|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
5.1.2009 8:20:23   
mala_pikica
Misar, bogi tvoj dragi. Si predstavljam, kako je to, ko greš prvič v drugo službo. Ampak saj bo, malo spremembe prav paše, saj se bo hitro privadil.
Luka tudi ponoči rogovili, se je začel pogosto zbujati. Saj potem zaspi nazaj, ampak ga pa moram dati k nama v posteljo.

Ja, kako je hitro minilo to leto. Jaz sem ful vesela, da bom lahko še z Lukcem do maja, sem dobila podaljšano porodniško. Si pa samo želim, da bi bil končno bolj zdrav.

Janey, ta vaš Jakec je pa res lumpek glede spanja. kam pa greš gledati stanovanje?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
5.1.2009 8:22:59   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

jaz pa drugauser posted image user posted image .

To prehiteli sva Blažouser posted image user posted image . Zdaj pa hitro spati nazajuser posted image user posted image user posted image .

Če bi hotla bit prva, bi se pofočkala, ko se je Blaž ob 00.20 min pokakal v posteljici!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
5.1.2009 8:24:48   
blaža
 Jutro! Evo spali smo kar dobro. Od kar je ena dvojka spodaj pokukala, je bistveno bolje. Drugo, pa še čakamo. Je pa potegnil do 07.30 minuser posted image user posted image user posted image , maximalno je do sedaj spal do 7.20 min

Zdej že pijem  user posted image , pa vas zraven še malo preberem.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
5.1.2009 8:25:54   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jutro

mi nismo spali NIČ. zbujal se je na 5-10 min do 2.30 ko sma popizdila in mu naredila za jest, da bi zaspal normalno nazaj in ni do 4.30user posted image potem je končno zaspal in spal do 6.30user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne funkcioniram več

zdaj se najem potem pa gremo po apotnico za ogled enga stanovanja. mam občutek da je to touser posted image user posted image

Držim pesti za štalco!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
5.1.2009 8:27:22   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

jutro,

no pa je nastopil čas... gremo v vrtec... a ne še takoj, ob 10:00

Današnja noč je bila čudna, z vmesnim hranjenjem, vstali smo ob 6:00, zdaj pa že spi. Ga je ati na silo dal spat, drugače bo v vrtcu štala...

No se javim kaj kasneje ali pa zvečer, da vam javim kako je šlo. user posted image

Srečno za prvi dan vrtca!user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
5.1.2009 8:28:34   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Misar, bogi tvoj dragi. Si predstavljam, kako je to, ko greš prvič v drugo službo. Ampak saj bo, malo spremembe prav paše, saj se bo hitro privadil.
Luka tudi ponoči rogovili, se je začel pogosto zbujati. Saj potem zaspi nazaj, ampak ga pa moram dati k nama v posteljo.

Ja, kako je hitro minilo to leto. Jaz sem ful vesela, da bom lahko še z Lukcem do maja, sem dobila podaljšano porodniško. Si pa samo želim, da bi bil končno bolj zdrav.

Janey, ta vaš Jakec je pa res lumpek glede spanja. kam pa greš gledati stanovanje?

Držim pesti za Lukca. user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
5.1.2009 8:38:18   
Februarka08
Jutro.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
5.1.2009 8:41:10   
Februarka08
Noč super,samo očija pogrešavauser posted image kolk je blo fino... 12 dni smo bli skupaj... zjutraj smo se crkljaliuser posted image čez dan smo okrog hodiliuser posted image skratka, ful lepe počitnice.user posted image Zdej pa tega ne bo dolgo, dolgo... user posted image
Larisa je že po zajtrku, jaz pa zdej njene ostanke jemuser posted image ful ma rada gres, je pa tud ful nasiten tako da sem vesela da ga tolk pojeuser posted image jest sem že zdej sita po parih žlicahuser posted image user posted image reakcije ni blo nobene (vsaj do zdaj neuser posted image ) sigurno bi se že pojavila...

Zdej mam pa 5 min cajta da vas malo preletim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
5.1.2009 8:49:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Tudi mi smo zboleli Azra ima drisko , Adna vročino od petkauser posted image , jutri kličem P, da nas spet naroči na pregled , sicer je ena smotana vročina , en čas jo ima čez 38˙C ,pol spet nič , mah  ni dani ......

user posted image user posted image user posted image user posted image

Janey in Misar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.
Janey držim pesti da je to touser posted image user posted image user posted image
Blacky user posted image user posted image user posted image za 1. dan v vrtcu.

Uf, se je zdele tamala udarlauser posted image je zaropotalo kot da bi padla 1 meter globoko. Nekaj se je pri postlici igrala in je zgleda nazaj telebnilauser posted image itak na glavouser posted image ah, tele buške... no, samo da hujšega ne bi bilo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
5.1.2009 8:50:23   
Februarka08
Uuuuuuuu, še mal pa bo 3000 objavuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3260
5.1.2009 9:01:47   
ella79
jutro user posted image
za bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za nenaspane mamice user posted image user posted image
jaz bi tudi danes mogla ŽE v službo, pa si bom še 3 tedne dopusta privoščila user posted image me pa že pošteno stiska, tako da sem na momente zoprna ko user posted image in je moj pomoje prav vesel, da me danes ne bo gledal cel dan user posted image user posted image user posted image drugače je blo pa med prazniki fajn, k smo bili skoz skupaj...
blaža dejmo še kakšno rečt o tortah user posted image jaz jo bom res kar sama pekla, pa sej kaj je notr ne niti ne skrbi, da ne bi bilo dobr, sam bi pa rada da tudi zunaj nekako zgleda user posted image a uno hula smetano se da recmo v roza obarvat, pa potem tudi lepo na gladko po torti namazat po vrhu user posted image al bi bilo boljš dat tičino maso user posted image a bi jo še katera, da si jo razdelimo user posted image jaz bi jo ene  kg imela user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3261
5.1.2009 9:10:46   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
za bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bi tudi danes mogla ŽE v službo, pa si bom še 3 tedne dopusta privoščila user posted image me pa že pošteno stiska, tako da sem na momente zoprna ko user posted image in je moj pomoje prav vesel, da me danes ne bo gledal cel dan user posted image user posted image user posted image drugače je blo pa med prazniki fajn, k smo bili skoz skupaj...
blaža dejmo še kakšno rečt o tortah user posted image jaz jo bom res kar sama pekla, pa sej kaj je notr ne niti ne skrbi, da ne bi bilo dobr, sam bi pa rada da tudi zunaj nekako zgleda user posted image a uno hula smetano se da recmo v roza obarvat, pa potem tudi lepo na gladko po torti namazat po vrhu user posted image al bi bilo boljš dat tičino maso user posted image a bi jo še katera, da si jo razdelimo user posted image jaz bi jo ene  kg imela user posted image

komot jo pobarvaš v roza. ti bom kasneje dala še kakšen nasvet, ko gre Blaž spat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
5.1.2009 9:26:17   
Blacky*

jutro user posted image

če bi se zmenile, bi jo jaz mogoče tudi kg vzela... ker sem se nekako odločila da bomo torto spekli...

Blaža, mogoče blesavo vprašanje, a gre tičina masa lahko na nutelino torto?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
5.1.2009 9:28:04   
Blacky*

jutro user posted image

poznam občutek, stisko, zoprnijo, skratka vse ... a upam, da bo ta faza hitro mimo

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
5.1.2009 9:32:56   
ella79
blacky ti jaz kot neizkušena povem, da gre tičina masa tudi na nutelino torto user posted image user posted image itak jo daš lahko na kar koli user posted image dejmo se res zment, pa en paket kupimo user posted image jaz 2 kg, ti 1 kg, še katera user posted image user posted image user posted image user posted image
res je zoprn občutek.... sej niti ne vem zakaj me stiska, a k ne bom tok z Zojo, al k gre k tašči, al k bo treba spet v službo... itak vem, da se bomo hitro navadili novega ritma, pa bomo potem tudi uživali...

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
5.1.2009 9:36:50   
Suzi*
DAAAN!!!! user posted image

evo mene od mrtvih. user posted image user posted image

SREČNEGA PA ZDRAVEGA 2009!!!! user posted image

kuga dogaja?? že celo večnost nisem bla kle gor....od božiča se mi zdi. user posted image  je blo kar pestro, smo pohajali user posted image , pa od NL sem imela učke vnete user posted image ...
...napekla sem se....pohvaljena sem blauser posted image .
...me že počas zvija, ker bo treba v službo. user posted image

naša mala čveka je poleg besede mama zdaj osvojilabesede KAJ? KAJ JE? user posted image user posted image  in ji je zdaj to ful imenitno...user posted image user posted image

grem zdej....me za hlačnico vleče. pridem nazaj.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
5.1.2009 9:39:01   
Februarka08
Joj, šiht...... ne omenjat.... jest pojma več nimam kaj se tam dogaja, en kup novosti, prej sem uživala, zdaj me stiskauser posted image ne znam več ničuser posted image user posted image tipkat sem se odvadla, besede sem pozabila....... ah, jaz bom kar domauser posted image

Kako ste vse pridne, da boste torte pekleuser posted image jaz bom nardila eno skropucalo če se jo spravim pečtuser posted image tako da, ne hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
5.1.2009 9:39:12   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

jutro user posted image

če bi se zmenile, bi jo jaz mogoče tudi kg vzela... ker sem se nekako odločila da bomo torto spekli...

Blaža, mogoče blesavo vprašanje, a gre tičina masa lahko na nutelino torto?

tičina ne prenaša vlage, ker se stopi. torta mora bit pod tičino namazana ali z masleno kremo, ali z marmelado, ali prelita s čokolado, ali namazana z nutello. Vlaga od biskvita ji zelo škodi in lahko ti vse dol zleze.

boste prej na kulinariki pod temo Tičina kej tičino mase dobile, al pa če vas je tle dovolj, da se gre v Lj kupit. jaz sem si jo zrihtala 3 kg, za dve torti, po 5 e( v vrhniški trgovini je kg 9e) , preko roke, je pa ceneje. No prodala mi jo je ena iz Kul Slo.

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
5.1.2009 9:40:23   
Suzi*
a je/bo šla katera na ločevalno??
midva z mojim se je lotiva v prihodnjih dneh.user posted image

aja, pa žana že suvereno sama stoji za kakšnih 5 sec, se kar spušča non stop, pa kakšen korak tud naredi sama, čeprav je še daleč od samostojne hoje tole.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
5.1.2009 9:42:45   
blaža
itata, ti imaš, če se ne motim tvojga ta malega isto starega kot Blaž. 3.2.08. kdaj ti konča porodniška?

UJaz bi morala zračunat al pa v odločbo pogledat, sem malo že pozabla do kdaj je. pol se moram pa na zavod prijavit.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
5.1.2009 9:43:44   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

aja, pa žana že suvereno sama stoji za kakšnih 5 sec, se kar spušča non stop, pa kakšen korak tud naredi sama, čeprav je še daleč od samostojne hoje tole.

N akul slo so se lotile prav z današnjim dnem. pa tle v Rr tudi.user posted image

Kar pogumno. ta dijeta funkcionira, meni je ratalo, zdej pa vzdržujem.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
5.1.2009 9:46:39   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

N akul slo so se lotile prav z današnjim dnem. pa tle v Rr tudi.user posted image

Kar pogumno. ta dijeta funkcionira, meni je ratalo, zdej pa vzdržujem.user posted image

jest sem pa svojo dieto ubrala... bomo vidl če bo kej pomagaluser posted image če ne bo, grem v Savouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
5.1.2009 9:46:59   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image 3000user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3273
5.1.2009 9:52:16   
itata
jutro,
ne vem če bi lahk rekla, da je blo spanje ok, je blo pa bolš kot včeri. od 20h, ko je šel spat do 4:20 se je zbudil 4xuser posted image , pol je pa tko kašljat začel, da je kar bruhnu ven un čaj k ga je pred tem spiluser posted image  sem pa kar v luft skočila in luč prižgala k sem se ustrašla kaj to je. pol sem vidla da nič tazga, sam mali se je pa zbudu vmes in sva bila pol do 5:45 pokonc. sej dok sem ga previla, mal sva se igrala, mal se je valjal po postli... vmes edin moj pač ni mogu spat in je danes ko zombi žeuser posted image  no sej bo. midva z mulčkom sva pa pol spala do 8:40 - sem kar debelo pogledala na uro... to se že sto let ni zgodil, da bi tko dolg spal, tko da sem danes kar ok naspana bi lahk rekla. bom šla po mojem vmes, ko bo mali spal v HM za njega pogledat kej za oblečt... zase nič ne rabim. bom vidla. no pridne bodite. pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
5.1.2009 9:54:48   
itata
blaža - boš mogla na odločbo pogledat, ker je to vezano glede na predvideni datum poroda - od takrat ti izračunajo nastop porodniške in prenehanje pol... men pa drugač jutri izteče. grem  v sre že v službo. me sam tole spanje nočno skrbi, da ne bom čist zmatrana skoz pa da ne bosta moja dva preveč komplicirala k bosta mulca mela. drugo me pa ne skrbi. itak se bom v parih dneh navadla pa bo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?