|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
15.12.2008 7:53:01   
Anonimen
slabo so preračunali uni, ja, k so nas planiraliuser posted image čeprov jst mam po eni strani kr dost, pa mi je fajn nosečnost...

drgač pa nč bat, boš vidla kak boš pol padla not...jst tud pr Uli nekak si nisem prov znala prdstavljat...mi je blo tko čudno....pa pol k sem rodila...ko sem jo gledla....sej sploh nisem vedla kaj naj z njo...pa nisem dojela da je pa to zdej MOJ otrokuser posted image tko, ful čudno, sam očitno normalno....pol pa padeš notri in ti je samoumevno, kt da si sam zato rojenauser posted image

joj, pa da še povem kake bedarije se mi sanjajouser posted image

v petek ponoči se mi je od zob nekaj sanjalo....ful grozno u bistvu....da so se mi ful lomli...pa kr polna usta sem mela teh zob, pa sem pol ven pobirala. pa so bli taki veliki komadi, pa kt uni betonski profiliuser posted image user posted image pa ni me bolelo al kej, sam tak glup filing, ko sem pobirala te zobe ven iz ust....pa kr ni blo konca...pa kter se je še mal držal dlesni, da sem ga odtrgat moglauser posted image user posted image

pol naslednjo noč se mi je pa sanjalo da sem ful začla krvavet sred noči...pa sama sem bla, kri je kr lila, še do telefona nisem mogla, ker je tolk teklo, pa Ula se je drla, jst sem se pa podlagala z nekimi brisačami pa v momentu je pretonlo...pa sam to sem študirala, da morm v bolnco, samo  nikakor se nisem mogla zorganizirat, da bi vsaj do telefona pršla....pol mi je pa ura zvonila za Ulin antibiotik in sem se totalno zblojena in na smrt prestrašena zbudilauser posted image sploh nism vedla a je res al ni, čist sem paničarla tam, pa luči nism najdla itduser posted image tko da sem še lubija čist napsihirala, je tud ves napol nor pol skakal tam....user posted image takle mi dogajauser posted image za crknt no...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
15.12.2008 8:08:40   
khurde
ja, sej očitno je res ful normalno, samo se mi zdi zanimivo... na začetku nosečnosti sem razmišljala kok je fajn, da bomo trije, user posted image potem, nekje na polovici, sem začela razmišljat, o sranje, rodit bo treba, user posted image pa sem prebrala en kup enih pozitivnih in še več negativnih izkušenj, pa me je tudi ta faza minila, ker se sprijazniš, da to je pač to, da se temu delu ne bom izognila, pa če še tako razmišljam o njem in o možnih alternativah, ki jih ni. user posted image user posted image user posted image

no, v zadnjem delu pa sem vedno pogosteje razmišljala, kako za vraga imava lahko otroka (ne mislim negativno, ampak tako, začudeno). ker saj vem, kako poteka biološki proces itd., pa tudi ni mi čudno, če ga ima kdo drug, samo sem pa presenečena nad sabo, v bistvu bolj nad telesom, da mu rata kaj takega. user posted image da preživi en kup brc in boks v ene organe, za katere skorajda nisem vedela, da jih imam, pa da nekdo dejansko raste notri...

ja, sej, po porodu mi pa verjetno res nekaj časa ne bo jasno, kdo je to in od kod je prišel... user posted image s tem ne mislim na daljše časovno obdobje, npr. treh let. user posted image user posted image user posted image samo verjamem pa, da potem kar padeš notr.

mogoče preveč razmišljam user posted image

zdej je pa res čas, da se grem oblečt, ker me začenja zebsti... sedim v debelem puloverju, rabim še hlače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
15.12.2008 8:10:53   
khurde
uf, sam tele sanje pa niso lepe... jaz zaenkrat ali jih nimam ali se jih ne spomnim.

sem pa sanjala do sedaj enkrat o otroku, par mesecev nazaj, o porodu. da je bilo lahko (lažje kot sem pričakovala) in da je bila punčka. no, bomo videli kmalu.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 353
15.12.2008 8:18:31   
Anonimen
pa najblj mim je to, k so u bistvu ble take čist realne sanje....čist tko je blo, da bi komot blo res (no, uno z zobmi že neuser posted image ) ...k sej drgač se mi nonstop kake gluposti sanjajouser posted image sam je tko, bizarno vse skp ( sick minduser posted image ) da dol padeš...k v realnosti ne more bit res, pa kr neki, da se še povedat ne da....pri Uli se najblj spomnem, k se mi sanjalo enkrat, da sem šla na pregledin mi reče g. da zdej boma pa mal dojenčka pogledle in ga vzame ven iz trebuhauser posted image in je bil oblečen in brez obraza, pa črne laske je mel....in pol ga je sestra vozila tam okoli na takem vozu, kt smo jih meli v šoli za malicouser posted image user posted image pa polno nekih instrumentov, igel, flaš in kaj vem česa še vse je blo gor...in pol jst grem domov in se spomnem da sem pa otročka pozabla....pa kličem in mi reče g. da ni panike, da mi ga bo po pošti poslalauser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
15.12.2008 8:36:51   
khurde
user posted image user posted image user posted image

sam ti maš pa res ubitačne sanje. te je huda s pregledom, vozičkom, pa pošto. user posted image user posted image user posted image

jaz sem kr vesela, da tega ni, pa upam, da ne bo (al pa je tok čudno, da moj um raje pozabi še isti trenutek, ko se odsanja, ne vem), ker drugače bi bila vsa zmešana, ko se zbudim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.12.2008 8:49:41   
lunica12
Dobro jutro punce.....No cez vikend pa niste ble kej posebi cvekeuser posted image

Khurdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vozicek.Pa drugace si js sama tudi ne znam predstavljati to kako bo ko bo sel se en clan zraven mene domov..
Ulla no ko pa prides iz pregleda pa le javi kako je bilo...user posted image user posted image Za prve sanje,druge so bile pa bolj ponesrecene...Samo kaj ces ko pa vse boga sanjamouser posted image Kok sem se pa zdle nasmejala za te sanje ko si bla z ulo noseca...user posted image
Drugace pa punci js pa komi cakam da grem se nakupit kar mi manjka pa da bom lahko prala likala pa vse skupi urejala...user posted image user posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
15.12.2008 8:50:38   
lunica12
Drugace sem pa tako bogo spala.Medenica me je bolela potem mi je pa blo enkrat vroce drugic hladno da nisem vec vedla kaj naj....Mislim da ja znoris.

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 357
15.12.2008 9:16:54   
petra88
Dobro jutro! Danes ste pa zgodne. Ali pa sem jaz bolj pozno vstala. Kakorkoli, lepo vas je brat. user posted image Sploh Ulline sanje, hehe. Danes sem tudi jaz sanjala, da smo šli rodit, ampak je bilo vse na slow motion, smo šli vmes še na veseli december, eno predstavo gledat, potem z avtobusom do porodnišnice, potem pa je bil otroček že zunaj in se mi je že smejal in sam sedel in take. kaaar neki! user posted image Sanjala sem tudi, da sem čutila prvi popadek, samo kaj mi to pomaga, ko pa ne vem kako v resnici zgledajo user posted image
S spanjem imam pa tudi jaz zadnje čase neke probleme. Ponoči ko se zbudim me vse kosti bolijo, noge, kolki, noke, boki, aaaaaa. Samo jaz sem ponoči preveč zaspana, da bi se vznemirjala s tem, se obrnme in že spim naprej user posted image
Držim pesti za vse ki imate danes pregled!!!! Da bo vse šlo tako kot mora!!!
Še eno vprašanje imam za vas. v 1. delu ste enkrat govorile o eni knjigi, ki jo priporočate za nosečnost, ampak jaz sem tako pametna, da si nisem nič zapisala ne naslova ne avtorja, nič. Se katera spomne?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 358
15.12.2008 9:23:08   
khurde
Petra, ne vem, katero knjigo ti misliš, pa če smo govorile o eni ali večih, samo jaz sem enkrat napisala, da je ful fajn knjiga od Ksenije Šoster Olmer: Dojenje in materinstvo iz srca.

Grem mal dremat, k je tak bedn vreme. Pa še paše po zajtrku.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 359
15.12.2008 9:51:35   
African queen
Dobro jutro user posted image ..

No,dobila sem napotnico od moje ginekologinje in zdej se počasi odpravljam v porodnišnico...upam,da bo vse ok in da se vrnem še domov!!!Držite pesti!!!
Imam telefonsko od saše in zvezdice,torej vama bom sporočila,če me zadržijo tam..

papa

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 360
15.12.2008 10:06:40   
ronja
joj me mučite s temi cotkami. Komaj čakam, da bo vse urejeno, da vse operem in zrihtam, da bom mirna.

Sva kar na istem. Jaz sem včeraj naredila malo prostora v eni omari, da bova lahko dala not Ronjine cotke, samo ne vem, če bo dovolj... Rabiva ša kake zabojčke ali nekaj, da bova lahkonot pospravila, ker je omara globoka, pa samo ena polica je zaenkrat fraj.

pikapoka, držim pesti zate, ti daj pa zame, ok? Včeraj je bilo kar čudno... Danes sem boljše, če ne računamo tega, da bom pop*, ker mala skoz teži. Je sicer že zdrava, ampak se je zdaj seveda malo razvadila, ko je bila bolana in sva jo mela skoz po rokah. Ampak zdaj lubija ni, jaz pa je NE SMEM  skoz nosit, pa pika! Nočem prej rodit, pa že včeraj je bilo spet na meji vse skup, dol pritiskalo, bolelo, otrdevalo, tako kot takrat tisti zadnji teden pred porodom... Bo morala tudi mala malo potrpet, nimam kaj.

khurde, poličke nad mizo na splošno odsvetujejo (ti tudi povem, zakaj, hehe, ker ti otrok kasneje vse dol zmečeuser posted image ), pa da ne bi padlo kaj dojenčku na glavo in da ne gleda nazaj, ampak ob strani. če boš imela to previjalko, niti niso nujne - ker je površina tako velika, da daš gor komot veliko previjalno podlogo, pa ti na strani ostane še dovolj za eno košarico s plenicami, termosko z vodo, posodico za vodo (kamor nalivaš vodo iz termoske), hladilno mazilo (2x), krpice, smetnjaček,... To je preverjenouser posted image . Resno pa naj bi spodbujali, da otrok gleda levo in desno, nad glavo oz. za glavo naj ne bi imeli stvari, da se navadi gledat levo desno, pa da ne spodbujaš tistega refleksa. Nočem pametovat, "ja samo pričam, onako kako čujem"user posted image . To velja za novorojenčke oz. za prvo leto, seveda, kasneje maš lahko police, kjer češ, samo da so tako visoko, da jih ne dosežeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 361
15.12.2008 10:20:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Resno pa naj bi spodbujali, da otrok gleda levo in desno, nad glavo oz. za glavo naj ne bi imeli stvari, da se navadi gledat levo desno, pa da ne spodbujaš tistega refleksa.

to sem jaz elegantno rešila z enim takim malim vrtiljakom (mislim da je iz ikee), sem ji ga na elastiko obesila, ker imam zadaj za previjalno okno in je valjda jo svetloba skoz zanimala in se je zvijala nazaj, pa še ekstanzijski vzorec je mela kar prec izražen, tko da smo mogli pazit...no ta vrtiljak je enkratno opravljal svojo nalogo in še zdej je zanimivuser posted image

moja pužika spi, dons je pa tak pridna, nič še ni tečkala, pa skoz se tak lepo igra, vsake tolk ji mor kej popedenat, če jo kej jeziuser posted image ( otroci pa to), sam je res taka fajnauser posted image zdej pa grem res (user posted image ) cunje mal pregledat...

user posted image pa spet tako zdeluje, ma jst ne vem kakega norčka to nosimuser posted image pa prov čist dol spodi nekje čutim al rokico al nogico ( spet ne vem kak je zasukan, k je tak čudno), u glavnem čist dol nekje me žoka z nečim, se mi zdi da ne fali dost, pa bi ven pogledalouser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
15.12.2008 10:25:30   
uršika***
Dober dan!!!

Sem se potrudila in vse prečitala za nazajuser posted image

Pridne ste bile odkar me ni bilo. Vidim, da ste vse boge, ne morete spat, vse vas boli,...
Mima je še kar v bolnici, pa AQ gre tudi,.... ojej, šele zdaj se zavedam, da gre zdaj pa počasi že zares.

Jaz sem uživala v Srbiji, vožnja je bila super, jaz sem lepo ležala na zadnjih sedežih podpulcana z deko, povšterčki,.... in sem se počutila kot doma pred tvuser posted image .
Nakupila sva ful stvari, za cel avto, zapravla pa samo 100eu. Nekaj je dala tašča, nekaj stara mama- še za manj kot 100eu skupaj, nabavli smo pa: 30 plenic, ki so bile 12eu(vseh 30user posted image ), 2 kompleta posteljnine- s kovterčkom, povšterčkom, spužvo za okrog,..- en komplet je bi 11 euuser posted image , pa smo vzela pol kr dva, za dva stroja cotk raznih kompletkov, žabic, majčk, copatkov, kapic, ma vsega boga, k je res tolk poceni, da neverjetno, pa še dve mehke dekice- ena je 4euuser posted image , potem pa še vso potrebno kozmetiko in pripomočke za kopanje, brisačke, spalno vrečo, pa od Nuka flaške, dude, . V glavnem zelo kakovostne stvari za malo denarja. Me je pa pol vprašala prodajalka, če bomo imel dva dojenčkauser posted image , pa sem rekla da ne, pa mi pribije da je mislila da bosta dva, ker smo tolk vzel. Če bi pa vidla kolk imam stvari že doma, bi jo pa verjetn kap zadela.
Tako, jaz imam za bebiko vse, samo modrca nisem dobila za dojenje- pa imajo 3 Liscine prodajalne, pa nikjer tega modrca.
Jaz sem zelo zadovoljna, pa še 200eu nama je ostaluser posted image user posted image user posted image  jupi.

Zdaj pa perem- včeraj zvečer sem že 3 stroje, dans imam pa še ene 4user posted image - potem pa še vse zlikam in grem lahk mirne vesti rodituser posted image .

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
15.12.2008 10:26:57   
snikolina
Dobro jutro souser posted image .
Kako ste kaj danes? Če ne upoštevamo klasičnih nosečniških tegob?
Jaz sem kar v redu spala, sem šla samo 4x lulat ponoči. In sanjala sem, da sem razbila sprednji del avtomobila. Ko sem se zbudila pa me je rezalo  pod trebuhom. Očitno res potekajo intenzivne priprave.
Sladkor imam v mejah normale, razen če spijem magnesol ali pojem sadni jogurt, se mi dvigne. Zanimivo, a ne? Tako, da zdaj pijem donat in ne magnesol in testiram. Jutri pa bom cel dan pila magnesol in bomo videli razliko. Včeraj sem pojedla 4 koščke milke (nisem več mogla zdržat, user posted image je bit brez čokolade) in se mi sladkor ni dvignil. To je dobro.
AQ držim pesti, da se še vrneš domov, ULLA javi kako je blo na pregledu.

Zdaj pa moram pospravljat, danes preurejamo dnevno in iščemo idealni prostor za previjalko.
Lepo se mejte. Poljubčki in pozdravčki!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.12.2008 10:39:10   
Anonimen
a ktera ve, kaki so pogoji v big bangu da neki kupiš na obroke, oz. kaj morš met zravn ( izpiske, plačilne...)user posted image

me je ena kolegica zdej sprašvala, sam jst pojma nimam...ne vem pa zakaj tja ne pokličeuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
15.12.2008 10:54:40   
mimi30
Jutro!

Danes sem zelo slabo spala. Vse me je bolelo, od bokov, rok, nog,... Zdej me pa malo v riti špika oz. vleče kot nek išjas.

Včeraj sem našega 14kilskega fanta dvignila iz postelje in me je fajn zabolelo spodaj sam je zdaj že o.k. in upam, da tako tudi ostane. Za mene je še kar prehitro sem komaj konc jan na vrsti.

Vidim, da imamo danes vse neke podobne plane s pripravami. Sem se odločila, da od škrata stvari v njegove nove predale pospravim in naredim prostor za cotike za user posted image . Nekaj cotik moram it še iskat, ker sem jih posodla, veliko nam jih pa tako ne bo prav prišlo ker je ta prvi čist poleten. Imam pa eno zimsko vrečo (temno/svetlo modro) original od Jane viška, če je katera še nima.

Uršika
, super, da si se tako založila in tolk poceni vse dobila. Številko ste vse 56 kupli ali že kaj večjega tudi?

AQ, držim pesti, da že danes zvečer kaj sama tle gor napišeš.

Mene pa še ta darila morijo, bi rada v tem tednu vse odpikala pa se niti od doma ne morem spravit.

If you can dream about it, you can do it.

Neposredna povezava do sporočila: 366
15.12.2008 11:06:49   
uršika***
Mimi  56samo nekaj, ker jih imam že doma veliko, večina 62 in 68

Plenice so suhe, pa en stroj cotk- grem likatuser posted image user posted image

Jaz moram še tudi darila nabavit- tam nisem imela časa, pa še utrujena sem bila, tko da sem vzela samo svečke v obliki božička, pa nekaj okraskov. Za to pa jaz rabim mir in da mi nobeden pod prste ne gleda.

AQ upamo, da se vrneš v enem kosu še danes domov

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 367
15.12.2008 11:27:18   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

a ktera ve, kaki so pogoji v big bangu da neki kupiš na obroke, oz. kaj morš met zravn ( izpiske, plačilne...)user posted image

me je ena kolegica zdej sprašvala, sam jst pojma nimam...ne vem pa zakaj tja ne pokličeuser posted image

ULLa, na reklamnem katalogu na zadnjih straneh piše kaj vse je potrebno imeti zraven. Tko iz glave pa: zadnji bančni izpisek, kjer je razvidna plača, osebni dokument, za davčno ne vem točno, pa prvi obrok gre dol s kartice, tko da je potrebno met BA kartico. V glavnem vse piše v reklamnem katalogu.
Upam, da sem kaj pomagala.

(Mam pavzo med pospravljanjem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
15.12.2008 11:36:35   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Dobro jutro user posted image ..

No,dobila sem napotnico od moje ginekologinje in zdej se počasi odpravljam v porodnišnico...upam,da bo vse ok in da se vrnem še domov!!!Držite pesti!!!
Imam telefonsko od saše in zvezdice,torej vama bom sporočila,če me zadržijo tam..

papa

hejjjjjjjjjj - te še ne spustimo - dobro odpravi in vso srečo - navijam zate
user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 11:40:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 370
15.12.2008 11:41:43   
sasa78
DANNNN

Jaz sem tuki. Še kar čeprav so mi danes postavili rok user posted image user posted image user posted image , še 16 dni zdržim pa sem zmagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uršika - si bla v Srbiji - čestitke za pot - ma jaz nisem več za nikamor user posted image user posted image  - v porodnišnico ja  Čestitke za nakup - si se pa odrezala - no jaz mam tud samoi nekaj cotk št. 56, k to je samo 1 mesec prav - potem je itak premajhno

Moram delat k me jutri ne bo tuki (v službi)

vas berem kasneje - bodite pridne!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 11:47:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
15.12.2008 11:49:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ULLa, na reklamnem katalogu na zadnjih straneh piše kaj vse je potrebno imeti zraven. Tko iz glave pa: zadnji bančni izpisek, kjer je razvidna plača, osebni dokument, za davčno ne vem točno, pa prvi obrok gre dol s kartice, tko da je potrebno met BA kartico. V glavnem vse piše v reklamnem katalogu.
Upam, da sem kaj pomagala.

(Mam pavzo med pospravljanjem)

aha, hvala...teh reklam pa ne dobivamouser posted image al pa tud...sam k jst vse v smeti zmečemuser posted image

tak, cunje sem pregledla in presortirala, zdej mi more še sam neki iz dil dol dat, pol pa opeerem in posušim, zložim v omaro in grem rodituser posted image

ojej, o darilih raj nebi....mam že vse naštudirano, samo treba je it, pa jst k že tko sovražim šopinge, zdej še pa ekstrauser posted image sam nimaš kaj, bo treba...pa moj bi rad Ulo pr tašči pustu, pa da sama grema, jst sem pa rekla da ni šans ( k me je zanč spet tolk razpizdla in sem rekla da je tud 5 min ne pustim)...čeprov bi blo dost lažje, sam zdej se gre pa za inatuser posted image če bo mela moja mami čas, jo bo ona mela, če ne bo pač šla zraven, drgač pa lohk tud sam gre....dol je pa ne pustim...pika.

uršika ojejuser posted image to pa bo cunjic...sam je res, k je tko poceni, pol pa kr nabavljašuser posted image sej pri naših cenah verjetno nebi...

jst pa vidim zdej da neki stvari bo pa le treba....sam sploh ne vem, k nekak nimam predstaveuser posted image k Ula je poletna, je tko bla naga večino cajta, do takrat ko jo je pa blo treba začet oblačit, smo se pa že ulavfaliuser posted image zdej pa sploh nimam preddstave, kok bo treba user posted image oblačit in kaj vse bom še rablauser posted image joj, toooolk sm smotana, da kr ni resuser posted image

sem pa prej tud ugotovila, da sem prava user posted image že....se mi zdi da vidno grem narazenuser posted image groza no, me res zanima kolk bo tehtnca pokazala dons...pa k tud vidim da sm polna vode, mam prste pa členke pa vse sklepe ful natečene....tak čudn...čeprov tko hudo k je blo pa Uli zatekanje, pa zdej ni....takrat se mi je pa zdelo da kr klokota, ko sem hodlauser posted image

nč, grem se zdej počas prštimat....umit pa takšno, grozni podvigi uglavnemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 11:52:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 374
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 12:11:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?