|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
2.1.2009 19:22:30   
Februarka08
Čer.

Evo, tud mi smo nazaj... punčara se je po 3h urah zbudila, pojedla kosilo in smo šibaliuser posted image sta se z eno drugo mal mlajšo punčko dobro ujeleuser posted image ma jih je blo fajn gledat, smo se narežaliuser posted image
Zdej pa hop čop kopanje, flaša in šlafenuser posted image včer ni hotla zaspat zvečer, sem ji šla mal dudo popravit, je še neki godrnjala, potem je pa itak sama zaspala.user posted image Pridna je ratalauser posted image

Me že kliče, pa še rita je pomoje polnauser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
2.1.2009 19:23:50   
Februarka08
Aja, itata hvala za odgovor glede telefonauser posted image
Vrtnica slikce potem!!!user posted image   in user posted image user posted image za tvojega Janeza in prve korake! Marička, še malo, pa bo 1. februarček upihnil svečko... zakaj gre čas tako hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 2.1.2009 19:24:06 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
2.1.2009 20:26:44   
Janey
čer

mi smo pa danes preživeli en krasen dopoldan z meti in malo pikico in njunima družinama (no mala pikica je imela samo lano s sabo) in se nasankali, šli na kuhančka (jaz na kavo, ki mi jo je jaka poliluser posted image user posted image user posted image ) in se načvekali. je blo prav lušno in upam, da se kdaj ponovimouser posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa malo slike dol s fotkiča potegnit pa vas še kaj berem

Neposredna povezava do sporočila: 3128
2.1.2009 20:30:58   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08
Mam pa ?: če imajo vaši user posted image tist poučni telfon od Fisher Price-a... ali tudi vaš zvoni in poje bolj potihouser posted image ni nobenga gumba za glasnost, pa me zanima če je kaj pokvarjen ker bolj potiho pojeuser posted image hvalauser posted image

Tudi naš je isti. Po moje zato, da ga lahko da na ušesa in da ni preglasen. Sicer po moje ta telefonček ni še najbolj primeren za naše sončke. Se mi zdi še prezahteven. In našo zaenkrat nič kaj ne zanima user posted image . Precej bolj je zanimiv Timu, pa je star že 5 let in pol. Imamo pa mi tudi polžka od Fišer Priceja, pa lonček, pa je zanjo oboje bolj zanimivo. Zaenkrat nima knjigice, pa jo bo morda za rojstni dan dobila, ker slišim same dobre pohvale.

mery, sem posredovala sestri tvoje vprašanje. Čim ga dobim, te obvestim. Vem pa, da je omenjala isto 7 kg te mase, samo se je ona z eno zmenila, pa sta si jo razdelili. 

blacky, čimprejšnje okrevanje user posted image !

Pri nas nič posebnega. Tamala je spala zjutraj do pol devetih, popoldan je imela pa skrajšano spanje, zato je nekaj več kot pol urce tudi zvečer oddremala. Ravno sedaj pa jo on daje spat. Pa ritka se ji je danes vnela, ker je bila očitno dlje časa pokakana user posted image . Zdaj zvečer se je še enkrat, pa sem jo pred dvema urama previla in je revica tako jokala, ko sem jo previjala user posted image user posted image . Upam, da se bo do jutri pocelilo, vsaj toliko, da ne bo več toliko bolelo.

Neposredna povezava do sporočila: 3129
2.1.2009 20:49:01   
Janey
evo par slikic od današnjega sankanja

user posted image
mati in janez
user posted image
lana od male pikice
user posted image

user posted image

pa še eno od jakca
user posted image

še več jih imam pa v albumu

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
2.1.2009 20:49:53   
bamby
Mery, še odgovor zate:

Tičino kupujem v Pekarni Vrhnika. Ker jo prodajajo po 7 kg in je uporabna približno 1 leto, če jo dobro zapakiraš, jo je za navadnega smrtnika občutno preveč. Za eno torto, recimo tako, kot jo je imela Anaja za krst, se je potrebuje okrog 1 kg, raje nekaj dag več, da lahko še nekaj okraskov narediš.Jaz sem takrat kupila 3,5 kg mase in sem iz nje naredila obe tortici za roj. dan ter Anajino krstno, za eno mi jo je pa še ostalo.Jaz ji svetujem, da na Kulinariki napiše na forum en post, kjer naj pove, da bi kupila tičino maso in če je še katera, ki bi jo želela, da si jo razdelijo. Vedno se najdejo ženske, ki kupijo, kar ti ne rabiš. Tako sem tudi jaz naredila.  Drgač pa hvala za pohvale. Mi je malce perje pognalo. hihihihi  Sem samo skopirala, kar mi je napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugače je pa isto, kot je že blaža predlagala. blaža, vi se pa tudi pocajtajte. Morda pa le ni samo zobek, če mu iz noska lije user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
2.1.2009 21:02:54   
Janey
a ni nobene? pol grem pa kavč gret user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
2.1.2009 21:25:24   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Mery, še odgovor zate:

Tičino kupujem v Pekarni Vrhnika. Ker jo prodajajo po 7 kg in je uporabna približno 1 leto, če jo dobro zapakiraš, jo je za navadnega smrtnika občutno preveč. Za eno torto, recimo tako, kot jo je imela Anaja za krst, se je potrebuje okrog 1 kg, raje nekaj dag več, da lahko še nekaj okraskov narediš.Jaz sem takrat kupila 3,5 kg mase in sem iz nje naredila obe tortici za roj. dan ter Anajino krstno, za eno mi jo je pa še ostalo.Jaz ji svetujem, da na Kulinariki napiše na forum en post, kjer naj pove, da bi kupila tičino maso in če je še katera, ki bi jo želela, da si jo razdelijo. Vedno se najdejo ženske, ki kupijo, kar ti ne rabiš. Tako sem tudi jaz naredila.  Drgač pa hvala za pohvale. Mi je malce perje pognalo. hihihihi  Sem samo skopirala, kar mi je napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugače je pa isto, kot je že blaža predlagala. blaža, vi se pa tudi pocajtajte. Morda pa le ni samo zobek, če mu iz noska lije user posted image .

hvala! Se bomo pocajtali. danes smo bli samo doma, pa jutri tudi, da vidim kako bo. iz noska mu pa ni tolko več teklo. sej, če bi pihnil, bi blo za ene dvakrat ma ker ne zna, se pa ne sčisti hitro. no zdej spi od sedme, kot ponavadi, calpol smo mu dali nazadnje ob treh popoldne in za zdaj ni vroč. po moje, če bi bla viroza, bi po štirih, petih urah že zakuhal. upam vsaj, da je samo od zobkov. bomo vidli.

No drugače pa smo imeli pop. tisti obisk, pol se pa z mojim nisva mogla odlepit od testov IQ in sva ugotovila, da nisva tako drvena in na čustveni inteligenci sem baje celo nadpovprečna!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
2.1.2009 21:26:25   
blaža
Slikice iz sankanja so pa zelo lepe!user posted image user posted image user posted image

Pri nas je lih še malo snega, ma piha strupeno mrzla burja in se ne da sankat.user posted image  no ma itak je Matija v izoli, Blaž pa ni za it ven.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
2.1.2009 21:30:02   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08
Mam pa ?: če imajo vaši user posted image tist poučni telfon od Fisher Price-a... ali tudi vaš zvoni in poje bolj potihouser posted image ni nobenga gumba za glasnost, pa me zanima če je kaj pokvarjen ker bolj potiho pojeuser posted image hvalauser posted image

Tudi naš je isti. Po moje zato, da ga lahko da na ušesa in da ni preglasen. Sicer po moje ta telefonček ni še najbolj primeren za naše sončke. Se mi zdi še prezahteven. In našo zaenkrat nič kaj ne zanima user posted image . Precej bolj je zanimiv Timu, pa je star že 5 let in pol. Imamo pa mi tudi polžka od Fišer Priceja, pa lonček, pa je zanjo oboje bolj zanimivo. Zaenkrat nima knjigice, pa jo bo morda za rojstni dan dobila, ker slišim same dobre pohvale.

mery, sem posredovala sestri tvoje vprašanje. Čim ga dobim, te obvestim. Vem pa, da je omenjala isto 7 kg te mase, samo se je ona z eno zmenila, pa sta si jo razdelili. 

blacky, čimprejšnje okrevanje user posted image !

Pri nas nič posebnega. Tamala je spala zjutraj do pol devetih, popoldan je imela pa skrajšano spanje, zato je nekaj več kot pol urce tudi zvečer oddremala. Ravno sedaj pa jo on daje spat. Pa ritka se ji je danes vnela, ker je bila očitno dlje časa pokakana user posted image . Zdaj zvečer se je še enkrat, pa sem jo pred dvema urama previla in je revica tako jokala, ko sem jo previjala user posted image user posted image . Upam, da se bo do jutri pocelilo, vsaj toliko, da ne bo več toliko bolelo.

Ja knjigica je fajn, jo je dobil Blaž pri moji mami, pametnega kužka pa pri tašči. Moti me samo , ki ta pameten kuža ima zelooo občutljive senzorje in včasih vse pomeša in vse se vklopi po malem, ko ga vzameš v roke. Pa še eno noč nas je prestrašil, ki smo ga pozabli izklopit.

Točno ob petih zjutraj se je zaslišalo iz dnevne sobe, da sva se z mojim hmalu v hlačke: KU, KU, VIDIM TE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
2.1.2009 22:12:37   
blaža
user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
2.1.2009 22:32:49   
blaža
Evo pa ni nobene. jaz pa nekaj šarim in najdem tole slikco, pa naju je z mojim nasmejalauser posted image user posted image user posted image

pol pa grem še jaz. Nočko!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
2.1.2009 23:24:28   
Janey
res je zatišje zadnje časeuser posted image upaam da bo po praznikih kaj bolše.

jaz sem pa tak utrujena da bom umrla, pa čakam mojga da pride domov, da se grem lahko stuškat, ker se gospodič zbuja na vsake 10 min minutuser posted image user posted image imam user posted image in se moram stuširat, pa tak bi rada šla spatuser posted image
sem pa zdaj gledala en lep film in mi je čas minil, tak da upam da hitro pride in lahko rečem, da sem prživela en super večeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
3.1.2009 8:05:09   
Blacky*
dobro jutro,

zajtrk je že za nami... kave nisem popila, ker mi še ne paše, čeprav je moje počutje malo bolje.

Ponoči smo imeli eno budnico in sicer ob enih. A ker je danes potegnil do 7:15 mi je čisto vseeno. Čisto razštelani pridemo iz počitnic. Prej je lepo spal celo noč do 7, zdaj pa kar nekaj... ponoči auf, pa od 5:30 naprej je naše bujenje

Če se bom še malo blje počutila gremo na tržnico danes.... komaj čakam... to mi je ena izmed lepših stvari...

pikca v kombinezon pa v voziček in gas, gas...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
3.1.2009 8:05:53   
Blacky*
prva user posted image

prvič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
3.1.2009 8:39:32   
buči
Jutro! Vidim, da ste že na pol v načrtih za praznovanje rojstnih dni naših fenruarčkov. Noro, kako je šlo leto naokoli!

A MI KATERA DA TEL. OD KOGA, KI PEČE TORTE BREZ MASLA, BREZ MARCIPANA, BREZ SADJA, BREZ ...  ker naša ne sme bit suha, pa ne sladka, pa ne  kokosova, pa ne  ... najbolje da kruh z nutelo namažem, pa svečke gor dam ... user posted image

Tilen je spet fajn prehlajen - sploh ne vem, od kje.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
3.1.2009 8:40:27   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tale je pa moja sorodnica .... user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
3.1.2009 8:58:33   
pina-1
Jutro.

Naša noč več kot super. Ana je spala do 6:30 ko je šla za 1 uro na zizouser posted image  in spala do 8:30.
Zdej pa že jaslice po bajti razstavlja. Ji je zgleda dreveščka polna kapa. No do befane sigurno ne bomo čakali, da ga pospravimouser posted image

Kavico sem že spila in sedaj se lotim malo kidanja po bajti. Ko se moj gospod zbudi, pa bova šla pospravit kurilnico, ker nama nafto pripeljejo. Mater teh stroškov januarja nikoli dovoljuser posted image

Izkoristite lep dan. Pri nas sonček že sije. Pa burja tudi piha

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
3.1.2009 8:59:50   
misar
dobro jutro

uf te noči pri nas so divjeuser posted image . je spala v kosu od 20-00h, 4 ure, potegnila joško in spala do 1h. potem pa tak vik in krik, pa ne več spat, pa na men ležat, kakor hitro sem jo s sebe dol dala zraven, takoj spet dretjeuser posted image user posted image user posted image . pa men se bo kar zmešal en dan. mi lahko en pove, da bo tega en dan konc? ker drugač bom kar do savinje zavila. pa si vedno rečem, pa saj je sam obdobje.kur* pa obdobje, ta obdobja se izmenjujejo že 11 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no neham morit, sam moram iz sebe to vržt al se mi pa kar zrolauser posted image user posted image

naš ati je te praznike z nami kar 17 polnih dni, pa se mi vseen zdi, da je minilo ko tren...ja v ponedeljek gre pa v novo službico. joj ga stiska, mene pa tuduser posted image , pa saj vem, da se bo znašel, sam v tej firmi je bil 7 let, pa ful je napredoval, glede na to, da mu je bila to prva služba, pol je pa začel stagnirat in mu je ratalo u iber dosadno, pa še odnosi v njegovem sektorju so se ful poslabšali. ne saj vem, da je prav, da je zamenjal, rabi mal napredovanja/spremembe v svoji karieri, saj ima komaj 31 let.

uf spet neki težim, najboljše, da neham...
user posted image user posted image user posted image user posted image grem eno alelujo odsvirat

lep dan vam vsem želim...upam, da bo danes sonček, da gremo uživat na frišen luftuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
3.1.2009 9:19:43   
blaža
jutro!

Blaž ni mel vročine že od včeraj trje ure popoldne. Takrat smo mu nazadnje dali Calpol. Pol je ni imel več. Ponoči je kar v redu spal. Midva se splaiva v posteljo okli 22.40 in čez deset mnut ga slišimo, da se napenja. user posted image Se je tako ukenjal, da je bla groza.user posted image Je moj vstal, da ga je previl in pol je še kar ene pol ure prepeval.user posted image

no celo nam je ratalo da je v mes spal 5 ur v kosu. Zelo blagodejno je delovalo name. Še posebaj pa, ki me je moj pustu naprej spat do devete.user posted image

No zunaj je user posted image  mrzlo. zdej moj samo za pol urce skoči do službe in pol bomo doma. Mogoče pridejo pop. še eni kolegi. Z Blažem danes še ne gremo nikamor, da vidimo kakšen bo. jutri imamo pa kosilo v Izoli, ki ma tast roj. dan in bomo vidli, če ne bo imel vročine danes, pa jutri, pol gremo, če bo slab, gre pa samo moj, jaz bom pa z Blažem doma. No upam, da bo ok.

No zdej spijem kavico in pol grem gledat kaj bom kuhala. Blaž pa spi prvo rundo.

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
3.1.2009 9:28:23   
dolenjka
Jutro user posted image

Sem vam že prej hotla nekaj napisat, pa sem šla k misar, da sva v duetu alelujo odpeli user posted image  user posted image  user posted image

Spali smo spet kr neki, se je spet ob 2h zbudila in pol ob 6.30, pol pa ne vem kdaj, ker midva sva se zbudila 8.45 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Danes bo pa lep in sončen dan, kot nalašč  za nas user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
3.1.2009 9:30:53   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Sem vam že prej hotla nekaj napisat, pa sem šla k misar, da sva v duetu alelujo odpeli user posted image  user posted image  user posted image

Spali smo spet kr neki, se je spet ob 2h zbudila in pol ob 6.30, pol pa ne vem kdaj, ker midva sva se zbudila 8.45 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Danes bo pa lep in sončen dan, kot nalašč  za nas user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  kaj to gresta na wc?user posted image

Sončen dan?user posted image  Aja mi smo iz senožečuser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
3.1.2009 9:37:03   
pina-1
blaža tudi tu pri nas je sonceeeeeeeee... prov lepo sije, samo piha pa tudi. Se bodo cunje lepo sušile.

Mi bomo danes za kosilo piščančja prsa na golaž in pašto ali riž.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
3.1.2009 9:39:49   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

user posted image  kaj to gresta na wc?user posted image

Sončen dan?user posted image  Aja mi smo iz senožečuser posted image user posted image user posted image

danes je celo pri nas soncek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
3.1.2009 9:47:38   
mary_lou
Bamby...tenks user posted image

Ufff bucka težko boš dobila torto iz sestavine NIC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no vsaj draga ne bi smela bit

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?