Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:46:18
|
|
|
|
mlavla
|
no mi smo pa ravno po kosilu..in je bilo odlično.. Neža je odspala več kot dve uri...zdej se bova pa mal zabavali...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:48:13
|
|
|
|
listek1
|
dan sem bila že ob 12h doma, ampak ni šanse, da se vsedem za računalnik. Je blo treba Davidu dat za jest, ker je bil že tko lačen. Moja mami je pa mogla šibat nazaj v službo NO, moja kri ni briljantna, prej slaba kot dobra, ampak se stanje počasi popravlja. Sem imela oz. še imam kar hudo vnetje jajčnikov, ampak sej bo. Gre na boljše, moram se še pazit, da me ne bi kje zeblo, pa po novem letu imam spet kontrolo, da se mi slučajno ne bi začel kakšen gnoj kje nabirat Tako, da drage moje gorenjke v petek se vidimo Jencili - a se danes kej dobite na kakšnem kafetu? Midva greva po 16 uri v Qulandio, ker sem včeri še neki pozabla kupit. Dolenjka- kako je bilo pa s tvojo večerjo, ko si kuhala za svoje prijatelje. Zihr so zmazal vse Pa bravo za Taro, da tako pridno spančka. itata - naš gre z januarjem v vrtec in bo tudi nekaj joka verjetno, ampak kaj čmo. Klicat pa tud ne mislim, vsakič, da vprašam kako je s tamalim. Sej se bo unesu, pol bo pa full uživu v vrtcu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:48:15
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Pa tale dež no, ga čist psihira. Zdele pride prjatlca, pa bova delale voščilnice. Bom dala kar takole pa je to to a bo dobro? No pa kot vidte, ma naša tud telefon v roki, drgač ni blo šans, da bi bla pr mir . Ja je pač moderna božička, sprejema kr sms-e pa klice uuuuuaaaaaaaaaauuuuuuuuuu, Taj je čist fasciniran nad svojo drago
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:49:55
|
|
|
|
mlavla
|
Z: mleko M: jogurt+"stiropor" K:krompirjev golaž M: sadje?najbrž banana V:mlečna kašica+mleko pa danes zvečer jo bo tašča pazila..to bo prvič, da jo bo dala spat..me prov zanima kako se bosta ujele
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 14:58:09
|
|
|
|
ella79
|
listek zdej se pa merkej, pa tvoj te naj fajn greje a jutri pa ti neki prišla v Qlandijo? eno??? kje boste za novo leto?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:01:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 listek zdej se pa merkej, pa tvoj te naj fajn greje a jutri pa ti neki prišla v Qlandijo? eno??? kje boste za novo leto? V Mekinjah zakja prašaš Bi šli kam silvestrovat, pa ne vesta kam? Pri nas je še frej
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:01:52
|
|
|
|
listek1
|
ella- jest dones grem v Qulandio, lahko pridem pa tud jutri Pa mi bomo za novo leto kar doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:08:13
|
|
|
|
Bajsa
|
Mi bomo za novo leto kr doma, kam pa čmo z malim otrokom.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:13:13
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dan sem bila že ob 12h doma, ampak ni šanse, da se vsedem za računalnik. Je blo treba Davidu dat za jest, ker je bil že tko lačen. Moja mami je pa mogla šibat nazaj v službo NO, moja kri ni briljantna, prej slaba kot dobra, ampak se stanje počasi popravlja. Sem imela oz. še imam kar hudo vnetje jajčnikov, ampak sej bo. Gre na boljše, moram se še pazit, da me ne bi kje zeblo, pa po novem letu imam spet kontrolo, da se mi slučajno ne bi začel kakšen gnoj kje nabirat Tako, da drage moje gorenjke v petek se vidimo Jencili - a se danes kej dobite na kakšnem kafetu? Midva greva po 16 uri v Qulandio, ker sem včeri še neki pozabla kupit. Dolenjka- kako je bilo pa s tvojo večerjo, ko si kuhala za svoje prijatelje. Zihr so zmazal vse Pa bravo za Taro, da tako pridno spančka. itata - naš gre z januarjem v vrtec in bo tudi nekaj joka verjetno, ampak kaj čmo. Klicat pa tud ne mislim, vsakič, da vprašam kako je s tamalim. Sej se bo unesu, pol bo pa full uživu v vrtcu uiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dons bova pa midva kr doma še malo, pa še mava bolanga doma. Je pa res, da je praktično cel dan že v postli, sam tok je vmes vstal, da je burek speku
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:14:08
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 listek zdej se pa merkej, pa tvoj te naj fajn greje a jutri pa ti neki prišla v Qlandijo? eno??? kje boste za novo leto? doma s svojimi dragimi in enimi prjatli
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:14:27
|
|
|
|
itata
|
mi bomo tud kar doma. jakob je rekel, da se je imel čist fajn v varstu neki ni zainteresiran, da bi kej spal zdejle... čez dobro uro morava pa od doma, da greva ka kosilo k prijateljici... bo že. bo pa v avtu mal zalegel kaj čem.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:20:08
|
|
|
|
lillchy123
|
mi tud doma. upam, da bo lep vreme, da bomo gledal ognjemet z lj.gradu. še poročilo z:van.puding, banana m. breskve s skuto in piškoti k. puranček, korenček, brokoli,cvetača, kuskus za naprej pa še ne vem. dons še mami kuha
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:45:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Mi bomo itak tud kar doma na NL Smo po kosilu, je tudi še kar nekaj pojedla, ampak več iz mojega krožnika kot iz svojega tako da sem jaz jedla iz njenega,ona pa iz mojega je bil pa golaž (še od včeraj) za prilogo pa riž z zelenjavo Pogovora še ni blo, prej se je neki igral z malo, zdej je šel dol, pa zdele baje pride iz zavarovalnice avto zavarovat, tako da bo šel popoldne v franže... eh, bo že bolj... Sem pa ravno previla Lariso in nisem vedela kaj naj ji gor dam, pa sem ji kar oblekico dala je tak luštna... itak jo bo prerastla kmal, zdej ji je pa glih prav. Je prava šmekica Bajsa SUPER VOŠČILNICA!!!!!!!!! Jaz sem tud tako ponosna... me že celo dopoldne kličejo kakšne lepe voščilnice sem naredila oz. kako lepega Božička mamo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:48:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce, men je pa tko dolgčas na šihtu Ju3 bo pa prava norija, že zdaj vidim, da bom gagala Ne vam zakaj se delo mal ne porazporedi po celem tednu Februarka, fajn feeling, a ne? Jaz sem tudi dobila že kar nekaj pohval. Na naših voščilnicah smo pa vsi trije božički
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:48:53
|
|
|
|
ella79
|
no, sej mi bomo tudi doma za NY joj, jaz morm tudi še voščilnice nest na pošto ena mi je ostala, a katera želi da ji pišem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:49:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Midve sva odvozičkale eno uro. Pa e dež se naju je usmilil in ta čas ni padal. listek - se čuvaj mlavla - jaz sem bila tudi paf, kako bo Lana prvič prespala pri mojih. Pa je bilo večkot odlično. Nobene panike. Boš videla, da bo Neža prav dobro zaspala pri tašči. ella - za NL bova pa midve z Lano sami praznovali. Je v službi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:49:55
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka a si že pogruntala geslo od FB? bi lahko tam mal športala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:54:01
|
|
|
|
ella79
|
SN boste pa ostale dni tok več skupaj je pa verjetno zoprno, sam sej to pomen, da bo pa naslednje leto frej eno? kako naj se spomnim enga gesla, k sem ga očitno pozabila sem že vse probala pa ni pravi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 15:59:22
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Punce, men je pa tko dolgčas na šihtu Ju3 bo pa prava norija, že zdaj vidim, da bom gagala Ne vam zakaj se delo mal ne porazporedi po celem tednu Februarka, fajn feeling, a ne? Jaz sem tudi dobila že kar nekaj pohval. Na naših voščilnicah smo pa vsi trije božički nič nismo videli
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 16:04:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, jencili in listek za vaju ena smrekca, k mata rade v modrem Takole se pa Larisa nastavi fotiču Takole bi vam pa rada kaj napisala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 16:10:05
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, jencili in listek za vaju ena smrekca, k mata rade v modrem Takole se pa Larisa nastavi fotiču Takole bi vam pa rada kaj napisala uuu, hvala. Pa mi je res zlo všeč
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 16:10:32
|
|
|
|
jencili
|
Ella, poznaš moj naslov?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 16:12:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 SN boste pa ostale dni tok več skupaj je pa verjetno zoprno, sam sej to pomen, da bo pa naslednje leto frej eno? kako naj se spomnim enga gesla, k sem ga očitno pozabila sem že vse probala pa ni pravi mogoče pa bo res drugo leto fraj , ker lani je pa delal dnevno na silvestrovo Smo pa za božič skupaj, kar mi itak več pomeni, ker mala bo letos prespala novo leto. Za geslo pa ti žal ne vem povedat , ker jaz imam enega za vse.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 16:13:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
februarka - cukerček mali je Larisa v tej oblekci, prava mala frajerka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 16:13:51
|
|
|
|
amaya
|
ojla ženkice.... mene dež čisto zmuči. Če ne bo nehalo bom še zgnila. Mi smo tudi jelkico delali, pa je že en balonček odletel. No zaenkrat jo pa samo od daleč opazujein to je to. Nima nekega interesa jo zdemolirat Vsaj nekaj Pri nas se kr dogaja. Iz minute v minuto kaj novega. Klepetulja je pa po mami. Ni čudno, če s Pino samo čakulamo
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.