Blacky30
|
Danes pa že na veliko delam. Smrekico sem razdrla, pa vse znosla v klet, zdaj mi je mama prinesla iz garaže Nejcove igrače, ko je bil še dojenček in moram zdaj ven izbrati, kaj bo Teja imela. Kavico sem kar mimogrede spila. Pa še na -4 zunaj na balkonu sem božička in lučke jemala dol. Osa3, absolutno je super darilo poganjavček za 1. rd. Naš Nejc ga je dobil za 1. rd od svoje botre in je še danes pri 4l ne v vsakodnevni, zagotovo pa v tedenski uporabi. Bi ga mogla videt, kak vozi ovinke. In je že rekel botri, da naj Teji kupi tudi takega, samo roza barve, ker on bo tega imel še naprej. Ima pa motiv medvedka Pooh-ja. Glede kužka pa si me zdaj spomnila ja, da ga je zmanjkalo, res upam, da ga spet imajo, ker ga rabim do naslednjega vikenda. Tinky, za Tea Flower, valjda, da boš z Lanom v P, kakšni starši pa bi otroka tam pustili? Saj dojenček sploh ne ve, kje je in je navajen, da stalno vidi mamico pri sebi. On pa res ne razume, zakaj je zdaj naenkrat nekje drugje brez mamice. Kolko starega otročka pa so pustili ti kolegi tam? Ja, pustili bi ga, da joče, ker nimajo časa zanj, da bi ga tolažili. Pa tudi previjanje in vse to delajo na hitrco, grobo, pa še s totalno zamudo. Kile, ne govori, jaz sem imela danes tudi pol kile več kot včeraj. Samo saj je znano, da na začetku par dni stoji, potem pa začne kot šus dol letet. Upam, da res, pri meni je bilo tak v preteklosti, upam, da bo tokrat tudi. Čeprav zgleda, da pri meni samo sladkarije niso dovolj, ker sem včeraj ob 22h jedla pečene jajčke in kruh in to ne bi smela. Če pa prej nisem prišla do večerje, ko moram oba pamžleka porihtat za spanje. Lunica, pigama, kje pa sta spali ponoči v P? Sta imeli svojo posteljo? Dzanika, čist prav si napisala v prošnji. Če bi zatajila otroka, potem pa bi morala po enem tednu dela v bolniško zanj, bi malo čudno gledali. Nič, potem dalje berem, moram it delat. Jojjjj, kak čas beži. Ko pride Nejc iz vrtca, ne naredim nič več.
|