Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.6.2009 14:45:30
|
|
|
|
pikica36
|
punce pomoč!!! v soboto ima moja mama roj dan, pa imam problem , ker nimam sploh idej kaj ji kupit. vrednost darila približno 50 e ?? kar se tiče kiča, nakita, kuhinjskih pripomočkov odpade stara je pa 64 let, sicer zelo vitalna, aktivna in zeeelo zdravo živi- saj veste vse bio, pa brez maščob, pa........ v glavnem sem totalno brez idej. razmišljala sem o naročnini za kako revijo(mogoče naša žena, ali kaj podobnega- revijo zdravje že ima) darilni bon za neko zeliščno lekarno sem ji podarila lani, bon za toplice predlani... tako da mi je zmanjkalo idej!! babe glave vkup,
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.6.2009 15:31:14
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica jaz imam vedno kup idej, samo...težko je, ko človeka ne poznaš... Kakšen kos garderobe? Bluza? Pižama (jaz sem je vedno vesela ;)) Torbica (za ta denar dobiš že kar kvalitetno) Kuhinjskim pripomočkom se jaz ne odpovem! Ravno sem si kupila Boschov minisekljalnik. Neka akcija v Merkurju - samo 19,90 EUR. Najbolj fino je to, da ti seklja tudi oreščke. Prej me je vedno roka bolela ;). Pa meso...čebulo... Res je zelo uporaben in majhen, pa ga imaš lahko skoz na pultu. Kakšen enodnevni izlet na Dunaj, v Benetke.. Še vedno lahko kaj sama narediš...spečeš kakšno hudo torto (to te bo koštalo cca 30 EUR) in dodaš eno lepo orhidejo. Če se še kaj spomnim, ti napišem.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.6.2009 15:57:02
|
|
|
|
mausikaa
|
kaj pa bon za kakšno masažo? ali pa bon za razvajanje v kakšnem SPA centru? meni je to tolk všečno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.6.2009 21:30:32
|
|
|
|
dajamaja
|
Oj, Aqua, samo da je za tabo! In vsaj veš zakaj ni šlo. Zdaj bodo pa mojstri zrihtal! Uf, tale petek je mal hitra, ampak bi šlo. Sicer imamo pa ob petkih treninge. A kak četrtek vam pa ne odgovarja? Ma, si bom zrihtala, da pridem. Gretka, greva? Uživajte!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.6.2009 8:13:10
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj na ta deževni dan? jaz bi še tolko spala, ponoči sem pa gledala kot sova pa sej luna je že mimo kajne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.6.2009 9:30:38
|
|
|
|
miklarom
|
jutro babe žabe evo postrezite si z eno doro kavico
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.6.2009 13:54:00
|
|
|
|
dajamaja
|
Pikica 36, kaj pa če ji kupiš palice za nordijsko hojo, pa kaj za zraven - trenirko, kapo, torbo za okol pasu z bidonom ... če praviš, da je aktivna in to je zdaj in. Mausika, dober dan. Jaz sem spala kot top. Pa tudi sicer spim dobro, ne glede na luno. Glede vremena se pa strinjam, da utruja, ker lahko dosti manj človek naredi. Mikla, hvala za kavo, čeprav jaz sem bolj na čaju če je že kriza s pritiskom. Kako počutje? Otroček priden? Aqua, nas že kaj bereš? Dobrodošla doma in s polno paro dalje! Lupčka vsem!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.6.2009 16:55:22
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hojla punce! Za dobit se ... Meni je vse eno, ta al pa drugi petek, kadar nas pač več lahko!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.6.2009 21:59:08
|
|
|
|
lana70
|
Nooo, čer vsem skupaj. Mučo zadovoljna, ko vidim, da se babnce na 40+ pogovarjajo o ŽURKI!!! ma halo! Pridem kjer boste rekle, Kruce, kaj je z BB, a pobiram? Meni pa moj folikel noče in noče počit...kriza, danes je bil že 24 mm, pa je rekel tomtom, da to ni ko u risankah, to d drgač gre....no prav, ampak za božjo voljo NAJ ŽE POČI! Imam že abonma na GKLJ. Aja, aqica, hudimano no, zdej pa bo, boš videla, v prvo!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.6.2009 22:44:16
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Pridem kjer boste rekle, Kruce, kaj je z BB, a pobiram? Ne vem kaj je z BB! Bo treba kak SMS..., Ja meni bi kar odleglo če bi ti pobirala.... Meni pa moj folikel noče in noče počit...kriza, danes je bil že 24 mm, pa je rekel tomtom, da to ni ko u risankah, to d drgač gre....no prav, ampak za božjo voljo NAJ ŽE POČI! Imam že abonma na GKLJ. Do kdaj pa se čaka?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.6.2009 10:06:49
|
|
|
|
lana70
|
haha, kruce - dokler ne poči in moj je koooončnoooo počil!!! Danes je dan 0 in v torek imam ET....je pa sestra rekla, da od torka sem na bolniški in da je konec tega mojega skakanja in zletanja , a je blo tako očitno, da dirjam iz ene aktivnosti na drugo...sej verjetno večina to dela...sej ne more bit človek 1 mesec na bolniški, halo! Torej, zmente se za srečanje (sicer ta petek je kriza pri meni, k ma tamali tekmo), ampak ostale dni sem na razpolago. Kruce, jaz pobiram, ti pa izbrskaj BB, mogoče pa jo treba iz kje izkopat .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.6.2009 11:49:25
|
|
|
|
Grethy
|
Jaaa keeeeerrrr petek zdeeeeeeejjjjjjjjj ????????????? Sem se natempirala na 3.7. --- pa vidm da se mente o tem petku ... no ta petek bo Gretica sicer v LJ, ampak bo v kompletu z možičkom, pa še ena RR-jevka v kompletku ... ehhhhhhhh, povejte kako in kaj, ker mam čist slučajno povezavo danes, pol sem pa spet brez neta, dokler se ne ugotovi napaka ki nam preprečuje z domačih kišt pristopat .... skratka, naj mi kdo pošlje SMS ... čao
< Sporočilo je popravil Grethy -- 25.6.2009 11:51:57 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.6.2009 12:18:35
|
|
|
|
lana70
|
a velja 3.7.?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.6.2009 12:39:03
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 a velja 3.7.? Dejmo pol 3.7. tud gigi takrat lažje itd....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.6.2009 13:23:08
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 a velja 3.7.? Dejmo pol 3.7. tud gigi takrat lažje itd.... kokr boste rekl
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.6.2009 13:34:03
|
|
|
|
miska73
|
Slučajno še malo konzervice danes prebiram... Matr mam cajta, pa nič se mi ne ljubi... Drgač pa vidim, da se dogovarjate za srečanje. Mogoče se pa še včlanim k vam, da potem pridem zraven na pivo Pikica, mogoče v pomoč pri darilu. Jst večkrat atiju pa mamici za RD kupim vstopnice za kakšno prireditev. Pa potem včasih grem še z njima zraven. Nazadnje smo šli na koncert Eroike s filharmoniki. Predtazadnje pa na balet na ledu. Smo pa šli pred leti tudi na koncert Balaševića in Bregovića. Gigi poročaj mi malo, kaj si pol uredila. Dajči en lep pozdravček.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.6.2009 14:09:41
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 a velja 3.7.? Dejmo pol 3.7. tud gigi takrat lažje itd.... kokr boste rekl alora.....pa še gretka je že natempirana za ta datum......kaj je z ostalimi?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.6.2009 14:10:51
|
|
|
|
lana70
|
nooo, miška73, glede na tvoj nick, nisi tudi ti več rosno mlada... , sooooo, welcome to the club!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.6.2009 9:06:11
|
|
|
|
gigi1
|
Helou bejbe in Kruce Lana končno. Kdaj imaš ET? 01.07.? Torej: Srečanje 03.07. od 17.00 dalje Kraj: Kongo - Savlje Navigacija ni komplicirana. Imam tudi načrt in napotke kako se do tja pride..nekje na drugi polovici strani http://www.ringaraja.net/forum/m_2923201/mpage_68/key_/tm.htm Konzervice in konzervansi, ki se radi družijo so: 1. Gigi 2. Mausika 3. Kruce 4. Dajamaja 5. Gretka 6. Lana 7. Miška73 8. BBpikica (upam, da bo lahko-jo danes pokličem) A sem koga spustila?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.6.2009 14:52:18
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Aqua 77(32) laparo 22.06. čimprej okrevaj mausikaa (40) M ne pričakuje 30.06. Še ena T (38) M ne pričakuje 01.07. neodkrita (45) M ne pričakuje 10.07. Grethy (44) M ne pričakuje 10.07. V POSTOPKU Kiwi (41) IUI junija NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza Dajamaja (42) pavza Pikica36 (38) pavza Fidolina (42) pavza do IVF avgusta gigi (43) pavza do NAŠE SREČKE NOSEČKE Kruce Fix (42) (30T) HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.6.2009 16:57:05
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Od BB fižov je von pršov tralalala........ http://www.vest.si/2008/02/17/lavers-fizou/
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 26.6.2009 17:02:33 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.6.2009 18:12:31
|
|
|
|
lana70
|
oalala žiži!!! kakšen seznam, vsaka čast! ET pa imam v torek, mislim, da je to 30.6......joop, tako je. Alora, kaj dogaja z bbpikico?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.6.2009 20:48:51
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa kaki fižol pa to maste? pa luštno dete tudi... To je metraš, sem si slikco z neta sposodu IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ......... kaj dogaja z bbpikico? BB je za, samo toćen datum rabi!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?