Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:57:24
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Bog ne daj, da bi bla v petek brez varuške tud to se lahko nardi, ker naši majo koline in bom totalno pop***** če ga do 19.30 ne bo gor februarka misli pozitivno. poznaš tisti komad od Jovanottija? io penso pozitivo, perche son vivo, perche son vivo.... Vse bo ok! Če ne gre, pa porinemo!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 13:58:16
|
|
|
|
itata
|
nisem nič klicala... po mojem je vse ok in se je lepo zamotil in to je to... zdej pride počas nazaj domov, ga bom prav vesela sem pa vse vmes uspela narest, posesat do konca, skuhat, pojest, glavo oprat in posušit pa še sodbo napisat do polovice... ok to bo treba še dokončat danes, ampak ok. bom že. je pa mulček zdej tko prijazen, da se igra al pa caplja za mano vmes ko sesam in pomivam kopalnico - ne rabim več pomoči pri tem februarka, jaz ne vem kaj te teži, amapk res bo treba kdaj ven it verjetno pa ne se že danes SREDA razburjat kdaj bo tvoj v petek domov prišel... je škoda energije se vnaprej razburjat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:04:16
|
|
|
|
Suzi*
|
eh, ni pogojev. se je čist razbudila.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:06:21
|
|
|
|
Suzi*
|
mah, sej ne vem kaj je boljš, da jo dam na zizo in vsaj nekaj spi al pa da ji ne dam zize in nč ne spi sploh.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:08:22
|
|
|
|
Bajsa
|
Madam je spala točno pol ure! Jupiiii! Zdej pa žur do večera . Februarka, kaj pa taksi? zih ni prov drago.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:09:22
|
|
|
|
Bajsa
|
A ja pa pr nas tud ni več indijančkov, zdele sm pa še rum kokos bonbone načel. Mater sej bom še pjana Hik
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:12:57
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Madam je spala točno pol ure! Jupiiii! Zdej pa žur do večera . Februarka, kaj pa taksi? zih ni prov drago. naša tudi danes spet spala sam dobre pol ure sej volje je čist dobre, sam men bi pasal če bi mal dlje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:14:39
|
|
|
|
Bajsa
|
Pa tale dež no, ga čist psihira. Zdele pride prjatlca, pa bova delale voščilnice. Bom dala kar takole pa je to to a bo dobro? No pa kot vidte, ma naša tud telefon v roki, drgač ni blo šans, da bi bla pr mir . Ja je pač moderna božička, sprejema kr sms-e pa klice
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:23:41
|
|
|
|
Suzi*
|
no, naša je pa celih 5 minut pri meni spala. zdej je pa tud pri nas žur do večera. a vam nekej povem? pri nas se je celo sonček za 10 minut mal sramežljivo pokazal.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:24:11
|
|
|
|
Suzi*
|
bajsa, super bo tale moderna božička!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:26:27
|
|
|
|
Suzi*
|
naša se pa z avtomobilčki igra. fura zdej en vlak Tomažka po celem stanovanju.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:26:45
|
|
|
|
Suzi*
|
ok, samogovori....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:29:44
|
|
|
|
Bajsa
|
pa kaj je s temi puncami, pr nas je bil zadnjič en fantek na obisku in je Zali čist dogajal, ko ji je posodu avtočka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:32:42
|
|
|
|
Bajsa
|
jaz sem pa zdele v varstvo dobila še eno pupiko malo, en mesec in pol staro Ulo. Ma je sladka, sej zdele je čist kul, ker se Zala igra, Ula pa spi. Bolš da se ne zbudi in začne jokat, ker Zla kr živčnega faše, če vid, da jo pestvam, nje pa ne. ma kako bi blo če bi imela zdej eno štruco še, se Zali po moje odpele. Tok mejhna, pa tko egoist. Zdej se Ula neki oglaša, mal pojambra in Zala se kuj neha igrat in se obrne proti njej in kuj gledat kaj odgaja. Kok je faca
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:32:57
|
|
|
|
blaža
|
bajsa za moderno božičko. sedaj pa še eno pomembno obvestilo: Baje sem zadnjič pomanjkljivo napisala recept za piškote. če bi jih kera delala, bi opazla- verjetno manjka ena kocka margarine( 250g) Se opravičujem, me je pa ena naša RR opozorila in se opravičujem. Sej itak ne bi skupaj spravle!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:33:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
hooooojlaaaa, Tara spi ze drugo dnevno rundo... upam da je v slo nehalo dezevati...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:34:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
sem imela dober namen, da vse zlikam, pa sem drsna vrata od omare v Lanini sobi fentala. Ker pa tam likam, mi Lana sproti omaro prazni, tako, da ni šanse, da nadaljujem. Hvala Lana. naša se tudi več z lokomotivo igra kot s kakšno punčko. Še najraje pa kartonaste knjige je. Glih sem ji eno vzela iz rok, pa kriči kot nora. bajsa - lepa voščilnica Pa ideja z GSM.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:36:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža sedaj pa še eno pomembno obvestilo: Baje sem zadnjič pomanjkljivo napisala recept za piškote. če bi jih kera delala, bi opazla- verjetno manjka ena kocka margarine( 250g) Se opravičujem, me je pa ena naša RR opozorila in se opravičujem. Sej itak ne bi skupaj spravle! še dobro, da nisem šla pčt, jaz ziher ne bi opazila , ker piškotov še nisem pekla A lahko tudi maslo namesto margarine?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:38:02
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force hooooojlaaaa, Tara spi ze drugo dnevno rundo... upam da je v slo nehalo dezevati... Bravo Tara! A videš kako maš ti pridno hčerko srečka, poskrbi za svojo mamo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:39:24
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža bajsa za moderno božičko. sedaj pa še eno pomembno obvestilo: Baje sem zadnjič pomanjkljivo napisala recept za piškote. če bi jih kera delala, bi opazla- verjetno manjka ena kocka margarine( 250g) Se opravičujem, me je pa ena naša RR opozorila in se opravičujem. Sej itak ne bi skupaj spravle! blaža jst sem že hotla po tvojem receptu delat..pa sem še od mami dobila enega, ki ima manj sladkorja notri.in me je to prepričalo...no še dobro ker sem drgač mal blond, pa najbrž ne bi zgruntala, da manjka margarina...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:40:36
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Pa tale dež no, ga čist psihira. Zdele pride prjatlca, pa bova delale voščilnice. Bom dala kar takole pa je to to a bo dobro? No pa kot vidte, ma naša tud telefon v roki, drgač ni blo šans, da bi bla pr mir . Ja je pač moderna božička, sprejema kr sms-e pa klice fulllllllllll lepa voščilnica, ne samo dobra, odlična je
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:41:28
|
|
|
|
ella79
|
bajsa lepga božička imate doma, upam da bo tudi kej prinesu naša ima tudi rada avtočke, sploh en kamion k ima je zakon ste mal pozabile, kaj je svak dan za nalogo... daneašnje kosilo: juhca, korenček, koleraba, rezančki, piščanček
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:42:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A videš kako maš ti pridno hčerko srečka, poskrbi za svojo mamo. morda bo pa ati zvečer zlikal, ko gre mami spet v lajf
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:44:30
|
|
|
|
Suzi*
|
o pa res: testenine, koruza, grah, bučka, puranček, kisla smetana in parmezan, pa rdeča pesa (malo). blaža, dobr da si povedala, ker jaz sem mela tud namen te piškote delat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:44:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Evo še naš dolg, potem pa je popakam pa greva ven, čeprav malo škropi. Z: mlečna kašica M: dojenje K: špinača s polento M: bo venilijev jogurt + borovnice V: kaj bo ati kuhaL<<<<<
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?