|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
2.1.2009 16:50:51   
polaris
Prvotno sva planirala silvestrovanje v Dalmaciji, pa sva se zavoljo trenutne situacije odločila ostati doma, da se ¨politične¨strasti mal umirijo, pa nama sploh ni bilo žal. Sva se imela čudovito user posted image

Ti pa kar zavlečeš svoj RD user posted image user posted image user posted image Saj je prav tako, jaz ga tud praznujem vsaj enih 3x user posted image  

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.1.2009 16:52:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Greti a ti ga pa tak mal neseš, da si po enem hajniju že user posted image user posted image
Pozdravi se mi čimprej.

Ne norčuj se .... maatrrrrrrrr ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom sseeee pozdravla, a veš kako, bom šla vkopalnco, se postavla pred špegu in si rekla;

OOOOOO pozdravljena
,

pa bom pozdravljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti, si že nabrala energijo nazaj ??????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.1.2009 16:56:32   
polaris
Grety, upam da v tem primeru zgornja meja ni opredeljena na leta, zagotovo se ne odrečeju zaslužku zgolj zavoljo EMŠA. Ti bom povedala, računam da bom konc januarja izvedela že kaj več.

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.1.2009 16:57:09   
miska73
Greti, pa sam mal te hecam, no...
Za zdravljenje prehlada pa vsekakor najbolj pomaga kovtr pa veliko počitka.

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Bom sseeee pozdravla, a veš kako, bom šla vkopalnco, se postavla pred špegu in si rekla;

OOOOOO pozdravljena
, pa bom pozdravljena 

No, to bi tudi znalo pomagat.

Energija se pa vrača.user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.1.2009 17:01:00   
Grethy
Sem vse vzela za hec, sam včasih pozabim prpopkat kakega smajlija zraven, pa je pol tko resnooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.1.2009 19:49:05   
mausikaa
predlog za podaljšanje počitnic? jaz takoj podpišem!!

tolko sem se polenila doma, da se mi enostavno ne da v službo...
hmm, no ja, dejmo malo računat, če nam uspe prav kmalu user posted image to pomeni, da imamo v povprečju nekje 25 ali več dopusta, to je torej 5 tednov, pa 28 dni prej na porodniško, pa če dodamo še kakšen da "starega" dopusta, potem bomo kaj kmalu kar lep čas doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.1.2009 22:06:10   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

predlog za podaljšanje počitnic? jaz takoj podpišem!!

tolko sem se polenila doma, da se mi enostavno ne da v službo...
hmm, no ja, dejmo malo računat, če nam uspe prav kmalu user posted image to pomeni, da imamo v povprečju nekje 25 ali več dopusta, to je torej 5 tednov, pa 28 dni prej na porodniško, pa če dodamo še kakšen da "starega" dopusta, potem bomo kaj kmalu kar lep čas doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to si pa tko lepo povedala mausikaa, d abi te kr kušnla, če bi bla mau bliži ( itak ne vem kje si user posted image user posted image user posted image ), sam sliš se pa res fajn ... jaz sem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.1.2009 22:31:16   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Luna user posted image saj veš, da je včasih tudi potrebno malo javnost zavajat...

jaaaaaaa, mene si zavedla kr za par kilometrov... jt sem bla pa ziher da ce si moj letnik te pa ziher poznam... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Kako kaj tvoj prehlad, pridno pikeš čajčke z limonco?

a ti se že prpravlaš na kej? al si od prebiranja tem, že čist not padla? user posted image

Ne norčuj se .... maatrrrrrrrr ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OOOOOO pozdravljena
,

pa bom pozdravljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti, si že nabrala energijo nazaj ??????

zdej sem se pa tok nasmejala, da me je moj prišu iz dnevne pogledat, če je z mano vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala, da si mi polepšala večer... zdej se grem pa postavlat pred špegu in pozdravlat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.1.2009 22:58:58   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73
zdej sem se pa tok nasmejala, da me je moj prišu iz dnevne pogledat, če je z mano vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala, da si mi polepšala večer... zdej se grem pa postavlat pred špegu in pozdravlat user posted image user posted image user posted image

Lunca, malenkost, temu se reče sam sebe prepričevat da ti skor nič ni in drugim lepšat dni ... itak mi še iz noseka curi, pa kašljam ampak klinc, špogu pravi da sem OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.1.2009 23:18:42   
bbpikica
Večer konzervice.

Vidim da ste uspešno skočile v tatišasto letouser posted image .

Grethy ja a še nisi šlauser posted image  ja kaj pa čakaš, pa še to mi prej zaupaj kje se pa tak špegu dobi ki ti reče da si O.K. jaz bi ga tud melauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.1.2009 8:33:41   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Večer konzervice.

Vidim da ste uspešno skočile v tatišasto letouser posted image .

Grethy ja a še nisi šlauser posted image  ja kaj pa čakaš, pa še to mi prej zaupaj kje se pa tak špegu dobi ki ti reče da si O.K. jaz bi ga tud melauser posted image

Itak da sem šla, zato ti šele zdejle sporočam, da je vsak špegu tak, sam ... a si si kdaj rekla : pozdravljena ... si vraga ... probej enkrat ... user posted image user posted image user posted image user posted image ... če verjameš ... je marskej res in boljš ... če pa ne, pa tko brezveze  tišat v to ...user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 211
3.1.2009 9:11:48   
bbpikica
Jutrčka tud tukaj.

Ja bom pa res probala Grethy pa da vidim kaj bo user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.1.2009 9:16:16   
Grethy

Jutrčka tud tukaj.

Ja bom pa res probala Grethy pa da vidim kaj bo user posted image user posted image

Jz sem bla glih prej spet v kopalnci ... mam samo še levo nosnico zabasano, desna je čist prehodna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.1.2009 9:40:13   
bbpikica
Konzervice moje jaz pa jutri začnem s špikicami, user posted image  kolk sm pa vesela, bi najraj kr skakala ha ha, user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.1.2009 9:43:32   
Grethy

Konzervice moje jaz pa jutri začnem s špikicami, user posted image  kolk sm pa vesela, bi najraj kr skakala ha ha, user posted image

Ja skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaččččččččččččččččč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 215
3.1.2009 11:32:12   
bbpikica
Evo za štart

gigi - špikice

Grethy - user posted image user posted image user posted image

bbpikica - špikice

konzervice zdaj pa dodajajt in spreminjajte tale seznamček da bomo mal spremljale kako nam greuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.1.2009 13:00:17   
Grethy

Evo za štart

gigi - špikice

bbpikica - špikice

konzervice zdaj pa dodajajt in spreminjajte tale seznamček da bomo mal spremljale kako nam greuser posted image

Hvala hvala, tole si se pa dobr spomnla !!!!

----------------------------------------------------------------

Ja punce, kopirajte spisek, dodajte se nanj in ga objavite, jaaaaaaaaa ????

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.1.2009 14:51:41   
barbara b

gigi - špikice

bbpikica - špikice

barbara b - navijačica user posted image

----------------------------------------------------------------

Ja punce, kopirajte spisek, dodajte se nanj in ga objavite, jaaaaaaaaa ????

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.1.2009 19:18:11   
pikica36
hoj !  vidim da ste vse preživele silvesterske in novoletne fešteuser posted image , to pa nekja pomeni, kajne... pa le še nismo tako v letih, kljub naporom ostajamo aktivneuser posted image user posted image
no, mi smo šli danes na smučanje, prava idila, le mraz nam je malo nagajal in pa seveda moja kondicija... jaoo sem zakrnela. moram se malo k sebi vzet po novem letuuser posted image , malo manj papcanja, pa več miganja.

na prejšnjih straneh je ena omenjala maco(mislim da dajamaja ali grethy)user posted image sklerozauser posted image kaj je natem, pojma nimam! sem sicer parkrat zasledila to "travo" ampak se nisem kaj posebej poglabljala v to.
naj povem , svojo zgodbo... verjetno midva nisva oz. ne bova obravnavana kot da sva neplodna .. ali pačuser posted image , v glavnem imam že dva sončka iz prvega zakona punco in fanta(19 in 13 let) mož prav tako iz prvega zakona hčerko 17 let. zdaj pa bi rada še "skupnega"user posted image   user posted image . prvič nama je uspelo po 6. mesecih poskušanja a je bil missed ab.(odmrtje ploda) in sem morala na abrazijo. drugič nama je uspelo čez 3 mesece po abraziji a žal sem v 6. tednu začela krvavet in se je samo sščistlobrez abrazijeuser posted image user posted image , in gremo dalje tokrat smo v petem krogu po drugi abraziji.
zdravniki pač pravijo, da je šlo zgolj za naključje .
vsekakor pa mi Lanina zgodba , pa še katera,vsakokrat da malo elana za naprej in motivacije.

v glavnem user posted image user posted image user posted image  konzerve mojeuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 219
3.1.2009 23:26:19   
blanč
gigi - špikiceuser posted image

bbpikica - špikiceuser posted image

Grethy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbara b - navijačica user posted image  

blanč-navijačica user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.1.2009 0:49:34   
bbpikica
Blanč tale naš seznamček si pa tko lepo spedenala ti je kar za čestitatuser posted image , sam pr seb morš dodat noseča navijačicauser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.1.2009 10:38:06   
blanč

Blanč tale naš seznamček si pa tko lepo spedenala ti je kar za čestitatuser posted image , sam pr seb morš dodat noseča navijačicauser posted image

Bom jutri, ko pridem iz UZ, če bo vse ureduuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.1.2009 10:43:52   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Bom jutri, ko pridem iz UZ, če bo vse ureduuser posted image

soseda izredno si se potrudla ... se mi dopadejo uni plavčki plavaučki pr meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.1.2009 11:31:58   
Grethy
ggi - špikiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   Grethy  

barbara b - navijačica   user posted image user posted image user posted image user posted image

blanč - navijačica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tkole, mal sem pofrizirala tole zadevo ... naj plaučki plavaučki plavajo k Grethy ne pa od nje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.1.2009 11:32:42 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.1.2009 11:49:27   
blanč

ggi - špikiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   Grethy  

barbara b - navijačica   user posted image user posted image user posted image user posted image

blanč - navijačica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tkole, mal sem pofrizirala tole zadevo ... naj plaučki plavaučki plavajo k Grethy ne pa od nje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bemti, pa jaz pa res čist nč ne znam prav nardituser posted image
user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?