|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
3.1.2009 23:25:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

evo nas,

smo bili na tržnici na današnji lep sončni dan, potem sta pa prišla babi in dedi pa smo hitro nekaj skuhali za vse skupaj... no sem hitro skuhala user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj čakamo na ene obiske, tečka mala pa je zaspala.

Zdaj ima novo foro... v spanju joka na ves glas, to je ko se mu ne da zaspat, utrujen pa za umret.

Tale vaša nova fora pri nas traja že nekaj časa in tudi ponoči se tako zbuja.

čista groza... čez nekaj let jih pa ne bo iz postelje za spravt user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
3.1.2009 23:38:10   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

mi smo se pa danes tud malo potepali. Taja sva dala k babici v varstvo za dve urci, da sva lahko šla midva v miru v trgovino mal probal za oblečt in malo pokupit, preden se začnejo 'uradne' razprodaje. Sva si kupila vsak eno mačko, tako ful luštnouser posted image

Sm pa srečala oz. vidla tud eno ful luštno družinico sredi ljubljane na Čopovi, pa nisem hotla glih tja uletet pa začet čvekat, pa še malo se nama je mudilo. Se bo mami sama izdala, kera je bla?user posted image

Drugače pa pri nas vse po starem. Super spimo, kr lepo jemo, smo zelo pridni in se super igramo in šetkamouser posted image .
Sva bla pa dons tud dve urci na sončku in sm jst uživala 100/h, mali pa 200/huser posted image user posted image

no, danes smo mi bili na čopovi... se pofočkam... in če si nas videla, bi lahko uletela... nam se je tudi mudilo, a bi te vsaj pozdravila...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
3.1.2009 23:46:34   
jencili

čer,

mi smo se pa danes tud malo potepali. Taja sva dala k babici v varstvo za dve urci, da sva lahko šla midva v miru v trgovino mal probal za oblečt in malo pokupit, preden se začnejo 'uradne' razprodaje. Sva si kupila vsak eno mačko, tako ful luštnouser posted image

Sm pa srečala oz. vidla tud eno ful luštno družinico sredi ljubljane na Čopovi, pa nisem hotla glih tja uletet pa začet čvekat, pa še malo se nama je mudilo. Se bo mami sama izdala, kera je bla?user posted image

Drugače pa pri nas vse po starem. Super spimo, kr lepo jemo, smo zelo pridni in se super igramo in šetkamouser posted image .
Sva bla pa dons tud dve urci na sončku in sm jst uživala 100/h, mali pa 200/huser posted image user posted image

no, danes smo mi bili na čopovi... se pofočkam... in če si nas videla, bi lahko uletela... nam se je tudi mudilo, a bi te vsaj pozdravila...

user posted image  očitno smo meli dons zbor februarčkov na Čopovi, pa še vedle nismouser posted image . Namreč nisi bla ti...Mesečnica je blauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
3.1.2009 23:59:20   
Blacky*

čer,

user posted image  očitno smo meli dons zbor februarčkov na Čopovi, pa še vedle nismouser posted image . Namreč nisi bla ti...Mesečnica je blauser posted image

user posted image user posted image user posted image pa čist smo ustrezal opisu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa pred vhodom v Muelller, al kako se že napiše, naletela na soplavalko od Listek. Tisto s pobarvanimi lasmi in lušno punčko user posted image ...

Ja danes je bil tak lep sončen dan, čist pravi za izkoristit za sprehod

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.1.2009 0:00:32   
Blacky*

čer,

mačko ali majčko user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.1.2009 8:33:42   
misar
dobro jutro

sončno ampak hudooo mrzlo jutro...pri nas so izmerili -13˙C user posted image user posted image ...ni za zunaj hodit.

naše noči so stalnica...tamala spi 4-5 ur v kosu, potem bi spala pa sam še na meniuser posted image ...užas, vam rečemuser posted image ...danes ponoč sem bila tako utrujena, da sem mojega poslala po njo in mi je danes pravil, da jo je položil med naju, da me je tamala skor s posle zrinila in mi ležala na glavi. sploh nič ne vem, taka koma sem bila. niti nisem slišala, da je on vstal in jo mahnil v dnevno, ker je spala počezuser posted image user posted image

evo to je hitro javljanje z našega konca...kaj več pa ko boste tud ve mal bolj čvekalno razpoloženeuser posted image ...aja sam dolenjki še zaželim srečno potuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.1.2009 8:41:35   
Blacky*
dobro jutro,

naša noč več kot odlično...

Zaspal je ob 19 in spal brez bujenja do 7:15. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zlatko zakladko... zdaj se pa igra, mami je okužla atija s prehladom. Upam, da ne bo šlo na pikca, ker gremo jutri ob 10:00 v vrtec.

Danes ko sem se zbudila me je kar stisnilo. KONEC je..., eno leto je minilo z nadzvočno hitrostjo

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.1.2009 8:42:15   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

...aja sam dolenjki še zaželim srečno potuser posted image

enako... srečno, pa hitro se kaj javite... ti in stipe

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.1.2009 8:58:31   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: misar

...aja sam dolenjki še zaželim srečno potuser posted image

enako... srečno, pa hitro se kaj javite... ti in stipe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.1.2009 9:00:02   
blaža
Jutro. Spali smo v redu. včeraj cel dan ni imel vročine do 17ih, ko je dobil 38 in pol smo mu dali calpol in spet ni imel več, niti ponoči niti je nima danes.user posted image booo. po moje so res zobki. spal je pa tako mirno kot že dolgo ne. sploh se ni vrtel in zujal, le enkrat sem mu dala malo čajauser posted image user posted image user posted image

ne morem se pa še odločit, če bi šla v Izolo al ne z Blažem. Če bi šla bi šla samo od 12ih, da malo odspi v avtu pa da pojemo kosilo in nazaj domov. ne vem še , če naj grem al ne. Drugače pa zgleda čisto normalno, iz noska mu ne teče in je dobre volje. Kaj menite vi?

< Sporočilo je popravil blaža -- 4.1.2009 9:01:13 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
4.1.2009 9:15:34   
ella79
jutro user posted image
za vse bolančke user posted image user posted image Zoja je tudi prehlajena, mal smrka in pokašluje, vročine pa nima user posted image
z današnjim dnem sem že uradno konec porodniške, Zoja pa ima natanko 11 m user posted image user posted image user posted image
dolenjka femeli lepo potujte nazaj v B
lepo nedeljo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.1.2009 9:22:03   
Februarka08
Jutro.

Noč itak spet super, zgleda smo iz tahujšega venuser posted image user posted image
Dolenjka family, srečno potuser posted image user posted image user posted image

Blaža, potrebujem tvojo pomoč........ danes sem ji zjutraj 1. skuhala gres s KM... zdej me pa zanima koliko časa morm to zdej počasi uvajat oz. kako naj uvajamuser posted image a nej ji zdej npr. 1 teden kuham samo zjutraj na KM, da se mal navadi, kdaj ji ga lahko dam v flašouser posted image hvala za odgovore, jest sem čist bosauser posted image sej pri 2. user posted image bo itak lažje, zdej pa res ne vem, da ga ne bi kaj posralauser posted image

Za bolančke pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo, pri nas je čudovit sončekuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.1.2009 9:25:32   
itata
jutro, spet polomljena. mali je prehlajen in je ponoč bil valda pokonc pa kašljal pa vse živo. jaz moram pa čez 3 dni v službo, nimam pojma kako bo to šlouser posted image  tole spanje se je prav za zjokat. že zaspat je bla cela znanost, kar ponavadi ni panike. eno uro smo se dajal, nakonc je dobesedno omagal sredi valanja po postelji ob 22:15user posted image  mah konec je tole konec res.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
4.1.2009 9:31:22   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro, spet polomljena. mali je prehlajen in je ponoč bil valda pokonc pa kašljal pa vse živo. jaz moram pa čez 3 dni v službo, nimam pojma kako bo to šlouser posted image  tole spanje se je prav za zjokat. že zaspat je bla cela znanost, kar ponavadi ni panike. eno uro smo se dajal, nakonc je dobesedno omagal sredi valanja po postelji ob 22:15user posted image  mah konec je tole konec res.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.1.2009 9:32:52   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč tudi fajn, 1. in edina budnica 3.30 in spanje do 7h, samo mi2 sva zabluzila in spala do 8.30 user posted image  user posted image

Zdej že pralni in pomivalni stroj pereta zadnjo rundo, jaz imam oprane lase, samo posušiti jih je treba, likalnik se segreva, ker imam še eno žehto za speglat user posted image  user posted image  Pol bo pa to počasi to user posted image
Pa sej bo hitro minilo in bo konec februarja tu in mi spet uletimo user posted image

Zoja, vse naj naj za 11m user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.1.2009 10:11:11   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Noč itak spet super, zgleda smo iz tahujšega venuser posted image user posted image
Dolenjka family, srečno potuser posted image user posted image user posted image

Blaža, potrebujem tvojo pomoč........ danes sem ji zjutraj 1. skuhala gres s KM... zdej me pa zanima koliko časa morm to zdej počasi uvajat oz. kako naj uvajamuser posted image a nej ji zdej npr. 1 teden kuham samo zjutraj na KM, da se mal navadi, kdaj ji ga lahko dam v flašouser posted image hvala za odgovore, jest sem čist bosauser posted image sej pri 2. user posted image bo itak lažje, zdej pa res ne vem, da ga ne bi kaj posralauser posted image

Za bolančke pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo, pri nas je čudovit sončekuser posted image user posted image user posted image

Probaj ji dat zjutraj ta gres z KM in boš vidla do jutri, če je kakšna reakcija, če ima kakšen izpuščaj,... in boš vidla kako je prenesla. Po moje nima kej bit. pol ji daš spet zjutraj kaj takega z mlekom al pa enako- gres, pa boš sigurno hitro opazla, če ima kakšno reakcijo.

Za zvečer, pa tako. Probaj. Če ne bo reakcije na KM po zajtrkih( poskusi vsaj ene 4 dni, da boš vidla, in ne dajej ji nove hrane, da boš vedla, če ima reakcijo, da je od mleka) ji komot narediš še zvečer flašo. jaz dajem Blažu zvečer rižolino v flašo. Mu dam notri 7-8 žlic in spije po flaši. Lahko ji daš tudi sedem žit od Milupe, če je že probala al pa kej takega, ki je zdravo. jaz mu ne dajem piškote v mleko, mi se zdi, da ni tako ok, kot rižolino in sedem žit( Blaž ima sedem žit za zjutraj), včasih pa še kakšen piškotek noter nadrobim.

No v glavnem probaj samo par dni zjutraj pa boš takoj vidla kako prenese. Mi smo pa zvečer Blažu mešali z Novalacom tudi zaradi okusa. Ker če je samo mleko je še bolj izrazit okus. No pol ko je bil še rižolino notri, nismo več dajali Novalaca.

Nič se ne sekiraj. če bo kakšna alergija, boš takoj opazla in ne boš en cajt dala, pa pol spet probaš, da se prepričaš. če je res od KM. Če ne jo pa komot hraniš dalje z KM.

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
4.1.2009 10:16:02   
blaža

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma kakšen konec, šele začetek!user posted image  sej bo dej! Pride tako obdobje, pa zobki jih matrajo. Mi smo tudi imeli veselico zadnjih par dni, pa se je umirilo. vse bo šlo mino. Pol po dveh letih, rata vse v redu. Spijo po celo noč in je 100% lažje. Jaz pa kar naprej dobivam herpes. Verjetno, ki tolikokrat vstajam ponoči, pa še dobro, da še moj vstaja, ma ko vstanem po tri krat, pol si ne segrejem več postelje in me pol še zebe.user posted image .

No ma boš vidla, da bo mimo. kaj pa tvoj? Ti pomaga? Če ti ne, ga kar angažiraj, povej mu da boš če ne šla v tilt.user posted image  

tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.1.2009 10:17:35   
blaža
Zoja vse naj naj za tvojih 11m!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.1.2009 10:42:37   
Janey
jutro

noč za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vreme je krasno jaz moram pa pospravit stanovanje in dat prat in zlikat goro cotuser posted image user posted image user posted image user posted image moram, ker će nebom danes potem ne vem kdaj bom. ker ta mesec bom pa res izkoristila da se bom samo jakcu posvečala in me bk za vse okoli. tisto bo počakalo, jaka pa neuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
4.1.2009 10:47:53   
buči
Dan, kako je mraz pri nas! Ko smo se zbudili, je bilo -10!!!!!! Ampak jaz bom šla vseeno malo ven - sama, ker jih ne bom vlekla na ta mraz, da se spet kaj ne prehladita, ko smo se komaj pozdravili. Jutri pa spet služba ... user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak je pa že plača ... user posted image  Pa razprodaje! user posted image  Končno si bom po nekaj letih omislila šoping med razprodajami! Ali sem bila ful s trebuhom, ali noseča, ali ravno po porodu ... Vedno v času raprodaj ... user posted image  Tako, da letos pa res padejo vsaj eni fajni škornji, samo ne vem, kam naj grem sploh gledat, ker imam problem, da jih ne zapnem ali so pa prenizki, kr imam malo višji nart ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
4.1.2009 10:54:36   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ma kakšen konec, šele začetek!user posted image  sej bo dej! Pride tako obdobje, pa zobki jih matrajo. Mi smo tudi imeli veselico zadnjih par dni, pa se je umirilo. vse bo šlo mino. Pol po dveh letih, rata vse v redu. Spijo po celo noč in je 100% lažje. Jaz pa kar naprej dobivam herpes. Verjetno, ki tolikokrat vstajam ponoči, pa še dobro, da še moj vstaja, ma ko vstanem po tri krat, pol si ne segrejem več postelje in me pol še zebe.user posted image .

No ma boš vidla, da bo mimo. kaj pa tvoj? Ti pomaga? Če ti ne, ga kar angažiraj, povej mu da boš če ne šla v tilt.user posted image  

tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obe, eni za spanje, drugi za zobke

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
4.1.2009 10:55:14   
mala_pikica
Pozdravljene!

Janey lepe slikice, vidiš kako bi tvojemu pasala še ena punčkauser posted image .

Jaz pa vam moram povedati našo dogodivščino. Ati je šel ponoči spati k Lani, ker ga je klicala, Luka pa je spal pri meni na zakonski postelji. Zjutraj pa mojega zbudi rogoviljenje in pride pogledati v spalnico. Me pokliče, se zbudim in cela panična kje je Luka, ga ni bilo pri meni v postelji.
Mali je pojma nimam kako uspel priti iz postelje ne da bi padel in v sosednji sobi montiral sesalec. Mali je pravi vragec, sem ful srečna, da ni padel.

Za vse, ki ste bolni pa želim, da se čimprej pozdraviteuser posted image .

Itata in Janey vem, da je hudo to glede spanja, ampak se bo tudi to porihtalo.

Dolenjka, a vi pa že pakirate, joj je hitro minilo. Ampak imaš prav, februar bo takoj tukaj in že boste domauser posted image .

Blaža meni je všeč torta z račkamiuser posted image .  Jaz bom tudi Lukcu eno torto sama spekla. Sem pa spekla včeraj tašči torto in šamrole, ker ima danes 60 let.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
4.1.2009 10:56:19   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, kako je mraz pri nas! Ko smo se zbudili, je bilo -10!!!!!! Ampak jaz bom šla vseeno malo ven - sama, ker jih ne bom vlekla na ta mraz, da se spet kaj ne prehladita, ko smo se komaj pozdravili. Jutri pa spet služba ... user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak je pa že plača ... user posted image  Pa razprodaje! user posted image  Končno si bom po nekaj letih omislila šoping med razprodajami! Ali sem bila ful s trebuhom, ali noseča, ali ravno po porodu ... Vedno v času raprodaj ... user posted image  Tako, da letos pa res padejo vsaj eni fajni škornji, samo ne vem, kam naj grem sploh gledat, ker imam problem, da jih ne zapnem ali so pa prenizki, kr imam malo višji nart ...

to mi je znano, sem pa včeraj za štos šla v eno trgovino v stari LJ in vidim ene ala balarinke, take tigraste... sem jih za joke pogledala... in je bila cena čez 330 eur... me je kar odfedriralo... res da dajo do 40 % popusta, a vseeno

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.1.2009 10:57:42   
Februarka08

Jutro.

Probaj ji dat zjutraj ta gres z KM in boš vidla do jutri, če je kakšna reakcija, če ima kakšen izpuščaj,... in boš vidla kako je prenesla. Po moje nima kej bit. pol ji daš spet zjutraj kaj takega z mlekom al pa enako- gres, pa boš sigurno hitro opazla, če ima kakšno reakcijo.

Za zvečer, pa tako. Probaj. Če ne bo reakcije na KM po zajtrkih( poskusi vsaj ene 4 dni, da boš vidla, in ne dajej ji nove hrane, da boš vedla, če ima reakcijo, da je od mleka) ji komot narediš še zvečer flašo. jaz dajem Blažu zvečer rižolino v flašo. Mu dam notri 7-8 žlic in spije po flaši. Lahko ji daš tudi sedem žit od Milupe, če je že probala al pa kej takega, ki je zdravo. jaz mu ne dajem piškote v mleko, mi se zdi, da ni tako ok, kot rižolino in sedem žit( Blaž ima sedem žit za zjutraj), včasih pa še kakšen piškotek noter nadrobim.

No v glavnem probaj samo par dni zjutraj pa boš takoj vidla kako prenese. Mi smo pa zvečer Blažu mešali z Novalacom tudi zaradi okusa. Ker če je samo mleko je še bolj izrazit okus. No pol ko je bil še rižolino notri, nismo več dajali Novalaca.

Nič se ne sekiraj. če bo kakšna alergija, boš takoj opazla in ne boš en cajt dala, pa pol spet probaš, da se prepričaš. če je res od KM. Če ne jo pa komot hraniš dalje z KM.

hvala tiuser posted image tako sem tud jaz mislila začet, ampak sem se mogla prepričatuser posted image

Midve sva ble zunej, sicer je mraz, ampak sva ble ful oblečene tako da ni blo panikeuser posted image Tamala je bla čist topla kot polhek ko sem jo slačlauser posted image
Zdej greva pa na malico, čez urco pa spančkat. Pa bova mela midva spet malo miru... user posted image

Lep sončen dan vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.1.2009 11:00:02   
Blacky*

Zoja vse naj naj za tvojih 11m!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zoja vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?