ronja
|
ti si očitno taka, da težiš k dobrim odnosom za vsako ceno ne, samo ne živim z njimi, hehe. Ne bi se nikoli, razen v primeru vojne, ko bi bilo tam edino varno za moje ali kaj takega - sicer pa NIKOLI preselila k njim!!! Vidimo se 1-2x na teden in tamale ne vzgaja ona, ampak jaz. Tako ji pač vse 100x ponovim, ne da se mi skoz kregat, ker razumela in doumela itak ne bi - moraš spejet, da majo ljudje pač določene omejitve... In meni je cena, da ji pač skoz ponavaljam manjša kot pa da se skoz kregamo, to je še bolj utrudljivo... Ker druge itak ni . To ne pomeni, da mi ona kroji življenje, samo da se ne kregam z njo, ampak ji pač lepo povem in delam po svoje dalje... ne dela pa za najinim hrbtom nič, vsaj ne da bi vedela, pa mislim, da tudi res ne. hehe, saša, sploh nisem vedela - kaj tudi že od NS dalje ali kasneje? Pri nama od krvavitve dalje, ki je bila malo pred NS... u, madona, niia, ti si pa založena! midva nimava skoraj nič v št. 56... Bo treba verjetno kaj nabavit, ker ta pa ne bo mogla bit skoz naga ... Jaz sem pa ravno mela dimnikarja na obisku, vse zmeril, vse super, jupi! Da smo lahko mirni, ob najinih punčkah , ker tele plinske peči so lahko kar nevarne, če kaj ni ok... Tak da mava kar rada redne servise in preglede (no, pa saj tale je itak obvezen vsako leto). Je pa ta dimnikar ful smešen, me je že lani nekaj osvajal, pa sem mela tamalo pol leta staro, mi je bilo prav smešno . No, pa pride letos, jaz pa že z novim trebuhom, hehe. Pa se mi mal zdi, da ga tudi to ne bi prav fejst motilo, se mu nikamor ni mudilo... Se me je takoj spomnil, mi je blo prav hecno, ker jaz se njega seveda nisem... On je pa vse vedel, kje delam pa vse... Jaz pa v pliš pižami/trenirki, fantovski, da se razumemo, vse razvlečeno... še nisem mela časa se preoblečt, ker je mala non stop nekaj rabila, če ne ona, pa pes... POl naj mi pa še kaka jamra, da je problem, da te noben več ne pogleda, ko maš deteta. Sem mu nardila čaj, ko sem ga glih sebi natakala, ko je prišel , pol je bil pa čist nor na una piškote, ki sem jih včeri spekla, prav smešen. meni je tak hecno, ker mi je tok normalno, da skoz neki pečem, potem so pa ljudje včasih tako navdušeni nad nečim domačim... Meni je pa to: ja itak, da mora bit doma nekaj sladkega . No, sem mu jih dala še par za domov, mogoče bo kako punco razveselil , če jih ne bo vseh prej pojedu . Meni je pa prav pasalo,d a se je nekaj dogajalo, da sta se tile dve moji muli mal umirili, hehe.
|