|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
18.12.2008 11:07:36   
ključek
joj, neja zadnje tri dni tudi ful komplicira pri hranjenju. je lačna (slišim, ko ji kruli), pa kr odklanja flaško, potem se dere, išče kje je flaška, pa spet odrine stran, pa joka.............user posted image user posted image user posted image user posted image ..............sem kr živčna, ker me skrbi, da ni kej narobe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
18.12.2008 11:08:43   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Me to you kdaj jo pa skopaš in daš v pižamico?

ponavadi se kopamo okrog 19 ure............včasih tudi okrog 19.30-19.45. odvisno, kdaj je in če potem zaspi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
18.12.2008 11:09:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Sem mal avgustovke čekiralauser posted image , pa sem vidla, da že kupujejo avtosedeže...kdaj nameravate posadit vaše user posted image v avtosedež?

jaz računam tam nekje feb. - marca..... ko ga bom lahko v smeri vožnje imela.... Sedež pa že imam od prvega pikeca ...tistega od 0-18kg, pa pol tistega od 18-36kg, pa še jahača....ni panike

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
18.12.2008 11:12:57   
Lara Croft
Tomažem že od torka..... v torek popil v 24 h samo 430 ml, včeraj 520 ml, danes pa šele 90 ml do sedaj

Lara pa je vsako uro lačna..user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.12.2008 11:20:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ines user posted image user posted image user posted image user posted image

Tarik, Tit, Niko, Ingrid, Maj, Ela user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.12.2008 11:25:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

user posted image   jaz imam tudi take probleme z našim Tomažem že od torka..... v torek popil v 24 h samo 430 ml, včeraj 520 ml, danes pa šele 90 ml do sedaj user posted image
Drugače pa je ful dobre volje, se smeji, gleda svoje rokice, nori po ležalniku in veselo boksa igračke v loku.... joka samo, ko mu želim še dati jesti, čeprav on odrine stekleničko od sebeuser posted image

naš je danes kakal, ampak mi je spet zjutraj ob 9 pustil 30ml v steklenički...okrog 10 sem mu pa dala čajeka...mu zdaj en ćčas nisem..in je spil 50ml...se ni bunil....zdaj pa spi....
...mogoče je pa žejen..bom zdaj spet s čajem nadaljevala....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 18.12.2008 11:26:26 >

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.12.2008 11:26:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

joj, neja zadnje tri dni tudi ful komplicira pri hranjenju. je lačna (slišim, ko ji kruli), pa kr odklanja flaško, potem se dere, išče kje je flaška, pa spet odrine stran, pa joka.............user posted image user posted image user posted image user posted image ..............sem kr živčna, ker me skrbi, da ni kej narobe.user posted image user posted image user posted image

ma zgleda, da se šparajo za potice in ostale dobroteuser posted image ....ker vse jamramo o podobnih težavah

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.12.2008 11:29:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Sem mal avgustovke čekiralauser posted image , pa sem vidla, da že kupujejo avtosedeže...kdaj nameravate posadit vaše user posted image v avtosedež?

jaz računam tam nekje feb. - marca..... ko ga bom lahko v smeri vožnje imela.... Sedež pa že imam od prvega pikeca ...tistega od 0-18kg, pa pol tistega od 9-36kg, pa še jahača....ni panike

...da ne boste mislile, da ful prehitevam.... samo....

.....ta naš avtosedež 0-18kg ima znotraj za take male user posted image  še dodatno oblazinjeno, pa naklon se mu spreminja.....mislim da celo 4-5 pozicij.... moram preverit.....  lahko leži tako kot v lupinici ali pol kasneje bolj sedi..... je fajn "oprijet" noter...vseeno je pa več prostora kot v lupinici.....

...bom poiskala kako slikico...je pa drugač od RÖMERJA..... , naslednji  je pa MAXI COSI RODI.....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 18.12.2008 11:32:14 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.12.2008 11:54:37   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Meni se zdi pomembno, da se da zablokirat (da se skoz ne guga) in da se naklon dvigne. One igračke niso tak pomembne, ker imaš sigurno tega že na tone user posted image

meni je tud pomembno,da gre zablokirat.
Lok za ugrače pa mi je tud pomemben,ker je mala tako živahna in radovedna,da če se ji nič ne dogaja kar tečna rata.Zato bi rada,da so tiste igrače goruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.12.2008 12:00:09   
pf
Jaz sem ravno danes namontirala lok za igrače na ležalnik in opažam, da ji je bolj zanimivo kot prej, ko ga ni bilo gor. Do sedaj ga nismo imeli, ker sem v bistvu čisto pozabila na njega, ker sem ga zapakirala in pospravila v kletne prostore. Bravo mama. Čudno, da se nisem spomnila, ko bi ležalnik prerastla. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
18.12.2008 12:06:30   
pf
Punce a mislite, da če malo manj jem, je potem možno, da ni tako kalorično mleko. Pijem ful, sigurno štiri litre. Jem pa manj kot takrat, ko smo spali vsaj do pol dveh, dveh, pa tudi do treh ponoči. Iščem vzroke in ne pridem gor kaj je vzrok tolikemu hranjenju.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
18.12.2008 12:19:02   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ma zgleda, da se šparajo za potice in ostale dobroteuser posted image ....ker vse jamramo o podobnih težavah

sam sej nima kej narobe bit, ne???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.12.2008 12:24:16   
leda
Punce a mislite, da če malo manj jem, je potem možno, da ni tako kalorično mleko. Pijem ful, sigurno štiri litre. Jem pa manj kot takrat, ko smo spali vsaj do pol dveh, dveh, pa tudi do treh ponoči. Iščem vzroke in ne pridem gor kaj je vzrok tolikemu hranjenju.

pijača je bistvena. in mislim, da to ni tko direkt povezano. moja nečakinja se je dojila na dve uri in pika. ko so čez dan uvedli gosto hrano, ponoči še vedno. eni taki so, lahko pa da se ti bo zlo hitro spremenilo.

je pa tko, da okol tega časa majo spet poskok v rasti in morda več rabi.

pa ne se preveč sekirat, če občasno težijo pri hranjenju, čeprav vem, da je izi rečt, pa težko to narest. majo tut dojenčki slabše dni. v sloveniji že dolg ni noben dojenček od lakote umrl in pregledi so dovolj pogosti, da se teža nadzoruje (seveda, če so sicer razpoloženi). naša recimo se je še par dni nazaj bunila pri dojenju, zdaj pa je spet vse ok. no, seveda je  pa spet mozoljasta kot ena pubertetnica. kot sem že rekla, ena težavica mine, druga pride...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.12.2008 12:26:57   
leda
pa hvala za čestitke naši četici.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.12.2008 12:35:15   
RAČKAPK
ČESTITKE vsem bebikam ki danes praznujejo
in pa seveda mamicam tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.12.2008 12:38:59   
RAČKAPK
no pa da povem
moj Gregi je včeraj prišel domow
jst ga lepo poštimam
im mu dam jesti prepečenec pa čaj za pit
in on men skos daj mi za jest daj mi za jest

...in čez eno uro reče dej pel me nazaj v šolo (da ne pišem o tem da o slabosti ali kakršnihkoli drugih znakih bolezni - nič)
in a mislte da bi ga lahko zadržala da ne bi jedu dunajskih zrezkov in ponfrija?user posted image

no dons je šel pa že v šolo
ker v šoli pečejo piškote (si je že zvečer pripravil desko in predpasnik)

tko da o bolezni (hvala bogu) ne duha ne sluhauser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.12.2008 12:47:21   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

no pa da povem
moj Gregi je včeraj prišel domow
jst ga lepo poštimam
im mu dam jesti prepečenec pa čaj za pit
in on men skos daj mi za jest daj mi za jest

...in čez eno uro reče dej pel me nazaj v šolo (da ne pišem o tem da o slabosti ali kakršnihkoli drugih znakih bolezni - nič)
in a mislte da bi ga lahko zadržala da ne bi jedu dunajskih zrezkov in ponfrija?user posted image

no dons je šel pa že v šolo
ker v šoli pečejo piškote (si je že zvečer pripravil desko in predpasnik)

tko da o bolezni (hvala bogu) ne duha ne sluhauser posted image

super za gregija...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa upam, da je fajne piškotke spekel...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.12.2008 13:11:50   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Virtualna, pozdravljena. Lepo, da si spet doma. kaj si bila operirana? Pa jaz mislim, da bi vaju dali v kako drugo sobo, če bi imela user posted image  pri sebi.

Baje imam poln zolc kamnov oz. kamnckov...tako, da me niso nic operirali, so mi samo neke kanalcke iz zolca raztegnili, da gredo ti kamni lahko sami ven - ne da bi jaz cutila kako bolecino..., pa rado se zgodi, da ti kanalcki spet ratajo ozki in da me prehod kamna zaboli user posted image  ...ce se to zgodi, moram nazaj v H, kjer mi bodo celi zolc odstranili....tak da, zaenkrat je cool...me nic vec ne boli user posted image

Glede user posted image  ..kaj pa vem, baje so imeli neko hudo prostorsko stisko in se ni dalo kako drugace postimat, kot da so me dali zraven dveh starih mam...no, sprva sem imela v planu, da bo puncka ob meni...a, ko sem videla tamkajsnje razmere...me je vse minilo user posted image  sem jo raje imela pri tasci v oskrbi, kot pa tam...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Virtualna -- 18.12.2008 13:12:49 >

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
18.12.2008 13:36:17   
pf
Hvala Leda za vzpodbudne besede. Ma včasih je prav težko tole z hranjenjem, sto stvari je. Kaj bi dala, da ne bi deževalo. A ni grozno vreme? Luft rabim se mi zdi.
Prejle sem dala Lani čaj za pit. Kake face je zraven delala, s cucljem je tak delala kot da bi ga želela gristi. Frkljica mala. Zdaj se je jokala petnajst minut, ker sem jo dala v posteljico, ker je bila zaspana videti in kak sem jo not položla alarm. Zdaj spi, saj zaspana je bila, samo ni šlo tak lahko kot si je mami zamislila in je bilo treba malo user posted image . Mišo moj mali.
Ravnokar sva se ob kosilu z mojim pogovarjala koliko se ti v bistvu spremeni vse, ko dobiš user posted image . Ko jo zvečer dava spat ponavadi TV v dnevni sobi dava na minimalno glasnost (3 ali 4) in pol gledava v ekran, ko dva debila. Sem se včeraj razjezila in sem rekla, da to ni res, da 24 ur na POP TV ne morem v miru pogledati kot človek. A veste kaj mi je rekel moj:"Sklepaj kaj govori in malo poveži s sliko zakaj se gre." Nisem vedela, če se naj smejim ali kaj naj.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
18.12.2008 13:36:48   
pf
Virtualna samo, da si dobro. Držim pesti, da ne bo treba nazaj v bolnišnico.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
18.12.2008 14:04:36   
emi*
DAN!

O hvala lepa za torte.user posted image V zadnje čase se samo šetamo okli,ko sem doma se mi samo spi od tega vremena.user posted image Danes mam pauzo.Danes je rodila ena kolegica fantka 3700g z imenom Ammar.Zanimivo ime,sploh še nisem slišala zanj.user posted image

Ines je zaspala,se pripravlja na jutrišnje cepljenje.Full mi je čudno kako to,da imajo tukaj pediatri vsak mesec preglede??user posted image Mogoče pa bo od jutri naprej komaj pri 6 mesecu pregled.Booo Ona se že jutri cepi a naj bi se pri 4,5 mesecih.Do sedaj je mela pregled vsak mesec,a drugače ni nič narobe,pač tolko da jo pogleda pa da se stehta.user posted image

Zadnjič sem jo preselila v ta večji sedež,edino kar ji dam še dekico pod rit,da ni preveč zvita.V lupinico komaj komaj pride,dam ji lupinico le če grem kam sama,da jo mam zraven sebe zaenkrat,ko pa gremo kam drugam pa zadaj sedi v večjem sedežu.Tako,da ol kar dva sedeža s sabo prevažam,kot da bi mela dva v avtu.Zdaj mi je padlo na pamet,kako pol prevažajo dvojčke??user posted image user posted image Kam jih dajo?user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
18.12.2008 14:26:21   
Lara Croft
sej meni ni zato, da bi jaz dalj spala.

Jst pa priznam, da zaradi tega... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
18.12.2008 15:24:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Zadnjič sem jo preselila v ta večji sedež,edino kar ji dam še dekico pod rit,da ni preveč zvita.V

V sedež skupine I si jo dala user posted image  Obrnjen v smeri vožnje?

Kriteriji so 9-18 kg ali 9 mesecev. Dvomim, da že ima 9 kg user posted image  Pa tudi, če bi imela.... Fora je v stabilnosti glavice, ki preveč zaniha pri čelnem trku.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
18.12.2008 16:46:59   
gold fish
mene zanima kje in kdaj je to v mb?user posted image

(odgovor članu 4ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
18.12.2008 17:01:23   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: pf

"Sklepaj kaj govori in malo poveži s sliko zakaj se gre."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?