Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.7.2009 7:58:04
|
|
|
|
miklarom
|
lana70 - ne žal res ne mortem priti, čeprav bi rada mismis - se ne sekiram za hainekene in se ne bojih kolk se bo spilo, za srečo in fajn punce dam vse
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.7.2009 9:26:15
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišja zalega le pridite. Kako je bilo na pregledu? a že vemo kaj bosta? Vemo, vemo A miškona bosta? Lahk bi kej rekla . Sm morala na dvojčke it pogledat. Me sprehajaš Dober dan vsem konzervam in konzervansu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.7.2009 10:20:32
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišja zalega le pridite. Kako je bilo na pregledu? a že vemo kaj bosta? Vemo, vemo A miškona bosta? Lahk bi kej rekla . Sm morala na dvojčke it pogledat. Me sprehajaš Dober dan vsem konzervam in konzervansu He, he... lahko bi pa samo na ticker pogledala... Ja, dva pobalinkota bomo imeli.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.7.2009 10:59:12
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 NAVODILA KAKO PRITI DO KONGA: Iz katerekoli smeri. Po obvoznici do Smelta oz WTCja. Smer Črnuče (kontra od mesta ) Na semaforju pri TUŠu levo (na Ul. 7. septembra oz proti Bratovševi ploščadi) in prva desno (čerinova). Po čerinovi mimo NZS do konca in na koncu zavije ulica levo. Pol pa samo pravo do Konga. Iz Črnuške smeri. Po stari cesti čez most, mimo Ježice...na vrhu klanca desno (med lokalom Horse pub in Avto Trunk) po oski ulici (Ježica) se pripelješ tja kjer Čerinova zavije v Savlje, torej skoz sam naravnost do table Kongo. Upam, da je dost enostavno. Zemljevid od Ajsi: s klikom na karto vidite kraj petkovega zločina Zemljevid od Hedi: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=kongo&tab=maps Upam, da bo dovolj jasno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.7.2009 12:45:24
|
|
|
|
pikica36
|
hoj, srečanje bo zgleda uspelo , mi pa imamo doma fešto, pa bom kr doma spila kako hladno, in se bom spomnila na vas. no moja je danes pricurjala , tokrat je bila za spremembo zaželjena v glavnem imejte se fajn pol pa le poročajte kako je bilo na srečanju!! aja.... LANA pazi na pikici in en velik +++++ ti želim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.7.2009 20:34:52
|
|
|
|
lana70
|
nooo dobr, ni hudič, da dve konzervi in še konzervans! ne najdemo ene kr neki poti v Ljubljano, ma halo...itak! nooo, bom vseeno mal pogledala ta tvoj zemljevid, kruce, pa ti ga dej tut..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.7.2009 21:20:52
|
|
|
|
lana70
|
kam ste pa vse potihnile???
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.7.2009 23:56:29
|
|
|
|
Naska
|
Živijo! Trenutno malo pavziram, drugače pa sodim semle. 40 let... Imela dva postopka - prvi uspešen, a se plod ni obdržal, drugi pa popolnoma neuspešen. V nov boj grem pa septembra. No pa saj vidim, da so tu kar bolj ali manj znana imena. En pozdrav, Naska
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.7.2009 3:50:58
|
|
|
|
Grethy
|
Dobr jutrčk, kaj boste cel dan spali al kaj ... hihihihiiii ... no se vidmo popoldne v Kongiču, če me prav dolgo ne bo ... še iščem lokacijo ... kiss za vse ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.7.2009 10:11:57
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Dobr jutrčk, kaj boste cel dan spali al kaj ... hihihihiiii ... no se vidmo popoldne v Kongiču, če me prav dolgo ne bo ... še iščem lokacijo ... kiss za vse ... , isto velja za našo posadko...sicer pa je krucek rekel, da se ne spodobi, da uletimo čist prvi , nooo, računam, da bomo trije mušketirji prišli okrog 18.00. Se vidimo, in moram rečt, da komaj čakam!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.7.2009 12:18:06
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dan, kdaj točno torej zvečer? Okoli 18.ure? rečeno je ob 17h. Jaz imam družinske obveznosti pa bomo primorci eno malenkost kasnejši.... IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa aja, pa dobrodošla Naska Enako z moje strani in kar na žurko povabljena!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 3.7.2009 12:19:32 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.7.2009 12:29:20
|
|
|
|
mismis
|
Me tudi ma družinske obveznosti, beri veliko in kosmato in joka zelo naglas, ko tišči ga na stran Bom pa probala čimprej priti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.7.2009 13:56:32
|
|
|
|
lana70
|
joop, od 17.00 naprej je bilo rečeno...no, do 18.00 se bomo valda zbrali ne
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.7.2009 14:46:09
|
|
|
|
gigi1
|
Helou Sem čist v gužvi... Jaz bom tud verjetno šele okoli 18.00. Pozdravček vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.7.2009 20:56:01
|
|
|
|
reni70
|
Ojla konzervice No,zdej je pa že res čas.da se še jaz mal oglasim in kakšno rečem.To je pa že sramota ,da nič ne napišem.Drugače pa še vedno pokukam na vašo stran,in mislim na vas konzervice. Jaz sem čisto brez energije,smo spala bi in jedla.Kilce pa kr letijo navzgor. NS imam 13.7.09,naš lepo raste in zaenkrat je vse v najlepšem redu. Po NS bom šla še na amniocintezo,pa me zanima,če je katera izmed vas opravila to preiskavo in kako ste prestale Vidim,da se lepo družite,čvekate kar je edino prav.Pupike moje,še se vam bom oglasila,pa na vasko posebej mislim,da vam bo uspelo. Papa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.7.2009 23:43:21
|
|
|
|
mismis
|
ellow, no mi smo tudi doma... Kruce, Lana in Aqua, upam da ste lepo zvozili, brez modih prijateljev Gretka, ti sedaj že sanjaš sladke sanje Žižet, bom bom mislila nate v ponedljak miška, mala dva sta prava gimnastičarja bb, žal sva se zgrešili, no pa drugič Kajši, nice to see you srečanje uspelo, v naši kasici prasici se je nabralo 90 €, kar lepa cifra, kajne. Bo tole treba ponoviti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.7.2009 9:06:37
|
|
|
|
lana70
|
Punce - lepo vas je bilo spoznati, vsako posebej oz. nekatere tudi ponovno videti.....ja mismis, bo treba zadevo ponoviti. Res ste fejst babnce, tako kot sem predvidevala, ma neee, vedela, itak. En sončen in brezdelaven vikend vam želim.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.7.2009 12:19:23
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
LANA! Hvala za dostavo in pa seveda darilce, sva ga z ženičko takoj odprla in je bla čist heppy! Aqua, sm spoznal še eno fejstno beybo! Ostale..... Dajamajči sem imel s seboj pa te ni blo in sem ti danes poslal. Upam da do časa in da ne pride v "neprave" roke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.7.2009 15:52:35
|
|
|
|
lana70
|
super, krucek...sm pa zjutraj letela po aspirin in glej ga zlomka - na našem selu lekarna ob sobotah ne dela, sploh! Da poplezaš.......že pošta ima neke čudne fore z urnikom....ma halo, da ne govorim od trgovin.....ob nedeljah od 9.00 - 10.00, mislm, kakšna nečloveška ura!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.7.2009 17:54:42
|
|
|
|
dajamaja
|
Ojla generacijo! Me veseli, da ste se lepo imeli. Žal nisem uspela, ker sem morala z eno prijateljico nekaj urejat. Kruce hvala za pošiljko - bo še prav čas, ker smo ravno nekje vmes (kot tudi sicer ). Ko ste tako navdušene za nadaljnje druženje, bi jaz mal apelirala, da ne bi bil petek, da se vam lahko pridružim. Pa torek tudi ne . Zdaj grem pa naprej surfat, da splaniram letošnji dopust! Uživajte, ne dežuje več!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.7.2009 23:39:38
|
|
|
|
Grethy
|
Helou vsem skupaj, predvsem pa srečevalcem iz Konga ... lepo je blo ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.7.2009 23:40:43
|
|
|
|
sonček33
|
gretka helov...me ni blo tam, pa itak tale helov tut men velja, kajne? kako si odseljena Gorenjka?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.7.2009 10:25:39
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Helow!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?