|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
17.12.2008 11:15:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ulla - Saj lupinice pa nimamo jane, tako da upam, da ne ogrožam svojega otroka.

no, če ga ne misliš po kakih kozjih stezah obračat, pol ga najverjetneje neuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
17.12.2008 11:16:42   
sonček33
ma ja, glede teh vozkov si najbrž ne bomo enotne. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 11:17:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
17.12.2008 11:30:00   
Ploha
evo mene s pregleda,...voda, kri v redu, hemoglobina 127 user posted image ,...pritisk 130/80, zredila sm se za 2,5 kg (zdej sm 15,5 kg plusa),...
kar je napomembnejše je to, da je pupa obrnjena na glavo jupi jupiuser posted image

naslednji pregled 7.1

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 479
17.12.2008 11:32:03   
sonček33
Ploha, prima rezultati pregleda!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 480
17.12.2008 11:36:42   
petra88
lunica mi čene pošlješ mail na zs ti po mailu pošljem slikce, če te še zanima, ker ne znam drugače user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 481
17.12.2008 11:40:59   
Anonimen
no tak, sem se glih zmenla, da peljem v pon. Ulo v vrtec na božičkauser posted image me je klicala iz vrtca, če boma pršle, da se bo slikala, dobila darilo itd. zakaj pa ne. zdrava je tko, dvakrat še more antibiotik vzet, da ga pač do konca poje, drgač je pa ok. upam da ne bo v tisti uri spet fasala kajuser posted image

kaj naj kuham donsuser posted image sploh nč se mi ne da, dobr da je tamala tak priden cukr in mi ne utruja prevečuser posted image kaka mat sm....

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
17.12.2008 11:42:23   
lunica12
evo sem poslala zs

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 483
17.12.2008 11:45:37   
ronja
Ronja, pri nas je isto. Kadar je bolan pride k nama v posteljo potem po kakšnih dveh dneh, ko je tahujše mimo pa gre brez problema nazaj v svojo. Boš videla, da ne bo težav in upam, da vama uspe še malo počakat.

mima, hvala za tele besede, si me kar potolažila! Ker po pravici povedano, že zdaj prav slabo spiva, ko se tole dete počez raztegne na najini 110 cm široki postelji... Ko bomo 4je, si pa rajši ne predstavljam... ker pričakovat, da bo Lejla pa celo noč spala v zibki od začetka, je pa rahlo neutemeljenouser posted image .
Ja, pri meni se je prejšnjič odluščil čep v pon., rodila sem v petek - tudi to bi mi bilo zdaj prekmalu...

Mene bi sicer kap, da bi takoj po porodu prišla novinarska ekipa, da me poslika in posname .

Pa saj to se ne dogaja, ne? Nisem še nikoli v cajtngu vidla kake take slikce... Ali ne berem "pravih"?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 484
17.12.2008 11:46:34   
sonček33
Ena je zadnjič spraševala za pralineje recepte. jih imam.

Ulla - jaz kuham danes ohrovtovo juho in palačinke, jutri bo musaka, v petek pa želodček

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 485
17.12.2008 11:47:12   
petra88
jaz pa tebi user posted image
Ploha bravo za pegled!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 486
17.12.2008 11:49:15   
Anonimen
želodček

?? kaj pa je to?

palačinke smo že jedl ni dolg nazajuser posted image musake se mi niti pod razno ne ljubi pacatuser posted image joj, obup je z mano, sej vemuser posted image

najverjetneje bom par krompirjev olupla, pa mal zelenjave zravn, pa vse skp v pečico, piščančje prsi še mam...pa mal smetane in sira čez pa bouser posted image pa za Ulo še mam juhco, točnouser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
17.12.2008 11:49:46   
uršika***
Plohauser posted image user posted image user posted image
Važno da je obrnjena na glavico.
Moj naslednji pregled pa je 29.12.
Sladkor je bil ok, 6,3
Aja, pa CTG je rekel, da dela šele na datum poroda in nič prej- da vse ostalo spremlja preko uz-ja

Pa zakaj spet dež pada????????????????????????????'''
Ne more bit še mal snegeca???????????????????????????''
Vam ga bom pa jaz dala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 488
17.12.2008 11:53:18   
uršika***
Sonček napiši recept!!!!! Pa si jih že delala?
Kar sem gor ga napiši, da ga bomo vse imeleuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 489
17.12.2008 11:55:05   
ronja
Ronja a si ti že našla tist anstevk al kaj si že iskala za na voz, da se bo še Ronja vozila poleg?

hehe, že nekaj časa kupljeno, hvalabogu, vsaj ena skrb manj. ni pa še zmontirano, voziček še ni opran (tisti del, ki se da, seveda), niti ni še naštiman za zibko... Upam, da bo čas vse zrihtat...

jst sem dala eno vlogo za oboje in tud odločbo sem dobila skupaj

meni v Lj. niso hoteli vzet obojega skupi - red je resuser posted image .

lunica, jaz ti za povijalne lahko samo za Tosamo povem: tam so okoli 1 E.

Vozi majo vsi svoje + in -. Jaz šibam z rolerji, mi je prvo, da je ful stabilen, pa živim v mestu, mi ni tak nujno, da so velika kolesa. Ena ki bo v glavnem počasi pešakala po gozdnih potkah, ima pa seveda druge zahteve. Grejo vsi povsod, samo se z enimi bolj namatraš (moj ni glih fajn za makadam - ko grem na grad, se kar namatram, sploh zdaj, ko sem user posted image ... no, zdaj že dooooolgo nisem šlauser posted image , ne izzivamuser posted image )

Jaz si želim samo še tisto "varuško" za spremljanje dihanja, ni treba da je tudi sicer varuška, samo da je za dihanje - tisto stane 90E, tak da torbe ne pridejo v poštev, če bova imela še toliko na strani, potem bi rajši dala za to... Je pa smotano: pri prvem otroku ti vsi dajo kak tolar/evro, da si zritaš vse... pri drugem pa ni še nihče nič ponudil... no, saj je novo leto kmalu, pa upam, da tam kaj kapne, ker to bi pa res imela... Pa malo si želim še tisti vrtiljak za nad posteljico, mogoče bi tako Lejla lažje zaspala...

ploha, čestitam!!!

Sicer sem pa v zadnjem času že 2x naredila domače njoke, da jih je še za 4x v zmrzovalniku. Bi rada imela kaj narejenega za potem, ko pride Lejla, ker verjetno ne bo časa ne vem kaj kuhat, pa da ne bomo skoz testenin s paradižnikovo omako tolkliuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 490
17.12.2008 11:56:23   
ronja
Meni je pa zdaj za vreme tako vseeno, da mi bolj ne bi moglo bit! samo da nimam popadkov, pa sem srečnauser posted image . naj pada, kar hoče in kolikor hoče!user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 491
17.12.2008 11:57:14   
Anonimen
meni v Lj. niso hoteli vzet obojega skupi - red je res .

pa kak zaboga neuser posted image če so zdej novi papirji, k maš na enem obrazcu vse - porodniški dopust, dopust za nego in uno za paketuser posted image prej je blo vsako posebej, si mel cel kup papirjev, zdej je pa sam en, a ti je na pol pretrgala na pol? a maste še kr stare obrazce?user posted image to mi pa zdej res ni nič jasno...

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 17.12.2008 11:58:23 >

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
17.12.2008 11:58:47   
lunica12
Petra si videla zs?Sem ti ga za torbo poslala,ko me par stvari zanima...

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
17.12.2008 12:01:21   
Zvezdica
O čvekice :)
Ok, najprej tole...jast bom delala bolognese omakcouser posted image pa polnozrnate špagete, pa full solatke.

Niia, a ne kok ej luštna ta torba, jast bom kr to kiplingovo vzela, jo bom jutri naročila, sam barva.... ne vem še katero barvo. Je pa 98$...ma jo bom imela tudi za druge rečiuser posted image . Ker je meni kipling zakon. Eno boršo mam tok cajta, da že ne vem, če je ona starejša k jastuser posted image

Zdaj grem kaj skuhat pol vam pa pisarim.  Pa seveda spet vse brat za nazajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 494
17.12.2008 12:02:23   
Zvezdica
Ronja,  meni se je pri tamalmu  čep odluščil ob 12ih popoldne v nedeljo, še isto noč sem pla v P.
Tko da POČIVAJ!!!!!!user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 495
17.12.2008 12:04:55   
Anonimen
men se ja pa čep odluščil dva dni pred PDP, rodila sem 5 dni čezuser posted image tko da je čist odvisno zgleda...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
17.12.2008 12:07:00   
Anonimen
zvezdica jst še zdej ne vem, a ti morm vse linke poklikat al sam engauser posted image user posted image pa kuko za vraga lohk vidim to tvoje mesto, sej tm k mi odpre ni nč...sam vidim da maš kriminalcu 2% user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
17.12.2008 12:15:38   
mimi30

Mene bi sicer kap, da bi takoj po porodu prišla novinarska ekipa, da me poslika in posname .

Pa saj to se ne dogaja, ne? Nisem še nikoli v cajtngu vidla kake take slikce... Ali ne berem "pravih"?

Kolikor se jaz spomnim sem vidla na POP-u mamico, ki je prva rodila v letu 2008user posted image . A se mogoč še katera spomni?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
17.12.2008 12:16:37   
Anonimen
Kolikor se jaz spomnim sem vidla na POP-u mamico, ki je prva rodila v letu 2008 . A se mogoč še katera spomni?

ja, se spomnem....sam je bla iz Lj porodnišnice, a ne? a misliš da bodo v CE tud prisitnariliuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
17.12.2008 12:17:42   
mimi30
Punce, kaj ste ene pridne s kuhanjem. Men se čist nič ne da. Sem mojga danes spet vprašala, da naj mi pove če moram kaj pripravit za kosilo al bo zunaj jedel. Je rekel, da me bo poklical, sam me zaenkrat še ni. Mogoč je že sit user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.