Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.1.2009 16:50:51
|
|
|
|
polaris
|
Prvotno sva planirala silvestrovanje v Dalmaciji, pa sva se zavoljo trenutne situacije odločila ostati doma, da se ¨politične¨strasti mal umirijo, pa nama sploh ni bilo žal. Sva se imela čudovito Ti pa kar zavlečeš svoj RD Saj je prav tako, jaz ga tud praznujem vsaj enih 3x
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.1.2009 16:52:54
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Greti a ti ga pa tak mal neseš, da si po enem hajniju že Pozdravi se mi čimprej. Ne norčuj se .... maatrrrrrrrr .... Bom sseeee pozdravla, a veš kako, bom šla vkopalnco, se postavla pred špegu in si rekla; OOOOOO pozdravljena, pa bom pozdravljena Ti, si že nabrala energijo nazaj ??????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.1.2009 16:56:32
|
|
|
|
polaris
|
Grety, upam da v tem primeru zgornja meja ni opredeljena na leta, zagotovo se ne odrečeju zaslužku zgolj zavoljo EMŠA. Ti bom povedala, računam da bom konc januarja izvedela že kaj več.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.1.2009 16:57:09
|
|
|
|
miska73
|
Greti, pa sam mal te hecam, no... Za zdravljenje prehlada pa vsekakor najbolj pomaga kovtr pa veliko počitka. IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Bom sseeee pozdravla, a veš kako, bom šla vkopalnco, se postavla pred špegu in si rekla; OOOOOO pozdravljena, pa bom pozdravljena No, to bi tudi znalo pomagat. Energija se pa vrača.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.1.2009 17:01:00
|
|
|
|
Grethy
|
Sem vse vzela za hec, sam včasih pozabim prpopkat kakega smajlija zraven, pa je pol tko resnooooooooo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.1.2009 19:49:05
|
|
|
|
mausikaa
|
predlog za podaljšanje počitnic? jaz takoj podpišem!! tolko sem se polenila doma, da se mi enostavno ne da v službo... hmm, no ja, dejmo malo računat, če nam uspe prav kmalu to pomeni, da imamo v povprečju nekje 25 ali več dopusta, to je torej 5 tednov, pa 28 dni prej na porodniško, pa če dodamo še kakšen da "starega" dopusta, potem bomo kaj kmalu kar lep čas doma
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.1.2009 22:06:10
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa predlog za podaljšanje počitnic? jaz takoj podpišem!! tolko sem se polenila doma, da se mi enostavno ne da v službo... hmm, no ja, dejmo malo računat, če nam uspe prav kmalu to pomeni, da imamo v povprečju nekje 25 ali več dopusta, to je torej 5 tednov, pa 28 dni prej na porodniško, pa če dodamo še kakšen da "starega" dopusta, potem bomo kaj kmalu kar lep čas doma to si pa tko lepo povedala mausikaa, d abi te kr kušnla, če bi bla mau bliži ( itak ne vem kje si ), sam sliš se pa res fajn ... jaz sem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.1.2009 22:31:16
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Luna saj veš, da je včasih tudi potrebno malo javnost zavajat... jaaaaaaa, mene si zavedla kr za par kilometrov... jt sem bla pa ziher da ce si moj letnik te pa ziher poznam... IZVIRNO SPOROČILO: polaris Kako kaj tvoj prehlad, pridno pikeš čajčke z limonco? a ti se že prpravlaš na kej? al si od prebiranja tem, že čist not padla? IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Ne norčuj se .... maatrrrrrrrr .... Bom sseeee pozdravla, a veš kako, bom šla vkopalnco, se postavla pred špegu in si rekla; OOOOOO pozdravljena, pa bom pozdravljena Ti, si že nabrala energijo nazaj ?????? zdej sem se pa tok nasmejala, da me je moj prišu iz dnevne pogledat, če je z mano vse vredu Hvala, da si mi polepšala večer... zdej se grem pa postavlat pred špegu in pozdravlat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.1.2009 22:58:58
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 zdej sem se pa tok nasmejala, da me je moj prišu iz dnevne pogledat, če je z mano vse vredu Hvala, da si mi polepšala večer... zdej se grem pa postavlat pred špegu in pozdravlat Lunca, malenkost, temu se reče sam sebe prepričevat da ti skor nič ni in drugim lepšat dni ... itak mi še iz noseka curi, pa kašljam ampak klinc, špogu pravi da sem OK
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.1.2009 23:18:42
|
|
|
|
bbpikica
|
Večer konzervice. Vidim da ste uspešno skočile v tatišasto leto . Grethy ja a še nisi šla ja kaj pa čakaš, pa še to mi prej zaupaj kje se pa tak špegu dobi ki ti reče da si O.K. jaz bi ga tud mela
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.1.2009 8:33:41
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Večer konzervice. Vidim da ste uspešno skočile v tatišasto leto . Grethy ja a še nisi šla ja kaj pa čakaš, pa še to mi prej zaupaj kje se pa tak špegu dobi ki ti reče da si O.K. jaz bi ga tud mela Itak da sem šla, zato ti šele zdejle sporočam, da je vsak špegu tak, sam ... a si si kdaj rekla : pozdravljena ... si vraga ... probej enkrat ... ... če verjameš ... je marskej res in boljš ... če pa ne, pa tko brezveze tišat v to ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.1.2009 9:11:48
|
|
|
|
bbpikica
|
Jutrčka tud tukaj. Ja bom pa res probala Grethy pa da vidim kaj bo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.1.2009 9:16:16
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Jutrčka tud tukaj. Ja bom pa res probala Grethy pa da vidim kaj bo Jz sem bla glih prej spet v kopalnci ... mam samo še levo nosnico zabasano, desna je čist prehodna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.1.2009 9:40:13
|
|
|
|
bbpikica
|
Konzervice moje jaz pa jutri začnem s špikicami, kolk sm pa vesela, bi najraj kr skakala ha ha,
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.1.2009 9:43:32
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Konzervice moje jaz pa jutri začnem s špikicami, kolk sm pa vesela, bi najraj kr skakala ha ha, Ja skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaččččččččččččččččč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.1.2009 11:32:12
|
|
|
|
bbpikica
|
Evo za štart gigi - špikice Grethy - bbpikica - špikice konzervice zdaj pa dodajajt in spreminjajte tale seznamček da bomo mal spremljale kako nam gre
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.1.2009 13:00:17
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Evo za štart gigi - špikice Grethy - bbpikica - špikice konzervice zdaj pa dodajajt in spreminjajte tale seznamček da bomo mal spremljale kako nam gre Hvala hvala, tole si se pa dobr spomnla !!!! ---------------------------------------------------------------- Ja punce, kopirajte spisek, dodajte se nanj in ga objavite, jaaaaaaaaa ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.1.2009 14:51:41
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy gigi - špikice Grethy - bbpikica - špikice barbara b - navijačica konzervice zdaj pa dodajajt in spreminjajte tale seznamček da bomo mal spremljale kako nam gre ---------------------------------------------------------------- Ja punce, kopirajte spisek, dodajte se nanj in ga objavite, jaaaaaaaaa ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.1.2009 19:18:11
|
|
|
|
pikica36
|
hoj ! vidim da ste vse preživele silvesterske in novoletne fešte , to pa nekja pomeni, kajne... pa le še nismo tako v letih, kljub naporom ostajamo aktivne no, mi smo šli danes na smučanje, prava idila, le mraz nam je malo nagajal in pa seveda moja kondicija... jaoo sem zakrnela. moram se malo k sebi vzet po novem letu , malo manj papcanja, pa več miganja. na prejšnjih straneh je ena omenjala maco(mislim da dajamaja ali grethy) skleroza kaj je natem, pojma nimam! sem sicer parkrat zasledila to "travo" ampak se nisem kaj posebej poglabljala v to. naj povem , svojo zgodbo... verjetno midva nisva oz. ne bova obravnavana kot da sva neplodna .. ali pač , v glavnem imam že dva sončka iz prvega zakona punco in fanta(19 in 13 let) mož prav tako iz prvega zakona hčerko 17 let. zdaj pa bi rada še "skupnega" . prvič nama je uspelo po 6. mesecih poskušanja a je bil missed ab.(odmrtje ploda) in sem morala na abrazijo. drugič nama je uspelo čez 3 mesece po abraziji a žal sem v 6. tednu začela krvavet in se je samo sščistlobrez abrazije , in gremo dalje tokrat smo v petem krogu po drugi abraziji. zdravniki pač pravijo, da je šlo zgolj za naključje . vsekakor pa mi Lanina zgodba , pa še katera,vsakokrat da malo elana za naprej in motivacije. v glavnem konzerve moje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.1.2009 23:26:19
|
|
|
|
blanč
|
gigi - špikice bbpikica - špikice Grethy - barbara b - navijačica blanč-navijačica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 0:49:34
|
|
|
|
bbpikica
|
Blanč tale naš seznamček si pa tko lepo spedenala ti je kar za čestitat , sam pr seb morš dodat noseča navijačica
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 10:38:06
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Blanč tale naš seznamček si pa tko lepo spedenala ti je kar za čestitat , sam pr seb morš dodat noseča navijačica Bom jutri, ko pridem iz UZ, če bo vse uredu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 10:43:52
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Blanč tale naš seznamček si pa tko lepo spedenala ti je kar za čestitat , sam pr seb morš dodat noseča navijačica Bom jutri, ko pridem iz UZ, če bo vse uredu soseda izredno si se potrudla ... se mi dopadejo uni plavčki plavaučki pr meni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 11:31:58
|
|
|
|
Grethy
|
ggi - špikice bbpikica - špikice Grethy barbara b - navijačica blanč - navijačica tkole, mal sem pofrizirala tole zadevo ... naj plaučki plavaučki plavajo k Grethy ne pa od nje
< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.1.2009 11:32:42 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.1.2009 11:49:27
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy ggi - špikice bbpikica - špikice Grethy barbara b - navijačica blanč - navijačica tkole, mal sem pofrizirala tole zadevo ... naj plaučki plavaučki plavajo k Grethy ne pa od nje Bemti, pa jaz pa res čist nč ne znam prav nardit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?