|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
17.12.2008 10:06:08   
sonček33
O ronja hvala za pojsanilo, se pravi, to urejaš potem predno se izteče?

Madona me je res kar stisnilo. Porkaduš,a  ne vejo, da se nosečnice ne smejo tolk sekiratuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.12.2008 10:09:45   
sonček33
Ronja, joj, jaz držim pesti, da boste vsaj do 1.1. v enem kosu. ker vem, da si to zelo želiš. Menei bi panika vrgla, ampak ti si tolk skulirana. daj poskušaj res počivat! Pusti vse, kar ni pomembno (in to je res VSE) in leži. Pa ne dovolim ti it nakupovat darila! Nimaš šans. Vem, da mele Ronje ne moreš kar pustiti same in edino z njo se lahko ukvarjaš, ampak na izi. Velja?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.12.2008 10:16:35   
petra88
joj Ronja, ti si pa že res v pripravljenosti. še malce zdrži in sedaj daj RES počivat! Ubogat nas user posted image Se sprašujem kdaj bom jaz doživela te prve popadke. no, ne da se mi že mudi, ampak tako.. si ne predstavljam kako bo. panika na 2 verjetno user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.12.2008 10:21:15   
lunica12
Jutro...
petra kolko si pa dala za to torbo?a to je prav ta k jo dobis obicajno zraven vozicka?Ker js si  jo morem tudi kupit...

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 454
17.12.2008 10:23:48   
petra88
aja sem pozabila napisat koliko je bila.. 19eu user posted image taka, temno modre barve, pravokotna, na zadrgo. v mullerju sva jo kupila, nevem pa kakšne pridejo zraven vozička. grem vprašat strica gugla če ima kako sliko od nje user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.12.2008 10:36:52   
ronja
Samo ni mi jasno- a res dojenček ne sme ležat na hrbtu pa da ima glavico nastran? Kao da ga je treba podpulcat in da leži lahko samo na boku -enkrat enem, drugič na drugem?

Hja, zdaj prav prisilit ga ne moreš drugače, kot da mu zadaj, za hrbet položiš rolo - recimo zvito brisačo, da se ne prevrne na hrbet. Malo kasneje se sicer sami zgužvajo, kakor jim paše - ampak ja, je res, da je bolj nevarno zaradi smrti v zibki (da se zaduši s svojim polivanjem - hendrix varianta, samo da je bil ta starejši in zadet, ampak je podobno - nimajo moči, da bi se obrnili...) Midva sva to kar pazila, čeprav se je mala ful rada dala na hrbet, ampak sva jo skoz obračala ko mali čevapčič. Klinc, ne bom se tok matrala, da se ji potem kaj zgodi!

uršika
, Ronja piha iz noska ko tavelika! Ful lepo, pa še fajn se ji zdi, tako da zdaj skoz prihaja do mene in začne pihat, hehe. Tako da ne rabimo kakih hudih priprav. No, včeraj predno je šla spat čez dan (popoldne), sem ji še z aspiratorjem spihala.

Ja, jaz se še vedno spomnem ene moje tete, ki je tko rinla v mene in je nikol nisem marala, pa še zdaj je ne maram - se mi zdi, da imajo otroci radi, če se z njimi pogovarjaš kot s sebi enakimi, ne pa tisto prisiljeno prilizovanje in spakovanje-sploh ko so tko veliki kot tvoja damica Ronja.

Ja, hehe, saj počasi bo tudi tašči to potegnillo, saj gre na boljše. Če ne, jo bo pač Ronja odrivala, se bosta že zmenliuser posted image , zdaj me mala ne rabi več za ščitit, hehe, ker zna že sama pokazat, kaj če in česa neče.
pa čestitam za rd!!!!

zvezdica, jaz sem si napokala ruzak, če smo kam šli, sem dobila enega tistega od Niveje in mi je ok. V vozičku imam pa kar stalno prištiman en mali kovček (tak plastičen, za otroke, nepremočljiv, tudi dobila za Ronjo - od bivšega in njegove ženeuser posted image ) in mam tam not vse: sling, kompletno za preoblečt (pozimi seveda več), plenice, podlogo, mazilo za ritko,... ma vse), odkar je gosto hrano, pa mam not še en funbox (lunchbox) in not en frutek, slinček in žličko, zdaj pa še kako žitno ploščico. Tako da če bomba pade, bova nekak preživeli par dni nekjeuser posted image . Je pa to praktiš, vsem priporočam - da maš eno tako garniturco pripravljeno povsod: eno v vozičku, eno v avtu. Tako si lahko vedno mirna, pa tja lahko daš tudi kake grde stare sprane, magari mal scufane cotke - saj takrat je samo važno,d a maš nekaj za preoblečt, če se ti pač dete nekak pomoči... je precej lažje kot vsakič sproti pokat. Tako samo vzameš otroka in greš.

ja, khurde, tistih par teglcev bi pa res lahko premaknilauser posted image Sej ma sam kakih 25 kil edenuser posted image . POtem morajo pa bogi starši za vaju delat... Zezam te, da ne boš  resno jemala! Sicer je pa glavno,da se on postavi za vaju!
No, tasti so vedno pametni  - ne praši, kako sem jaz poslušala, kako pa koliko se doji - ko on to tako dobro ve - iz teorije in iz prakseuser posted image (mimogrede, tudi tašča ni dojila...) Moj tast se je zdaj umirl zadnje čase - počasi začenja ugotavljat, da dojenček in 12 letni otrok ni istouser posted image . Tak da z njim po moje ne bo problemov. Je pa res fajn, ker bi vedno priskočil na pomoč, to pa kapo dol!
Pa dokler tašča samo "skoraj" v jok pa na drevo, je še ok... Moja to naredi dobesedno! Če ji kaj ni prav, se zjoka in zbeži v drugo sobo - pa se zmeni, če se lahko... Ko da je 5 let stara! Ampak klinc, to so moji otroci in mi je že prav malo mar za vse skup! Lejla ne bo nikoli jokala zato, ekr je gospa ne bi dala iz rok, ji jo bom pa izruvala, majke mi! pa če sem nevljudna ali pa če se 100x zjoka! lažje njo gledam jokat kot svojega otroka! (če ne trmari, seveda, tisto je drugouser posted image ) Danes sem lih prave volje, hehe, da bi mi kdo po glavi sraluser posted image .

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.12.2008 10:37:13   
lunica12
No dej prosim poglej....drugace bi pa js rabla crno al pa rdeco,lahko pa tudi kombinacija teh dveh.Drugace je pa neki takega na vozicku:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137851

A je kej temu podobna

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.12.2008 10:44:09   
mimi30
"...tainta je upravičena do prodniškega dopusta v času od 31.12. 2008 do 13.4. 2009 in je v tem obdobju upravičena  do porodniškega nadomestila ..."

kolikor se jaz spomnim je to obdobje porodniškega dopusta potem pa sledi starševski dopust in dobiš novo odločbo.

Ronja, pri nas je isto. Kadar je bolan pride k nama v posteljo potem po kakšnih dveh dneh, ko je tahujše mimo pa gre brez problema nazaj v svojo. Boš videla, da ne bo težav in upam, da vama uspe še malo počakat.
Meni se je v prvo odluščil čep in sem v naslednjih urah tudi rodila. Nisem vedela, da je sploh lahko večji časovni zamik.

Čisto sem pozabila na torbo. Imela sem torbo od Janeja pa sem vse skupi z vozičkom prodala. Bom mogla it malo okol pogledat. Fajn je že, da je v torbi kakšen prostorček za flaško, da lahk pokonc stoji, da se ti vse skupi ne polije.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 458
17.12.2008 10:45:38   
mimi30
ko meni uspe nekaj napisat je že pol strani nove user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.12.2008 10:45:52   
sonček33
mimi30 - a ti si imela Janeja? In? Se ni obnesel, da si ga prodala?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.12.2008 10:47:32   
uršika***
Helou.
Sem ravno prispela od G-ja.
Malček je ok, raste, z glavico je dol.
Jaz sem še kar zatečena- saj vem zakaj-ker sem jedla suho salamo, pa preveč sem bila na nogah-cel vikend v Srbiji, zdaj pa še dva dni pranja in likanja in ostalega gnezdenja.
Mi je pa danes hotel naredit kao tisti test za sladkorno, pa se je potem spomnil, da si itak sama doma kontroliram, ker ima moj star ate to mašinco. In sem zdaj lepo popila sladkor z vodo in limonco. Je bilo kar njami. Zdajle pa še zmerim in da vidim kaj bo. Včeraj zjutraj sem imela samo 3,5, tko da mislim, da nebi smelo biti nič narobe.
Alen se še kar kobaca po trebuhu

Ronja draga moja, pazi se, počivaj, drugače res ne boš zdržala do 1.1.
Sonček- kot ti je ronja napisala. Ne skrbi, doma boš 1 letouser posted image
Khurde- ti kar piši. Jaz bi lahko tudi o svoji tašči in o tem, kako spretno nama greni življenje napisala cel romanuser posted image

Grem si zdaj cuker izmerit, potem pa nekaj popapat, ker sem lakom lačenuser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.12.2008 10:51:22   
mimi30
punce zdržite še vsaj do 1.1. mogoč bo pa ravno katera od vas rodila prva v letu 2009 user posted image .

Mene bi sicer kap, da bi takoj po porodu prišla novinarska ekipa, da me poslika in posname user posted image user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 462
17.12.2008 10:53:52   
ronja
samo se mi pa zdi, da obstaja možnost (glede na statistiko sprememb, ki jih tašče doživijo ob prihodu vnukov ), da bo takrat tudi ona hotela biti pogosteje pri nas.

hehe, moja tašča je bila prej v 2 letih, odkar sva se vselila, 2x pri nama, od tega enkrat, ko sem bila že konkretno noseča... Potem bi bila pa 2x na dan, po pol dnevauser posted image . Zato pa sem bila tako paf, sploh nisem pričakovala! Hehe, no, zdaj vem, s kom (user posted image ) imam opravka in sem se pripravila. Očitno se mi adrenalin dviguje, ker ga bom kmalu rabila, hehe, sem taka bojevita danesuser posted image .

ulla, se strinjam, jaz tudi ne vlačim dosti hrane okoli, mam pa rada za preoblečt, čisto zaradi občutka, da pač vem, da se lahko v lužo vrže, pa bomo že nekakuser posted image . No, zdaj bom mela v gl. za tamalecko sabo, saj za Ronjo res že dolgo nisem nič rabila.

sonček, ja, predno se izteče, sicer te pa opomnijo, vsaj pri nas so tako prijazniuser posted image . Ja, te probavam ubogat - mala Ronja dela štalo v eni kuhinjski omarici , ki se ji je zapah znucal, ampak se delam, da ne vidim in jo kar pustim. Navsezadnje bo manj škode, če kaj uniči in raztrese,kot pa če se preveč matram zdajle za njo vse pospravljat... Včeraj sem tudi kar pustila nastlane časopise in papirje v sobi in kuhinji,ki jih je razturila. je potem lubi pospravljaluser posted image . ma, ja, v p. nisem hotla it, ker bi me itak not zadržali, ker nekak ne smejo nič drugega s tako naredit... potem bi bila pa not pa videla malo 3 ure na dan... In lubi bi mel celo štalo, pa iskat varstvo, danes sta še njegovadva v Avstriji, pa en kup problemov, pa že tak je čist zmatran, komaj čakam, da gre na dopust, da se začne spet smejat! POl me pa krega, kaj tok kupujem (hrane včeraj) - sam, klinc, vprašanje, če bova čez 14 dni hodila v štacuno... In po porodu sigurno en mesec ne... Nekaj pa moramo jest vmes... Zato bi si rada malo napolnila zaloge prej... Ker potem ga bom ob dveh malih rabila tu, ne pa da mi v štacuni išče ne vem kaj...

Aja, glede teh torb za na voziček, pa meni ne paše, da mi še tam kaj binglja, ker se že tak oba zadevava v voz z nogami (mava mal daljše noge), čeprav ima ta voziček možnost podaljšanja ročk (kar tudi skoz imava). tak da mam rajši, če je torba kar lepo spodaj v košari.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 463
17.12.2008 10:54:48   
mimi30
Sonček, moj Jane se nažalost ni obnesel. Druge ga sicer ful hvalijo, naš je bil pa 3x na popravilu ker je skoz bremza dol lezla, enkrat so celo podvozje zamenjali. Blago se je na straneh, kjer je napeto na ogrodje začelo trgati, strehica se je zapirala,... Super je bil pa kar se tiče vodljivosti, velikosti prostora za sedenje/ležanje, čisto gre v ležeči položaj,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.12.2008 10:56:00   
sonček33
Ronja a si ti že našla tist anstevk  al kaj si že iskala za na voz, da se bo še Ronja vozila poleg?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 465
17.12.2008 10:57:27   
sonček33
mimi hvala, midva mava Janeja,pa mi je fajn, no, sprobala ga še nisva v praksi, tako da ne morem rečt, upam pa, da bo služil svojemu namenu. A sta ga pri nas kupila al kje v tujini?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 466
17.12.2008 10:59:00   
Anonimen
Ampak za tisto moraš dat novo vlogo, ker pač porodniško lahko samo ti koristiš

jst sem dala eno vlogo za oboje in tud odločbo sem dobila skupajuser posted image

midva sma pa spale user posted image zdej sem pa čist skozlanauser posted image joj, pa men se bo utrgalo, če se to vreme ne pošlihta....pa kok to lije, pa sej ni normalno no....ajd da bi rosilo al kej, ma ne, uliva kt da se jim je scufalo goruser posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image

takuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
17.12.2008 11:00:07   
mimi30
Sonček, kupila sva ga v Pikapolonici. Samo tile materiali, ki so sedaj so veliko boljši in tudi sterhice so malo drugače narejene (se zaskočijo), tako, da upam, da se vam bo super obnesel in ne bo nobenih težav.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 468
17.12.2008 11:01:18   
Anonimen
čez Jane sem jaz že tud slišala en kup pripomb, na splošno niso glih zadovoljniuser posted image njihova lupinica je pa baje smrtno nevarna, menda vseen če bi otroka kar v krsti vozil v avtuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
17.12.2008 11:02:16   
petra88
Sonček ne ni taka. Sem jo šla slikat pa dat na shrani.si zej pa upam da mi rata prpopat gor :)

" target="_blank">http://user posted image
aja sem jo pozabila obrnit, upam da bo vseeno ok user posted image

user posted image
tako pa še od strani, na vsaki strani ima 2taka žepka.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 470
17.12.2008 11:02:40   
lunica12
Punce a veste ce majo v H&Mu te povijalne plenice (za siroko povijanje)pa kaksna je kaj cena?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 11:03:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
17.12.2008 11:03:58   
petra88
eh kaj mi je zdej naredilo.. brezveze, nič se ne vidi user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 473
17.12.2008 11:05:05   
sonček33
Ulla - Saj lupinice pa nimamo jane, tako da upam, da ne ogrožam svojega otroka.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.12.2008 11:05:15   
lunica12
Niia a mas kaksno slikco od te torbe?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?