|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
5.1.2009 12:39:38   
vrtnica76
Janez je urco in pol odspal,pojedel kosilo, zdej greva pa mal na sončkauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
5.1.2009 12:43:15   
Stipe air force
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

blacky vsak dan bo bolje user posted image mene tudi skrbi, kako bo drugje zaspala, k je navajena domače postle. Že na morju je bila kriza user posted image
potem bomo pa res kar tole maso naročil user posted image pa magari se potem v tem času k si še na porodniški dobimo in razdelimo user posted image jaz že brskam za idejami za okrasitev user posted image

Zoji posiljam lupcka... user posted image ... Kako je kej Ellić ? user posted image

jo bom polupčakal k se zbudi user posted image Ellić je pa danes delavn, mam vsaj mal miru in skuham lahko kar želim user posted image user posted image user posted image ej Stipe, a bosta enkrat na sprehod vzela foto, pa mal poslikala kje vozičkate user posted image sem zahtevna a ne user posted image user posted image user posted image

Nisi zahtevna... user posted image , danes mam pa problem ker je zunaj sneg (za belgijske domorodce je 15 cm snega enigma user posted image ), bom pa sigurno ta teden, je vremenska napoved dobra user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
5.1.2009 12:57:07   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

žana spi...zaspala klasično na zizi.user posted image user posted image  ma ne vem kaj bomo s tem otrokom....oz. kako jo bodo v varstvu uspavali. user posted image  

Tudi Janez se še vedno tako uspava.Mene tut skrbiuser posted image .Pa še dude noče,da bi se tko mal potolažuuser posted image .

pri nas čist ista pesem. user posted image  kaj boš pa naredila??

Ej,Suzi se bo mogu navadit brez joške zaspat.Mogoče bo nekej dni tulil (se mi že zdej oba smilita),pol se bo pa moral sprijaznt,da joške niuser posted image .Sej so se kakšni drugi tut morali.Pač tko je (to je moja tolažbauser posted image )

a pol ga ne boš nič ti prej odvajala??? user posted image  sem tud jaz razmišljala, da bi jo kar pustila na zizi, dokler sem še doma, pa da se v varstvu s tem ukvarjajo, samo se mi varuška smili. user posted image user posted image  a sem čudna? user posted image user posted image

dolenjka, berem da ste me pogrešali. user posted image user posted image  user posted image  jaz mrkniti za nekaj časa. user posted image  kako je blo na koncertu??

user posted image  he he vidim, da smo vsi hodili v lj. mi smo bili tudi, ampak že v soboto po božiču. je blo fajn, sicer gužva, ker smo glih na dedka mraza nabasali, pa mrzloooo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
5.1.2009 13:00:56   
Blacky*

blacky vsak dan bo bolje user posted image mene tudi skrbi, kako bo drugje zaspala, k je navajena domače postle. Že na morju je bila kriza user posted image
potem bomo pa res kar tole maso naročil user posted image pa magari se potem v tem času k si še na porodniški dobimo in razdelimo user posted image jaz že brskam za idejami za okrasitev user posted image

na dopustu misliš... sem že pozabila kaj je to porodniška, bomo mogli vajo ponovit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
5.1.2009 13:04:37   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

na dopustu misliš... sem že pozabila kaj je to porodniška, bomo mogli vajo ponovit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja sej res, zdej sva obe na dopustu user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
5.1.2009 13:04:53   
Blacky*
hvala vsem .... saj vem da bo user posted image

Drugače pa, naš že spi... matr bi ga... ker je zjutraj vstal ob 6 in spal od 7:30 do 9:00 seveda ni mogel v vrtcu spat ob 11:30... ob 12:30 pa z lahkoto...

no, šibam mal pospravit, a nimam veliko dela, ker sva včeraj z možičkom večino pospravila

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
5.1.2009 13:06:03   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

aja sej res, zdej sva obe na dopustu user posted image user posted image user posted image

ni blema, se bomo dobile... mogoče se nama še katera pridruži... pa če najdeš kakšen link za fino okrasitev mi prosim pošlji...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
5.1.2009 13:15:39   
putina
dan ..

najprej srečnega in predvsem zdravega želim vsem!!!

mi smo bili čez praznike v Bohinju, s tem da sta bili obe bolni. Viroza .. najprej Julija, sicer zelo intenzivno, a kratko, potem pa še Tamara .. njej pa kar ni hotela vročina pasti, tako da smo potem 31.12. zvečer šibali domov, 1.1. sva bili pa takoj zjutraj že na Metelkovi .. je dobila malo inhalacij, ampak so rekli, da je pač viroza .. no saj zdaj je že ok, sam mal je še hripava, kot ena stara motorka user posted image

meni se tudi izteče v petek porodniška ..user posted image user posted image user posted image  .. mi je tko hudo da vam ne morem povedat .. nekak mi tale moja služba ne diši glih ne vem kako .. predvsem za to, ker vsi mislijo in to tudi prakticirajo ( v veliki večini), da je pač v službi treba viseti in viseti .. dneve in noči .. mene, k bom tam od 7 - 15ih me bodo pa grdo gledali user posted image  .. mah sem tolk žalostna in tečna zrad tega .. bi vzela skrajšan delavnik, pa tud to ne vem če bo kaj pomagalo

no, ne bom več težila .. ful ste bile pridne s peko čez praznike .. mi smo pa pekli kruh .. drugače smo pa kar uživali .. glavno je bilo, da smo bili vsi skupaj .. ene parkrat sem uspela it celo smučat na Vogel ..

toliko zaenkrat ..

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
5.1.2009 13:25:01   
jencili
dan,

Taj spi, jst sm ravno kosilo pojedla in vmes malo vas prebrala, pol grem pa še za Taja kej skupi spenit na šporhetuser posted image
Od danes naprej sem bogatejša za 'prijateljico'user posted image . Sm bla zjutri pri G., zdej pa sam še upam, da bo vse kuluser posted image

Naše noči so postale odlične. Končno dobivamo nek svoj ritem. Okoli 20h gre spat, okoli 6.30 flaša in potem spanje do 8.30 - 9huser posted image .

Jutr smo zmenjeni še z eno varuško, k ma prov koncesijo za vrtec zdej in ma posebi prostor, v katerem bo imela 5 otrok (oz. bosta imela z možem) in ma prv programe in vse za take frockote. Je pa tudi sicer po izobrazbi specialna pedagoginja, tko da nama more bit samo še všeč in smo zmagaliuser posted image

Punce, v sredo bi se dobile okoli 16h recimo na kavici na znanem mestu. Se nam katera pridruži?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
5.1.2009 13:27:12   
jencili
aja in ravnokar sem se s šefom zmenila, da pridem od 9. - 12. feb. delat malo za 4 urce, da se ulaufam, pol pa s 16. na polno začnem...user posted image user posted image user posted image user posted image  - pač mešani občutkiuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
5.1.2009 13:34:59   
jencili
a je že katera oz. če bo katera na začetku delala polovični čas par dni, da se ulaufa in kako se je ob tem zmenila? Pač dva dni za en dan manj dopusta al kako?
Razmišljam o tem, da bi se pač zmenila, ker bom 4 dni delala tko, da bi šlo pač dva dni dopusta, dva dni pa bi s tem skrajšala dopust in ga tko še malo prišparalauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
5.1.2009 13:36:09   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Punce, v sredo bi se dobile okoli 16h recimo na kavici na znanem mestu. Se nam katera pridruži?

jest mam pa glih ob 16h frizerjauser posted image user posted image user posted image ah....... uživajte........

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
5.1.2009 13:39:29   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

jest mam pa glih ob 16h frizerjauser posted image user posted image user posted image ah....... uživajte........

kok časa pa rabiš za frizerja? Ker prej naši mali še spijo, lahko se pa zmenimo za kako urco kasneje, če boš lahko...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
5.1.2009 13:42:11   
ella79
jencili user posted image user posted image user posted image user posted image super spite user posted image kava v sredo ZMENJENO!! user posted image user posted image user posted image februarka jaz imam pa v četrtek frizerja user posted image user posted image user posted image jencili jaz sem tudi mislila najprej tako delat po 4 ure, sam da pa pridem z Zojo ob dvanajstih domov in spat, pa mi je bilo čist nesmiselno. Mi je boljš da v vasrstu odspi, poje kosilo, potem pa že jaz pridem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
5.1.2009 13:44:41   
Februarka08

kok časa pa rabiš za frizerja? Ker prej naši mali še spijo, lahko se pa zmenimo za kako urco kasneje, če boš lahko...

težko bouser posted image sem hotla predlagat četrtek, pa vidm da gre Ella na lepšanjeuser posted image
No ja, pa kdaj drugič... upam da se še kdaj dobimo, preden gremo vse delatuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
5.1.2009 13:48:04   
ella79

težko bouser posted image sem hotla predlagat četrtek, pa vidm da gre Ella na lepšanjeuser posted image
No ja, pa kdaj drugič... upam da se še kdaj dobimo, preden gremo vse delatuser posted image user posted image user posted image

jaz imam v čet. dopoldan... kaj pa jutri?????

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
5.1.2009 13:50:39   
Februarka08

jaz imam v čet. dopoldan... kaj pa jutri?????

jaz lahko in v četrtek popoldan ali pa jutri popoldan... dopoldan greva v KR, morm v Müllerja skočit po eno darilo, lahko tud dopoldan. user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
5.1.2009 14:01:32   
itata
blaža: vidim, da si že "rešila" zadevo.

jaz sem šla mal sama do qulandie v šoping ampak je un HM za otroke tko čudn, nič ni blo znižan skor, kar je pa blo pa ni blo cifre. kr neki. sem pa sebi kupila par modrcov in gatkuser posted image  sam sem pa zdej velikosti B... prej sem bila pa C... če mam še kakšnega user posted image  kdaj bo krizauser posted image  no ja mam pa zdej nove modrce k so mi prav in ne mal preveliki pa se prec bolš počutimuser posted image  zdejle moram sodbo do konca napisat, jutri imam sodišče, v sre pa itak že služba... hja bo že.

jencili: sem se premislila glede varstva veš. k se mali ne bo nikol navadil, če bo sam enkrat na teden hodil. sem mal taščo zaktivirala, pa upam, da je zapopadlauser posted image  drugač bom pa delala kak dan jaz manj ur pa se bo zglihal... te dobre pol leta se bomo že potrudili pa bo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
5.1.2009 14:03:20   
itata
glede kave: evo če bo mali zdrav, midva lahk uletiva v sre ali čet, ampak ob 17h, ker prej jaz ne morem, razen če se svetlobno deportiram....

dolenjka, stipe: ja tale raj je hitr minil. lepo da se mala dobro vozi z avionom (to se še jaz neuser posted image  kaj šele da bi to pričakovala od dojenčka)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
5.1.2009 14:10:09   
jencili

jencili user posted image user posted image user posted image user posted image super spite user posted image kava v sredo ZMENJENO!! user posted image user posted image user posted image februarka jaz imam pa v četrtek frizerja user posted image user posted image user posted image jencili jaz sem tudi mislila najprej tako delat po 4 ure, sam da pa pridem z Zojo ob dvanajstih domov in spat, pa mi je bilo čist nesmiselno. Mi je boljš da v vasrstu odspi, poje kosilo, potem pa že jaz pridem user posted image

ja, sej to ni blo niti mišljeno že kot da grem takrat delat, pač gremo edne drugemo na roko, da tko nardimo. In govora je samo o 4 dneh. Pol bom normalno delala polni delavnik, zdej pa sam tok, da si mal osvežim spomin in spoznam nove stvari. Uradno drugače zaključim dopust al porodniško al kaj bi že to blo 16. feb. šele

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
5.1.2009 14:11:13   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: itata

blaža: vidim, da si že "rešila" zadevo.

jaz sem šla mal sama do qulandie v šoping ampak je un HM za otroke tko čudn, nič ni blo znižan skor, kar je pa blo pa ni blo cifre. kr neki. sem pa sebi kupila par modrcov in gatkuser posted image  sam sem pa zdej velikosti B... prej sem bila pa C... če mam še kakšnega user posted image  kdaj bo krizauser posted image  no ja mam pa zdej nove modrce k so mi prav in ne mal preveliki pa se prec bolš počutimuser posted image  zdejle moram sodbo do konca napisat, jutri imam sodišče, v sre pa itak že služba... hja bo že.

jencili: sem se premislila glede varstva veš. k se mali ne bo nikol navadil, če bo sam enkrat na teden hodil. sem mal taščo zaktivirala, pa upam, da je zapopadlauser posted image  drugač bom pa delala kak dan jaz manj ur pa se bo zglihal... te dobre pol leta se bomo že potrudili pa bo.

Sem čula zadnjič, da H& M nikoli nima razprodaj. tako sem brala na enem forumu.

Drugače pa jaz kupujem na znižanjih v Okaidiju.

< Sporočilo je popravil blaža -- 5.1.2009 14:19:29 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
5.1.2009 14:11:52   
jencili
aja, kar se pa kave tiče, pa jst žal ne morem ne jutr ne v čet. glih zato smo se me menile za sredo že. Lahko se pa ve dobite še jutri ali v čet., to bi blo pa sploh fajn, ne?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
5.1.2009 14:14:06   
MetiLu
Dan!
spanja ne bom komentirala ... sicer se nimam kej dost pritoževat, ker je atek dežural in sem se jaz kar solidno naspala user posted image  sem rabla, ker sem se ga včeraj mal nabremzala user posted image  sem se pol komaj stuširala, k se je vse rolalo user posted image  user posted image  jao jao, ne socialne klicat prosim, sam zdej ko se ne dojimo več, je pa res pasal en tak manjši odklop user posted image  Aja, sej ne vem če sem sploh uradno povedala, sam z novim letom smo ukinili zizo, ker ni bilo več zanimanja user posted image  zdej je dudica dovolj, pa tud kakšen deci mleka spije zvečer pri večerji user posted image  to je za nas velik uspeh user posted image

Pa zdej spi samo enkrat na dan in po tem zvečer sam še dol pade, tko da naš fant res raste user posted image  pa samo malo mu še manjka, pa bo shodil user posted image  sam stoji že ful dobr, tud po kakšno minutko že zdrži, pa drži se me samo še z eno roko za moj prst in hodi user posted image  sam čaka, da bo sam vase siguren, da bo naredil samostojne korake user posted image  user posted image

Zdele pa pančka že urico in pol, bom mogla it počas kosilo štimat ...

Dones sva se z Janezom mal potepala, sva šla na banko € položit, ker je bil naš otrok tko priden, da je tolk zaslužu za praznike user posted image  sva bila tud v cicibanu, da bi kupila ene copatke za v varstvo, pa niso meli nič pametnega ... pol sem pa jaz na hitro še en uček vrgla v two way, pa sem si eno kul jopico kupila ... Drugač pa nič pametnega ni za kupit... raje bom počakala na pomlad, pa si takrat kaj privoščila user posted image  Za janeza sem že zadnjič neki kupila v H&M-u, ker so mel že znižano, tko da zdej moram sam še mojga spravit v šoping, ker pa res rabi vsaj ene kavbojke, pa kakšne mikice ...

Za šiht pa mene ne stiska več tok, tud za varstvo ne, sem se kar mal nakulirala, upam, da me ne bo spet kaj preveč zagrabilo, ko bova šla konec tedna tja user posted image   Za varstvo smo zmenjeni, da greva že ta četrtek in petek tja, da vsaj kakšen dan prej začneva uvajat ... Edin tole spanje bo mal kriza, ampak sej doma moram tud funkcionirat, čeprav se ne naspim, bom pa tud tist šiht preživela user posted image  Bo težko, sam kaj čmo user posted image

Dolenjka, a res ni več knjižc?? A pol tud diplome ne bom rabila it notr vpisat, al kako je zdej s tem?? Ma, jest pa res nič ne vem user posted image  sicer je pa to fajn, eno delo manj ...

Joj Februarka, zdej pa resno: NE TI NE LARISA NISTE DEBELE!!!!! user posted image  pa kje se najdejo taki bumbarji s takimi komentarji user posted image

Jencili super za prjatlco, mi bomo pa kar še enga naštimali, ker smo zdej brez user posted image user posted image user posted image  HEC, mal bomo še počakal, če nas pa preseneti pa tud uredu user posted image  Pa super za spanje, upam, da bom lahko kej kmalu tud jest kej tazga napisala user posted image   sanja svinja ...

Itata, ne bi jaz o modrcih, ker sem šla iz B na zelo majhno A, pa še ta je zelo zelo podložena; ne vem kaj mi bo ostalo po drugem user posted image  user posted image  user posted image  

Jest sem tud za eno kavico, preden gremo na šiht, sam imam le še jutri kadarkoli ali pa v sredo dopoldan čas...

Grem zdej kuhat ...

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 5.1.2009 14:18:36 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
5.1.2009 14:26:24   
Stipe air force
Podpiram Metin komentar glede odvecnih kil Februarke in Larise... ni vam treba hujsat !!! user posted image  user posted image  user posted image

Na splosno so Februarke sigurno najlepse in najboljse mamice na forumih ringaraje !!!! user posted image  user posted image  user posted image

Komentarji user posted image  (tistih, ki niso na nasem forumu, pa redno in natacno berejo user posted image )

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
5.1.2009 14:35:43   
blaža
Evo Blaž danes noče spat. Ni šans. Zjutraj ga je kamijon zbudil, pol pa tle v dnevni umira, tam v posteljici, ma pa žurko.
No zdej se je spet napokal. ma kolko poje ta otrok user posted image user posted image user posted image , še dobro, da ful raste, ki če ne bi bil pravi debelinko. očitno da rabi tolko.

Februarka, pa kake znance pa maš ti?!user posted image   user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?