blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Mery, še odgovor zate: Tičino kupujem v Pekarni Vrhnika. Ker jo prodajajo po 7 kg in je uporabna približno 1 leto, če jo dobro zapakiraš, jo je za navadnega smrtnika občutno preveč. Za eno torto, recimo tako, kot jo je imela Anaja za krst, se je potrebuje okrog 1 kg, raje nekaj dag več, da lahko še nekaj okraskov narediš.Jaz sem takrat kupila 3,5 kg mase in sem iz nje naredila obe tortici za roj. dan ter Anajino krstno, za eno mi jo je pa še ostalo.Jaz ji svetujem, da na Kulinariki napiše na forum en post, kjer naj pove, da bi kupila tičino maso in če je še katera, ki bi jo želela, da si jo razdelijo. Vedno se najdejo ženske, ki kupijo, kar ti ne rabiš. Tako sem tudi jaz naredila. Drgač pa hvala za pohvale. Mi je malce perje pognalo. hihihihi Sem samo skopirala, kar mi je napisala . Drugače je pa isto, kot je že blaža predlagala. blaža, vi se pa tudi pocajtajte. Morda pa le ni samo zobek, če mu iz noska lije . hvala! Se bomo pocajtali. danes smo bli samo doma, pa jutri tudi, da vidim kako bo. iz noska mu pa ni tolko več teklo. sej, če bi pihnil, bi blo za ene dvakrat ma ker ne zna, se pa ne sčisti hitro. no zdej spi od sedme, kot ponavadi, calpol smo mu dali nazadnje ob treh popoldne in za zdaj ni vroč. po moje, če bi bla viroza, bi po štirih, petih urah že zakuhal. upam vsaj, da je samo od zobkov. bomo vidli. No drugače pa smo imeli pop. tisti obisk, pol se pa z mojim nisva mogla odlepit od testov IQ in sva ugotovila, da nisva tako drvena in na čustveni inteligenci sem baje celo nadpovprečna!