|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
15.12.2008 12:32:13   
uršika***
uršika ojejuser posted image to pa bo cunjic...sam je res, k je tko poceni, pol pa kr nabavljašuser posted image sej pri naših cenah verjetno nebi...

Tko kot si napisala Ulla- v sloveniji ziher nebi tolk nakupla- bi imela 100 eu glih za eno dobro posteljnino od Aljažauser posted image  Kaj pa češ- imajo pa reveži tam dol sam 200eu povprečne plače- to pomen, da je imajo nekateri sam 100user posted image . Božčki. Od mojga stara mama pa njen mož(ni taprav star ateuser posted image ) Sta pa živela prej v nemčiji, zdaj sta pa dol kot lurda s svojo penzijo. Se jima kar smeje, ko je vse tko pocenuser posted image .

Ma sem se jaz tudi morala malo odpočit Snikolinauser posted image . Me pa še tolk likanja pa pranja čakauser posted image . Prav mi je, kaj sem pa poln avto cotk  pa ostalega prvleklauser posted image user posted image

Niia ti si kar privošč dekico- sam ne bo tko pocen kot je bila mojauser posted image . Jaz imam zdaj 5 dekic, pa baje da jih kar rabiš, da ne letaš stalno samo z eno. Eno v avtu, eno v voziček, eno v dnevni, eno v spalnici,.. pa je.

Aja, Ulla čestitam za gnezdenje- saj je bil že zadnji časuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi imela danes grozen podvig- ščipanje nohtov na nogah. Ampak mi je uspel- sem stlačla trebuh med noge, pa sem prišla do mojih prstkov

Ma se mi zdi, da se zdaj velik boljše počutim kot prejšnje mesece. Res. Sem polna energije.

Ja, sanje imam pa jaz tudi takšne, da ko se zbudim sem kot kura- pa sploh ne znam povedat kaj sanjamuser posted image  Dojenčka že dolgo nisem sanjala- samo zadnjič sem, da mi je tisti čep ven šel- ki zapira nožnicouser posted image  pa je bil ful velik in sem mislila, da je to to in gremo rodituser posted image

Ma grem peglat naprejuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.12.2008 12:49:02   
petra88
Sem šla tudi jaz še malo podkožno razmislit o vsej tej reči user posted image user posted image
Khurde hvala, bom šla popoldne iskat v knjižnico.
ooo Uršika, welcome back! Dobra si, da si zdržala vso pot tja in nazaj.user posted image Ste pa opravli taprav nakup user posted image
Eh, pri nas je pa letos Miklavž nosil en par malenkosti, za Božička sva pa rekla da bo letos malo kasneje nosil ko pač bo, bo prinesel user posted image in ne bova nič komplicirala.
Ja moj je tudi ves navdušen (kao) nad mojim gnezdenjem, včeraj sem dala vse bodije prat in v sušilca tako da je bilo zvečer suho. Tako da sedaj je že skoraj vse. Še do ene tete moram, da mi da par njenih cotk in kakšno odejico (te nimam še nobene). Za iz porodnišnice imam pa jaz eno tako vrečo, rokice ima, za nogice je pa vreča in to sem mislila potem tudi za sprehode uporabljat dokler bo dovolj velika, ne bom kupovala dodatnega kombinezončka, po moje ni potrebno no. Sem pa šla zadnjič po Bepanthen v lekarno in seveda sem vzela napačnega user posted image user posted image , grem vprašat danes če se da zamenjat. Ste kupile tudi fiziološko raztopino za prve dni, ko/če bo treba popek čistit?
hehe, Niia, jaz sem zibko že takoj oblekla, ko je miklavž jogi prinesel user posted image Sedaj sem začela razmišljat ali naj pospravim ker je bv da tako čaka ali naj pustim user posted image bomo videli.
u saša, danes imaš rok? hmmm, a pa boš imela sedaj bolj pogosto preglede? ja, res se počasi približujemo našim dnevom D.

Neposredna povezava do sporočila: 377
15.12.2008 13:01:54   
khurde
Ronja, Ula, hvala za opozorilo, nam ni nihče povedal, da ni ok imet poličk zadaj; mislim, da ni ok, da stimuliraš gledanje in obračanje nazaj... sem mislila, da je ok že samo to, da namontirava dovolj visoko... sej previjalna je pa res tok velika, da bom komot vse gor dala.

Uršika, ful fajn, da je izlet uspel in da si dobila toliko cunc po normalnih cenah!

AQ, Ronja, Saša, kar malo se nazaj držte, da ne boste prehitro šle! Pol bi bila pa fora, da nas pol drugih prej rodi kot ve... user posted image

Snikolina, user posted image za sladkor! Boš videla, da je ful čudno, da se ti poviša ob kar enih zadevah, ob čokoladah itd. pa niti ne. Vsaj pri meni je tako. Bolj mi kakšna bela žemlja pa samo šalca mleka poviša kot pa vroča čokolada. Je pa ful odvisno od dneva.

----------------

Punce, zdaj me pa ene par praktičnih stvari zanima:

Zakaj so v MŠ rekli, da se ne previja ponoči, ampak da otroka pustiš polulanega in pokakanega do jutra, da se hitreje navadi zadržat?
k po moji logiki je to bolj odvisno od otrokove fizične zmožnosti zadrževanja in ne toliko od tega, da zanalašč to dela tudi ponoči... ne vem, ronja, ula in ostale ne-prvorodke, a ste ve to upoštevale, ker meni bi se dete smililo, da bi ležalo celo noč v tem, pa ne vem, koliko bi pol sploh vsi trije spali?!?!?!

Rekli so tudi, da vode ni treba prekuhavat za pitje, kako je s tem? Ker vem, da so večinoma vse naše mame in stare mame prekuhavale.

Pa še to, da plenic in cotk ni treba likat. Da je dovolj, da jih v prve, potem pa ni več nujno??

--------

grem si nekaj skuhat, potem imava pa še eno predavanje v MŠ, pa moram v Lj (druga porodna doba).

lep dan naprej!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 13:05:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
15.12.2008 13:08:16   
sonček33
niia  - a za iz porodnišnice misliš?

petra - čakaj bepanthen mazilo, roza, ane?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 380
15.12.2008 13:29:08   
petra88
Ja rozastega je treba.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.12.2008 13:32:07   
ronja
pa spet tako zdeluje, ma jst ne vem kakega norčka to nosim pa prov čist dol spodi nekje čutim al rokico al nogico ( spet ne vem kak je zasukan, k je tak čudno), u glavnem čist dol nekje me žoka z nečim, se mi zdi da ne fali dost, pa bi ven pogledalo

Moja je ista, samo meni je všeč, da je živahna, le naj bo!

me je ena kolegica zdej sprašvala, sam jst pojma nimam...ne vem pa zakaj tja ne pokliče

Ker se rajši s tabo pogovarja kot z njimiuser posted image

Ok, mala je zaspala, jaz grem pa zdaj torto za taščo pečt, pa en cvetlični lonec ji poslikat, ker ji bomo dali tako tematsko darilo: vse za vrt, sva šla v soboto v Semenarno po še par malenkosti, zdaj moram pa samo še dekorirat in zavit in seveda naredit torto, ki bo v obliki cvetličnega lončka, z zelenjavo okoli,... Mogoče mi celo rata slikco pripet, ko bo končanouser posted image , zdaj je vse še v os. sestavinah: moki, sladkorju,... Bo pa verjetno kavina, ona ima rada kavine zadeve.

Včeraj sem pa naredila "sublimacijske čokoladne kroglice" - sublimacijske jih je poimenobal lubi, ker imajo neko čudno sposobnost, da iz trdnega stanja kar izginejo v plinasto - nikjer več jih ni videtuser posted image .

niia, dekic ni nikoli preveč: jaz sem jih par sešila, pa jih moram zdaj spet (sem naredila 2 poletni in eno zimsko, ki jo ima zdaj Ronja, zdaj rabimo pa spet eno za zibko, še eno za v avto (ker v avtu je zdaj samo ena, mi bomo meli pa dve smrkolinki...), tak da če ti je ful všeč odejica, jo pa nabavi - itak rabiš eno za doma za zibko, eno za v avto, eno za v voziček... To so že 3user posted image . Vsaj če živiš v bloku, ne moreš trogat skoz vsega gor pa dol in se splača dat tistih par evrov, da maš mir in bolj prazne roke, ti mogoče ne bo otrok zato dol zleteluser posted image .

ulla, jaz ti predlagam za drugič sprotno kupovanje daril: ko vidiš kaj primernega za nekoga, kupiš. In tako se potem počasi nabere, da imaš za vse že darila že pred decembrom in se izogneš vsem tem množicam in hudim šopingom. Saj greš še po kako malenkost, ampak je pa precej lažje...
Sva pa na istem glede oblačenja - jaz tudi nimam pojma, koliko bomo zdaj oblačili te naše miške...

Sicer bi pa jaz ful gnezdila, ampak ne smem - včeraj sem malo probala kaj porihtat, pa me je vse tako začelo dol pritiskat, pa na spodnjih hlačkah sem našla nekak malo čudno - upam, da ni bil čep - prvič ga je bilo več in sem točno vedela, kaj je - pa itak je bilo že 3 dni po roku, tak da kaj drugega niti ni moglo bit... Zdaj pa samo cvikam. Danes ni nič - mogoče je samo kaka žilica počila, ker ni bilo nekaj krvavo, samo tak malo čudne barve... Zdaj pa samo prosim mojo malo, da zdrži še teh 17 dni...
V petek mam pregled, pa moram vprašat svojo g., če naj rajši do Silvestrovega počakava s user posted image ... Namesto za božič - klinc, če sva čakala pol leta, bova pa še tisti k* teden... Ker ne bi rada nekaj sprožila prezgodaj... Čeprav sva se oba že veselila in odštevala dneve... Ja, ok, priznam, mal sva usekanauser posted image , saj so naju že sošolci meli poln kufer, pa kaki profesorji so naju zafrkavali, ko sva se skoz lupčkala... Ampak nimaš kaj, eni se rodimo takiuser posted image . Če ne bova prej zaspala, hehe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.12.2008 13:35:41   
ronja
Pol bi bila pa fora, da nas pol drugih prej rodi kot ve...

hehe, khurde, se zna čisto zgodit! Ronja je tudi nekaj strašila 1 mesec prej (sem mela pa redne ampak ne tako zelo boleče popadke že en mesec prej - ampak so bili lepo redni na 8 min. pa potem na 5 min... Ampak se je hvalabogu umirilo). Ampak takrat nisem bila še čisto nič odprta, (zabetonirana, kot je rekla moja g.) in tudi MV ni bil nič kratek, kot je zdaj... Pa tudi teh bolečih ornk popadkov nisem imela in ni me tako dol pritiskalo - no, razen zadnji teden, ko se je dogajalo... Zdaj pa kar neki! No, jaz sem čisto za, da vas pol prej rodi, hehe, nekje do 20. bi se spodobilo, da se ven spravi, ko se glih s kozorogeci oba tako dobro štekavauser posted image . No, pa takrat se mi verjetno res ne bo več nič dalo... Ampak samo da ni pred jan. - saj sem ji dala ful fore - 3 tedne, pa lahko pride kadarkoli v teh 3 tednih - od 1. do 21.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.12.2008 13:45:54   
ronja
Zakaj so v MŠ rekli, da se ne previja ponoči, ampak da otroka pustiš polulanega in pokakanega do jutra, da se hitreje navadi zadržat? k po moji logiki je to bolj odvisno od otrokove fizične zmožnosti zadrževanja in ne toliko od tega, da zanalašč to dela tudi ponoči... ne vem, ronja, ula in ostale ne-prvorodke, a ste ve to upoštevale, ker meni bi se dete smililo, da bi ležalo celo noč v tem, pa ne vem, koliko bi pol sploh vsi trije spali?!?!?!

Rekli so tudi, da vode ni treba prekuhavat za pitje, kako je s tem? Ker vem, da so večinoma vse naše mame in stare mame prekuhavale.

Pa še to, da plenic in cotk ni treba likat. Da je dovolj, da jih v prve, potem pa ni več nujno??

Če je polulan, ga ni treba budit, zato, da ga previješ (ker na splošno so taki, da se zbudijo za podojit, pa nazaj zaspijo, če ga pa previješ, se pa čisto zbudiš in mu malo sfrkaš ritem... Pa niti ne veš, kdaj se je polulal. Če pa joka, pa seveda zamenjaš tudi plenico, ker je itak že zbujen.
Ampak če je pa pokakan, ga pa moraš previt, nama je to tudi sestra v ZD rekla, je ful faca: "Me zanima, če bi oni (starši, ki nočejo previjat ponoči) spali, če bi jih posrane pustil". Otrok ne bo dobro spal posran, težko bo zaspal, pa še navadil se ti bo, da je ok, če je posran - česar si pa ne želiš... Ni šans, da bi jaz svoje punčke pustila posrane ponoči ali podnevi! previjem takoj, da se navadijo, da je normalno to, da so suhe - se tudi lažje navadi na kahlico na ta način. Pa v gl. ponoči ne kakajo dosti, bolj proti jutru, ker se ponoči prebava upočasni. Ampak kadar je bila pokakana ali če se je čisto zbudila, sem jo previla - naj bo v svežem, meni je grozno v umazanem bit!
No, meni so rekli, da naj vodo kar prekuhavam in sem jo - sicer se na začetku itak samo doji, tako da ni problem. Kasneje pa, ko je jedla že gosto hrano, sem ji tudi vodo oz. čaj prekuhavala. Potem sem počasi to opustila, da se črevo lepo počasi privadi. V bistvu ne moreš falit, če si narediš več dela- koliko pa si ziherašica, pa sama veš - jaz pri svojih otrocih sem še kar, kar se tiče hrane in vode - razen kar se tiče njihovega raziskovanja, tam jim pa pustim veliko več kot druge mame... Ene majo ravno obraten sistem, boš videla, kaj se bo tebi zdelo pametno. Od prekuhane vode ji gotovo nič ne bo in boš vsaj vedela, da ni zato, eč se kaj pojavi... Odvisno, kakšen ima tudi prebavni sistem, genetske predispozicije (jaz dobim hitro drisko...),... Jaz sem pazila pri vsem, kar lahko sproža alergije, ker vem, da majo male genetsko nagnjenje k njim, ker sem jaz alergična. sem ji pa pustila se igrat s kablom od telefona (sem ji ga celo kupila), seveda v moji prisotnosti, ampak sem ga sterilizirala, hehe.

Če imaš sušilca, ni več potrebno likanje, ker dela ta na tako visoki T, da vse pobije in ni problem, pa tudi cotke so mehke iz sušilca. Tako da res ni potrebno, čeprav jaz jih verjetno vsaj prvi mesec bom vseeno likala, razen če bo res kriza s časom. Pri Ronji sem jih 4 mesece likala, potem pa počasi nehala. Ampak takrat je bilo poletje in nisva uporabljala sušilca. Zdaj mislim, da ne bom tako dolgo likala, prvi mesec pa mislim, da bom.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.12.2008 13:51:55   
sonček33
A lonolin gel je treba kupit?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 14:07:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
15.12.2008 17:05:05   
uršika***
Khurde:
Jaz tudi ne mislim pustit bebike polulane in pokakane. Bom že nekak potrpela tistih nekaj mesecev.

Glede vode so pa nam ravno obratno rekli. Da naj bi jo prekuhavali do otrokovega 1 leta starosti- potem pa lahko otrok pije takšno vodo kot njegovi starši. Da pa je brezveze kupovat ustekleničeno vodo.

Glede likanja cotk bom jaz še videla. Zdaj sem zlikala vse -oz.še bom jutriuser posted image , potem bom pa videla kako se mi bo zdelo. Če Alen ne bo imel problemov s kožo in da bo vse ok, ziher ne bom več vse likala- pa še tko grde so cotke ko jih likaš- zbledijo čez čas, obračat jih je pa malo nerodno ko so tko male.

Niia jaz mu bom oblekla bombažen body čez pleničko, pa majčko+pajacka pa povrhu bundast kombinizonček. Tko traja 1 minuto, da ga prineseš v avto- menda kar v jajčku, pa če bo fejst hladno še z dekico pokriješ, potem je pa v avtu tko toplo.

Ronja: naj ti torta dobro uspeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 387
15.12.2008 17:13:54   
uršika***

user posted image

Upam, da takle božiček ne bo prišel k vamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
15.12.2008 17:43:04   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

AQ, Ronja, Saša, kar malo se nazaj držte, da ne boste prehitro šle! Pol bi bila pa fora, da nas pol drugih prej rodi kot ve... user posted image

Moram rečt da se to ne bo zgodilo! Defenitivno me v naslednih 18 dneh čaka porod user posted image user posted image user posted image  Upam da ravno po novem letu user posted image user posted image   zato bom vztrajno držala NOGE SKUP user posted image

Punce, zdaj me pa ene par praktičnih stvari zanima:

Zakaj so v MŠ rekli, da se ne previja ponoči, ampak da otroka pustiš polulanega in pokakanega do jutra, da se hitreje navadi zadržat?
k po moji logiki je to bolj odvisno od otrokove fizične zmožnosti zadrževanja in ne toliko od tega, da zanalašč to dela tudi ponoči... ne vem, ronja, ula in ostale ne-prvorodke, a ste ve to upoštevale, ker meni bi se dete smililo, da bi ležalo celo noč v tem, pa ne vem, koliko bi pol sploh vsi trije spali?!?!?!

ČE JE POKAKAN GA PREVIJEŠ POLULANEGA PA PUSTIM DO JUTRA - KAR JE RONJA POL NAPISALA IMA 100% PRAV! SAMO RITEM JIM SFRKAŠ - PRI NAS JE BILA ENA DRUŽINA K JE OTROKA OBVEZNO PREBLAČILA NA 2 URE - PA TUD ČE NI BLO NIČ user posted image user posted image user posted image  - IN ŠE ZDEJ TEŽIJO S TEM V VRTCU - MORAM PREČT DA SE TEGA VZGOJITELJICE NISO RAVNO DRŽALE NAVODIL IN SO GA IZPISALI IZ VRTCA user posted image user posted image user posted image   KATASTROFA - skratka preblačiš ga k je potrebno - vse po občutku

jaz jo bom 100% prekuhavala - je najboljš če maš tisti hitri lonec je 123 narejeno

odvisno kakšne cotke maš - plišaste ti res ni treba likat - bombažne majčke pa sigurno - pa jaz tud vse ostalo prelikam - mi je lepše - men zgleda kot da bi iz krave potegnu - zmečkano user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.12.2008 17:50:22   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Sicer bi pa jaz ful gnezdila, ampak ne smem - včeraj sem malo probala kaj porihtat, pa me je vse tako začelo dol pritiskat, pa na spodnjih hlačkah sem našla nekak malo čudno - upam, da ni bil čep - prvič ga je bilo več in sem točno vedela, kaj je - pa itak je bilo že 3 dni po roku, tak da kaj drugega niti ni moglo bit... Zdaj pa samo cvikam. Danes ni nič - mogoče je samo kaka žilica počila, ker ni bilo nekaj krvavo, samo tak malo čudne barve... Zdaj pa samo prosim mojo malo, da zdrži še teh 17 dni...

ronja mi je čisto znano!!! Tud sama se že lep čas gnezdim user posted image user posted image user posted image
V petek mam pregled, pa moram vprašat svojo g., če naj rajši do Silvestrovega počakava s user posted image ... Namesto za božič - klinc, če sva čakala pol leta, bova pa še tisti k* teden... Ker ne bi rada nekaj sprožila prezgodaj... Čeprav sva se oba že veselila in odštevala dneve... Ja, ok, priznam, mal sva usekanauser posted image , saj so naju že sošolci meli poln kufer, pa kaki profesorji so naju zafrkavali, ko sva se skoz lupčkala... Ampak nimaš kaj, eni se rodimo takiuser posted image . Če ne bova prej zaspala, hehe.

vi2 sta pa res pot......, sam rajši do takrat počakej - Lejla ne bo zadovolna s starim letnikom - in veš kako ji bi lahko razložila - veš ati in jaz sva bla tako ... da sva mogla za božič.... in pol ni blo ,......    ZEZAMMMMMMM!!  NE ZAMERT - jaz tud ne bom še pa pol 6 t tud še ne - to pomeni da še 2 meseca ne bom aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa    AMPAK SE SPLAČA KAJNE??!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.12.2008 17:54:11   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Sasa, no ti si dokaz da tudi medicinske teze niso vedno pravilne. Si pa pridna, da si še v službi, no pa pazi nase in ne se preveč naprezat v službi.

V TO SEM DVOMILA DA BI ŠLA 15 rodit - lahko grem pa 18 - mali mi je rojen na 8, veliki na 28, na 8 mi manjka samo še18 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji3 fantje pečejo Zvezdica ti veš kaj več?   HALLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 391
15.12.2008 17:56:57   
lunica12
Ojla punce....ka kej pocnete na ta dezeven dan?Men je tako dolgcas...

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.12.2008 17:57:54   
lunica12
sem bila danes mal po trgovinah in sem kupla ilo pa tetra plenice pa se kr nekaj stvari no....A ve katera kje bi se dale kupit povijalne plenice?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.12.2008 20:29:24   
uršika***
Kje pa ste vse babuške?
Nikjer ni nobene.
Jaz bi pa morala imet jutri pregled, pa me je klicala sestra od ginekologa da me mora prestavit na sredo. Tko da ga imam v sredo. Jutri pa spet MŠ. Beda.

No potem pa grem, da ne bom s tapametno govorila

Pa angelčka vam pošiljam, da boste lepo spančkale in šle čimmanjkrat lulat

user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 394
15.12.2008 21:02:42   
sasa78
URŠIKA hvala enako - jaz grem na WC vsako uro user posted image  k bi lahko vsaj malo spala user posted image user posted image user posted image

Nič novega ni tuki gor! Kje ste vse? Že gledate TV?

Nočka

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 395
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 21:20:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
15.12.2008 21:21:17   
nina166
Večer!

Vas morem malo pokomentirat, drugače sem v prevelikem zaostanku user posted image

Porod: mi bomo očitno vse ekspresno rodile, če bomo upoštevale vse nasvete, ki jih dobimo...malinovi listi, švedska grenčica...pa še kaj bi se verjetno našlo user posted image . Saj malo res mogoče pomagajo te stvari, največ pa je odvisno od drugih dejavnikov.

khurde jaz pa sem iz okolice Mozirja? Tako da javi, če boš prišla gledat vozičke...se moreš nujno oglasit na kavici. Pa še en nasvet glede vozičkov: če imate makedam obvezno vzemi takega z velikimi kolesi...vsa kolesa naj bodo velika...ker ti z malimi kot jih ima peg perego so za makedam grozne...samo sučejo se ne gre pa nikamor. Ah sem prebrala, da sta že nabavila voziček...torej ne bo nič z obiskom user posted image . Samo da bo voziček vredu in da se bo dojenček rad vozil.

AQ in pikapoka kako je bilo danes na pregledu? Upam, da vaju niso zadržali v p?

snikolina vidiš da ni nič tako hudega. Samo da je otroček zdrav, tebi pa se bo tudi ta sladkor po porodu uredil boš videla.

mima83 držim pesti zate user posted image  user posted image .

niia jaz še nimam pripravljene torbe za v porodnišnico. Pravzaprav še nimam nič pripravljeno...postelnina je še za oprat, cotke so še vse za oprat, jajčka in voziček so za očistit, ker se že kar nekaj časa nista uporabljala. Nimam še niti ene kremice, dudice, flaške...samo nekaj bombažnih plenic in to je vse. Kar odlašam in odlašam. Drugače pa tudi pri prvem nisem imela nič ko sem šla v porodnišnico...torbo sem si naštelala 5 min predno sem šla, posteljica je bila še za sestavit, vse cotke so še bile za oprat, flaške in dude so bile še za prekuhat. Očitno sem tak tip človeka, da delam vse pred zdajci user posted image

saša tudi jaz sem še vedno tukaj...in bom verjetno še nekaj časa, glede na to, da imam rok šele konec januarja. Ti pa kar pridno počakaj do 1.1. A ti še tudi pridno delaš...a boš celo porodniško hodla delat kontrole user posted image  (malo se hecam, ne zamerit) user posted image

ulla to o zobeh pa se meni tudi večkrat sanja...največkrat, da mi vsi izpadejo. A mogoče veš kaj to pomeni?

uršika user posted image  user posted image  user posted image  za nakupe in za super vikend

Tudi jaz bom user posted image  ponoči previjala. Ni treba ravno vsakič ko ga podojiš, sploh če je samo malo polulan, obvezno pa če je pokakan. Tudi jaz ne bi mogla spat v usrani plenici na riti user posted image .

Vodo smo prekuhavali že pri prvam in jo bomo tudi sedaj.

O mojem počutju pa ne bom razglabljala...sem videla da se počutimo približno vse enako user posted image  user posted image  user posted image . Tako da tako veste kako se počutim.

Grem zdaj pojest še en čokoladni krof z vanilijevo kremo...pol pa v vodoravni položaj user posted image

Lepo spite in čimmanj obiskov wc-ja vam želim user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 397
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 21:23:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
15.12.2008 21:48:39   
Anonimen

aha, bi rada vidla kterga od unih, k dajo takole brihtno izjavo, kak bo ležal celo noč v kupu drekauser posted image pa sej, dojenčki se zelo redko pokakajo ponoči, če se pa zgodi ga pa valjda previješ...vsaj men je blo to samoumevno, čeprov sem tud takšne izjave slišala...tist če se pa sam polula, pa komot pustiš, pa itak lohk pol celo noč previjašuser posted image pa maš zbrko celo....
vode jaz tud nisem nikol prekuhavala, ker se mi pač ni zdelo potrebno....od začetko se je itak samo dojila, ni dobivala nobene druge tekočine, pol k je pa dobivala, je bla pa že tolk velika da je blo brezveze prekuhavat...
likala pa tud nisem cunjuser posted image še taprvič ne....če so cotke oprane in v sušilcu posušene, pa res ni nobene potrebe po likanju. sam delo.

tak, na pregledu je blo ok, user posted image se očitno super počuti notri, posteljca je super, plodovnice zadost, je pa z ritko dol, kot se mi je zdelouser posted image čez 3 tedne mam spet pregled in če bo še zmeri tko, grem na zunanji obrat. se je pa kr smejala, ko je rs tak migal in mešal ta moj otroček, pa da je to super, znak da se počuti odličnouser posted image tahta nekje okol 1800 -2000g, nism kej ekstra sploh mogle zmerit, k ni bil nič pri miruuser posted image kot vrtavka....tko da boma naslednjič probale....je pa vse ok. pa kri sem še dala za toxo. pa en kup stvari sem jo pozabla vprašatuser posted image čeprov sem  bla kar dolgo notri, sma čuda predebatiraleuser posted image

aja, nina...to o zobeh sem enkrat neki brala, pa ni blo glih vzpodbudno....morm poiskatuser posted image k men se tud večkrat to sanja....ne glih kar naprej, sam tko, vsake tolk pa ja....

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
15.12.2008 23:33:04   
Zvezdica
Ojla punce

jap, cel dan me ni blo okoli, sem imela spet kr nekaj, pa po pravici se mi ni nič dalo. In na koncu nisem čisto nič nardila.
Mima se mi nič javila, jo bom kontaktirala tumorov. Sem mal čudna danes.

AQ.... a kaj vem kako je z njo?

Ulla, ti maš res take spoki sanje. Jast zadnje dni nimam, no danes me je prganjala kača... posledice od včerajuser posted image
Kaj je s to tvojo taščo mater? Te skoz neki sekira? Aja, pa glede poletnih otrok, moj liam je tud poleten in pol sem čist zmedena, ker smo tko mal rabili, zdaj se mi pa zdi, da rabim full cotk.

Uršika user posted image user posted image user posted image za nakupe. mene še full tega čaka. Moderček za dojenje si pa kar v mullerju vzami, cca 9€ je pa je prav v redu.

Snikolina, super za cukerček. Kar pazi nase.

Mimi, očitno nisem sam jast slabo spala. Enako se počutim kot ti, kolk me pa že itak ves dan boliuser posted image

Niia, jast se prepričujem da moram v trgovinouser posted image . daj mi povej, koliko stvari si ti nabavila v št. 56?
Aja za iz P bom tamalmu oblekla body, pa žabice, pa en plišast kompletek čez, pa copatke (sem kupla take štumfke copatke) pa kombinezonček, pa v lupinco ga bom dala, pa to ej to. Če bo minus, bom itaq pokrila lupinico s pleničko, pa dekco bom dala do avta. A pretiravam? Jast sem tak zmrznjenček, letos ne, načeloma pa user posted image

Saša, a tvoj PDP je danes? user posted image Čakaj, kako oni teb to računajo? Al jast nisem dobr poštekala?

Ne vem katera je spraševala glede previjanja, pa je to ronja lepo obrazložila. Mater, kdo pa pušča otroke posrane?!?!?
Vioda - jo bom prekuhavala. In jo bom tudi dajala od rojstva dalje. Meni ni logično, da se samo doji, mi lahko govorijo da najprej voda iz dojke priteče, ma moja kolegica ta ginekologinja se popolnoma strinja s tem,da se otroku dajeta čaj in voda.
Cotke, najbrž bom likala, ker pač vse zlikam in mi ni lepo, če so otroci ne zlikani. Pa ima  sušilca, pa dam vse vroče ven, pa zložim ampak vseeno prelikam.

Glede dekic imam od liama dve taki za na sprehod, pa eno veliko iz BC za v posteljico, pa kovterček tak lepi lepi, Malemu sem kupila le eno dekico za v voz, pa eno dobi zraven vozička, pa zraven zibke je dobil kovterček...joj kok je tega, meni se je pa zdelo premalouser posted image

Nina kje se pa ti skrivaš? Bom kr mal huda, če se ne javiš vsak danuser posted image
Jast tudi odlašam z vsem, ampak sem si zadala da takoj ko bo sobica zrihtana vse operem in prštimamuser posted image

Ulla super za pregled... Kar se sanj v nosečnosti tiče, pa pomnavadi nimajo nekega pomena, ker so pogojene s strahom. Zaradi horrmonov in ne vem česa...enkrat sem brala nek članek, tko da ni za batuser posted image

Tako, zdaj mislim, da sem vse napisala.
Jast grem jutri po keramiko, v četrtek začnejo razbijat, tko da komaj čakam. Ker se spet začne nekaj dogajat.

Vam pa pošiljam pozdravčke in lepe sanje.

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?