Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:31:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Sm šla še mal na druge forume pogledat pa tko mal po netu pa imajo vsi tako lepe voščilnice narejene jst pa tak šalabajzer da nč ne znam Eh kaj pol... nismo vsi za vse... Znaš pa kej drugega...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:34:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nama je ratalo jelko postavit.... mi pa še vedno nič ...ne vem kaj čakamo Celo lučke že svetijo.... najrajši bi kar tako pustila.... Ne vem, komu se bo dalo pol razstavljat...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:36:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
...če katero zanima, jih lohka na mail pošljem-slike od čestitk. Ma jst bi prow rada videla, kaj si ustvarila... čeprav me ne zanima, da bi sama delala.... itak jih tudi pošiljam ne nobenemu...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:37:31
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jst sm tut dons še neki dodatno krancljala stanovanje smo dal zelene lučke na okno in pol sm vidla da smo tko naštimal da not svetijo in ne ven pa dons ni nč z mano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:40:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dons je moj Gregi pravi sršenko mah ga mam prow zadosti za dons pa še kar brenči okrog mene zjutraj bo pa cel kažin ko bo potrebno vstat za v šolo aja pa sej jutri ma oči dopust juhu bom kar prepustila ta večja dva njemu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:41:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni je pa mleko začelo zmanjkovat.... danes za zadnji obrok sploh nisem imela... je pa res, da več tolk ne pijem in tudi jem bolj malo... Ma sem zadovoljna,da sem jo lahko dojila vsaj 3 mesece.... Zdej pa ne vem kaj čem kupit... Novalak ali Neo late...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:42:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
naštimal da not svetijo in ne ven Pa sej zase krancljaš, ne za druge...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:46:44
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Torej, kot sva že z MTY sklenili: Po novem letu boljše bo... kaj pa jaz ...pozabljena ne ne.............. ..............si v paketku zraven............ Itak! (pa ne džabest )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:50:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni je pa mleko začelo zmanjkovat.... danes za zadnji obrok sploh nisem imela... je pa res, da več tolk ne pijem in tudi jem bolj malo... Ma sem zadovoljna,da sem jo lahko dojila vsaj 3 mesece.... Zdej pa ne vem kaj čem kupit... Novalak ali Neo late... naša pa danes sploh ni zizat hotla,sem jo morala prisilit,da je kaj spila
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:54:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ko jo zvečer dava spat ponavadi TV v dnevni sobi dava na minimalno glasnost (3 ali 4) in pol gledava v ekran, ko dva debila. Sem se včeraj razjezila in sem rekla, da to ni res, da 24 ur na POP TV ne morem v miru pogledati kot človek. A veste kaj mi je rekel moj:"Sklepaj kaj govori in malo poveži s sliko zakaj se gre." Nisem vedela, če se naj smejim ali kaj naj. Slušalke si nabavta, bo vsaj eden slišal..... drugi pa sklepal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 22:04:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nama je ratalo jelko postavit.... mi pa še vedno nič ...ne vem kaj čakamo Mi pa vsako leto postavimo eno veliko smreko v dnevni sobi in eno malo smreko z jaslicami v kuhinji (do lani je bla v otroški sobi, zdaj je pa tam previjalna ). Nismo glih verni ampak jaslice pa vsako leto postavljamo. Mi je tak fajn postavljat vse tiste figurice pa mah pa lučke... No in letos se je moj lubi odločil, da bo še voda tekla, pa naredil je mlinček, pa vodnjak in zdaj že 10 dni spravlja reko skupaj pa probava pretok vode . Upam, da bomo meli kaj do božiča, ker ponavadi smo že v začetku decembra vse postavli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 22:05:23
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK MTY - lepo prosim na ZS slikce od čestitk thx Meni tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 22:15:52
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ines Tarik, Tit, Niko, Ingrid, Maj, Ela
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 22:19:39
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 - tudi jaz jo pogrešam. Sem včasih prav nostalgična. Sem ravno včeraj klicala G, da bi rabla neko zaščito, ker je moje telo čisto skregano z naravo. Še vedno polno dojim, pa sem že imela . Saj vem, da je možno, samo jaz sem upala, da je ne bom dobila. Pa mi je G priporočal mireno, meni pa to najbolj ni. Bom še videla. A ima mogoče katera že izkušnje z mireno? Drugače pa bomo mi še imele enega . Čez kakšne 2 leti. Mirena je zakon. Jaz sem jo imela celih 5 let in vstavila sem jo celo takrat, ko je bila še samoplačniška (okoli 30.000 sit je bla takrat). Nobenih skrbi, skoraj nobenih menstruacij, ni bolečin, ničesar ... Samo ko sem jaz svoji ginekologinji omenila, da imamo v planu še enega v roku parih let - mi je rekla kar za tabletke. Aja pa pri Mireni lahko zanosiš takoj, ko jo daš ven. Si imela kaj težav s kilogrami?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 22:26:36
|
|
|
|
arabela*
|
kak pa zgleda ta mirena oz.kako jo vstavijo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 22:37:20
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK MTY - lepo prosim na ZS slikce od čestitk thx Meni tudi pa še meni
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 22:40:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kako nej obrnem Laro na trebušček, da se ne zbudi? Ko jo odložim na bok je še ok, ko jo hočem obrnit se pa predrami.... verjetno je ne bi smela v zrak dvidnig, ampak samo prevalit?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 22:55:58
|
|
|
|
meta21
|
Nimam pojma, Lara. Lovro še nikoli ni spal na trebuhu, sploh ne vem kam bi roke dala-gor al dol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 22:56:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nimam pojma, Lara. Lovro še nikoli ni spal na trebuhu, sploh ne vem kam bi roke dala-gor al dol jaz tud ne vem,žal
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 23:13:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real kaj tvoj pikec še vedno štrajka s hranjenjem? Moj, še vedno, do sedaj sva nekako spravila skupaj le 320 ml?! Malo me je že začelo skrbeti glede tega, ker sem bila navajena, da je prej bil vedno ful požrešen in zaradi tega nam tudi dojenje ni moglo stečt, kot je treba . Ful se slini, drugače pa je ful dobre volje! pa isto je pri nas....jaz sploh nočem več o tem študirat, ker se mi zdi, da pol še slabše je..... Ma naš se tud ful slini, pa dobre volje je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 23:14:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nama je ratalo jelko postavit.... mi pa še vedno nič ...ne vem kaj čakamo da bo Božič mimo ma zgleda ja..... ....... Okraske in vse imamo še na podstrešju, možek dela vsak dan ful dolgo, pol pa mu ni več..... jaz pa ne plazim tam gor...... Po moje bo v soboto...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 23:14:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf,pa saj tak vseeno,itak noče niti tu not bit kaj zaj to misliš..novi ležalnik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 23:24:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nimam pojma, Lara. Lovro še nikoli ni spal na trebuhu, sploh ne vem kam bi roke dala-gor al dol jaz tud ne vem,žal roke gredo po moje gor, ni pa naš še ležal tak... bom rajši tud rekla...žal ne vem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 23:30:41
|
|
|
|
gold fish
|
..nič ne pišete... nočka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 7:03:30
|
|
|
|
gold fish
|
...no, pa še dobro jutro ... ...vas bo mogoče predramila, premamila.....da pridete malo čvekat Naša dva pikeca se že cartata, ta mali se je posračkal in zdaj pomaga prebujati ta velikega...... še 10 min, pol pa akcija...... gre ta veliki v šolo...... ...midva z malim...če mi uspe pa nazaj .... ..me je zdaj veliki pikec klical, da si je mali vel dudo ven in jo njemu tja tišal...in zdaj je celi .....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?