Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 16:27:11
|
|
|
|
3jeMi
|
almera... če sem jaz prav razumela, da lahko hlačke, obroč,... kupiš tudi 1. in zadnjo uro tečaja, nisem pa zihr... jaz bom šla kar jutri
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 16:27:43
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Tiste, ki ste že imele pri 6 mesecih pregled, ali ste morale dati tudi urin? Pa kako ste to izvedle? Dali smo urin in vodo. Urin tako, da mu je na lulčka sestra namontirala neko plastično vrečkico in čez dala pleničko. Potem smo vrečko nesli s sabo v laboratorij, kjer je dal še kri in prelili urin v posodico, samo ga je bilo zelo malo (vse skupaj 5ml). Pri deklicah je to večji problem, tista vrečka skače sem ter tja.Sem jih nakupila na tone pri puncah, preden sta se polulali.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 16:28:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 16:31:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Populis - nič forsirat za ju3, bolj da počivaš (ok, kot se le da), kot da se ti to vleče v nedogled. Evo, sem ti rekla. Če bi imeli sličico prsta, ki žuga, bi jo prilepila. Meni se tudi vse slabša: grlo, oči, ušesa... Sem se od Populis nalezla, kar po telefonu menda . Pa presneta očala me spet tiščijo: očitno me je Ana preveč stisnila. Šibam podojit, ker moram Saro v slikarsko šolo peljat. Pa pa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 17:02:24
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Lex - Bor pa vedno joka, po mojem ga bolj to jezi, k ga držimo na miru Aleks je tud. Zgleda da fantom ni všeč, al pa so babe bolj pogumne . ker Alina je tud bolj pogumno prenešla, sicer je bolj zacmevkala, tale je pa sam za gledat Najhuje jim je ob 1,5 leta. Jaz bom zdaj šele imela ko morem Alino dat precepit za klopnega
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 17:07:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera Populis - nič forsirat za ju3, bolj da počivaš (ok, kot se le da), kot da se ti to vleče v nedogled. Evo, sem ti rekla. Če bi imeli sličico prsta, ki žuga, bi jo prilepila. Meni se tudi vse slabša: grlo, oči, ušesa... Hm .... tole zveni bolj slabo za jutrisnje srecanje - populis bolna, neboglasnica na meji, metuljcek smrkav, Lan z vrocino ... A prestavimo za kaksen teden al kaj menite?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 17:19:50
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa aja, glede tehtanja - zmenimo se, da se tehtamo 1x na teden, ob ponedeljkih zjutraj. ker če vsak dan na vagi stojiš so nihanja v teži, pol smo pa samo slabe volje... jaz se ponavadi še redkeje, 1x na 14 dni, se mi zdi čist zadosten pokazatelj. manj jo vidim, raje jo imam Saj to smo že zmenjene, da vsak PO javimo novo težo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 17:33:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 17:35:08
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera Populis - nič forsirat za ju3, bolj da počivaš (ok, kot se le da), kot da se ti to vleče v nedogled. Evo, sem ti rekla. Če bi imeli sličico prsta, ki žuga, bi jo prilepila. Meni se tudi vse slabša: grlo, oči, ušesa... Hm .... tole zveni bolj slabo za jutrisnje srecanje - populis bolna, neboglasnica na meji, metuljcek smrkav, Lan z vrocino ... A prestavimo za kaksen teden al kaj menite? jaz sem imela namen priti pa me ne bo , ker moram jutri ta urin dopoldan nesti, pa potem ob 13.30 poklicati, pa najbrž nazaj k P priti,....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 17:36:38
|
|
|
|
Majuska
|
Končno je Aleksander mal dol padel ... je bil že ornk tečen. Narastek se peče, jaz imam pa končno 5 minut miru. neboglasnica - dej objavljat take zgodbe kot si jo malo prej, že spet sem vsa solzna metuljček - za prestavljanje srečanja se lahko prilagodim, tako da kar povej, kaj ti je ljubše. IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Btw: Kraj: NJ??? Seveda, placa bo dost, Barje je pa tudi na mojem "vozljivem rajonu". NJ - Nove Jarše Po domače New Jersey nju đrzi rulz IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuska, nasa Anja je imela pa tocno tolk kg pri prejsnjem pregledu. Pa mal manj cm. Bravo za Aleksandra, lepo raste! On je vendar rojen skor en mesec kasneje - 8. 8. '08 - pismu, kako svetoven datum, ej! Imam kar konico kazalca na desni roki zeleno od zavisti No sej okoli datuma je tut cela zgodba - v P sem šla 07.08. in mi datum ful ni dišal, ker sem nora na skladne številke, ampak na koncu se je izteklo kot se je moralo ... Aleksander je namreč rojen ob 2:10 Ja pa vedeti je treba, da je naš fant od večine julijčkov praktično mesec dni mlajši. Za svojo starost ima kar solidne mere
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 17:45:14
|
|
|
|
netki
|
hello pupe moje kaj nej rečem....spet sem žalostna, razočarana, ponižana, izigrana, jezna, besna, užaljena, poteptana, izdana.......pa kuga nej še napišem mene bo pobral....pač taka sem, za vse se sekiram sej podrobnosti ne bom pisala, ker lahko da kdo poznan bere....sam mogla sem dat ven.... sej praznik bi bil če bi vam nekega dne napisala SREČNA SEM najboljš da se zabubam nekam in vsem dam mir
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 18:01:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
netki: Pravijo, da za vsakim dežjem posije sonce in da ko bog nekje zapre okno, drugje odpre vrata. Tudi zate bodo še prišli lepši časi. Poglej mojcej (??), kaj vse je zmogla sama. In: nič ne moriš, prijateljice so zato, da si pomagamo, a ne?? srečanje LJ: jaz sem za prestavitev srečanja. Mene oz. naju ne bo, ker bo meni bučo razgnalo in kljub tabletom ni bolje. Kmalu bo tu zatišje, saj boste vse pred TV. No, razen Metuljček321 in Ilatic. Jaz bi pa najraje videla, da elektrike zmanjka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 18:05:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 18:12:45
|
|
|
|
Netta
|
čer, evo me...naštimala moža da skopa ano, jaz sem pa že v nizkem štartu za ogled DDja...komaj čakam...sem vsem povedala da boste gor, kogarkoli že poznam plavanje - tudi jaz bi šla ful, pa kar ne upam...zaradi sebe, da se nebi česa nalezla ali prehladila...me spet nekaj špika notr po maternici in v jajčnikih...madonca zdaj se me vse takoj prime, pred zanostivijo sem bila pa glih enkrat pri ginekologu netki - lahko kako pomagamo, prisluhnemo, potolažimo...lej le zate metuljčica - tile tvoji posti so pa res super...vse vš za kaj se gre ja ana je kakala danes in to takoooo smrdeče, da sem morala kar zrak zajeti auroraa - tale filmček sem pomoje zavrtela ene trikrat, mi je matic tak car...kar ne morem verjeti da se že plazi...bravo res "bolančki" - za vse neboglasnica - to zgodbico sem tudi sama dobila na mail...ja te kar pretrese ane...sem tudi sama že par voznikov prekleta v teh petih mesecih kar imamo ano
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 18:15:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
Saj jaz ne bom gledala, ker moram po Saro. HB, saj so vsi še bolj debeli na naši TV, tako da...lahko iz ekrana uidem.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 18:27:19
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ja, kje pa ste? S cukrom v roki pred TV? Mene pa btica še vedno boli, za **** no. Oprostite izrazu...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 18:54:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 18:54:20
|
|
|
|
3jeMi
|
Lušne ste...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 18:56:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 18:57:41
|
|
|
|
maja24
|
LUŠNE STE
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 18:57:46
|
|
|
|
dzanika
|
iiiiiii kok ste fajne! netki lahko mi pišeš na ZS pa se spihaš. Mogoče ti lahko kaj pomagam, svetujem... Vem kaj prestajaš!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 18:58:41
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj punce, nevem če se me še spomnite, sem bila en čas z vami na forumu, ko smo bile noseče. Bila sem pod imenom ROMY1612 (sem spremenila nick). Zdaj sem pod junijke, ker sem rodila 30 junija. Uradni rok pa sem imela 5. julija. No spomnila pa sem se na vas ker gledam družinski dvoboj in koga vidim Julijke. Čestitam, da ste se tako organizirale in šle na Tv. Držim pesti in se še vam javim kaj. Aja imam pa sineka Taja, star je seveda že 6 mesecev. Težek 8080 g in 69 cm velik. Ko se je rodil je bil težek 3770 g in 51 cm velik.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:03:28
|
|
|
|
lejla969
|
Ej pupe, carice ste. Jaz bi sigurno kaj glupega odgovarjala na TV.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:14:51
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Bravo julijke, vas spremljam! Super ste
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 19:16:57
|
|
|
|
majar.
|
oooo vidla... zakon ste!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
bla8s (
75%)
d (
25%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!