|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
17.12.2008 14:46:18   
mlavla
no mi smo pa ravno po kosilu..in je bilo odlično..
Neža je odspala več kot dve uri...zdej se bova pa mal zabavali...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 801
17.12.2008 14:48:13   
listek1
dan

sem bila že ob 12h doma, ampak ni šanse, da se vsedem za računalnik. Je blo treba Davidu dat za jest, ker je bil že tko lačen. Moja mami je pa mogla šibat nazaj v službo user posted image  NO, moja kri ni briljantna, prej slaba kot dobra, ampak se stanje počasi popravlja. Sem imela oz. še imam kar hudo vnetje jajčnikov, ampak sej bo. Gre na boljše, moram se še pazit, da me ne bi kje zeblo, pa po novem letu imam spet kontrolo, da se mi slučajno ne bi začel kakšen gnoj kje nabirat user posted image user posted image  Tako, da drage moje gorenjke v petek se vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jencili - a se danes kej dobite na kakšnem kafetu? Midva greva po 16 uri v Qulandio, ker sem včeri še neki pozabla kupit.
Dolenjka- kako je bilo pa s tvojo večerjo, ko si kuhala za svoje prijatelje. Zihr so zmazal vse user posted image  Pa bravo za Taro, da tako pridno spančka.
itata - naš gre z januarjem v vrtec in bo tudi nekaj joka verjetno, ampak kaj čmo. Klicat pa tud ne mislim, vsakič, da vprašam kako je s tamalim. Sej se bo unesu, pol bo pa full uživu v vrtcu user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
17.12.2008 14:48:15   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Pa tale dež no, ga čist psihira. Zdele pride prjatlca, pa bova delale voščilnice. Bom dala kar takole pa je to to
user posted image

a bo dobro?

No pa kot vidte, ma naša tud telefon v roki, drgač ni blo šans, da bi bla pr mir user posted image . Ja je pač moderna božička, sprejema kr sms-e pa klice user posted image

uuuuuaaaaaaaaaauuuuuuuuuu, Taj je čist fasciniran nad svojo dragouser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
17.12.2008 14:49:55   
mlavla
Z: mleko
M: jogurt+"stiropor"
K:krompirjev golaž
M: sadje?najbrž banana
V:mlečna kašica+mleko

pa danes zvečer jo bo tašča pazila..to bo prvič, da jo bo dala spat..me prov zanima kako se bosta ujele

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 804
17.12.2008 14:58:09   
ella79
listek zdej se pa merkej, pa tvoj te naj fajn greje user posted image a jutri pa ti neki prišla v Qlandijo?

eno??? kje boste za novo leto?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 805
17.12.2008 15:01:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

listek zdej se pa merkej, pa tvoj te naj fajn greje user posted image a jutri pa ti neki prišla v Qlandijo?

V Mekinjah user posted image  zakja prašaš user posted image  Bi šli kam silvestrovat, pa ne vesta kam? Pri nas je še frej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 806
17.12.2008 15:01:52   
listek1
ella- jest dones grem v Qulandio, lahko pridem pa tud jutri user posted image
Pa mi bomo za novo leto kar doma user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 807
17.12.2008 15:08:13   
Bajsa
Mi bomo za novo leto kr doma, kam pa čmo z malim otrokom.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 808
17.12.2008 15:13:13   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan

sem bila že ob 12h doma, ampak ni šanse, da se vsedem za računalnik. Je blo treba Davidu dat za jest, ker je bil že tko lačen. Moja mami je pa mogla šibat nazaj v službo user posted image  NO, moja kri ni briljantna, prej slaba kot dobra, ampak se stanje počasi popravlja. Sem imela oz. še imam kar hudo vnetje jajčnikov, ampak sej bo. Gre na boljše, moram se še pazit, da me ne bi kje zeblo, pa po novem letu imam spet kontrolo, da se mi slučajno ne bi začel kakšen gnoj kje nabirat user posted image user posted image  Tako, da drage moje gorenjke v petek se vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jencili - a se danes kej dobite na kakšnem kafetu? Midva greva po 16 uri v Qulandio, ker sem včeri še neki pozabla kupit.
Dolenjka- kako je bilo pa s tvojo večerjo, ko si kuhala za svoje prijatelje. Zihr so zmazal vse user posted image  Pa bravo za Taro, da tako pridno spančka.
itata - naš gre z januarjem v vrtec in bo tudi nekaj joka verjetno, ampak kaj čmo. Klicat pa tud ne mislim, vsakič, da vprašam kako je s tamalim. Sej se bo unesu, pol bo pa full uživu v vrtcu user posted image

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

dons bova pa midva kr doma še malo, pa še user posted image  mava bolanga doma. Je pa res, da je praktično cel dan že v postli, sam tok je vmes vstal, da je burek spekuuser posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 809
17.12.2008 15:14:08   
jencili

doma s svojimi dragimi in enimi prjatli

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 810
17.12.2008 15:14:27   
itata
mi bomo tud kar doma.
jakob je rekel, da se je imel čist fajn v varstuuser posted image
neki ni zainteresiran, da bi kej spal zdejle... čez dobro uro morava pa od doma, da greva ka kosilo k prijateljici... bo že. bo pa v avtu mal zalegel kaj čem. user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 811
17.12.2008 15:20:08   
lillchy123
mi tud doma. upam, da bo lep vreme, da bomo gledal ognjemet z lj.gradu.
še poročilo
z:van.puding, banana
m. breskve s skuto in piškoti
k. puranček, korenček, brokoli,cvetača, kuskus

za naprej pa še ne vem. dons še mami kuhauser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 812
17.12.2008 15:45:39   
Februarka08
Mi bomo itak tud kar doma na NLuser posted image
Smo po kosilu, je tudi še kar nekaj pojedla, ampak več iz mojega krožnika kot iz svojegauser posted image tako da sem jaz jedla iz njenega,ona pa iz mojegauser posted image user posted image je bil pa golaž (še od včeraj) za prilogo pa riž z zelenjavouser posted image

Pogovora še ni blo, prej se je neki igral z malo, zdej je šel dol, pa zdele baje pride iz zavarovalnice avto zavarovat, tako da bo šel popoldne v franže... eh, bo že bolj...

Sem pa ravno previla Lariso in nisem vedela kaj naj ji gor dam, pa sem ji kar oblekico dalauser posted image je tak luštna... itak jo bo prerastla kmal, zdej ji je pa glih prav. Je prava šmekicauser posted image

Bajsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER VOŠČILNICA!!!!!!!!!
Jaz sem tud tako ponosna... me že celo dopoldne kličejo kakšne lepe voščilnice sem naredilauser posted image oz. kako lepega Božička mamouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.12.2008 15:48:47   
dolenjka
Punce, men je pa tko dolgčas na šihtu user posted image  user posted image  Ju3 bo pa prava norija, že zdaj vidim, da bom gagala user posted image  Ne vam zakaj se delo mal ne porazporedi po celem tednu user posted image

Februarka, fajn feeling, a ne? Jaz sem tudi dobila že kar nekaj pohval. Na naših voščilnicah smo pa vsi trije božički user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 814
17.12.2008 15:48:53   
ella79
no, sej mi bomo tudi doma za NY user posted image

joj, jaz morm tudi še voščilnice nest na pošto user posted image ena mi je ostala, a katera želi da ji pišem user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 815
17.12.2008 15:49:39   
srečka nosečka
Midve sva odvozičkale eno uro. user posted image  Pa e dež se naju je usmilil in ta čas ni padal. user posted image

listek - se čuvaj user posted image
mlavla - jaz sem bila tudi paf, kako bo Lana prvič prespala pri mojih. Pa je bilo večkot odlično. Nobene panike. Boš videla, da bo Neža prav dobro zaspala pri tašči.

ella - za NL bova pa midve z Lano sami praznovali. Je user posted image  v službi. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 816
17.12.2008 15:49:55   
ella79
dolenjka a si že pogruntala geslo od FB? bi lahko tam mal športala

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 817
17.12.2008 15:54:01   
ella79
SN boste pa ostale dni tok več skupaj user posted image je pa verjetno zoprno, sam sej to pomen, da bo pa naslednje leto frej user posted image

eno? kako naj se spomnim enga gesla, k sem ga očitno pozabila user posted image sem že vse probala pa ni pravi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 818
17.12.2008 15:59:22   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Punce, men je pa tko dolgčas na šihtu user posted image  user posted image  Ju3 bo pa prava norija, že zdaj vidim, da bom gagala user posted image  Ne vam zakaj se delo mal ne porazporedi po celem tednu user posted image

Februarka, fajn feeling, a ne? Jaz sem tudi dobila že kar nekaj pohval. Na naših voščilnicah smo pa vsi trije božički user posted image

nič nismo videliuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 819
17.12.2008 16:04:45   
Februarka08
Evo, jencili in listek za vaju ena smrekca, k mata rade v modremuser posted image

user posted image

Takole se pa Larisa nastavi fotičuuser posted image

user posted image

Takole bi vam pa rada kaj napisalauser posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 820
17.12.2008 16:10:05   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, jencili in listek za vaju ena smrekca, k mata rade v modremuser posted image

user posted image

Takole se pa Larisa nastavi fotičuuser posted image

user posted image

Takole bi vam pa rada kaj napisalauser posted image

user posted image

uuu, hvala. Pa mi je res zlo všečuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 821
17.12.2008 16:10:32   
jencili
Ella, poznaš moj naslov?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 822
17.12.2008 16:12:42   
srečka nosečka

SN boste pa ostale dni tok več skupaj user posted image je pa verjetno zoprno, sam sej to pomen, da bo pa naslednje leto frej user posted image

eno? kako naj se spomnim enga gesla, k sem ga očitno pozabila user posted image sem že vse probala pa ni pravi user posted image

mogoče pa bo res drugo leto fraj user posted image , ker lani je pa delal dnevno na silvestrovo user posted image   Smo pa za božič skupaj, kar mi itak več pomeni, ker mala bo letos prespala novo leto. user posted image

Za geslo pa ti žal ne vem povedat user posted image , ker jaz imam enega za vse. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 823
17.12.2008 16:13:42   
srečka nosečka
februarka - cukerček mali je Larisa v tej oblekci, prava mala frajerka user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 824
17.12.2008 16:13:51   
amaya
ojla ženkice....

mene dež čisto zmuči. Če ne bo nehalo bom še zgnila. Mi smo tudi jelkico delali, pa je že en balonček odletel. No zaenkrat jo pa samo od daleč opazujein to je to. Nima nekega interesa jo zdemolirat user posted image Vsaj nekaj user posted image user posted image

Pri nas se kr dogaja. Iz minute v minuto kaj novega. Klepetulja je pa po mami. Ni čudno, če s Pino samo čakulamo user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.