Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 7:05:52
|
|
|
|
gold fish
|
Meta - sem dobila vezo s serviserjem za voziček....nič ne bo zastonj..... stane ena stran 20€, torej me to pride 40€..pošlje pa v Baby center, ker je njihov serviser... Edino sr.. je to, da nimajo več sivih (se jih sploh ne da dobit) ampak samo modre pregibe..... Danes moram povedati sodelavcu..pa je kak je....da mi še teh ne vzame kdo..... Grem gledat kaj delata.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 7:10:13
|
|
|
|
gold fish
|
Danes praznujejo 3 mesece naše tri princeske Ana Lena Lara ČESTITKE VSEM TREM.. .. PA ŠE MAMICAM
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 8:34:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
ČESTITKE pupe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 8:35:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 8:50:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeee.... čestitke našim lepotičkam Sem nažicala patronažno, da jo pride zvagat danes..... na sej se je v par dneh, ko ji dodatek dajem, že poredila..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 8:58:14
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Danes praznujejo 3 mesece naše tri princeske Ana Lena Lara ČESTITKE VSEM TREM.. .. PA ŠE MAMICAM Čestitke pupike in mamice
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 8:59:58
|
|
|
|
petra1978
|
MTY jaz bi tudi rada vidla tvoje voščilnice. Mi smo pa včeraj postavili smrekico in jaslice. Gal je ful gledal lučke in se smejal. Pravi cukerček je.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 9:03:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Danes praznujejo 3 mesece naše tri princeske Ana Lena Lara ČESTITKE VSEM TREM.. .. PA ŠE MAMICAM
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 9:04:48
|
|
|
|
ključek
|
vam čestitke pošljem zvečer, se gremo potepati in sem vam samo dobro jutro prišla napisati.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 9:22:54
|
|
|
|
petra1978
|
Poglejte me, kako že dvignem glavico...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 9:43:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Poglejte me, kako že dvignem glavico... o, lepi fant
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 10:05:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši - ZS sem ti poslala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 10:05:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
petra 1978 - kakšne okice ima tvoja beba krasen je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 10:08:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Eh kaj pol... nismo vsi za vse... Znaš pa kej drugega... JA ŠTRIKAT
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 11:11:12
|
|
|
|
pf
|
Jutro babike. Čestitke vsem bebicam, ki imajo danes obmesečnico, pa mamicam tudi. Petra luškan fantek, res ima lepe očke. Cukrček mali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 11:34:44
|
|
|
|
gold fish
|
pf - že veš kak se da ona prevleka gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 11:40:31
|
|
|
|
Olivija*
|
O, najlepša hvala za čestitke. Mi bomo praznovali zvečer, saj se je Ana rodila ob 22:04. Za vsako obmesečnico imamo "tortico". Prejšnji mesec je bila slavnostna kremšnita http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12343 da se je lahko mami posladkala A vi tudi kaj praznujete obmesečnice? Kako se vstavi slika kar tu znotraj foruma? Lp
< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 19.12.2008 11:42:29 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 11:53:55
|
|
|
|
gold fish
|
..mene pa tako zobje....no dlesni bolijo..... kot da imam vse prehlajeno... kaj naj nardim...se mi že meša od tega... ..ponoči vstajam in jem tablete
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 11:57:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Poglejte me, kako že dvignem glavico... Jooj, kako je lep...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 11:57:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..mene pa tako zobje....no dlesni bolijo..... kot da imam vse prehlajeno... kaj naj nardim...se mi že meša od tega... ..ponoči vstajam in jem tablete Ajuto... k zobarju pojdi..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 12:00:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..mene pa tako zobje....no dlesni bolijo..... kot da imam vse prehlajeno... kaj naj nardim...se mi že meša od tega... ..ponoči vstajam in jem tablete Ajuto... k zobarju pojdi.. ma me ne boli zob.....samo tak je kot da sem cela napihana
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 12:00:54
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro Mi pa smo še vedno bolančki.Aneja je celo vročino dobila vidim,da si bila danes jutranja.saj sem jaz tud bla auf,samo se mi ni dalo it na RR
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 12:03:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..mene pa tako zobje....no dlesni bolijo..... kot da imam vse prehlajeno... kaj naj nardim...se mi že meša od tega... ..ponoči vstajam in jem tablete ma daj ne se basat s kemijo.Kaj pa ko bo nevzdržno? Mene tudi ful bolijo,sem bla pri zobaru zarad dlesni že tudi prejšnji teden,pa mi je samo trakec not dal za dve uri. Kupi si ustno vodo in fajn spiraj.Zgleda da maš kako fajn vnetje.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 12:04:16
|
|
|
|
arabela*
|
vsem slavljencem čestitke
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 12:15:21
|
|
|
|
pf
|
Gold fish katero prevleko sploh misliš? To ko je pokriti z njo? Ker druge prevleke ni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?