|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
3.1.2009 9:49:57   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro! Vidim, da ste že na pol v načrtih za praznovanje rojstnih dni naših fenruarčkov. Noro, kako je šlo leto naokoli!

A MI KATERA DA TEL. OD KOGA, KI PEČE TORTE BREZ MASLA, BREZ MARCIPANA, BREZ SADJA, BREZ ...  ker naša ne sme bit suha, pa ne sladka, pa ne  kokosova, pa ne  ... najbolje da kruh z nutelo namažem, pa svečke gor dam ... user posted image

Tilen je spet fajn prehlajen - sploh ne vem, od kje.

Če je lahko vsaj Nutella in smetana, nardiš torto Nutella.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
3.1.2009 9:51:11   
blaža
Lahko je pa iz stiroporja. Take mi za zejbancijo delam na kakšnem roj. dnevu. Izrežeš stiropor v obliki torte in pol ga samo premažeš z smetano in okrasiš.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
3.1.2009 11:06:51   
blaža
               Danes ima naš Blaž 11 mesecev!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
3.1.2009 11:47:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Danes ima naš Blaž 11 mesecev!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za blaža. Kako čas beži ne?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
3.1.2009 11:48:12   
nizy
Blaž-user posted image user posted image user posted image user posted image za 11 mesecev 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
3.1.2009 12:20:42   
Februarka08
Dan.

Evo, mi smo spet pohajkovali, smo prišli domov 10 min pred 12-to in sem lepo maličko ob njeni uri spravila spatuser posted image kok je fino, da je en reduser posted image
Zdej bi mogla pa cune mal zlikat, pa pomest po tleh, pa njene igrače mal pospravit ker so po celem stanovanjuuser posted image pa kosilo........ pa se mi res čist nič ne dauser posted image tale frišn zrak zunaj še mene čist zdela, kako naših user posted image ne bo??user posted image Zdaj smo pa zaključili tole pohajkovanje... dost mamo... saj še za nafto namo zaslužil pravi mojuser posted image popoldne gremo raje ven na luft, jutr pa tud... no, nekam mormo še it, samo ne vem kdajuser posted image
Aja, smo šli prejle na servis za moj telefon... v avtu mi je spet crknu, pridem tja, razložim situacijo, prižgem telefon, telefon čudežno delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image haloooooo, nisem mogla verjetuser posted image sej pol mi je tam razložila da se to nardi in kaj morm narest naslednjič če bo spet kej tazga... ma smo se nasmejaliuser posted image user posted image

Grem kaj narest, samo se ne bouser posted image

Blažek, vse naj naj za tvojih 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
3.1.2009 13:14:22   
blaža
Hvala vsem za čestitke, za mini rd, bo pa res kmalu ta pravi rd.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
3.1.2009 15:15:56   
itata
blaža čestitke za mini RDuser posted image  jakob ga ima tudi danesuser posted image  sem skor pozabila... itak je un čez 1 mesec bolj pomemben.

drugač sva pa bolj doma danes z mulčkom, je prehlajen, kašlja in ful smrka. sam volje je pa dobre, tko da zih nima vročine. lihkar je govejo juhico s kroglicami jedel, zdej pa upam, da gre kej kmal spat. ponoč se je uspel celo samo 2x zbudit, tist ob 22:30, ko sva midva glih domov prišla pa niti ne štejemuser posted image  tko da se je mal umirili spet - verjetno sam moči nabira, da bo spet rogovililuser posted image  včeri sva se imela pa super, smo mal klepetali s kolegi in kolegicami pa slučajno je bil glih od željkota joksimoviča koncert, tko da smo usput še to poslušali, ker smo bili glih na prešercu zmenjeni- pa 4 kuhane vine sem spila in sem bila kar židane voljeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
3.1.2009 15:35:06   
itata
evo mali je šel mal počivat. mal pozno sicer, ampak ok... bo že.
jaz pa mal klele popedenam zadeve pa bo. sem dobila user posted image  po več kot letu in pol... hecen občutek. končno lahk tabletke začnem jemat nazaj!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
3.1.2009 17:02:13   
Blacky*
evo nas,

smo bili na tržnici na današnji lep sončni dan, potem sta pa prišla babi in dedi pa smo hitro nekaj skuhali za vse skupaj... no sem hitro skuhala user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj čakamo na ene obiske, tečka mala pa je zaspala.

Zdaj ima novo foro... v spanju joka na ves glas, to je ko se mu ne da zaspat, utrujen pa za umret.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
3.1.2009 17:46:06   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: itata

blaža čestitke za mini RDuser posted image  jakob ga ima tudi danesuser posted image  sem skor pozabila... itak je un čez 1 mesec bolj pomemben.

drugač sva pa bolj doma danes z mulčkom, je prehlajen, kašlja in ful smrka. sam volje je pa dobre, tko da zih nima vročine. lihkar je govejo juhico s kroglicami jedel, zdej pa upam, da gre kej kmal spat. ponoč se je uspel celo samo 2x zbudit, tist ob 22:30, ko sva midva glih domov prišla pa niti ne štejemuser posted image  tko da se je mal umirili spet - verjetno sam moči nabira, da bo spet rogovililuser posted image  včeri sva se imela pa super, smo mal klepetali s kolegi in kolegicami pa slučajno je bil glih od željkota joksimoviča koncert, tko da smo usput še to poslušali, ker smo bili glih na prešercu zmenjeni- pa 4 kuhane vine sem spila in sem bila kar židane voljeuser posted image

čestitke tudi vam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
3.1.2009 19:56:18   
blaža

user posted image
Kaj pravite na tole tortico za Blažev 1. roj dan? zbiram idej, kaj bi mu naredila.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
3.1.2009 19:58:07   
blaža
evo ta pa je za naše pupe.

user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
3.1.2009 20:13:37   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

evo ta pa je za naše pupe.

user posted image

user posted image user posted image user posted image super jeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
3.1.2009 20:20:09   
blaža
kaj pa račke? menis o tako ful všeč, da sem se že 99% odločla, da bom tako torto nardila. Iskala sem pa prvotno pikapolonico, ma ta mi je tako lepa za fanta, pa še izi za nardit.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
3.1.2009 20:41:28   
blaža
user posted image

kliknite dvakrat, da vam jo poveča. meni je to ful lepo. Upam, da vam ne smetim, ampak, ker ni nobene za klepetat, si delam ideje naokoli.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
3.1.2009 20:44:11   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

evo nas,

smo bili na tržnici na današnji lep sončni dan, potem sta pa prišla babi in dedi pa smo hitro nekaj skuhali za vse skupaj... no sem hitro skuhala user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj čakamo na ene obiske, tečka mala pa je zaspala.

Zdaj ima novo foro... v spanju joka na ves glas, to je ko se mu ne da zaspat, utrujen pa za umret.

Tale vaša nova fora pri nas traja že nekaj časa in tudi ponoči se tako zbuja.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
3.1.2009 20:45:23   
Maj78
Blaža men je full dobra. Še jaz bi takoooo z račkama

< Sporočilo je popravil Maj78 -- 3.1.2009 20:46:06 >

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
3.1.2009 20:49:51   
Anonimen
Blaža tale tortica je pa res super, a misliš da so račke tudi narejene ( ali so plastične). Jaz tudi rada pečem ampak kaj takega si pa ne upam.

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
3.1.2009 20:53:56   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15

Blaža tale tortica je pa res super, a misliš da so račke tudi narejene ( ali so plastične). Jaz tudi rada pečem ampak kaj takega si pa ne upam.

ne račke so gumijaste. Jih pa ima matija še ko je bil majhen, ma bom kupla nove jih imajo v Millerju.

obstaja pa tudi kalup za račke, ma ne pri nas, samo je fajn, ko je gumijasta, ki si jo bo pol lahko dol vzel in se igral.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
3.1.2009 20:54:33   
buči
Čer, vidim, da ste sapet polne idej. lepoooooooooooo! Moja fanta spita, mlekarnar smuča na Starem vrhu. Jaz sem se popoldne naklepetala s kolegico ob kuhanem vinu, zdaj mi je pa vse dol padlo, ker sem ugotovila, da je samo še jutri frej. Ker jaz sem šele danes prišla k sebi od prehlada, pa bi zdaj malo novoletnega filinga nadoknadila ...user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
3.1.2009 20:55:19   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15

Ma sploh je izi ta torta za nardit. Jo bom prekrila s tičino maso, lahko jo pa samo premažeš z smetano, ki jo malo modro obarvaš in pol daš gor račke, pa še malo bele pene in mehurčkov pa je.

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
3.1.2009 20:57:01   
buči
blaža, jaz sem malo skeptik, kar se umetnih barv tiče ... Tale modra ... ne vem, ali bi se dalo to kako drugače naredit, ok vem, potem to ne bi bilo to, ampak ... A je to marcipan prevlečem ali tista masa, o kateri te je spraševala mery-lou?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
3.1.2009 20:59:11   
blaža
http://www.howtomakeadiapercake.com/images/3tiersmooth.jpg

Evo to iz pleničk bom pa naredila za ta malega od moževega bratranca, ki ima januarja roj. dan.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
3.1.2009 21:00:13   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

blaža, jaz sem malo skeptik, kar se umetnih barv tiče ... Tale modra ... ne vem, ali bi se dalo to kako drugače naredit, ok vem, potem to ne bi bilo to, ampak ... A je to marcipan prevlečem ali tista masa, o kateri te je spraševala mery-lou?

ja tičina masa, jo obarvaš in razvaljaš, lahko pa samo smetano pobarvaš pa je. rabiš pa zelooo malo modre barve iz tubice.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?