|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
4.1.2009 11:03:27   
mala_pikica
Buči ti si samo privošči kakšno fino stvar. Si zaslužiš. jaz bom šla še tudi malo na razprodaje, ampak predvsem za moja otroka. Sebi pa sem že par stvari kupila 31.12. so imeli že dosti stvari znižanih. Bi pa imela tudi ene dobre usnjene škornje za na kavbojke.

Jeney ti se kar Jakcu posvečaj, imaš prav, da ostale stvari počakajo. Imam pa jaz isti problem, imam zelo veliki kup cot za zlikatiuser posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.1.2009 11:04:41   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jutro

noč za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vreme je krasno jaz moram pa pospravit stanovanje in dat prat in zlikat goro cotuser posted image user posted image user posted image user posted image moram, ker će nebom danes potem ne vem kdaj bom. ker ta mesec bom pa res izkoristila da se bom samo jakcu posvečala in me bk za vse okoli. tisto bo počakalo, jaka pa neuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj do pol dvanajstih peglala, pa še nič ni bilo po tvju...

Zdaj pa že stroj laufam, še posesam, živalce spedenamo, počakamo Vala, ki spi dopoldanca, nato pa na sneg... gremo proti Logatcu user posted image user posted image user posted image

Sam se ne spravim v smučarske hlače... moram neki pogruntat... user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
4.1.2009 12:10:28   
itata
zoja vse naj naj!!

da ne omenjam, da mam tako user posted image , da bom izkrvavela... no ok zdi se tko. pa sem se šla zdejle uležt pa sem tolk adijo, da ne morem zaspat. kr neki... mogoče bo šlo popoldne bolš. bom dala mulca dol starim, če ne bo šlo drugač. ven ne more, ker je prehlajen kot slon. jaz tudi. mah tole je res kr enki pa tko dobr smo se mel tele praznike. moj je bil totalno aktiven, šli na izlet, po obiskih, ni da ni. z malim se je igral, men pomagal, res je bil priden. kaj naredi tole človeku, če ima končno mal časa zase. mu skoz pravim, da si mora čas znat tud zase vzet ne pa sam v službi viset... hudič k me nič ne sliši drugač!! pa bi bli vsi boljše volje pa še čas bi imela sam za naju! je šel že tečt danes pa juho skuhal pa vse za kosilo prištimaluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
4.1.2009 12:48:09   
MetiLu
Dan!
Spali še kar ... Dopoldan sem mela aktiven, je mami prišla Janeza mal zabavat, da sem stanovanje pokidala, pa cunje oprala, druge zavese obesila ... pa skor mi je uspel mikrovalovko razstrelit user posted image  ...

Zdele pa Janez spi, atek je itak na šihtu, jaz mam pa 5 min zase, pol bo treba itak kuhat ...

Itata, ne mi o user posted image  men se je komaj končala, pa mi je dones spet neki začelo tečt user posted image user posted image user posted image  kr neki ... sej ne da jo mam po 10 dni, pa 1 teden pavze, zdej pa spet user posted image  bo treba do G...

Ella, vse najboljše Zoji user posted image

Berem kako že začenjate s službo user posted image  jaz mam še 15 dni, pol pa tud mene čaka 5 dnevni delavnik ... bo že, se moram s teto za varstvo zmenit,d a bi že ta teden začeli z uvajanjem, da bomo mel več časa, da se Janez počas navadi ... V tem času moram še bivšega šefa opomnit, da mi uredijo odjavo na zavodu, pa da knjižco dobim, pa diplomo moram it vpisat not, pa ... ah, en kup enga letanja user posted image

Pa še zobarja mam ta mesec ...

Komaj čakam pomlad! Dost mam tega mraza, čeprav je danes super sonček in greva po kosilu takoj ven user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.1.2009 13:22:16   
Februarka08
Zoja vse naj najuser posted image user posted image

Evo, kosilo je v pečici (piščanček, krompir in veliko korenjauser posted image ), solatka je pripravljena, princesa itak dleto vlečeuser posted image , jest mam pa tud par minutk da vas pozdravimuser posted image Sem jo prej dala spat, grem ven iz sobe, se neki oglaša in poje, čez 2 min je že spalauser posted image fuuuuuuuuuuuul je pridna ratalauser posted image cuker mojuser posted image mmmmmm, jest bi kar še enga user posted image melauser posted image no, sej sva se z mojim že neki odločila in pogovarjala v tej smeriuser posted image še mal...........
Samo da sem jo pohvalila, se je zbudilauser posted image bomo vidl če bo še kaj zaspala.... nič ne kaže... no ja, bomo šli pa prej ven na sončkauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.1.2009 13:54:47   
nizy
Zoja  user posted image  user posted image user posted image za 11 msecev

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.1.2009 14:24:42   
kati kati
dan

srečno zdravo novo leto...malce pozno vendar z namenom

danes smo dopolnali 11 mesecev,pa kolegica je danes rodila fanta Aljaža...
v službo še ne grem-ker sem dala odpoved...delamo na polno salon...vmes smo imeli veseli december, rojstni dan, pa obiski pa midva sva si prvošla izhode-večerne!

morm pa povedat da je strašno priden spimo od 9 zvečer do 9 zjutraj   mogoče ponoči malo čaja..pa čez dan ima še eno spanje 2-3 urno!

veliko ga čuva babica...ker sem polno zasedena!pa še na majhno operacijo roke bi mogla it...pa se še nisem odločla-ker pol sem 14 dni tilt

lp pozdrav

pa vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.1.2009 14:47:49   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

mi smo se pa danes tud malo potepali. Taja sva dala k babici v varstvo za dve urci, da sva lahko šla midva v miru v trgovino mal probal za oblečt in malo pokupit, preden se začnejo 'uradne' razprodaje. Sva si kupila vsak eno mačko, tako ful luštnouser posted image

Sm pa srečala oz. vidla tud eno ful luštno družinico sredi ljubljane na Čopovi, pa nisem hotla glih tja uletet pa začet čvekat, pa še malo se nama je mudilo. Se bo mami sama izdala, kera je bla?user posted image

Drugače pa pri nas vse po starem. Super spimo, kr lepo jemo, smo zelo pridni in se super igramo in šetkamouser posted image .
Sva bla pa dons tud dve urci na sončku in sm jst uživala 100/h, mali pa 200/huser posted image user posted image

Moram komentirat user posted image . Kdaj pa? Pa kako so bili oblečeni? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

mi smo se pa danes tud malo potepali. Taja sva dala k babici v varstvo za dve urci, da sva lahko šla midva v miru v trgovino mal probal za oblečt in malo pokupit, preden se začnejo 'uradne' razprodaje. Sva si kupila vsak eno mačko, tako ful luštnouser posted image

Sm pa srečala oz. vidla tud eno ful luštno družinico sredi ljubljane na Čopovi, pa nisem hotla glih tja uletet pa začet čvekat, pa še malo se nama je mudilo. Se bo mami sama izdala, kera je bla?user posted image

Drugače pa pri nas vse po starem. Super spimo, kr lepo jemo, smo zelo pridni in se super igramo in šetkamouser posted image .
Sva bla pa dons tud dve urci na sončku in sm jst uživala 100/h, mali pa 200/huser posted image user posted image

no, danes smo mi bili na čopovi... se pofočkam... in če si nas videla, bi lahko uletela... nam se je tudi mudilo, a bi te vsaj pozdravila...

user posted image  očitno smo meli dons zbor februarčkov na Čopovi, pa še vedle nismouser posted image . Namreč nisi bla ti...Mesečnica je blauser posted image

user posted image user posted image user posted image
Aha - vidim, da si nas spoznala user posted image user posted image user posted image . Zakaj pa nisi uletela????

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa za vse mini RD user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
4.1.2009 18:24:34   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

A MI KATERA DA TEL. OD KOGA, KI PEČE TORTE BREZ MASLA, BREZ MARCIPANA, BREZ SADJA, BREZ ...  ker naša ne sme bit suha, pa ne sladka, pa ne  kokosova, pa ne  ... najbolje da kruh z nutelo namažem, pa svečke gor dam ... user posted image

Najboljše, da sama spečeš nutelino torto!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Stepeš smetano in pol daš malo barve iz tubice pa z člico ali še malo z mikserjem stepeš. najboljša je meni smetana Hulala, ki je rastlinska. samo pazi, da ne miksaš preveč, ki se izsuši in pol se ne da dobro namazat. Barve pa kupiš v Šparu, pa v Mercatorju, pa v tušu, take tubice, po štiri so notri različne barve, tam na oddelku kjer maš pecilni, vanilni,....

In to zmiksano smetano zredčiš z mlekom ( ga kar s kuhalnico vmešaš)! Preverjeno! Moja sestrična je slaščičarka in je to noro dobra zadeva. Pa moja sestra tudi tako dela. Pa mleka je treba še kar velik noter dat in ta smetana sploh nima okusa, da je rastlinska, pač pa običajna.

Zame je pa današnji dan čist mimo. Že ponoči sem bruhala, danes sem pa kot bi me tank povozil. Jest ne morem nič, pit tudi ne. Kar nekaj! Upam, da bo jutri bolje!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.1.2009 19:28:26   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

A MI KATERA DA TEL. OD KOGA, KI PEČE TORTE BREZ MASLA, BREZ MARCIPANA, BREZ SADJA, BREZ ...  ker naša ne sme bit suha, pa ne sladka, pa ne  kokosova, pa ne  ... najbolje da kruh z nutelo namažem, pa svečke gor dam ... user posted image

Najboljše, da sama spečeš nutelino torto!!!!

Stepeš smetano in pol daš malo barve iz tubice pa z člico ali še malo z mikserjem stepeš. najboljša je meni smetana Hulala, ki je rastlinska. samo pazi, da ne miksaš preveč, ki se izsuši in pol se ne da dobro namazat. Barve pa kupiš v Šparu, pa v Mercatorju, pa v tušu, take tubice, po štiri so notri različne barve, tam na oddelku kjer maš pecilni, vanilni,....

In to zmiksano smetano zredčiš z mlekom ( ga kar s kuhalnico vmešaš)! Preverjeno! Moja sestrična je slaščičarka in je to noro dobra zadeva. Pa moja sestra tudi tako dela. Pa mleka je treba še kar velik noter dat in ta smetana sploh nima okusa, da je rastlinska, pač pa običajna.

Zame je pa današnji dan čist mimo. Že ponoči sem bruhala, danes sem pa kot bi me tank povozil. Jest ne morem nič, pit tudi ne. Kar nekaj! Upam, da bo jutri bolje!

Zanimivo. Nisem vedla. kolko je pa to obstojno pol? Se smetana ne scedi? Pa za dekoracoj na vrhu torte?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
4.1.2009 19:56:44   
blaža
http://www.youtube.com/watch?v=IsrgS9eB1bE&feature=related

evo za tiste, ki jih zanima kako se obleče torta v Tičino maso.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
4.1.2009 20:23:58   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, mi smo že na poziciji, mraz ko pes, ampak se ne damo user posted image  Vse pod kontrolo, carica pančka, med poletom je bila pridna, ko smo bili s polno brzino na pisti in poletali, je gospodična zaspala. Le po kom je tako minra na letalu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Spala je dobro uro, potem pomalcala in smo že pristali user posted image
Doma je danes zelo slabo jedla, zgleda da je imela reisefiber user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ko smo pa sem prišli je pa pojedla talar župce in malo polente notri, čez 1 uro še malo kruha in sirčka, pa 160 ml flaše za lahko noč user posted image Zdaj že pančka user posted image

Mi2 greva pa tudi na kavč in kmalu v mižule, je danes že čas, da se mal prej spraviva user posted image

Blaža, sem pogledala link, bova še kako rekli na to temo user posted image

Meti, delovne knjižice so šle v penzijo, verjetno si spregledala, tako da ti ne bo treba šefa gnjavit user posted image

Bamby pocajtaj se user posted image

Mesečnica, kako ste user posted image  user posted image

Kje je pa Suzi, se že od lani ni javila user posted image

LP tudi od Stipeta user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
4.1.2009 21:03:58   
Janey
čer

kako ste? mi smo bolj slabo zaradi teh noči. upam da se porihta. grem se lubiju posvetit.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
4.1.2009 22:03:44   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Evo, mi smo že na poziciji, mraz ko pes, ampak se ne damo user posted image  Vse pod kontrolo, carica pančka, med poletom je bila pridna, ko smo bili s polno brzino na pisti in poletali, je gospodična zaspala. Le po kom je tako minra na letalu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Spala je dobro uro, potem pomalcala in smo že pristali user posted image
Doma je danes zelo slabo jedla, zgleda da je imela reisefiber user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ko smo pa sem prišli je pa pojedla talar župce in malo polente notri, čez 1 uro še malo kruha in sirčka, pa 160 ml flaše za lahko noč user posted image Zdaj že pančka user posted image

Mi2 greva pa tudi na kavč in kmalu v mižule, je danes že čas, da se mal prej spraviva user posted image

Blaža, sem pogledala link, bova še kako rekli na to temo user posted image

Meti, delovne knjižice so šle v penzijo, verjetno si spregledala, tako da ti ne bo treba šefa gnjavit user posted image

Bamby pocajtaj se user posted image

Mesečnica, kako ste user posted image  user posted image

Kje je pa Suzi, se že od lani ni javila user posted image

LP tudi od Stipeta user posted image

P dolenjka a ste prispeli user posted image user posted image user posted image . me veseli, da je ta mala lepo mirno spala med poletom. bravo malauser posted image user posted image

Za torte, bova pa res še kakšno rekle, mogoče pa jutri, ko se spočijete!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
4.1.2009 22:05:40   
blaža
Evo Blaž danes sploh ni imel vročine. Se pravi da je blo od zob. z noskom tudi ni tako hudo. Mu ne teče skozi iz njega. Smo pa kupli danesSterimar, za mu našpricat in se lepo spuca nosek.

No zdej pa grem. Bom šla danes verjetno malo prej spat. Si tipkamo kej jutri.user posted image  Nočko!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
4.1.2009 22:10:23   
blaža

Dan, kako je mraz pri nas! Ko smo se zbudili, je bilo -10!!!!!! Ampak jaz bom šla vseeno malo ven - sama, ker jih ne bom vlekla na ta mraz, da se spet kaj ne prehladita, ko smo se komaj pozdravili. Jutri pa spet služba ... user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak je pa že plača ... user posted image  Pa razprodaje! user posted image  Končno si bom po nekaj letih omislila šoping med razprodajami! Ali sem bila ful s trebuhom, ali noseča, ali ravno po porodu ... Vedno v času raprodaj ... user posted image  Tako, da letos pa res padejo vsaj eni fajni škornji, samo ne vem, kam naj grem sploh gledat, ker imam problem, da jih ne zapnem ali so pa prenizki, kr imam malo višji nart ...

Kdaj pa začnejo razprodaje? Uradno. jaz tudi nimam nič za obleč, puloverji so zguncani, hlače pa vse prevelike, ki sem šla poleti 10 kg dol.user posted image user posted image . bo treba kej obnovit. sem rekla, da si bom kupla kej, ko si najdem službo, ma sem ugotovila, da nimam niti hlač za it na kak razgovor, ki so mi vse ful preširoke.user posted image  Ta teden je pa moj še pop. dežuren, pride ob treh in gre nazaj za peto do sedme.user posted image  Pol bojo pa vse izropali.user posted image

Mogoče pa si ustrelim do Postojne vsaj za eno urco, pa če mam srečo kej najdem. Bomo vidli. Nočko.

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
4.1.2009 22:12:15   
nizy
Tudi mi smo zboleli Azra ima drisko , Adna vročino od petkauser posted image , jutri kličem P, da nas spet naroči na pregled , sicer je ena smotana vročina , en čas jo ima čez 38˙C ,pol spet nič , mah  ni dani ......

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
4.1.2009 22:15:58   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Tudi mi smo zboleli Azra ima drisko , Adna vročino od petkauser posted image , jutri kličem P, da nas spet naroči na pregled , sicer je ena smotana vročina , en čas jo ima čez 38˙C ,pol spet nič , mah  ni dani ......

Tako jo je imel Blaž, ma je skoraj sigurno od zob. kaj pa kej kašlja in smrka? Blaž ne kašlja, občasno ima malo sluzi. Upam, da se kmalu pozdravite.user posted image user posted image user posted image

Aja razprodaje so pa že od jutri 5.1.09user posted image , vse mi bojo pokupli. Ben, ben, bom spet prišparala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
4.1.2009 22:21:35   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Tako jo je imel Blaž, ma je skoraj sigurno od zob. kaj pa kej kašlja in smrka? Blaž ne kašlja, občasno ima malo sluzi. Upam, da se kmalu pozdravite.user posted image user posted image user posted image

Aja razprodaje so pa že od jutri 5.1.09user posted image , vse mi bojo pokupli. Ben, ben, bom spet prišparala.user posted image

ja , saj je možno , da gre spodaj levo 2, na  desno že ima , pa zgoraj tudi

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
4.1.2009 22:23:27   
nizy
jaz pa nevem , če mi bo ratalo jutri na raZprodaje , moram na CSD zaradi podaljšanja porodniške , pa z Adno k P ,...bom mal prišparala

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
5.1.2009 7:14:36   
misar
ma nemoj...prva? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
5.1.2009 7:39:34   
mala_pikica
jaz pa drugauser posted image user posted image .

To prehiteli sva Blažouser posted image user posted image . Zdaj pa hitro spati nazajuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
5.1.2009 8:00:08   
Janey
jutro

mi nismo spali NIČ. zbujal se je na 5-10 min do 2.30 ko sma popizdila in mu naredila za jest, da bi zaspal normalno nazaj in ni do 4.30user posted image potem je končno zaspal in spal do 6.30user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne funkcioniram več

zdaj se najem potem pa gremo po apotnico za ogled enga stanovanja. mam občutek da je to touser posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
5.1.2009 8:04:18   
misar
ooo dobro jutro mala_pikica user posted image user posted image user posted image

spat ja...i wishuser posted image user posted image

noč je bla namreč adio...spala v kosu do 00:30 in se potem do 6:15 (ko sva vstali) zbudila točno 6x user posted image user posted image . saj po moje, če bi jo mal tolažila spala kot ponavadi do 7:30, sam sem mela do vrh glave tolaženja in zbujanja na koncu že na 30 min, da sem prižgala luč in naju vrgla aufuser posted image user posted image ...ati je daneS ŠEL PRVIČ V NOVO SLUŽBO...REVČEK JE SLABO SPAL...Ups črke (je lana spet mela prste vmesuser posted image user posted image user posted image ) pa še jaz sem mal slabše spala zaradi tega tud. mogoče je tud lano mal matralo, živci pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce danes me je pa kar groza...točno čez en teden se začneva uvajat pri varuški, čist sem fertiguser posted image . no v resnici bi točno čez en teden morala nastopit službo, pa bom začela šele v začetku februarja, da mal pokoristim star dopust.

ste govorile o razprodajah? ja danes se začnejo. jaz tko redko kej kupim na razprodaji, da BV. mislim, da bom letos edino kako majčko, če dobim, za v službo.

grem zdaj pamžek me pogrešauser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
5.1.2009 8:11:25   
Blacky*
jutro,

no pa je nastopil čas... gremo v vrtec... a ne še takoj, ob 10:00

Današnja noč je bila čudna, z vmesnim hranjenjem, vstali smo ob 6:00, zdaj pa že spi. Ga je ati na silo dal spat, drugače bo v vrtcu štala...

No se javim kaj kasneje ali pa zvečer, da vam javim kako je šlo. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?