liju
|
Lep pozdrav! Vidim, da me nič niste pogrešale . No da vam povem, da imamo full težave z hranjenjem Žana, od menstruacije dalje je itak zaloga mleka full pošla, sicer se je vrnilo, ampak ni to več to kar je bilo. Full sem žalostna zaradi tega. Pa še pristavljat se noče čez dan . Od kar pozna žlico bi samo na žlico papal. Skratka..... Sploh več ne vem kaj naredim, sem probala tudi z flašo, pa je niti videt noče. Danes ponoči pa je bilo itak "opasno" jedli smo ob 2h na zizi, pa ob štirih na zizi, pol ob pol šestih pa ni imel več kaj, če je bila čisto prazna , te pa parkrat potegne in ker takoj ne priteče, se začne dret ko šoja in ga ne spravim več do zize, ni šans. Tak da sem pol šla flašo neredit in ni hotel potegnit pa da se ubiješ po pol ure matranja, te pa le začne in spije samo 80 ml , no ob pol osmih spet jemo in te pa je bila ziza ok Res mi ni več nič jasno Flower:sem vidla da greta v bolnico, pa nekaj vprašanj si postavila, pa ti bom probala malo pomagat z odgovori. Jaz sem bila z Ninotom v bolnici pred letom in pol, pa mislim, da se ni kaj spremenilo ta čas. Oblečena si normalno, tudi za spat , umit se nimaš nikjer, stranišče imaš tam ko je za obiske, skratka javen. Kaj bosta imela nadstandart, tam bo malo drugače. Mi2 sva bila v navadni sobi in spiš na fotelju, ki se raztegne zvečer ob 22.00, pospravit pa ga moraš zjutraj ob 7.00h. Meni je bilo to full čudno da se ne moreš vlečt mogoče tudi popoldan ko mali spi in si nimaš kaj začet, pa ne smeš. Pa itak nobenega zdravnika in sestre ni bilo po celi dan blecky;nisem pozabla na šminko , bi lahko drugi teden priletela, mogoče v sredini tedna okoli pol dneva, če ti paše seveda aurora: tvoj Matic pa je pravi frajer Naš je zdaj komaj ugotovil kako je fajn na trebuščku, da se mi vsaj joče ne Za nazaj bom še malo preletela kaj ste kaj pisale, v intenzivnosti branja pa žal ne morem, ker ni časa lp