blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: buči A MI KATERA DA TEL. OD KOGA, KI PEČE TORTE BREZ MASLA, BREZ MARCIPANA, BREZ SADJA, BREZ ... ker naša ne sme bit suha, pa ne sladka, pa ne kokosova, pa ne ... najbolje da kruh z nutelo namažem, pa svečke gor dam ... Najboljše, da sama spečeš nutelino torto!!!! IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stepeš smetano in pol daš malo barve iz tubice pa z člico ali še malo z mikserjem stepeš. najboljša je meni smetana Hulala, ki je rastlinska. samo pazi, da ne miksaš preveč, ki se izsuši in pol se ne da dobro namazat. Barve pa kupiš v Šparu, pa v Mercatorju, pa v tušu, take tubice, po štiri so notri različne barve, tam na oddelku kjer maš pecilni, vanilni,.... In to zmiksano smetano zredčiš z mlekom ( ga kar s kuhalnico vmešaš)! Preverjeno! Moja sestrična je slaščičarka in je to noro dobra zadeva. Pa moja sestra tudi tako dela. Pa mleka je treba še kar velik noter dat in ta smetana sploh nima okusa, da je rastlinska, pač pa običajna. Zame je pa današnji dan čist mimo. Že ponoči sem bruhala, danes sem pa kot bi me tank povozil. Jest ne morem nič, pit tudi ne. Kar nekaj! Upam, da bo jutri bolje! Zanimivo. Nisem vedla. kolko je pa to obstojno pol? Se smetana ne scedi? Pa za dekoracoj na vrhu torte?