saj vem, slaba tolažba, če ne rata, itak da bom morala slej ko prej na vse preiskave, ampak kljub temu se tolažim s tem.

Nočko vsem, se beremo jutri..

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
22.6.2009 7:37:19   
mausikaa
dobro jutro vsem skupaj...
prav prijetno hladno je danes zjutraj  user posted image    in evo še dvakrat vstaneva je rekla danes moja tamala, pol mava pa počitnice user posted image user posted image   aleluja...

za srečanje pa le določite datum da se končno dobimo user posted image   kaj pravite na ta petek? kajti če bomo delali plane za v julij potem vprašanje kolk bomo izvedli user posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
22.6.2009 7:49:21   
Grethy
Morgen dekline in dečko,

kako smo preživeli vikend paket kjerkoli že ?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
22.6.2009 10:03:12   
gigi1
Helou konzervice user posted image

Jaz višnje delam tako kot Pikica in Dajči borovničke, le da dam notri konjak, vodko ali beli rum, ker mi okus po šnopiju ni preveč všeč.

Lahko pa tudi hitrejša varianta. Višnje malo pokuham z želirnim sladkorjem, kot za marmelado (dovolj, da prevrejo - toliko, da se sladkor stopi, višnje pa ostanejo lepo cele) in dolijem toliko konjaka, kolikor je "marmelade".

PS Konjak je v Eurospinu poceni in dober.

Še ena T  user posted image .

Dajči a je svizec zatajil? Tud svizci niso več, kar so bili user posted image . Mislim, da ima Kruce tadober klomifen user posted image . To bo zmagovalna kombinacija user posted image

Gretka kako si?

Mausi kar pohitita z naročanjem na preglede, da bosta čimprej štartala. Upam pa, da že prej rata po starem receptu ata na mamo user posted image user posted image user posted image

Lana a danes pade stopka? user posted image user posted image user posted image

Koš poljubčkov vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
22.6.2009 13:05:36   
Loti70
mi za zdaj sprobavamo ata na mamo, vendar ker nam to ne uspe in ne uspe sem se naročila na pregled, vendar sem naročena šele avgusta. Jaz bom kmalu 40, mož pa 45, vendar upava da za drugega otroka še nisva prepozna, hčerkica je stara 3 leta. Vsem želim veliko uspeha in srečeuser posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
22.6.2009 15:54:31   
Kruce Fiks
user posted image

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
22.6.2009 19:24:18   
lana70
nooo, nikakor da poči ta folikel....ker se nisem naspala čez vikend, zeham kot nilski konj user posted image , ta folikel hudiman noče in noče počit¨!!, kar pomeni, da jutri - ponovi vajo!
No, kar se srečanja tiče, nej ena (ki mal bolj obvlada) vrže en seznamček gor, pa mene kar vpisat, pa kruceta tudi, a ne.......pa upam, da nas bo čim več, res si vas želim spoznat punce, k ste same fejst babnceuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2811
22.6.2009 19:27:45   
Fidolina
Moj urnik je natrpan tja do uhljev in še čez, tako, da danes samo en lep pozdrav našemu vrtnarsko, kulinaričnemu, "zanositvenemu" forumu. Upam, da bo to sezono dobra letina- tako in tako user posted image user posted image user posted image .

Pikica - 9 kg user posted image user posted image .

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2812
22.6.2009 19:30:22   
Fidolina
Hoj - Lana - a zato je zadnje dni taka gužva na cesti user posted image .

user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
22.6.2009 19:37:13   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Hoj - Lana - a zato je zadnje dni taka gužva na cesti user posted image .

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
22.6.2009 20:43:27   
Kruce Fiks
Ja itak, jaz sem za! Kaj pa BB? Je kdo govoril z njo? Grety? Aqua? itd... Kje pa bi se dobili?
Picerija in čevaparija Napoli nasprot BTC?
Ajt pol!
Kaj zdaj bomo al ne bomo?
A se kera mene boji?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 22.6.2009 20:45:09 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
22.6.2009 23:35:56   
gigi1
Kruce si me pa določu...

Evo moj predlog:

Srečanje 03.07. od 17.00 dalje
Kraj: Kongo - Savlje

Poznajo nas, ker se ponavadi IVFovke tam dobimo. Sprejmejo tud 20 glasnih bab user posted image . Imajo tudi pice, narezke... in ne bomo lačni. Na vrtu je kar lepa senca...

Navigacija ni komplicirana. Imam tudi načrt in napotke kako se do tja pride..nekje na drugi polovici strani
http://www.ringaraja.net/forum/m_2923201/mpage_68/key_/tm.htm

Konzervice in konzervansi, ki se radi družijo so:

1. Gigi user posted image

Zdej se pa lepo po vrsti vpišite in še meni pošljite kakšno tel. št. na ZS, pa je problem rešen user posted image

Lahko nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2816
23.6.2009 0:20:57   
gigi1
Pa še ...

Loti dobrodošla user posted image

Lana naj že poči! Jutri pa bo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Končno sem naredila vse za danes. Grem ajat user posted image . Nočka

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.6.2009 0:23:02 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
23.6.2009 2:14:40   
Grethy
Hmmmmm,

če bo vse prav se pa res znamo videt ...magari za en drink noooo

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
23.6.2009 7:56:23   
mausikaa
mene lahko pofočkate, pridem...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
23.6.2009 8:26:20   
pikica36
jutroo! spet je pestrouser posted image komaj smo omenili borovničke in alkohol je že fešta na vidikuuser posted image
moj mož ima v četrtek rojstni dan, in imamo za v petek povabljene prijatelje, da malo zalijemo tako da jaz najverjetneje spet odpademuser posted image , ampak saj vem da bo kmalu spet srečanje in takrat ni user posted image  da se ne zorganiziram.

mene to vreme takooo ubija, poln kufer že imam dežja in murkastega vremenauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
23.6.2009 10:16:18   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

za srečanje pa le določite datum da se končno dobimo user posted image   kaj pravite na ta petek? kajti če bomo delali plane za v julij potem vprašanje kolk bomo izvedli user posted image

Jaz bi tudi verjetno lažje ta petek, ker od 1 dalje ne vem kje pa kaj....user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
23.6.2009 11:22:25   
gigi1
A zdej se boste pa še zmišljevali? user posted image

Jaz ta petek žal ne morem. Mogoče res samo en kvik drink, ker imam v soboto piknik in moram mučo stvari pripravit.

Aquica je imela včeraj laparo. Oba jajcevoda sta žal neprehodna in je to vzrok, da jima še ni ratalo.
Verjetno gre že danes domov in vas vse lepo pozdravlja. Aqui draga držimo pestke, da bo sedaj ata Reško naredil vajin mali čudež user posted image user posted image user posted image . Upam, da boš že danes doma in hitro okrevaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2822
23.6.2009 11:23:27   
pikica36
aqui user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hitro okrevaj , pol pa ima da ratauser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
23.6.2009 12:30:39   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aquica je imela včeraj laparo. Oba jajcevoda sta žal neprehodna in je to vzrok, da jima še ni ratalo.
Verjetno gre že danes domov in vas vse lepo pozdravlja. Aqui draga držimo pestke, da bo sedaj ata Reško naredil vajin mali čudež user posted image user posted image user posted image . Upam, da boš že danes doma in hitro okrevaš user posted image

No ja vsaj ve pri čem je....
Bo verjetno sedaj veliko lažje in hitreje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
23.6.2009 12:37:32   
miklarom
Aqua - user posted image user posted image user posted image hitro okrevaj, potem pa v nove boje in bo hiter ratalo, lubčkeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.