|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
18.12.2008 17:04:23   
RAČKAPK
mene zanima kje in kdaj je to v mb?user posted image

...no recimo mene tut to zanima....
fiši - pol bi se pa še midve mal zaklepetale ...a ne?user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
18.12.2008 17:06:45   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Zadnjič sem jo preselila v ta večji sedež,edino kar ji dam še dekico pod rit,da ni preveč zvita.V

Kriteriji so 9-18 kg ali 9 mesecev. Dvomim, da že ima 9 kg user posted image  Pa tudi, če bi imela.... Fora je v stabilnosti glavice, ki preveč zaniha pri čelnem trku.

user posted image user posted image user posted image

Ma ne ta, uni sedeži ki so obrnjeni kot lupinica od 0-9kg pol pa ga obrneš v smeri vožnje od 9-18kg.user posted image saj tolko neumna pa res nisem, saj še ne sedi,pa tudi če bi čakam 9kg,ko bo stabilna.

< Sporočilo je popravil emi* -- 18.12.2008 17:08:29 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
18.12.2008 17:12:07   
emi*
Lupinico mam full ozko to pa je širše,vsaj ni zmečkana notri,kaj šele ,če bi jo dala v lupinico z bundo,saj zaštopa!!user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
18.12.2008 17:34:18   
tia
Hvala za čestike,tudi jaz se pridružjuem vsem ostalim user posted image user posted image

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
18.12.2008 18:02:19   
Lara Croft
Nama je ratalo jelko postavit.... ma sam to... hahaha...jo je treba še okrasit.... letos bo črno - srebrna... če bom dobila dovoljenje.... user posted image user posted image user posted image

Joj, jst ne vem, kam nej z vsemi temi okraski.... vsako leto kupim nove in se mi samo nabirajo....

Pečem torto spet..... no, biskvit sem komaj naredila.... mi je ostal ananas... ga je treba nekako porabit.. user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
18.12.2008 18:04:06   
Lara Croft
Ma je hecna ta naša češpa..... je tle lepo mirno sedela in čeblala... nič ni zgledalo, da bi bla lačna.... ma sem ji vseeno naredila 60ml dodatka.... pa je vse sčučala... in kako se je užalila, ki sem ji za en trenutek vzela ven.... ajutooooooooooo.... hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
18.12.2008 18:43:10   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz sem ravno danes namontirala lok za igrače na ležalnik in opažam, da ji je bolj zanimivo kot prej, ko ga ni bilo gor. Do sedaj ga nismo imeli, ker sem v bistvu čisto pozabila na njega, ker sem ga zapakirala in pospravila v kletne prostore. Bravo mama. Čudno, da se nisem spomnila, ko bi ležalnik prerastla. user posted image  user posted image  user posted image

pf,danes sem šla v Rutar pogledat za tiste ležalnike,pa je rekla da niso imeli nobenih za 20eurovuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
18.12.2008 18:58:53   
arabela*
Mi pa smo še vedno bolani.
Babike kašljata,že par dni nista bili zunajuser posted image
Jaz pa še tud kreham ko en oseluser posted image ampak gre na bolje.

Malečki smo nabavli ležalnik.
Ji ga je babica za dedka mraza kupla.Ni nevem kaj,je itak podobn kot tista lupinca,v kateri je prej spala,le da ima lok z igračkami gor.Smo tistega iz baby centra kar nabavli,sinje modregauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1208
18.12.2008 19:15:06   
pf
Saraya v Dipotu, ne Rutarju. Prejšnji teden, ko sem šla v Leclerc po pamperske, ko so bile v akciji sem bila tudi v Dipotu, ker sem kupila Lani posteljnino za prenosno posteljo, ki jo ima pri moji mami. Pa sem ga gledala, ker sem ga hotela kupiti, da bi imeli enega pri mojih starših. Bil je pa zeleno oranžen od Chiccota.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
18.12.2008 19:26:31   
pf
V katalogu od Dipota so tudi bili, če še mogoče imaš poglej. Vidla sem ga pa en dan preden sva šla na Cetinskega, takrat sem bila v MB-ju.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
18.12.2008 19:39:50   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

mene zanima kje in kdaj je to v mb?user posted image

...no recimo mene tut to zanima....
fiši - pol bi se pa še midve mal zaklepetale ...a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
18.12.2008 19:41:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Nama je ratalo jelko postavit....

mi pa še vedno ničuser posted image ...ne vem kaj čakamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1212
18.12.2008 19:42:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Saraya v Dipotu, ne Rutarju. Prejšnji teden, ko sem šla v Leclerc po pamperske, ko so bile v akciji sem bila tudi v Dipotu, ker sem kupila Lani posteljnino za prenosno posteljo, ki jo ima pri moji mami. Pa sem ga gledala, ker sem ga hotela kupiti, da bi imeli enega pri mojih starših. Bil je pa zeleno oranžen od Chiccota.

Ja,vem kje je Dipo,sem itak reden gost tamuser posted image
Tistega oranžnega sem gledla danes in je bil 39.99,pa še vprašala sem,pa je ona rekla da so vedno toliko stali in da drugih ni bilouser posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
18.12.2008 19:43:46   
amor real
user posted image   kaj tvoj pikec še vedno štrajka s hranjenjem? Moj, še vedno, do sedaj sva nekako spravila skupaj le 320 ml?! Malo me je že začelo skrbeti glede tega, ker sem bila navajena, da je prej bil vedno ful požrešen in zaradi tega nam tudi dojenje ni moglo stečt, kot je treba user posted image . Ful se slini, drugače pa je ful dobre volje!

Neposredna povezava do sporočila: 1214
18.12.2008 19:44:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Nama je ratalo jelko postavit....

mi pa še vedno ničuser posted image ...ne vem kaj čakamouser posted image

da bo Božič mimouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
18.12.2008 19:44:52   
gold fish
bubi - pomoč.... kak se reče tistemu razkužilu, ki je v bolnicah...modre barve......   A ga majo pri nas res  samo v Sanolaborju?  V lekarnah imajo Spitaderm...tega imam doma.....   pa se mi zdi, da je oni modri boljši....  
Kaj praviš?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
18.12.2008 19:45:59   
arabela*
pf,pa saj tak vseeno,itak noče user posted image niti tu not bituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
18.12.2008 19:47:33   
gold fish
pf - daj nekaj mi pomagaj.....  Ti imaš že obrnjen voziček na športno ali še vedno novorojenček varianta?

Jaz sem ga obrnila na športno, zdaj pa ne znamuser posted image  prevleke gor naredit..gledam navodila, pa pri meni tak ne gre, da se nekaj nazaj dol zaviha....   Pa mož mi pravi, da sta bili 2 prevleki, meni se pa zdi, da je samo ena...daj povej mi prosim.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1218
18.12.2008 19:48:35   
arabela*
bubi,mojga sem poslala v lekarno po fiziološko raztopino,pa so mu podvalili aqva maris.Kakšna je sploh razlika,ker v ceni je namreč zelouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
18.12.2008 19:50:13   
arabela*
mi pa dajemo zvečer pred spanjem spet novalac ar,je po aptamilu preveč šraufalouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
18.12.2008 20:32:27   
pf
Gold fish ena prevleka je, ne dve. Imam še novorojenček varianto, športno bom naštimala kje marca, aprila.
Saraya res se mi zdi, da je bil dvajset, ali pa sem res smotana.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
18.12.2008 20:56:16   
RAČKAPK
fiši - kaj pa je blo včeraj, da si user posted image
user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
18.12.2008 21:04:02   
RAČKAPK
Sm šla še mal na druge forume pogledat pa tko mal po netu
pa imajo vsi tako lepe voščilnice narejene
jst pa tak šalabajzer da nč ne znam user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
18.12.2008 21:25:52   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Sm šla še mal na druge forume pogledat pa tko mal po netu
pa imajo vsi tako lepe voščilnice narejene
jst pa tak šalabajzer da nč ne znam user posted image

ah dej no..............itak da bi ti tudi znala...........user posted image user posted image user posted image user posted image ..............malo domišljije, pa gre.............

jaz delam čestitke že dobrih 8 let, prej jih nikoli nisem. sedaj imam pa takšne ideje včasih, da kar ne morem verjeti, od kje................user posted image user posted image user posted image user posted image ...............če katero zanima, jih lohka na mail pošljem-slike od čestitk.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
18.12.2008 21:31:04   
RAČKAPK
MTY - lepo prosim na ZS
slikce od čestitk

thx user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?