Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 22:53:13
|
|
|
|
dajamaja
|
Gretka, težka bo za v petek peš do Konga Ne se sekirat, bova pa drugič šli. Jst sem tko al tko na pavzi in nimam kaj pametnega za povedat. Petki mi res ne ležijo - imam treninge ... Lana čestitke in dobro, dobro grej! Kruce, a paketek je že na poti al si me pozabu !? Uživajte lubike!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 23:01:10
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Gretka, težka bo za v petek peš do Konga Ne se sekirat, bova pa drugič šli. Jst sem tko al tko na pavzi in nimam kaj pametnega za povedat. Petki mi res ne ležijo - imam treninge ... Dajči jst mam namen pridet v petek in bi te lahko pobrala. Nazaj bi pa šla potem z Gretko. Edino, da zaenkrat še ni 100%. Tak da povej, če se ti da it vseeno na eno pivce v LJ.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.6.2009 23:05:09
|
|
|
|
gigi1
|
Čerko Men do zdele sploh ni ratal na RR priplezat. Dajči žal mi danes ni zneslo. Upam, da jutri. Te zvrcnem. A tebe pa v petek ne bo? Lana pridno grej in glej, da nam nalulaš plusek Še ena T . Pa drži se Reškota, kot je rekel Kruce in v drugi polovici cikla jemlji še progesteron (prometrij, Utrogestan, Dabroston...karkoli že) Kruce si ti poklical BB? jaz sem čist v gužvi. Bety lepo te je videti. Ti kar kakšno napiši. Vedno smo te vesele Mikla a že NS? Aaaaa kaj gre čas . Dobro opravite in uživajta v lepem pogledu na vajinega Mišmišu a prideš? Jupiiii , pa še cocta Miška a prideš? Jupijajajajaj , pa res pripelji še Dajči, če bo le lahko. No...tole mi je ratal komentirat...zdej grem pa počas spat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 3:46:53
|
|
|
|
Grethy
|
BEMO MASTa se bomo uspele zorganizirat ... Dajči ??? Trening ???? a si se mi čist u šport vrgla??? Sam da ni šah ???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 9:32:47
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Gretka, težka bo za v petek peš do Konga Ne se sekirat, bova pa drugič šli. Jst sem tko al tko na pavzi in nimam kaj pametnega za povedat. Petki mi res ne ležijo - imam treninge ... Lana čestitke in dobro, dobro grej! Kruce, a paketek je že na poti al si me pozabu !? Uživajte lubike! O pišuka! Ja mal mi je z glave ušlo ker sem iskal dodatne doze. Potem sem pa študiral da ti kar v petek prinesem. Ja ka pa zdaj? A boš zatajila? Ja če ne ti pa popoldne pošljem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 12:57:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu a prideš? Jupiiii , pa še cocta bom probala, da te vidim še preden mi sklizneš na dopust, pa še z našo miško imam neke neporavnane račune , a ja pa sej s tabo tudi, pa zdaj ko greš hvatat braon boju, ti bodo pa € prav prišli
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 13:10:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Gretka, težka bo za v petek peš do Konga Ne se sekirat, bova pa drugič šli. Jst sem tko al tko na pavzi in nimam kaj pametnega za povedat. Petki mi res ne ležijo - imam treninge ... Dajči jst mam namen pridet v petek in bi te lahko pobrala. Nazaj bi pa šla potem z Gretko. Edino, da zaenkrat še ni 100%. Tak da povej, če se ti da it vseeno na eno pivce v LJ. miska73, ti kr poberi dajomajo, gretka jo bo pa nazaj pelala, matr, sej se ne moremo skupi zložit...trening bo počakal, dej, da vas vsaj enkrat vidim, pa da kakšno rečemo!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 15:49:58
|
|
|
|
aqua77
|
Helo!!!! Pa kje so moje najljubše piksne in pikselček??? Jaz živa in zdrava, v ponedeljek ostala še brez šivov in bi se rada pridružila na enem hajniju vsem skupaj, če me seveda vzamete medse v petek... Sem vas pa pošteno pogrešala....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 17:24:59
|
|
|
|
gigi1
|
Aqui srčica sem ti ravno hotela sms poslat in te vprašat kako si. Si že boljša . le pridi v Kongo te bomo zelo vesele . Navigacija je na seznamčku. Evo ga grem iskat Mišja zalega le pridite. Kako je bilo na pregledu? a že vemo kaj bosta? Mišmišu tudi jaz bi te rada videla preden skliznem na dopust. Dajči???? Lupčke na konzervaste obrazčke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 17:39:55
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Helo!!!! Pa kje so moje najljubše piksne in pikselček??? Jaz živa in zdrava, v ponedeljek ostala še brez šivov in bi se rada pridružila na enem hajniju vsem skupaj, če me seveda vzamete medse v petek... Sem vas pa pošteno pogrešala.... oooo, akvica!!! Welcome back!!!! Super, itak, da te bomo vesele!!! Lahko prideš do postojne in potem presedeš v moj mali avtek , pobereva še kruceta in bbpikico!! madona sem vesela, da bomo končnoooo spacale to srečanje!!! Aja, sem kmalu pozabila!!!! kruce me je pooblastil, da vas obvestim................, da........nooooo..............no0000, da je dobil šiht in da ZAČNE V PONEDELJEK!!! >Nima pa časa novičko objavit, ker se baše z borovnicami, ti ti
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 17:40:40
|
|
|
|
lana70
|
gigi, pa valda bbpikica pozna pot do Konga,a
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 17:50:12
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce jeeeee Lana BB pozna pot do Konga. Aquica je ne.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 17:56:41
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi1 - joj kolk bi jest rada prišla na srečanje da vas spoznam, pa ne morem k morem počivat pa še cerklaža me v kratkem čaka. Ampak vam povem, da ko rodim, naredim tako žurko in vas vse iz RR- povabim da vas končno spoznam, k ste vse tak fajne, da vas ne b io rada zgrešila. Saj bote pol prišne a ne
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 18:00:47
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla tudi me bi te rade spoznale. Vendar bo še čas. Ti kar počivaj in nabiraj dinčke za pivo, ko boš nas povabila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 18:02:23
|
|
|
|
miklarom
|
ja,ja že veselo polnim šparovček
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 18:12:02
|
|
|
|
gigi1
|
Srečanje 03.07. od 17.00 dalje Kraj: Kongo - Savlje Navigacija ni komplicirana. Imam tudi načrt in napotke kako se do tja pride..nekje na drugi polovici strani http://www.ringaraja.net/forum/m_2923201/mpage_68/key_/tm.htm Konzervice in konzervansi, ki se radi družijo so: 1. Gigi 2. Mausika 3. Kruce 4. Dajamaja ?? 5. Gretka 6. Lana 7. Miška73 8. BBpikica 9. Aqua 10. Mišmiš A sem koga spustila?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 19:13:02
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Srečanje 03.07. od 17.00 dalje Kraj: Kongo - Savlje Navigacija ni komplicirana. Imam tudi načrt in napotke kako se do tja pride..nekje na drugi polovici strani http://www.ringaraja.net/forum/m_2923201/mpage_68/key_/tm.htm Konzervice in konzervansi, ki se radi družijo so: 1. Gigi 2. Mausika 3. Kruce 4. Dajamaja ?? 5. Gretka 6. Lana 7. Miška73 8. BBpikica 9. Aqua 10. Mišmiš A sem koga spustila? .....mislm, da ne? Al ja? hm, ne vem.....upam, da ne....no, pol bo bbpikica navigacijo izvajala...upam, da se je krucek vse lepo dogovoril...aqua, ti pa res lahko prideš do postojne....pa se ukrcamo vsi skupaj, da ne troncamo z desetimi karetami
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 19:16:13
|
|
|
|
lana70
|
aqua, maš ZS
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 19:24:52
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Gigi1 - joj kolk bi jest rada prišla na srečanje da vas spoznam, pa ne morem k morem počivat pa še cerklaža me v kratkem čaka. Ampak vam povem, da ko rodim, naredim tako žurko in vas vse iz RR- povabim da vas končno spoznam, k ste vse tak fajne, da vas ne b io rada zgrešila. Saj bote pol prišne a ne punca, začni stavit dinarčke na stran , a res ni opcije, da prideš malo naokrog???
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 19:42:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mikla tudi me bi te rade spoznale. Vendar bo še čas. Ti kar počivaj in nabiraj dinčke za pivo, ko boš nas povabila Ja Miklarom, pa srčno upaj, da bo mismis takrat noseča, da ne boš premoženja zapravila na Heinekenih
< Sporočilo je popravil mismis -- 1.7.2009 19:43:14 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 19:45:15
|
|
|
|
mismis
|
Aqua, super duper, da prideš do nas v Kongo na vas In pa seveda, kar je še pomembnejše, da si živa in zdrava. Na ta drugi temi, pa tudi vidim, da si se že pofočkala. Kruce, super za službo,
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 21:08:23
|
|
|
|
lana70
|
mismis...sem/bom navigacijo kar bbpikici prepustila, da ne bom spet hodila okrog riti v žep... , sicer sem ga natrenirala, ma, nikoli ne veš, kam bi me garmi rad prošetal...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.7.2009 22:40:22
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišja zalega le pridite. Kako je bilo na pregledu? a že vemo kaj bosta? Vemo, vemo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.7.2009 0:36:03
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 mismis...sem/bom navigacijo kar bbpikici prepustila, da ne bom spet hodila okrog riti v žep... , sicer sem ga natrenirala, ma, nikoli ne veš, kam bi me garmi rad prošetal... Alo, čao beybe! Ma kaj borovnice, še dežnikarc poln avto......... BB pride v lastni režiji, bo mal zamudila in ne bo ravno dolgo časa. Lotila se je novega biznisa in je skozi ON the air, tak da po 2h pivih šiba dalje...... Waw super za aQuo! Pa podganco s trebuščkom bom vidu, pa mišmiš... O dogaja, dogaja, dogaja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.7.2009 7:46:16
|
|
|
|
lana70
|
O, morgen!!! Kruce, pa ti poznaš pot do Konga? Al s bom morala zanesti na "lastno" navigacijo ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.