|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
7.1.2009 10:40:58   
osa3
IZVIRNO SPOROČILO: populis

osa3; a Filip je zej uredu?

Nič mu ni več, samo razvajen je user posted image .

V

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
7.1.2009 10:42:28   
rovar_ka
Umpa - tvoj Lukec pa je res nekaj posebnegauser posted image

Tinky - da se vaš sonček čimprej pozdraviuser posted image

Lan od zimske - user posted image user posted image za 6. mesecev

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
7.1.2009 10:46:16   
lex
blacky za seznam mačkic user posted image , če tašča ni priredila vage jih mam 73user posted image user posted image

nič šibama v posvetovalnico, pa se javim - 1x čaz dan, ker mam kosilo že kuhano in pol pičim na kofe h kolegici

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3253
7.1.2009 10:57:56   
neboglasnica
flower: ko sva bili z Ano v bolnici, je ona vse dobila taam, jaz pa nič in kljub temu, da sem bila 24 ur zraven, se nisem mogla niti tuširat...stara P klinika pač. Ampak plačala za tisti stol pa tudi nisem. Sem se potem po obrokih umivala ali pa skočila domov se stuširat, pa je bil mož tam.

metuljčica321: si zbolela???

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
7.1.2009 11:01:05   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: flower

jutro. Preden preberem imam nekaj vprašanj za lunico, mojcek in vse, ki ste ble v bolnici z malimi. Prosim odgovorite!user posted image

- oblačila za malega dobiš ali imaš svoja, kaj pa za umivanje? jaz sem imela svoje, ker je bilo tam vse 5x preveliko, mi je moj naknadno prinesel. Plenice in ostalo imajo vse tam, meni so bile mogoče plenice malo čudne, ampak se potem navadiš.
- mleko sam pripravljaš? kje, kako? jaz sem si ga tam črpala in dala v hladilnik in potem sama zagrela, imajo pa tam tudi rižolino (mislim da ti tudi gostiš).
- kaj pa mama je lahko normalno oblečena? se lahko tušira tam? lahko si oblečena tako kot ti paše, jaz sem vzela nadstandarno sobo in sem imela svojo kopalnico
- izvide ste nesle zraven originale ali fotokopije? izvide so imeli že vse tam, bolje pa da daš kopije

Saj vem, da so mogoče glupa, ampak jaz se sploh ne znam predstavljat. Da ne govorim o tem, da mi najboljši kolegi pravijo, da sem smotana, ker grem z njim, onadva sta otroke pustla v bolnici. user posted image Mislim moj otrok rabi pozornost 24h/dan, kdo se bo tam ukvarjal z njim? Pustli ga bi, da joče.. Bolje je, da si z njim.

Mi gremo na preiskave 14.1., HB gremo v toplice 17. in upam, da boma do takrat doma. Blacky, ja v Moravce gremo, ampak tokrat v apartma.

Neposredna povezava do sporočila: 3255
7.1.2009 11:02:05   
neboglasnica
Hvala za nalepke.....

Neposredna povezava do sporočila: 3256
7.1.2009 11:12:28   
lidija***
Mojca kašlja. Ali ji lahko kaj dam, razen fiziološke v nosek?

Neposredna povezava do sporočila: 3257
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 11:16:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3258
7.1.2009 11:17:28   
lidija***
Flower- pojdi z njim v bolnišnico, če le lahko. Ko sem bila z Klaro v bolnišnici so se mi tako smilili otročki brez mamic. Saj ne obsojam sester, samo one so navajene joka in jih tudi pustijo, da jokajo, ker morajo skrbeti za več otrok hkrati.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
7.1.2009 11:19:50   
lidija***
Rebecauser posted image user posted image user posted image  za vas. Mi smo imeli tudi ta virus čez praznike. K sreči je bil res kratkotrajen- 2 dni, pa Mojca ni bruhala, samo vročino je dobila. Starejši dve pa sta bruhali.

Neposredna povezava do sporočila: 3260
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 11:28:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3261
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 11:31:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3262
7.1.2009 11:33:36   
pigama
rebeca user posted image user posted image  za oba bolnika

Če ne bo pri nas tud kaj takega. Včeraj mi je prvič bruhnila, po mislim da 3 mesecih. Pia je tudi jamrala,...

Neposredna povezava do sporočila: 3263
7.1.2009 11:34:58   
pigama
populis kaj še ni nič bolje, na zdaj bo user posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
7.1.2009 11:39:33   
ilatic
Rebeca user posted image user posted image user posted image za Tariqa!!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
7.1.2009 11:41:14   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

dzanika - ja saj se bom tega držala... user posted image

pomoje ti v prošnjo nebi bilo treba pisat da imaš sina...to za službo ni pomembno in delodajalec te o osebnem življenju naj nebi spraševal...seveda pa se žal tega mnogi ne držijo.
vem pa da so delodajalci previdni pri zaposlovanju mladih mamic, ker so veliko odsotne zaradi otrok, še posebej če ti stalno obolevajo

ja sej js sm tut glede tega skeptična k vem da ne vzamejo radi mladih mamic...  No mogoče bom pa res popravla pa bom kr zbrisala.

predlagam, da tega v prošnji ne omenjaš. edino če te na razgovoru kaj vprašaš, pač poveš, tu nimaš kaj user posted image

ampak če piše v oglasu, da je življenjepis ali prošnja z življenjepisom, potem je pa treba to obvezno napisat.

zdej maš drugače nov obrazec za življenjepis in tam nič ne piše da bi mogel to napisati. Poglej si tukaj: http://europass.cedefop.europa.eu/img/dynamic/c1346/type.FileContent.file/CVExamples_sl_SI.pdf

rebeca user posted image user posted image user posted image   za tvojega škratka da bo čimprej bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 3266
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 11:46:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3267
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 11:47:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3268
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 12:00:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3269
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 12:02:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3270
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 12:03:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3271
7.1.2009 12:10:25   
Blacky30
user posted image

Danes pa že na veliko delam. Smrekico sem razdrla, pa vse znosla v klet, zdaj mi je mama prinesla iz garaže Nejcove igrače, ko je bil še dojenček in moram zdaj ven izbrati, kaj bo Teja imela. Kavico sem kar mimogrede spila. Pa še na -4 zunaj na balkonu sem božička in lučke jemala dol.

Osa3, absolutno je super darilo poganjavček za 1. rd. Naš Nejc ga je dobil za 1. rd od svoje botre in je še danes pri 4l ne v vsakodnevni, zagotovo pa v tedenski uporabi. Bi ga mogla videt, kak vozi ovinke. In je že rekel botri, da naj Teji kupi tudi takega, samo roza barve, ker on bo tega imel še naprej.user posted image user posted image user posted image  Ima pa motiv medvedka Pooh-ja.

Glede kužka pa si me zdaj spomnila ja, da ga je zmanjkalo, res upam, da ga spet imajo, ker ga rabim do naslednjega vikenda.user posted image

Tinky, za Tea user posted image

Flower, valjda, da boš z Lanom v P, kakšni starši pa bi otroka tam pustili? Saj dojenček sploh ne ve, kje je in je navajen, da stalno vidi mamico pri sebi. On pa res ne razume, zakaj je zdaj naenkrat nekje drugje brez mamice. Kolko starega otročka pa so pustili ti kolegi tam? Ja, pustili bi ga, da joče, ker nimajo časa zanj, da bi ga tolažili. Pa tudi previjanje in vse to delajo na hitrco, grobo, pa še s totalno zamudo.

Kile, ne govori, jaz sem imela danes tudi pol kile več kot včeraj. Samo saj je znano, da na začetku par dni stoji, potem pa začne kot šus dol letet. Upam, da res, pri meni je bilo tak v preteklosti, upam, da bo tokrat tudi. Čeprav zgleda, da pri meni samo sladkarije niso dovolj, ker sem včeraj ob 22h jedla pečene jajčke in kruh in to ne bi smela. Če pa prej nisem prišla do večerje, ko moram oba pamžleka porihtat za spanje.user posted image

Lunica, pigama, kje pa sta spali ponoči v P? Sta imeli svojo posteljo?

Dzanika, čist prav si napisala v prošnji. Če bi zatajila otroka, potem pa bi morala po enem tednu dela v bolniško zanj, bi malo čudno gledali.

Nič, potem dalje berem, moram it delat. Jojjjj, kak čas beži. Ko pride Nejc iz vrtca, ne naredim nič več.

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
7.1.2009 12:25:28   
sandrine
še dobro jutro od mene, no je že kr dober danuser posted image Pa ne, ne nismo tak dolgo spali. Sva s Tjanom že od 7.00 pokonci, sva šla k babici, js se zopet učim, babi in dedi sta pa varuške-user posted image .
Najprej Mojca in Živa- upam, da bosta danes fajn uredile, da bodo končno ugotovili, kaj je. Držim pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image
Rebeca tudi Tariq upam,da bo čimprej bolje oz. da je bilo to ponoči samo kaj prehodnega in da je že mimo. Ena user posted image za Tariqa in enauser posted image za atija.

Danes je pa DD, a ne? Hvala Blacky za popravek, sem zgleda zamešala datume,  5.1. so se razprodaje začeleuser posted image
Ja, ko smo že glih pri razprodajah, jaz sem pa šla s sestro-sva si privoščili 4h shopping. Tjan je pa z atijem užival.No, sej za sebe sm itak sam ene kavbojke kupla, druga niti gledla nisem. Za Tjana sem pa kr zapravla, čeprav nič dejansko ne rabi- ja, to so ti razprodajeuser posted image
Še Blacky za seznam- začetna teža 57kg. Dieta pa nič posebnega, ker se je tak ne bi mogla držat, ne zdržim (že vnaprej vem)- cilj je samo, da ne jem po 7uri zvečer (ker sem se totalno razvadla in jem ravn zvečer pred spanjem največuser posted image ), da spravim ene 2-3kg dol, predvsem pa da začnem migat, da se mal učvrstim-najbolj potrebna je rit(joj,kak se pa to slišiuser posted image ), pa tud trebuh. Mam pa namen, ko se konča izpitno obdobje, it na skupinsko vadbo mamic z dojenčki. BTW UmpaLumpa, ne vem če si spregledala, sem te kak mesec, dva nazaj vabla, če bi šle skupaj mal za spodbudo, pa še ura je kr kul ob 10.00 tk da bi lahka prvo mal migale,pol si pa privoščle kako kavico (s smetanouser posted image ).Zdaj pa ne vem al nisi vidla, al si namerno spregledala (k so se bližal prazniki in itak ni čas za hujšanjeuser posted image ?
Drugače pa vsem, ki ste pridne in se držite diete user posted image user posted image user posted image le tako naprej. Pa ne obupajte prehitro! Joj, si kr predstavlam, se bomo pred poletjem dobile na kakem srečanju, pa nam verjel ne bodo, da so user posted image naši,ko bomo mele take postaveuser posted image

Lep dan vam želim! zunaj pa se že kaže sonček, jupiiiii...

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 12:29:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3274
7.1.2009 12:33:54   
24julij
ojla sploh vas ne dohajam odkar so bili prazniki in je nas ati bil doma vas nisem brala pa se je tolk nabralo da me glava boli,in kadar se spravim brat je nekaj,tko da sem vas mal preletela,upam da mi oprostite....ker cene grem u jok in na drevo user posted image .nasa larika ima danes sedem mesecev juhejjuser posted image user posted image user posted image ,zdej pa spi od pol enajstih in bi ob 11 mogla jest pa ni ne duha ne sluha jst pa kosilo kuhanouser posted image bo use mrzlo,si je prvoscla spanca zgleda.
almera a vidva bosta kupila neoprenske hlacke za na plavanje??' no zdej pa jest,se je lara zbudla

....no nadaljujem...user posted image sva papcali je pojedla cel aventov loncek zelenjave pa se 6o mlekca povrhu pridna punca moja,samo sva pa nazadnje zjutraj jedli ;) tako da je mogla bit ze lakota..no bom se pol mal prebrala pa napisala gremo zdaj rito previt

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?