MetiLu
|
Dan! spanja ne bom komentirala ... sicer se nimam kej dost pritoževat, ker je atek dežural in sem se jaz kar solidno naspala sem rabla, ker sem se ga včeraj mal nabremzala sem se pol komaj stuširala, k se je vse rolalo jao jao, ne socialne klicat prosim, sam zdej ko se ne dojimo več, je pa res pasal en tak manjši odklop Aja, sej ne vem če sem sploh uradno povedala, sam z novim letom smo ukinili zizo, ker ni bilo več zanimanja zdej je dudica dovolj, pa tud kakšen deci mleka spije zvečer pri večerji to je za nas velik uspeh Pa zdej spi samo enkrat na dan in po tem zvečer sam še dol pade, tko da naš fant res raste pa samo malo mu še manjka, pa bo shodil sam stoji že ful dobr, tud po kakšno minutko že zdrži, pa drži se me samo še z eno roko za moj prst in hodi sam čaka, da bo sam vase siguren, da bo naredil samostojne korake Zdele pa pančka že urico in pol, bom mogla it počas kosilo štimat ... Dones sva se z Janezom mal potepala, sva šla na banko € položit, ker je bil naš otrok tko priden, da je tolk zaslužu za praznike sva bila tud v cicibanu, da bi kupila ene copatke za v varstvo, pa niso meli nič pametnega ... pol sem pa jaz na hitro še en uček vrgla v two way, pa sem si eno kul jopico kupila ... Drugač pa nič pametnega ni za kupit... raje bom počakala na pomlad, pa si takrat kaj privoščila Za janeza sem že zadnjič neki kupila v H&M-u, ker so mel že znižano, tko da zdej moram sam še mojga spravit v šoping, ker pa res rabi vsaj ene kavbojke, pa kakšne mikice ... Za šiht pa mene ne stiska več tok, tud za varstvo ne, sem se kar mal nakulirala, upam, da me ne bo spet kaj preveč zagrabilo, ko bova šla konec tedna tja Za varstvo smo zmenjeni, da greva že ta četrtek in petek tja, da vsaj kakšen dan prej začneva uvajat ... Edin tole spanje bo mal kriza, ampak sej doma moram tud funkcionirat, čeprav se ne naspim, bom pa tud tist šiht preživela Bo težko, sam kaj čmo Dolenjka, a res ni več knjižc?? A pol tud diplome ne bom rabila it notr vpisat, al kako je zdej s tem?? Ma, jest pa res nič ne vem sicer je pa to fajn, eno delo manj ... Joj Februarka, zdej pa resno: NE TI NE LARISA NISTE DEBELE!!!!! pa kje se najdejo taki bumbarji s takimi komentarji Jencili super za prjatlco, mi bomo pa kar še enga naštimali, ker smo zdej brez HEC, mal bomo še počakal, če nas pa preseneti pa tud uredu Pa super za spanje, upam, da bom lahko kej kmalu tud jest kej tazga napisala sanja svinja ... Itata, ne bi jaz o modrcih, ker sem šla iz B na zelo majhno A, pa še ta je zelo zelo podložena; ne vem kaj mi bo ostalo po drugem Jest sem tud za eno kavico, preden gremo na šiht, sam imam le še jutri kadarkoli ali pa v sredo dopoldan čas... Grem zdej kuhat ...
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 5.1.2009 14:18:36 >