|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
7.1.2009 12:37:05   
metuljcek321
Hej!

Prisli od P. Mere pri 5mes. & 3 tednih: 8080 gr in 68 cm.

Pikico je prenesla junasko in ni prav nica zajokala - je bila prava junakinja. In se najpomembnejsa novica dneva: suma na srcku NI vecuser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
7.1.2009 12:38:38   
metuljcek321
Vau, od vceraj ste nacvekale 12 strani! To bo se veselo zdajle, k bom brala ...

Pa totalno KUL tale novi look RR-ja. Pomirjujoce, nezno in simpaticnouser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 12:49:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3278
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 12:50:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 12:50:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3280
7.1.2009 12:50:55   
Tinky
Evo nas.

Smo šli v posvetovalnico, Blacky za seznam, Teo 6 m, 69 cm, 7920g.
V glavnem gospodič ima vneto oko, vneto uho, kašlja ampak pljuča so ok, šmrka spet full. Dobil je Ospen in kapljice za oči. Vodo je dal, oz. smo kupili vrečke in moram nest sama v laboratorij, ker mu je sestra dala tako grdo gor, da je šlo vse mimo in je bil že tako tečen, da nismo mogli čakat, da se spet polula.

V glavnem pestro, pestro.

Zdej ga mož skuša uspavat, a kaj, ko ne more dihat in je to prav mišn imposibl user posted image user posted image

Sem lačna, grem naredit pico.

Umpa, ko boš imela čas me pokliči.

Za vse bubane otročke user posted image user posted image user posted image

Auroraa, kaj ga dela Matic user posted image
Teo je še daaaaaaaaaaleččč od tega

< Sporočilo je popravil Tinky -- 7.1.2009 12:53:36 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3281
7.1.2009 12:52:21   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

MOJ OTROK MA RAKETO V RITI! user posted image

zakaj pa to?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3282
7.1.2009 12:53:51   
3jeMi
oj pupe!

vidim, da so naši user posted image  združeni v bolehanju... vsi za enega, eden za vse, al kako?
user posted image user posted image user posted image  za vse.

naš user posted image  spi današnjo prvo rundo, ima malo zabasan nosek, oči so se poštimale, zato imam pa jaz malo vnete oči, sem solidarna s tamalim user posted image . ampak se bova že spravila k sebi, morava, drug teden bo plavanje... pa se mi zdi, da moraš skoraj sterilen pridit tja user posted image .

almera... si pa letela ven, ko vetrček... pufffff pa te ni bilo... komentar predavateljice je bil: No, nekateri so očitno že bili na plavanju in vedo, da je plačilo plavanja v kleti... user posted image  WTF je mislila, ne vem.

SE OPRAVIČUJEM, ampak verjetno mi za nazaj ne bo uspelo brat, ker me malo oči matrajo, ampak zihr je kaj COOLskega napisano.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3283
7.1.2009 12:54:42   
3jeMi

Lukec aka Petardo MaVRiti user posted image

hecam se...

Neposredna povezava do sporočila: 3284
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 12:56:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
7.1.2009 13:00:14   
3jeMi
umpa lumpa... user posted image ... jaz našega pred 12. uro ne silim več it spat, ker vem, da mi ne bo uspelo... se je tako določil... fertik s spanje 4x na dan... zdaj ga samo še lepo prosim, če bi lahko celo noč prespal, ko mu rata, sva si kvit... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 7.1.2009 13:03:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 3286
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 13:04:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 13:04:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3288
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 13:05:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3289
7.1.2009 13:12:57   
neboglasnica
Mašina, mene tudi grlo boli, da o ušesu ne govorim user posted image . Očitno preveč klepetam po telefonu...

Skratka, tile vaši filmčki so fenomenalni user posted image .

Staš bo dobil sedajle namesto dojenja kar krompir in korenje, upan, da bo zaleglo vsaj za polurni sprehod. Se mi pa kar milo stori, ko ugotavljam, da bomo kmalu skupaj jedli in ne bo več samo moj, moj...

Aja, BTW: je pa pravi dec. Je oči dobil "moški" koledar, ki si ga strokovno ogleduje in poskuša. Pravi, da je njami. Ne vwm pa, če bo oči prav hudo zadovoljen, ko bo videl polizane babnce. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
7.1.2009 13:13:51   
neboglasnica
Aja, sem hotela iti z njim spat, pa imajo vsi detektorje vključene: zvoni pri vratih, zvoni stacionarni telefon, gsm...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
7.1.2009 13:14:49   
liju
Lep pozdrav!
Vidim, da me nič niste pogrešaleuser posted image . No da vam povem, da imamo full težave z hranjenjem Žana, od menstruacije dalje je itak zaloga mleka full pošla, sicer se je vrnilo, ampak ni to več to kar je bilo. Full sem žalostna zaradi tega. user posted image  Pa še pristavljat se noče čez danuser posted image . Od kar pozna žlico bi samo na žlico papal. Skratka.....user posted image  Sploh več ne vem kaj naredim, sem probala tudi z flašo, pa je niti videt noče. Danes ponoči pa je bilo itak "opasno"user posted image jedli smo ob 2h na zizi, pa ob štirih na zizi, pol ob pol šestih pa ni imel več kaj, če je bila čisto praznauser posted image , te pa parkrat potegne in ker takoj ne priteče, se začne dret ko šoja in ga ne spravim več do zize, ni šans. Tak da sem pol šla flašo neredit in ni hotel potegnit pa da se ubiješuser posted image  po pol ure matranja, te pa le začne in spije samo 80 mluser posted image , no ob pol osmih spet jemo in te pa je bila ziza okuser posted image user posted image  Res mi ni več nič jasnouser posted image user posted image

Flower:sem vidla da greta v bolnico, pa nekaj vprašanj si postavila, pa ti bom probala malo pomagatuser posted image  z odgovori. Jaz sem bila z Ninotom v bolnici pred letom in pol, pa mislim, da se ni kaj spremenilo ta čas. Oblečena si normalno, tudi za spat , umit se nimaš nikjer, stranišče imaš tam ko je za obiske, skratka javen. Kaj bosta imela nadstandart, tam bo malo drugače. Mi2 sva bila v navadni sobi in spiš na fotelju, ki se raztegne zvečer ob 22.00, pospravit pa ga moraš zjutraj ob 7.00h. Meni je bilo to full čudno da se ne moreš vlečt mogoče tudi popoldan ko mali spi in si nimaš kaj začet, pa ne smeš. Pa itak nobenega zdravnika in sestre ni bilo po celi danuser posted image

blecky;nisem pozabla na šminkouser posted image , bi lahko drugi teden priletela, mogoče v sredini tedna okoli pol dneva, če ti paše sevedauser posted image

aurora: tvoj Matic pa je pravi frajeruser posted image user posted image user posted image  Naš je zdaj komaj ugotovil kako je fajn na trebuščku, da se mi vsaj joče neuser posted image user posted image

Za nazaj bom še malo preletela kaj ste kaj pisale, v intenzivnosti branja pa žal ne morem, ker ni časauser posted image

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 3292
7.1.2009 13:21:45   
3jeMi

3jemi še nekaj plis... kaj je blo tisto takrat, ko so punce pisale o gasilcih in si pol napisala, da boš drugič raj tiho. smo se vse spraševale zakaj se gre. a si komu zamerla al kaj je blo?

user posted image user posted image user posted image ... samo prišla sem do zaključka, da moram prej ornk premislit kaj bom komentirala in kaj ne... to ni bilo samo trenutno, se je že malo vleklo... a j.... ne smem napisat te besede, sto ljudi, sto čudi. user posted image

... zdaj pa kosilo... korenček s cvetačo... mljask

Neposredna povezava do sporočila: 3293
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 13:24:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 13:24:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
7.1.2009 13:41:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuska - pri nas mi Bora mami vsak teden čuva ob torkih, da grem fasungo nabavit, pa se mali skoz buni, ko pa jaz pridem se pa takoj smeji. Mam občutek, da malo že izsiljuje

Itak da že mal izsiljujejo ... jaz se mu včasih nasmejem, ker ful protestira, če me nima na očeh user posted image pa par zanimivih fint še ima. Zdajle tudi malce pojokava, najbrž posledica cepiva, je ful spal namreč. Čisto preveč.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3296
7.1.2009 13:42:10   
Majuska

... ga tolk premetava? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3297
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 13:42:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3298
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 13:57:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
7.1.2009 13:58:47   
liju
Vidim da vas je kar nekaj bolanih in za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

IZVIRNO SPOROČILO: lex

Vita je tud čisto nora v anici, sma se prej kopali in je je začela kar nabirat ko sem jo ven vzela, čez pol leta o pa tulila ko ji bom hotela glavo pratuser posted image

Pri nas je tudi bilo to obdobje, ko je bil F star 2 leti. Tako se je drl na morju v hiški, da je iz sosednje bajte sosed priletel gledat, če se je kaj zgodilo. Mali pa se je drl  ,ker sem mu lase prala.user posted image

Pranje glave, pri nas je taki šow , ko je to na sporedu (pri Ninotu, Žan se še toliko ne zaveda). Nino se že dere ko ga slačim ko pa vklopim tuš, te pa da se ne menimouser posted image user posted image

Upam da vam gre  hujšanje dobro od rok in noguser posted image user posted image user posted image . Jaz pa se prijavim na kaki natečaj liposukcijeuser posted image user posted image , Imam celulita za izvoz, me je zadnjič skoraj kapuser posted image user posted image user posted image user posted image  ko sem se cela v špegel pogledala, groza.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?