bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey a s kartice gre v novo leto z nulo leclecr?? Do konca leta imaš možnost vse bone porabit. Kar si jih pa decembra dobila jih lahko pa spet celo leto zbiraš. Od decemberskega nakupa tu ne bodo propadli. Če si pa novembra kupovala, pa jih ne porabila, ali jih na novo dobila, pol pa porabi do konca leta. mlavla, luštna majčka . In prav luštna boš v njej. Katera nosečnica pa ni lepa ! A veš, da sva zadnjič s srečko nosečko ugotavljali, katera je imela lani tako cool jaslice. In zdaj mi je prešinilo, da so bile te pri tebi doma . Sem jih šla v tvoj album še enkrat gledat . SN, tiste lepe jaslice so pri mlavli !!!! meti, še dobro da si šla do G, da je videl, da z mireno ni vse OK! listek in jencili, zelo lepi smrečici imata. Mene pa letos tudi malo skrbi, kako bo naša smrečica prestala Anajine podvige . Se bojim,da bo vse okoli vrgla, ko se bom samo okrog obrnila. Mi imamo namreč veliko smreko, ki jo moramo postaviti na tla, pa še jaslice spodaj naredimo. Mo moje ji bom kar v hodniku mogla arest naredit !!! dolenjka, zdaj naj pa lepo po kavi diši pri vas vsako jutro ! itata, ravno zato so tudi uvajanja v vrtec, da se malčki navadijo brez staršev bit. So pa vzgojiteljice toliko izučene, da vedo ,kako z otrocmi in jih znajo takoj motovirat za kaj drugega. Redki so taki primeri, ko ne vidijo druge, kot da ga starši vzamejo ven iz vrca, pa to zaradi dobro otroku. Pri nas je že rekla zadnjič na sestanku, da so do sedaj imeli samo en tak primer in sicer so predlagali staršem,da ga vzamejo ven, ker je otrok cele dopoldneve spal . So pa prišli iz tujine, pa je bil otroku tuj jezik, tuje okolje... skratka, rešitev je našel v spanju, kar pa ni bilo dobro. Pol so tudi otroka res ven vzeli. bajsa, ful cool je tvoja Zala-Božička ! Res moderno zgelda ! Naša noč je bila bolj tako . Že dvajset minut do petih je zčela frajerka v postelji vstajat . Ko sem jo drugič položila nazaj je končno dojela, da ni čas za vstat in je zaspala dalje, ampak le do 7h. Čez 10 minut sem že jaz vstala, da sem Tima v vrtec peljala, pa je lepo počakala v postelji. Po moje je še malo zadremala. Jaz moram tudi še voščilnice oddat, drugače bodo za Božič še vse pri meni .
|