MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a zdej ste pa vsi šli, ko sem jaz tamalo uspavala nazaj? meti, smola s srajco. se pa ful spomnem, še iz nosečnosti, pa ne vem kakšna prilika je bla, da sta za tvojga srajco kupila, pa če se prov spomnim, si jo pred prvo uporabo pobarvala in sta šla novo kupit? ja dobr se spomniš, je blo pa ko je bil Janez star 4 mesece ... za svakovo ohcet sva mela ta problem mater, res ne znam s srajcam delat Dan! Mi smo se mel super na kosilu, z izjemo da je mojmu uspel s tamalim v naročju eno šipo razbit s kolenom, HB sta oba cela, mene je pa skor kap... Janez se je edin ful ustrašu ni hudga ... Samo za ta prelep sončen dan mi je škoda, ker smo ga v gostilni preživel Zdele pa z atijem pančkata, pol pa še soseda prideta na en drink, mater, ga dons pijem že cel dan Joj Bučika, sej vem da nisi mislila nič grdega, jest tud ne, nisem tko vzela no Za jutri sem pa že razmišljala, da te potem odpeljem na šiht? Da se ne boš z busom matrala, pa štartava iz SN okol 12.15 Jencili tebi pa res želim, da se hitro pocajtaš, pa tile prehladi Februarka, če bo moj na šihtu bom jest mela tud drug teden cajt Blaža, a bomo še kakšne slikce dobil, mater si pa res pridna za pečt Aja, pa moje pecivo dons je blo ful pohvaljeno Tko, zdej mam pa še mal miru, pa grem pred TV Sej pol me pa pegla čaka ...