Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:02:23
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://www.howtomakeadiapercake.com/images/3tiersmooth.jpg Evo to iz pleničk bom pa naredila za ta malega od moževega bratranca, ki ima januarja roj. dan. Taka izvirna darila jaz vedno občudujem v eni cvetličarni v celovcu. Nore ideje za neštete priložnosti ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:02:39
|
|
|
|
blaža
|
Evo ena moška torta ma za tako bi rabla dosti cajta, ker mam pa še za Matijo za narest, bo Blaževa kar bolj enostavna, kot je tista z račkama. matija ima pa bolj zahtevne želje in hoče Ben 10 uro.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:03:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://www.howtomakeadiapercake.com/images/3tiersmooth.jpg Evo to iz pleničk bom pa naredila za ta malega od moževega bratranca, ki ima januarja roj. dan. Taka izvirna darila jaz vedno občudujem v eni cvetličarni v celovcu. Nore ideje za neštete priložnosti ... Ma to lahko vsak sam nardi, prideš bolj poceni skozi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:04:10
|
|
|
|
buči
|
blaža, saj da ne boš mislila, da si me toliko opogumila, da bom sama pekla torto ... ne, ker potem jo bova itak spet samo jaz in moj svak jedla ... Ostali se bodo pa zmrdovali in smejali ... Ne ne dam jim še enkrat tega veselja, jo bom raje naročila. Samo ideja je pa res fajna s temi racami!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:05:35
|
|
|
|
Maj78
|
< Sporočilo je popravil Maj78 -- 3.1.2009 21:06:07 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:05:38
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://www.howtomakeadiapercake.com/images/3tiersmooth.jpg Evo to iz pleničk bom pa naredila za ta malega od moževega bratranca, ki ima januarja roj. dan. Taka izvirna darila jaz vedno občudujem v eni cvetličarni v celovcu. Nore ideje za neštete priložnosti ... Ma to lahko vsak sam nardi, prideš bolj poceni skozi. saj poudarek je bil na občudujem ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:06:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči blaža, saj da ne boš mislila, da si me toliko opogumila, da bom sama pekla torto ... ne, ker potem jo bova itak spet samo jaz in moj svak jedla ... Ostali se bodo pa zmrdovali in smejali ... Ne ne dam jim še enkrat tega veselja, jo bom raje naročila. Samo ideja je pa res fajna s temi racami! Pol so pa ful nesramni. jaz vedno malo pohvalim, ko se kdo potrudi, ki se je vsaj potrudil, da je nardil torto, pa čeprav je malo gumen, rečem, da je pa dovolj sočna al pa kej tazga. Moja sestra dela take . ma kaj, se vsaj potrudi. Ti jo pa kar naroči. meni osebno je ful lepo, da je za 1. roj dan lepa tortica. sej lahko naročiš 1,5 kg torto, lih da je.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:08:51
|
|
|
|
Maj78
|
Dejansko se jaz nebi upala delat take torte, kako sadno, pa višnjevo pa sachar, pa lešnikovo še nardim sam tole pa ne verjamem če bi šlo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:10:51
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči blaža, saj da ne boš mislila, da si me toliko opogumila, da bom sama pekla torto ... ne, ker potem jo bova itak spet samo jaz in moj svak jedla ... Ostali se bodo pa zmrdovali in smejali ... Ne ne dam jim še enkrat tega veselja, jo bom raje naročila. Samo ideja je pa res fajna s temi racami! Pol so pa ful nesramni. jaz vedno malo pohvalim, ko se kdo potrudi, ki se je vsaj potrudil, da je nardil torto, pa čeprav je malo gumen, rečem, da je pa dovolj sočna al pa kej tazga. Moja sestra dela take . ma kaj, se vsaj potrudi. Ti jo pa kar naroči. meni osebno je ful lepo, da je za 1. roj dan lepa tortica. sej lahko naročiš 1,5 kg torto, lih da je. Ma jaz temu rečem da so nekulturni, morm pa priznat da še nisem jedla doma narejene zanič torte, kupljeno pa sem že oznanila za zanič, pa je bla narejena v neki slaščičarni ki baje da imajo full dobre torte pa nobenemu ni bila po godu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:11:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Dejansko se jaz nebi upala delat take torte, kako sadno, pa višnjevo pa sachar, pa lešnikovo še nardim sam tole pa ne verjamem če bi šlo. Ma sej lahko nardiš višnjevo. okoli daš pa modro smetano( Za torto z račkami) in pol samo gor račke.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:11:52
|
|
|
|
Maj78
|
Blaža p'a ti to pečeš in delaš samo ljubiteljsko ali si v tem fohu?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:14:27
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Dejansko se jaz nebi upala delat take torte, kako sadno, pa višnjevo pa sachar, pa lešnikovo še nardim sam tole pa ne verjamem če bi šlo. Ma sej lahko nardiš višnjevo. okoli daš pa modro smetano( Za torto z račkami) in pol samo gor račke. Iz čem pa obarvaš smetano? Sm glupa a ne? A so to kake jedilne barve kot tiste 'tinkture' za jagode ipd... Pa kaj prvo stepeš smetano pa jo potem obarvaš al že med miksanjem?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:15:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Blaža p'a ti to pečeš in delaš samo ljubiteljsko ali si v tem fohu? ne sej veš, da sem brez službe. Pa mam ekonomsko šolo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:17:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Dejansko se jaz nebi upala delat take torte, kako sadno, pa višnjevo pa sachar, pa lešnikovo še nardim sam tole pa ne verjamem če bi šlo. Ma sej lahko nardiš višnjevo. okoli daš pa modro smetano( Za torto z račkami) in pol samo gor račke. Iz čem pa obarvaš smetano? Sm glupa a ne? A so to kake jedilne barve kot tiste 'tinkture' za jagode ipd... Pa kaj prvo stepeš smetano pa jo potem obarvaš al že med miksanjem? Stepeš smetano in pol daš malo barve iz tubice pa z člico ali še malo z mikserjem stepeš. najboljša je meni smetana Hulala, ki je rastlinska. samo pazi, da ne miksaš preveč, ki se izsuši in pol se ne da dobro namazat. Barve pa kupiš v Šparu, pa v Mercatorju, pa v tušu, take tubice, po štiri so notri različne barve, tam na oddelku kjer maš pecilni, vanilni,....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:17:28
|
|
|
|
Maj78
|
Pa kaj razmišljaš o tem da bi kako slaščičarnico odprla?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:18:49
|
|
|
|
Maj78
|
Jaz pa ne maram teh rastlinskih smetan, prisegam kr na kravjo mi je full dobra pa malček ruma notr. Če pa otroc jejo pol pa brez ruma
< Sporočilo je popravil Maj78 -- 3.1.2009 21:19:12 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:20:30
|
|
|
|
Maj78
|
Zdej se grem pa tud jaz mal mojmu posvetit al pa kak film pogledat. Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:20:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Jaz pa ne maram teh rastlinskih smetan, prisegam kr na kravjo mi je full dobra pa malček ruma notr. Če pa otroc jejo pol pa brez ruma ma itak, da je boljša navadna smetana, ni pa obstojna in tudi če daš krem fix, je tako tako. se ti zna scedit, edino če jo namažeš preden postrežeš.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:21:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Pa kaj razmišljaš o tem da bi kako slaščičarnico odprla? ja razmišljam lahko, ma nimam začetnega kapitala, pa to ne gre kar tako kot bi si človek mislil. sem precej realen tip.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:21:42
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Jaz pa ne maram teh rastlinskih smetan, prisegam kr na kravjo mi je full dobra pa malček ruma notr. Če pa otroc jejo pol pa brez ruma ma itak, da je boljša navadna smetana, ni pa obstojna in tudi če daš krem fix, je tako tako. se ti zna scedit, edino če jo namažeš preden postrežeš. Ma ja to pa zna bit res, sam ta smetana alpska od pomurskih mlekarn je kr ok se mi zdi no. Zdej pa res grem nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:21:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Zdej se grem pa tud jaz mal mojmu posvetit al pa kak film pogledat. Nočko NOčko, sej bom tudi jaz kmalu šla.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:32:25
|
|
|
|
blaža
|
evo vidim, da se nobena ne javi, pa grem še jaz malo k mojemu dragemu. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:44:03
|
|
|
|
Februarka08
|
Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 21:52:26
|
|
|
|
jencili
|
čer, mi smo se pa danes tud malo potepali. Taja sva dala k babici v varstvo za dve urci, da sva lahko šla midva v miru v trgovino mal probal za oblečt in malo pokupit, preden se začnejo 'uradne' razprodaje. Sva si kupila vsak eno mačko, tako ful luštno Sm pa srečala oz. vidla tud eno ful luštno družinico sredi ljubljane na Čopovi, pa nisem hotla glih tja uletet pa začet čvekat, pa še malo se nama je mudilo. Se bo mami sama izdala, kera je bla? Drugače pa pri nas vse po starem. Super spimo, kr lepo jemo, smo zelo pridni in se super igramo in šetkamo . Sva bla pa dons tud dve urci na sončku in sm jst uživala 100/h, mali pa 200/h
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 3.1.2009 22:17:45
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Mi smo doma, meli smo se super dobr, upam še na kakšen tak vikend! edin spali smo bolj malo, upam, da bo danes že boljše, ker je mali v svoji posteljici ... Grem spat, se javim kaj več jutri, ko si vzamem čas... me pa čaka nekaj strojev za oprat,pa za posesat, pa ... ah, bom že, sej sem zdej 3 dni tko izležavala, da je joj Nočko
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?