ronja
|
Hehe, ta je pa dobra da te dimnikar osvaja. Pa ROnja, tebe vsak osvaja!!! in tebe tvoj kar tako pusti samo, ko hodijo taki fantje na obisk? aja, saj zadnjič te je en na bazenu hehe, verjetno praznični decemberski duh, pa se fantje ne menijo za take malenkosti, kot je velik trebuh, pa mali otrok . Saj ko bi jo mel 1 dan, bi si hitro premislil . Ma, res je hecno. Lani mi niti ni kliknilo, je pa pol lubi skor od smeha umrl, ko sem mu povedala, kaj me je vse ta dimnikar spraševal - če sva poročena, recimo, pa kje delam, pa še en kup stvari... Sem mislila, da rabi za kak obrazec izpolnit, čeprav mi ni bilo jasno, zakaj bi bilo to pomembno za koncentracijo monoksida . pa trajalo je ful... No, pa mislila sem, da pač bolj počasi izpolnjuje... Potem, ko se je vrnil, zato da mi je dal eno mini srebrno nalepkico na dimnik, se mi je že zdelo mal sumljivo, da pa to verjetno ni bilo glih tak nujno, da bi moral še enkrat hodit ... Pa vsakič je ful neki zardeval, ma, hecno, kaj naj rečem... Me je tudi letos spraševal, kako je kaj oči od teh otročičev , sem ga seveda 100/h pohvalila, da ne bi dobil kakih napačnih predstav . hehe, ja, lubi se je s tem nekak kar sprijaznil, se mi zdi - je vedu, da dobi to v paketu z mano, ker je bilo že na faksu tako... Ampak takrat sem bila jaz malo bolj divja, pa sem več žurala, pa en kup prijateljev sem imela, pa bolj sproščena sem bila s fanti (ne da ib zdaj kaj imela, ampak tak, saj veš ), zdaj mi pa res ni nič jasno - na bazenu nisem niti pogledala nikogar (niti nimam leč not, tak da ne morem niti ugotovit, če bi mi kdo potencialno bil všeč skozi tista zarošena rumena očala ...), pa me enkrat en povabi na sok, drugič pa me drgu začne tunkat ... Nekaj je v zraku, po moje Je pa res, da ma lubi vsake tok kake sanje, da ga varam - ne glih ful pogosto, zdaj ko sem bila skoz doma, sploh ni tega nikoli sanjal, ampak zadnjič po tehle dečkih pa spet . Sva se pol prav zafrkavala, da je ziher samo, če sem skoz doma, pa me ma pod ključem . Pa točno ve, da ga ne bi prevarala, zdaj pa itak niti seksat ne smem, tak da se sploh nima kaj sekirat , ampak vseeno to kdaj sanja... Ne vem, zakaj se boji, da bi mu ušla, če sem pa njegova! Pa mu tudi vedno povem, ker se mi zdi trapasto, da mu ne bi, ker sva zmenjena, da sva fer, pa tudi nočem, da bi od koga drugega zvedel, pol bi si pa res še kaj mislil... Čeprav jaz tu res nimam več kaj naredit, ker tako kot sem pa zdaj nekoketna, pa ne vem, če si lahko bolj... Na bazenu še vidim ne nikogar, kako naj se pol spogledujem . Ma, saj bo praznični december mimo, pa bojo vsi spet normalni . Mi je pa hecno, ko da nosečnost ni noben minus za taka flirtanja - nekak sem to dvoje vedno izključevala - to so mi vedno ženske tako prikazovale... no, moj ego je nafutran, mogoče mi je zato tak slabo . niia,zakaj si ne upaš v Trst? je kaj narobe s tabo?Sem kaj spregledala, maš že kake popadke - madona, ne še ti, no! Moja mami me tolaž, da to je sam zdej tko, da se ziher ne bo preveč ukvarjala z bebiko, ampak jaz ne vem.... joj, samo tega ne verjet! mene so tudi vsi prepričevali, ko se je mala rodila, da je to samo zdaj tako! Čimprej naredi mir, ker kasneje je vedno težje! KO bo otrok, bo vtikanje hujše! Meni čeblanje sicer ni pretirano všeč, ampak to toleriram, pa tudi ona ne pretirava preveč. Mi gre pa ful na jetra, kadar se kaj "zmeni s tamalo", recimo, da bomo prišli jutri spet, ali pa da bomo kmalu spet prišli, ali pa jo sprašuje, zakaj ne pridemo, pa če ji govori, kako ni prav, da se tako malo vidita, pa da mora mamici pa očiju rečt, da naj jo pripeljeta, pa take... To mi pa res ni všeč. No, saj s tem se je zdaj umirila, po tistem, ko jo je lubi mal streznil... Ja, no, moja tašča je imela taščo, ki je ni marala, ampak se ni kaj dosti brigala za njih - in ona si je obljubila, da ne bo taka - in res ni . Svoji tašči še zdaj zameri, da je lubija prišla pogledat šele, ko je bil 1 mesec star... No, meni bi to čisto odgovarjalo . je pa res, da šlata me pa ne! Ji pa sama rečem, če mala brca, naj jo čuti, saj to je lepo, pa taka vez je...
|