|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
15.12.2008 23:55:29   
ronja
Kaj je to Lonolin gel?

Lanolin ni gel, ampak je mast, maščoba, ki jo imajo ovce na dlaki in je najbolj podobna naši lastni maščobi na koži. Je pa fajn za razpokane bradavice. Večinoma pravijo, da je boljši kot Bepanten, meni pa je v najhujšem obdobju bepanten bolj pomagal. Kupi oboje, pa boš videla, kaj ti ustreza.

niia, ne vem, katere plenice misliš: pralen ali za 1x uporabo? Pralne imam od Tosame, za 1xno uporabo pa kar mulerjeve. (no, zadnje čase že kak mesec nisem nobene uporabila, ker jih niti nisva mela v stanovanju, so čakale v kletiuser posted image ). Če boš šla v Tosamo, ti priporočam, da tam kupiš prekrivne hlačke, če boš uporabljala tudi pralne plenice, ker imajo tam še ene druge (imsi vimpsi ali nekaj takega je firma) in so meni bolj fajn od Racmank, boljši kroj in lepše se zapirajo.

uršika, torta je bila prestavljena, ker gresta njegovadva za dva dni v Avstrijo k nečakom. Tak da pojutrišnjem, ko se vrneta. Sem pa celo popoldne zračila, ker sem barvala tisti teglc z barvo v sprejuuser posted image . Glede vode so nam tudi isto rekli, ni treba, da je čisto do prvega rd, ampak vsaj privh 9 mesecev nekje...

Ma, saša, kaj bi ti zamerila? Hja, verjetno bova res bolj do novega leta počakala - mogoče za silvestrovo, hehe, saj tako hitro se pa tudi ne rodiuser posted image . No, bom vprašala g. Ti pi* zaradi 2 mesecev - midva sva že pol leta brez!!! No, ampak po porodu pa ne mislim 6 tednov čakat, nisva prvič, pa dvomim, da bova zdaj...

Aja, sem pa danes naredila ene ful mehke piškotke, njami! Se glih bašemuser posted image . Ampak saj sem plavala, verjetno moje poslovilno plavanje, mislim, da si naslednji teden ne bom upala it (verjetno pa mi niti ne bojo pustili...) me že vsi tam gledajo malo čudno pa tako previdno, pa skoz sprašujejo... Mislim,da bi vsi radi, da se ne prikažem več, hehe.

nina, če sanjaš, da ti izpadajo zobje, pomeni, da si bolana oz. se ne počutiš dobro. moja sestra je ful v vseh mogočih duhovnostih, tako da vse vemuser posted image

ulla, a ti tudi poleti sušiš v sušilcu? Jaz sem Ronji likala ravno zato, ker poleti in spomladi sušimo na vrvi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 401
16.12.2008 8:00:58   
Zvezdica
Jutro

zame je bolj slabo, ker sva se z mojim včer tko skregala in to za tak brezveze, da se men sploh ne da več.
Res...prav sita sem ga včasih.

Vam pa skuham eno fajn user posted image , ker jast jo nujno rabim.
In vas lepo pozdravljam.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 402
16.12.2008 8:01:08   
Anonimen
Kaj je s to tvojo taščo mater? Te skoz neki sekira?

ma brezvezeuser posted image k že človk misli, da je poštekala in da bo boljš, pa vidiš da drek vse skp...ona si pač misli, da midva nimama kej govort kako in kaj ( v zvezi z NAJINIM otrokom!!!) ker ma ona pač več izkušenj in bla bla bla. ja pajade. pa men se ne da z  njo več ukvarjata pa ji vedno eno in isto tumbat....sj je slabš kt otrok.....zastopim da je treba Uli kar naprej eno in isto ponavljat, sam od odrasle in razumne osebe pa človk nekak prčakuje, da bo razumela...pa če ne prvič, vsaj tretjič al pa petičuser posted image ma povn kufr mam...

56 št. je ula ful dolgo nosla, ene tri mesce, če ne še daljuser posted image k itak so navadno velike številke, pa 48 je bila velika ob rojstvu, tko da ja, ful dolgouser posted image zdej nosi 74 pretežno, pa 80 že tud kej, odvisno od znamke, kake velikosti majouser posted image tko da ne računam da bo pa tadruguser posted image nek velikan, že kolker sma včeri na brzino lohk zmerle, je bolj na spodnji meji, tak da jst bom kar neki nabavla 56....tud kombinezon...

zvezdica
jst nisem dodajala vode in je tud ne mislim pri drugem...pa je bla Ula poletna, julija, v oni najhujši vročini ( če se spomneš kako je blo julija 2007user posted image ) pa ni dobila vode al pa čaja, samo dojila se je....pa brezskrbi, ji ni nič manjkalouser posted image vodo oz. čaj je začela dobivat pol, k sm ji začela GH uvajat, se pravi po 6. mesecu. prej pa samo ziza - je pa res da se je nonstop dojila....če se greš pa une fore, da dojiš na 3 al pa 4 ure, pol pa po moje tud morš dodajat, sploh poleti.

sem našla od zob tist k se mi je sanjalo...pomeni en notranji nemir, en strah pred spremembami ki se obetajo, nezadovoljstvo itd. kao v stilu dokler so zobje zdravi in celi, lahko prdelajo vse naše strahove itd. pool pa k enkrat niso več, se pa to sam nabira in najeda.....sam ne vem kolk bi naj to za nosečnost držalo, k takrat pa itak res same bedarije sanjašuser posted image lohk pa res da mi mogoč tole s taščo˛co tolk na psiho vdarja, da s em že čist ****jenauser posted image

ronja jst tud poleti sušim v sušilcu....ker ne maram na zraku posušenih cunj, mi grozno smrdijouser posted image pa še od kakih žužkov so posrane ponavadiuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
16.12.2008 8:06:12   
Zvezdica
ma brezveze k že človk misli, da je poštekala in da bo boljš, pa vidiš da drek vse skp...ona si pač misli, da midva nimama kej govort kako in kaj ( v zvezi z NAJINIM otrokom!!!) ker ma ona pač več izkušenj in bla bla bla. ja pajade. pa men se ne da z njo več ukvarjata pa ji vedno eno in isto tumbat....sj je slabš kt otrok.....zastopim da je treba Uli kar naprej eno in isto ponavljat, sam od odrasle in razumne osebe pa človk nekak prčakuje, da bo razumela...pa če ne prvič, vsaj tretjič al pa petič ma povn kufr mam...

POZNAMO!!!!

Nč obremenjevat.... Sam teraj svoje. Slej ko prej se ji bo vsedel v glavo?!?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.12.2008 8:47:17   
krtekxx
Khurde:
Zakaj so v MŠ rekli, da se ne previja ponoči, ampak da otroka pustiš polulanega in pokakanega do jutra, da se hitreje navadi zadržat?

Jaz sem glih frišna iz MŠ, pa so nam rekli, da bomo ponoči verjetno opustile največ eno previjanje...

Rekli so tudi, da vode ni treba prekuhavat za pitje, kako je s tem?
Nam niso nič tega omenjali - a so mislili uno vodo za adaptirano mleko, če slučajno ne dojiš?? Moj nečak je, kolikor se spomnim, ime strašne krče po vodovodni vodi, sam je pa res, da je iz območja, kjer je voda verjetno velikokrat oporečna, zato so kupovali ustekleničeno vodo zanj. Drugače pa se meni konkretno naše vode na Gorenjskem (razen iz kakega Sorškega polja po deževju) zdijo po analizah zelo primerljive s kako ustekleničeno.

Pa še to, da plenic in cotk ni treba likat. Da je dovolj, da jih v prve, potem pa ni več nujno??
Pri nas v MŠ je bil poudarek na: da se lika po želji, ampak da res ni nujno. Jaz likalnika že leta ne uporabljam, mehčalca prav tako ne - ponavadi poberem cunje ko so še nekoliko vlažne in jih zgladim in spravim. Iz sušilca so pa itak čisto mehke. To nameravam početi tudi v prihodnje. Se mi zdi kar muka sedet ali stat za likalno desko, pa še časa gre kar veliko.

Drugače pa se jaz počutim še vedno OK, dvigovanje naših dveh fantov (po 18 kg) mi ne dela kakih težav, včeraj mi je ta mal ušel in sem morala "šprintat" ene 100 metrov, pa ni bilo hudega. Spim zaenkrat še dobro, v postelji me nič ne boli, pa drugače tudi ne (ampak mogoče je to zato, ker imava vodno posteljo). Ta teden celo zaspana nisem toliko kot prejšnji...v glavnem, se bo dalo zdržat še ta dobra 2 tedna.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
16.12.2008 8:55:42   
Anonimen
Slej ko prej se ji bo vsedel v glavo?!?

user posted image do takrat bodo pa odnosi glih čist v ****u....a je vredno? sam jst ne popustim ej, za boga ne....boli me, valjda se ne bom jaz njej prilagajalauser posted image se bo pa že ona mogla...

a mima je še v enem kosu?

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
16.12.2008 9:07:18   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

saša tudi jaz sem še vedno tukaj...in bom verjetno še nekaj časa, glede na to, da imam rok šele konec januarja. Ti pa kar pridno počakaj do 1.1. A ti še tudi pridno delaš...a boš celo porodniško hodla delat kontrole user posted image  (malo se hecam, ne zamerit) user posted image

ja kontrola mora bit, moram tud jaz kej zaslužit user posted image user posted image user posted image , k ti to v kri pride s težka spustiš veš user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 407
16.12.2008 9:09:35   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

[
Ma, saša, kaj bi ti zamerila? Hja, verjetno bova res bolj do novega leta počakala - mogoče za silvestrovo, hehe, saj tako hitro se pa tudi ne rodiuser posted image . No, bom vprašala g. Ti pi* zaradi 2 mesecev - midva sva že pol leta brez!!! No, ampak po porodu pa ne mislim 6 tednov čakat, nisva prvič, pa dvomim, da bova zdaj...

Sem tud jaz že brez pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - sploh ne vem kdaj sva nazadnje - enkat polet? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tako da sem na istem - je  po porodu sem pa vedno čakala tistih 6 tednov pol pregled pol pa akcijaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.12.2008 9:20:06   
petra88
Dobro jutro!
Sedaj se vam samo na hitro javim, ker moram laufat mal pospravit po bajti, ker potem pride en mož od amisa al od telekoma naštimat internet. Potem pa lahko pride še majstr vrata zamenjat, pa tud ne vem ali bo danes ali ju3, ma bom rajši danes pospravila, da bom lahko ju3 spet, ker do ju3 bova ravno prav razmetala user posted image user posted image
Sva pozabila kauč spravit, sama se ga pa ne bom lotila, ker je pretežak zame. če bo napoto, bom pa kar majstru rekla naj mi pomaga user posted image user posted image
Če kaj poznam šempetrsko bolnico je morala AQ včeraj dolgo čakat na pregled in se ji verjetno ni dalo kaj dosti ko je končala. tako da čakamo današnje javljanje user posted image
Ma pri nas v MŠ so pa rekli, da če polno dojiš ne rabiš dodajat tekočin, pomoje poleti ja, ampak sedaj pozimi pa res ne, nevem no. we'll see. a pa to mislite prekuhavat vodo za delat aptamile ipd ali za čaje ipd?
no toliko zaenkrat, se še javim

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 409
16.12.2008 9:21:13   
African queen
Dobro jutro pupe!

Evo me,še sem tukaj...včeraj se nisem javila,ker sem bila utrujena in sem počivala cel dan..

Na pregledu pa je bilo tako:pritisk mi niha,beljakovine so še vedno prisotne,rekli so mi,naj velik pijem in jem manj slano,da ne bo prišlo do otekanja...glede posteljice pa je zdravnik napisal :leži nizko,spodaj še pod BIP,spredaj in na desnem boku..torej,če bo tako ostalo, bom tokrat imela carski rez (ker bi pri naravnem porodu lahko prišlo do hudih krvavitev in bi bilo zame in user posted image  nevarno)..jutri 17.12 imam še en UZ..

No,to je to na kratko...zdej grem pa prebrat mal za nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
16.12.2008 9:42:19   
mimi30
Danes kar vredu spala. Se mi je sanjalo o pokojni babici (včeraj je bilo točno 2 meseca) in so bile prav lepe sanje, nič groznega. Sem se danes zjutraj spomnila kako mi je v zadnjem tednu dala roko na trebuh in rekla pridi hitro.

Včeraj sem si mogla pri počitku na kavču trebuh podložit malo z dekico, da je bilo bolj mehko, ker dete tišči nogice točno pod rebre na tisto mesto, ki se stika s podlago in včasih kar malo zaboli. Se spomnim, da sem si prvič proti koncu tudi mogla malo trebušček podložit in pa med noge mali povšterček dat, da sem bolš spala.

Ja naš mali je imel pri rojstvu 51cm in smo tudi kar nekaj časa oblačili št.56. V 62 je bil kot pajac. Sploh poleti so mu bile kratke hlače in komletki 62 skor do konca nog user posted image . Sem pa iskala zimski kombenizonček št. 56 ali 62 in sem ga ful težko našla. Na koncu sem potem kupila enega rjavega-nevtralnega št.60 v Okaidiju (tam imajo neke čudne vmesne številke). V Okaidiju ponavadi gledam samo na dolžino in nič na starost na etiketi, ker so glede na starost vse oblekice bolj male.

Jaz pa nekaj ne morem razumet, kar se tašče in tasta tiče. Zakaj pri bogu je vedno, ko me vidita potrebno komntirat koliko sem se zredila in ali sem se manj ali več kot prvičuser posted image user posted image . Meni se zdijo druge stvari veliko bolj pomembne.

Mi pa nimamo sušilca user posted image , bo treba kar veselo likat. Sušimo pa ponavadi kar na stojalu notri, sploh pozimi, ker drugač cote ful po kurjavi smrdijo.

zvezdica user posted image boš videla, da bo vse popoldan oz ko se vidita že vse o.k. in pozabljeno. Malo živčki delajo pa se včasih kregamo zaradi čistih bedarij.

Moja dva fanta sta se šla pa v nedeljo kopat, jaz si pa nisem upala zraven. Samo glede na to Ronja, da si ti že v 36t bi se jaz še komot lahk šla. Pravijo da po 36t ni več fajn zaradi večje možnosti okužbe, ki prej pride do otroka.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 411
16.12.2008 9:49:33   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Dobro jutro pupe!

Evo me,še sem tukaj...včeraj se nisem javila,ker sem bila utrujena in sem počivala cel dan..

Na pregledu pa je bilo tako:pritisk mi niha,beljakovine so še vedno prisotne,rekli so mi,naj velik pijem in jem manj slano,da ne bo prišlo do otekanja...glede posteljice pa je zdravnik napisal :leži nizko,spodaj še pod BIP,spredaj in na desnem boku..torej,če bo tako ostalo, bom tokrat imela carski rez (ker bi pri naravnem porodu lahko prišlo do hudih krvavitev in bi bilo zame in user posted image  nevarno)..jutri 17.12 imam še en UZ..

No,to je to na kratko...zdej grem pa prebrat mal za nazaj.

DAN in Lepo da si se oglasila - CR mi pa ne diši

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.12.2008 10:06:13   
ronja
pa men se ne da z njo več ukvarjata pa ji vedno eno in isto tumbat....sj je slabš kt otrok.....zastopim da je treba Uli kar naprej eno in isto ponavljat, sam od odrasle in razumne osebe pa človk nekak prčakuje, da bo razumela...pa če ne prvič, vsaj tretjič al pa petič

Sanja svinja kukuruz! Ti rečem, da se razumeš z njimi samo, če jih obravnavaš kot malčke - ne to, pojdi rajši tja, tako ja, no, zdaj gremo pa papa... Saj bi se jaz tudi rajši po odraslo zmenila - ampak če se noče in če se ne da, potem res nimaš kaj. Tebi tašča še kdaj reče ala, da se ne vživi vate, moja reče, da so določeni problemi, s katerimi se nočeš ubadat... Takrat mi je kapnilo, da ne bo šlo s pogovom. No, saj ko se umiri, še probavam, pa je spet isto in moj lubi si je čisto na jasnem s tem: pač jo je treba držat na kratko, kot on pravi... Ja, klinc, ne moreš z glavo skozi zid (verjemi, probalauser posted image , sam glava boli, zid ostane...) Ne pričakuj nič! Bo boljše! Je težko, ampak zaenkrat edina možna metoda... Jaz sem prejšnji teden dejansko malo razmišljala, da bi dala malo kdaj za par urc tja, pa da jaz v miru zašijem in pripravim za Lejlo,... Ampak potem, ko smo se videli v sredo (sta prinesla desko), v četrtek in v petek in je potem hotela, da bi prišli še v soboto, sem pa videla, da si ne smem tega privoščit. No, saj zdaj je mala itak bolana in je ne bi nikamor dajala, ampak tudi če bi bila zdrava ko ribica...

Moja lubika pa danes kašlja!!!user posted image Pa smrka!user posted image Verjetno se je ponoči prehladila, ko se vedno zbrca... Danes je namreč končno spet prespala noč v svoji posteljici (kar pomeni, da sva midva spala boljše)... Samo očitno odkritauser posted image .

Ronja je tudi kar nekaj časa imela št. 56, čeprav se je rodila z 51. Tvoja Ula je bila pa res en mali piki! Še dobro, da ni prej hodila ven, če je bila že po roku bolj mičkena...

Tudi jaz nisem dodajala nobene druge tekočine, ni bilo treba, saj se je polno dojila. In res je bilo takrat vražje vroče, ampak pač malo več spiješ in pogosteje pristavljaš, pa je.  Se strinjam z Ullo, če skoz dojiš, ni problema, če pa misliš dojit na 3 ure, bi pa v tisti vročini morala skoz flašo met v ustih... tako da kot ulla, smo začeli po GH, torej po 6,5 mesecu.
Vodo sem prekuhavala takrat, ko sva začeli z GH in še nekaj časa potem, nekje pri 1 letu pa sem čisto nehala prekuhavat.

saša, zakaj pa vidva ne smetauser posted image ?

Punce, meni je spet slabo za znoret, sem prej bruhala, pa mislim, da bom še 1x, čeprav nisem še nič jedla... Že cel dan pucam drek - od psa, od tamale,... GROZAAAAA!!! To res ni delo za user posted image , no! Prav na jok mi gre od slabosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
16.12.2008 10:10:54   
ronja
Ja, mimi, včeraj je bilo po moje to kopanje zadnjič. Sem pa g. ene 3x vprašala, če res lahko grem, čeprav sem odprta, pa je rekla, da ja. NO, potem se pa nisem pustila prosituser posted image . Zdaj pa sem po moje zaključila do marca oz. ko bo pač teh 6 tednov po porodu mimo...Saj ti nosečniški tamponi so res kar fajn - so povoščeni in naredijo tak čep, da res ne pride nič not - sem včeraj preizkusila, pa sem ga uporabljenega dala pod tuš, pa sem videla, da se je ful napil - torej ni mogel bit napit tiste vode.
Tast in tašča komentirata težo, ker je to pač edino, kar se vidi. Ne moreta komentirat tvojega počutja, ne? Drugega pa ne vidita...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 414
16.12.2008 10:27:08   
uršika***
dober dan.

Že spet je tak kisel dan, da ne veš ali bi se vstal ali bi ga kar prespal.

Ulla mene je že tudi kar groza, ko pomislim kok bo moja tašča pametna s svojimi nasveti in njenim vsiljevanjem. Včasih je tolk posilena, da bi najrajši kar zbežala vstran, ker se komaj zadržujem, da ne eksplodiram. Zdaj ko je bila z nama v srbiji me je prišla ponoč enkrat šlatat po trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko sva midva že šla spat. Zjutraj istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj je kr gledu kaj ji je. Jaz sem se pa sam obrnla pa spala naprej. Ne morš verjet no. Zato me je pa že kar groza ko samo pomislim kaj bo, ko se bo bebika rodila. Zdaj je izjavla, da bo naš Alen moderen in da bo imel dva botra za krstuser posted image user posted image user posted image , da si to njen mož želiuser posted image . Pa da mu midva ne smeva kupit kavbojke pa srajco, da to bosta onadva z možem mu kupila. Prvič sem se naredila da sem preslišala, drugič sem ji pa povedala, da midva imava botra že izbranga- to bo moj brat, ker moj mož je pa edinček. Pa kaj se ima za vtikavat v takšne stvari, ki se je sploh ne tičejouser posted image user posted image user posted image
Še bomo imel štrajta pri hiši- nazadnje je bilo tko nevzdržno za poroko, ko sta se namulala, ker nisva upoštevala njenih želja- se nismo menli več kot pol leta. Če je pa vsiljevala in potem tudi sama od sebe najela tiste bedne cerkvene pevce, vsiljevala neko daljno žlahto in vse živo, a dnarja sploh ni imela. Pa da bo ona dala za rože- je pa naročila samo eno ikebano za v cerkevuser posted image  in hvalabogu sva šla midva za njo k cvetličarju in vprašala kaj je naročila in ko je povedala me je skor kap. Da pa o njenem poročnem darilu ne izgubljam besed. Ona je skoz govorila, da bo dala nama kuhinjo- poslala nama je majstra, vse smo se dogovorili in on je začel delat. Ko je bilo pa treba polovico plačat, pa ona ni imela denarjauser posted image user posted image user posted image . Kaj šele za celo kuhinjo. Tko da nama ni preostalo drugega kot da sva šla lepo na banko in vzela kredit, da sva si lahko sama plačala svoje poročno darilo.user posted image

Ma dost je tega! Poglejte kolk sem se razpisala in sem samo slabe volje od teh spominovuser posted image

AQ važno da si še cela prišla nazaj, če bo pa potreben CR, pauser posted image user posted image

Zdaj grem pa še zadnje stvari zložit  in zlikat, potem pa sem ugnezdenauser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 415
16.12.2008 10:49:54   
Anonimen
Sanja svinja kukuruz! Ti rečem, da se razumeš z njimi samo, če jih obravnavaš kot malčke -

pol se pač ne bomo razumeli, ej pa dol mi visi....jst pač preko sebe nisem pripravljena it in se nonstop nekomu prilagajat, sploh v takih rečehuser posted image noben ne bo men lajfa krojil, pa tud mojim otrokom ne. sploh pa ne na tak način, da bo zanalašč nekaj počel za mojim hrbtomuser posted image ti si očitno taka, da težiš k dobrim odnosom za vsako cenouser posted image pa si marsikej prpravljena....no, jst pa nisem...men je pa vseen če se pogledamo ne več, pa isto bi mi blo če bi to bla moja mat...jebeš sorodstvouser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
16.12.2008 10:51:48   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

saša, zakaj pa vidva ne smetauser posted image ?

Isto k ti!!!!  Prepoved zaradi grozečega prezg. poroda. Zdej je pa itak vseeno - sam zdaj pa hočem zdržat do 1.1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Moj čist razume - in ko mu je v domžalah rekla stop se me tud dotaknu ni več - tovor za razbit piše na meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 417
16.12.2008 11:08:51   
petra88
Joj te tašče! bi se dalo razpravljat o njih ure in ure ampak kaj ko se jim ne da nič dopovedat user posted image user posted image
AQ lepo da si prišla nazaj. si morala dolgo čakat? Pa rajši carski kot da je kaj narobe s tabo in user posted image .
Tako, pospravila sem, upam da pride internet čimprej naštimat, prej kot spet vse razmečem po hiši user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 11:17:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
16.12.2008 11:22:53   
ronja
Zdaj ko je bila z nama v srbiji me je prišla ponoč enkrat šlatat po trebuhu

tole je pa res SVAŠTA!!! Drži se, uršika, tvoj pa naj mami čim prej pove, da te ma pravico samo on šlatat, pa še to, samo če ti dovolišuser posted image !

Pa kaj se ima za vtikavat v takšne stvari, ki se je sploh ne tičejo

Ja, kako pa to misliš - valjda se je tiče, saj je NJEN VNUK, to je njena zakonska pravica in dolžnost, da bo tak, kot bo ona reklauser posted image , tako oblečen, tako vzgojen, tako velik in tako pameten, kot se bo ona odločilauser posted image . mal se moramo hecat, če so pa včasih res smotaneuser posted image

moja tašča se ne mara preveč stiskat z drugimi, zato tudi moj buši pusti kar pri miru, razen če ji sama rečem, pa ene parkrat je vprašala, če lahko. Ampak z otroki je pa čisto drugo! Tam pa se ona sprosti in tiste lahko ma pa skoz po rokah in ni šans, da bi dala kakega dol...

Po moje najboljše, da jo tvoj dragi kdaj spomni na "poročno darilo" - če vama vrne to, potem bo manj zamer... Ker to res ni bilo lepo, verjetno si ne bi zmislila take kuhinje, če bi vedela, da jo bosta morala sama plačat in da nimata s čim... Sicer pa ne živite skup, ne? To je glavno...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 11:27:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
16.12.2008 11:35:29   
ronja
ti si očitno taka, da težiš k dobrim odnosom za vsako ceno

ne, samo ne živim z njimi, hehe. Ne bi se nikoli, razen v primeru vojne, ko bi bilo tam edino varno za moje user posted image ali kaj takega - sicer pa NIKOLI preselila k njim!!! Vidimo se 1-2x na teden in tamale ne vzgaja ona, ampak jaz. Tako ji pač vse 100x ponovim, ne da se mi skoz kregat, ker razumela in doumela itak ne bi - moraš spejet, da majo ljudje pač določene omejitve... In meni je cena, da ji pač skoz ponavaljam manjša kot pa da se skoz kregamo, to je še bolj utrudljivo... Ker druge itak niuser posted image . To ne pomeni, da mi ona kroji življenje, samo da se ne kregam z njo, ampak ji pač lepo povem in delam po svoje dalje... ne dela pa za najinim hrbtom nič, vsaj ne da bi vedela, pa mislim, da tudi res ne.

hehe, saša, sploh nisem vedela - kaj tudi že od NS dalje ali kasneje? Pri nama od krvavitve dalje, ki je bila malo pred NS...

u, madona, niia, ti si pa založena! midva nimava skoraj nič v št. 56... Bo treba verjetno kaj nabavit, ker ta pa ne bo mogla bit skoz nagauser posted image ...

Jaz sem pa ravno mela dimnikarja na obisku, vse zmeril, vse super, jupi! Da smo lahko mirni, ob najinih punčkahuser posted image , ker tele plinske peči so lahko kar nevarne, če kaj ni ok... Tak da mava kar rada redne servise in preglede (no, pa saj tale je itak obvezen vsako leto). Je pa ta dimnikar ful smešen, me je že lani nekaj osvajal, pa sem mela tamalo pol leta staro, mi je bilo prav smešnouser posted image . No, pa pride letos, jaz pa že z novim trebuhom, hehe. Pa se mi mal zdi, da ga tudi to ne bi prav fejst motilo, se mu nikamor ni mudilo... Se me je takoj spomnil, mi je blo prav hecno, ker jaz se njega seveda nisem... On je pa vse vedel, kje delam pa vse... Jaz pa v pliš pižami/trenirki, fantovski, da se razumemo, vse razvlečeno... še nisem mela časa se preoblečt, ker je mala non stop nekaj rabila, če ne ona, pa pes... POl naj mi pa še kaka jamra, da je problem, da te noben več ne pogleda, ko maš deteta. Sem mu nardila čaj, ko sem ga glih sebi natakala, ko je prišeluser posted image , pol je bil pa čist nor na una piškote, ki sem jih včeri spekla, prav smešen. meni je tak hecno, ker mi je tok normalno, da skoz neki pečem, potem so pa ljudje včasih tako navdušeni nad nečim domačim... Meni je pa to: ja itak, da mora bit doma nekaj sladkegauser posted image . No, sem mu jih dala še par za domov, mogoče bo kako punco razveseliluser posted image , če jih ne bo vseh prej pojeduuser posted image .
Meni je pa prav pasalo,d a se je nekaj dogajalo, da sta se tile dve moji muli mal umirili, hehe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
16.12.2008 11:43:00   
petra88
Hehe, ta je pa dobra da te dimnikar osvaja. Pa ROnja, tebe vsak osvaja!!! user posted image user posted image in tebe tvoj kar tako pusti samo, ko hodijo taki fantje na obisk? aja, saj zadnjič te je en na bazenuuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 11:44:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
16.12.2008 11:55:34   
Anonimen
ne, samo ne živim z njimi, hehe. Ne bi se nikoli, razen v primeru vojne, ko bi bilo tam edino varno za moje ali kaj takega - sicer pa NIKOLI preselila k njim!!!

jst se tud nebi, če bi samo slutila, da se zna kaj takega zgodituser posted image sploh ker sem mela stanovanje, sicer v najemu, sam vseen...moj je neki časa pri meni živel, preden sma prišla sem....pa preden sma se preselila, smo se dol vsedl in pomenli. o takih in drugačnih stvareh, o zasebnosti itd ( še tast je reku da prčakuje da bo mel mir, da ne bo kr naprej kdo gor pa dol skakal, da še v gatah ne morš iz kopalnceuser posted image itd. itd.) in pol sva pač pršla. in je blo res čist ok. nikol nisem nič pojamrala al o kom kaj rekla. ker nisem mela vzroka. gor sta pršla izključno samo takrat, ko sta bila povabljena. drugače NIKOLI. včasih tud po cel mesec nisem vidla nobenga itd. sanjsko bi lohk reku človkuser posted image
pa še največ fora je bla, ko sem bla noseča in je bla moja mami pr men na kavici, pa tašča neki kliče pa sm še njo povabla. in je pršla. pa se pogovarjamo. pa prjavi da na njo pa absolutno naj ne računamo, da ona je opravla z otroci in vnuki, da nonstop je blo kej, je koga mogla pazit itd. da zdej ma pa mir in je ven iz tega in se s tem ne misli več ukvarjatuser posted image pa sm ji povedla da se ji tud ni treba bat, ker nimam jaz otrok zato, da jih bom komu pomikala, da se bomo brezskrbi sami pedenali. zdej pa tkole....čist ji je utrgalouser posted image   pa fora je k zdej je že cel prejšn tedn sploh ni blo bliz, tast normalno pride in se normalno pogovarja, nje pa sploh ni blizuser posted image pa se nisva nič zapele al kej, sam pomoje jo je lubi nazjal nazadje k je bla spet štala....sam če ga pa vprašam če je kej blo, se mi pa sam smeji pa prav če jo pogrešamuser posted image
eh...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?