Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Noč itak spet super, zgleda smo iz tahujšega ven Dolenjka family, srečno pot Blaža, potrebujem tvojo pomoč........ danes sem ji zjutraj 1. skuhala gres s KM... zdej me pa zanima koliko časa morm to zdej počasi uvajat oz. kako naj uvajam a nej ji zdej npr. 1 teden kuham samo zjutraj na KM, da se mal navadi, kdaj ji ga lahko dam v flašo hvala za odgovore, jest sem čist bosa sej pri 2. bo itak lažje, zdej pa res ne vem, da ga ne bi kaj posrala Za bolančke pa Lepo nedeljo, pri nas je čudovit sonček Probaj ji dat zjutraj ta gres z KM in boš vidla do jutri, če je kakšna reakcija, če ima kakšen izpuščaj,... in boš vidla kako je prenesla. Po moje nima kej bit. pol ji daš spet zjutraj kaj takega z mlekom al pa enako- gres, pa boš sigurno hitro opazla, če ima kakšno reakcijo. Za zvečer, pa tako. Probaj. Če ne bo reakcije na KM po zajtrkih( poskusi vsaj ene 4 dni, da boš vidla, in ne dajej ji nove hrane, da boš vedla, če ima reakcijo, da je od mleka) ji komot narediš še zvečer flašo. jaz dajem Blažu zvečer rižolino v flašo. Mu dam notri 7-8 žlic in spije po flaši. Lahko ji daš tudi sedem žit od Milupe, če je že probala al pa kej takega, ki je zdravo. jaz mu ne dajem piškote v mleko, mi se zdi, da ni tako ok, kot rižolino in sedem žit( Blaž ima sedem žit za zjutraj), včasih pa še kakšen piškotek noter nadrobim. No v glavnem probaj samo par dni zjutraj pa boš takoj vidla kako prenese. Mi smo pa zvečer Blažu mešali z Novalacom tudi zaradi okusa. Ker če je samo mleko je še bolj izrazit okus. No pol ko je bil še rižolino notri, nismo več dajali Novalaca. Nič se ne sekiraj. če bo kakšna alergija, boš takoj opazla in ne boš en cajt dala, pa pol spet probaš, da se prepričaš. če je res od KM. Če ne jo pa komot hraniš dalje z KM. hvala ti tako sem tud jaz mislila začet, ampak sem se mogla prepričat Midve sva ble zunej, sicer je mraz, ampak sva ble ful oblečene tako da ni blo panike Tamala je bla čist topla kot polhek ko sem jo slačla Zdej greva pa na malico, čez urco pa spančkat. Pa bova mela midva spet malo miru... Lep sončen dan vsem!