Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 17:04:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
mene zanima kje in kdaj je to v mb? ...no recimo mene tut to zanima.... fiši - pol bi se pa še midve mal zaklepetale ...a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 17:06:45
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: emi* Zadnjič sem jo preselila v ta večji sedež,edino kar ji dam še dekico pod rit,da ni preveč zvita.V Kriteriji so 9-18 kg ali 9 mesecev. Dvomim, da že ima 9 kg Pa tudi, če bi imela.... Fora je v stabilnosti glavice, ki preveč zaniha pri čelnem trku. Ma ne ta, uni sedeži ki so obrnjeni kot lupinica od 0-9kg pol pa ga obrneš v smeri vožnje od 9-18kg. saj tolko neumna pa res nisem, saj še ne sedi,pa tudi če bi čakam 9kg,ko bo stabilna.
< Sporočilo je popravil emi* -- 18.12.2008 17:08:29 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 17:12:07
|
|
|
|
emi*
|
Lupinico mam full ozko to pa je širše,vsaj ni zmečkana notri,kaj šele ,če bi jo dala v lupinico z bundo,saj zaštopa!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 17:34:18
|
|
|
|
tia
|
Hvala za čestike,tudi jaz se pridružjuem vsem ostalim
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 18:02:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nama je ratalo jelko postavit.... ma sam to... hahaha...jo je treba še okrasit.... letos bo črno - srebrna... če bom dobila dovoljenje.... Joj, jst ne vem, kam nej z vsemi temi okraski.... vsako leto kupim nove in se mi samo nabirajo.... Pečem torto spet..... no, biskvit sem komaj naredila.... mi je ostal ananas... ga je treba nekako porabit..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 18:04:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma je hecna ta naša češpa..... je tle lepo mirno sedela in čeblala... nič ni zgledalo, da bi bla lačna.... ma sem ji vseeno naredila 60ml dodatka.... pa je vse sčučala... in kako se je užalila, ki sem ji za en trenutek vzela ven.... ajutooooooooooo.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 18:43:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz sem ravno danes namontirala lok za igrače na ležalnik in opažam, da ji je bolj zanimivo kot prej, ko ga ni bilo gor. Do sedaj ga nismo imeli, ker sem v bistvu čisto pozabila na njega, ker sem ga zapakirala in pospravila v kletne prostore. Bravo mama. Čudno, da se nisem spomnila, ko bi ležalnik prerastla. pf,danes sem šla v Rutar pogledat za tiste ležalnike,pa je rekla da niso imeli nobenih za 20eurov
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 18:58:53
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo še vedno bolani. Babike kašljata,že par dni nista bili zunaj Jaz pa še tud kreham ko en osel ampak gre na bolje. Malečki smo nabavli ležalnik. Ji ga je babica za dedka mraza kupla.Ni nevem kaj,je itak podobn kot tista lupinca,v kateri je prej spala,le da ima lok z igračkami gor.Smo tistega iz baby centra kar nabavli,sinje modrega
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:15:06
|
|
|
|
pf
|
Saraya v Dipotu, ne Rutarju. Prejšnji teden, ko sem šla v Leclerc po pamperske, ko so bile v akciji sem bila tudi v Dipotu, ker sem kupila Lani posteljnino za prenosno posteljo, ki jo ima pri moji mami. Pa sem ga gledala, ker sem ga hotela kupiti, da bi imeli enega pri mojih starših. Bil je pa zeleno oranžen od Chiccota.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:26:31
|
|
|
|
pf
|
V katalogu od Dipota so tudi bili, če še mogoče imaš poglej. Vidla sem ga pa en dan preden sva šla na Cetinskega, takrat sem bila v MB-ju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:39:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK mene zanima kje in kdaj je to v mb? ...no recimo mene tut to zanima.... fiši - pol bi se pa še midve mal zaklepetale ...a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:41:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nama je ratalo jelko postavit.... mi pa še vedno nič ...ne vem kaj čakamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:42:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya v Dipotu, ne Rutarju. Prejšnji teden, ko sem šla v Leclerc po pamperske, ko so bile v akciji sem bila tudi v Dipotu, ker sem kupila Lani posteljnino za prenosno posteljo, ki jo ima pri moji mami. Pa sem ga gledala, ker sem ga hotela kupiti, da bi imeli enega pri mojih starših. Bil je pa zeleno oranžen od Chiccota. Ja,vem kje je Dipo,sem itak reden gost tam Tistega oranžnega sem gledla danes in je bil 39.99,pa še vprašala sem,pa je ona rekla da so vedno toliko stali in da drugih ni bilo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:43:46
|
|
|
|
amor real
|
kaj tvoj pikec še vedno štrajka s hranjenjem? Moj, še vedno, do sedaj sva nekako spravila skupaj le 320 ml?! Malo me je že začelo skrbeti glede tega, ker sem bila navajena, da je prej bil vedno ful požrešen in zaradi tega nam tudi dojenje ni moglo stečt, kot je treba . Ful se slini, drugače pa je ful dobre volje!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:44:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nama je ratalo jelko postavit.... mi pa še vedno nič ...ne vem kaj čakamo da bo Božič mimo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:44:52
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - pomoč.... kak se reče tistemu razkužilu, ki je v bolnicah...modre barve...... A ga majo pri nas res samo v Sanolaborju? V lekarnah imajo Spitaderm...tega imam doma..... pa se mi zdi, da je oni modri boljši.... Kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:45:59
|
|
|
|
arabela*
|
pf,pa saj tak vseeno,itak noče niti tu not bit
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:47:33
|
|
|
|
gold fish
|
pf - daj nekaj mi pomagaj..... Ti imaš že obrnjen voziček na športno ali še vedno novorojenček varianta? Jaz sem ga obrnila na športno, zdaj pa ne znam prevleke gor naredit..gledam navodila, pa pri meni tak ne gre, da se nekaj nazaj dol zaviha.... Pa mož mi pravi, da sta bili 2 prevleki, meni se pa zdi, da je samo ena...daj povej mi prosim.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:48:35
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,mojga sem poslala v lekarno po fiziološko raztopino,pa so mu podvalili aqva maris.Kakšna je sploh razlika,ker v ceni je namreč zelo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 19:50:13
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa dajemo zvečer pred spanjem spet novalac ar,je po aptamilu preveč šraufalo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 20:32:27
|
|
|
|
pf
|
Gold fish ena prevleka je, ne dve. Imam še novorojenček varianto, športno bom naštimala kje marca, aprila. Saraya res se mi zdi, da je bil dvajset, ali pa sem res smotana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 20:56:16
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši - kaj pa je blo včeraj, da si
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:04:02
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Sm šla še mal na druge forume pogledat pa tko mal po netu pa imajo vsi tako lepe voščilnice narejene jst pa tak šalabajzer da nč ne znam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:25:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Sm šla še mal na druge forume pogledat pa tko mal po netu pa imajo vsi tako lepe voščilnice narejene jst pa tak šalabajzer da nč ne znam ah dej no..............itak da bi ti tudi znala........... ..............malo domišljije, pa gre............. jaz delam čestitke že dobrih 8 let, prej jih nikoli nisem. sedaj imam pa takšne ideje včasih, da kar ne morem verjeti, od kje................ ...............če katero zanima, jih lohka na mail pošljem-slike od čestitk.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 21:31:04
|
|
|
|
RAČKAPK
|
MTY - lepo prosim na ZS slikce od čestitk thx
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?