metuljcek321
|
tinky, za mucka! Uboscek mali! Inigo, za negativne teste in dobre mere! Blacky, ne, nic se ne zakadi (moz ene parkrat v sezoni popuca rore in tisti extra radiator, ki ga imava gor, da se bolj oddaja toploto in je to to), je fajn. Ja, potem bo treba kaksnoograjico napeljat, ker je pa ZELO vroce! Mercator nalepk pa jaz nimam - sploh. Ne za tale RR, ne za ZS-je, Blacky, tko da se iz tega vzroka tud nisem nic javljala. Nc kriva! Parni cistilec - mi imamo en sesalec na vodo. To je mal druga storija, ne? Pa je fajn. Jaz kurblam klasicnega parkrat na teden, moz pa tega zalaufa tu in tam, notri da se mal cistila in se sveti bajta k pr norcih Aha, nasa Anja JE ogromno pojedla. Past Tense. Zdaj pusti za en obrok hrane. Vceraj je potem zmazala popoldanskega in vecernega v nulo, je pa danes zjutraj zradirala samo 100 ml. Kdo bi vedel P je svetovala, da ji dam rizevo kasico. Povejte, katere dajete ve? Baje obstaja tudi Aptamilova - bi rada startala s to, ker mamo ze mleko Aptamil. Any suggestions? Kdaj, koliko? Blacky & Majuska & Almera, tole z enim avtom po svoje kar malce razumem - nasa dva imata le enega in se dobro znajdeta. Mami niti nima izpita za avto, od nekdaj funkcionira s pomocjo vlakov in busov ... pa oci servisom Je navajena. Pa Blacky, za sugarless dan! ilatic, krasne slikice! In kaksne bejbike ste bile za novo leto - opa, opa! Prave mackice! Nasa bi bila tudi na nogicah, pa ji se ne pustim kaj prevec. Bo se cajt za take vragolije! Naj se najprej telo se malce ojaca. Je pa kar stos, k podira kupcek, in je zdaj ze tako velika, da mi s stopali seze do mojih nog - in se potem odriva, pa plezat hoce po meni Aja, pa avatar trga gate - odlicen je! PS: Cenilca ne poznam nobenega. neboglasnica, think again about Thursday! Lumpa, Luka se ze naprej plazi? Ludnica! Poskusi to slikat/posnet, ja! mojcek, upam, da bo Novalac AR se naprej tako laufal! In odlicna novica, da se lahko hrani v hladilniku, ker se zgosti sele potem, v trebuscku! Le pogumno, punca!!! maja, WB! In kaksen smeh. To je res najbolj lustno slisat! Almera, evo, Bor se ze pripravlja na potovanje, da bo tam spal k ta velik. Ob devetih v horizontalo in drnjohal do zjutraj! To mi deli! Priden, priden! Aja, kdaj zastartate plavanje v Lj? Aha, berem naprej in vidim, da je ze next week - odlicno! rebeca, za nakup stolckov! In za podobnost med Irayo in Anjo. Mogoce smo pa v sorodu v kakem kolenu Kadilke - a ste vceraj gledale Preverjeno - je bilo o elektronski cigareti. Si sam reguliras kolicino nikotina, vse ostale skodljive stvari so pa ven pobrane. Avti, predelani na plin - zdajle zna kaj zaskripat glede na razmere. Ma, menda bo vse OK in ne ostanemo brez plina. petra, za zobek! Almera, za strica, k je nosec. Skor. , frutka, kolk sem se nasmejala tisti o dveh avtih - en je lep, drugi prakticen. Katere znamke pa sta? A si ti kupila Beetla al sem mal zabluzila? Men je tko fajn, k mava vsak svoj avto, pa zmeraj lahko gres, kamor zelis. Jaz mojega Toyoto Yarisa ne zamenjam za nic drugega - majhen, okreten, fleten. Vedno znova me navdusuje, k se gnetem po Ljubljani - ze danes, recimo, k sem parkirala zadaj za ZD Vic. Marija, kolk ni pa tam nic placa. Noro! Si ne predstavljam, da bi imela kaj vecjega! dzanika, kam se bos pa rpijavila? Kaksne vrste delo? Blacky, dober avto si si to omislila. In rebeca - hummer. Vau! In hvala za pohvale moza - saj smo res carice marice, julijke frutka, baby nr. 3? Opala! Ze prav resno nacrtujeta? ...... A, vidim, da ne. levinja, dobro, da si ujela malo zabo v banji. Ja, zdaj so res tile skratki ze tko hitri, da moras bit non-stop v pripralvjenosti. Zihr je zihr! Aleksandru za kopanje v veliki banji! Ze cist k ta velik! neboglasnica, mene danes se kar zeza grlo, a upam, da do jutri mine. Ko sva sli z Anjo od P in mi je v glavo v avtu nabijalo sonce, sem tudi nekaj kihala, samo je zdaj prenehalo. We'll see. Pa hvala za vprasanje! Lumpa, kaj je to picilo Lukca ponoci? Aja, tisti slikici s korenckom sta d best! osa, poganjalca ima kolegica za svojo punco in ga zelo pohvali. Tinky, za Tea. Sta sla potem k P? In za Balonchy in malega Matica. pigama, najbrz mislis hot wheels Solske pocitnice: Lj, MB, Ptuj 23.-27. 2., ostali 16.-20. 2. mirjam, je Ana ze pridelala kakec? Upam! Majuska, nasa Anja je imela pa tocno tolk kg pri prejsnjem pregledu. Pa mal manj cm. Bravo za Aleksandra, lepo raste! On je vendar rojen skor en mesec kasneje - 8. 8. '08 - pismu, kako svetoven datum, ej! Imam kar konico kazalca na desni roki zeleno od zavisti sasula, a so zdaj norice mimo? Da ste jih kar tko kje urajmali al kaj? Maricka, kaj vse te lahko doleti. Ampak ce si pa samo notri z malckom, je pa tud ful slabo, a ne? Bo, dobr se pocajtajte!!! dzanika, jaz tudi v rposnji tega ne bi posebej pisala. Ko bo pogovor nanesel na to, bos opisala situacijo. lidija, za Mojcino plazenje! A tud pri vas ste imeli virus? Sam, da je mimo. rebeca, dzizs, virus, pravis, da je zadel ubogega Tariqa! In se moza! Evo, ena , da bosta tvoja fanta cim prej bolje! za pigamo. Maticu za kobacanje! Almera, zlata si, da si ze nastimala za snemanje DD-ja. Se tolk veselim. Sploh se nikoli nisem gledala DD-ja, zdaj ga pa bom & to z vami v glavni vlogi. YES! Rdeca licka ima tudi nasa Anja & je P rekla, naj jo za ven kar s kremico namazem. Mi jo je glih zadnjic ena kolegica prinesla - tako za veter in mraz - bo glih prava. Blacky, smrekico si ze razmontirala? To je pa hitro. Jaz ponavadi kar do zacetka februarja pustim, da je se nekaj casa praznicno vzdusje. sandrine, lepo, da se javljas. Pravis, da se ucis? Kaj pa? 24julij, za tvojo punco, k tko pridno papa. liju, kaj vse pa ze je tvoj Zan? Ima rad sadje IN zelenjavo?