|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
19.12.2008 12:18:03   
pf
Lara saj ni mus, da ti bo zmanjkalo, mogoče je pa samo tak dan bil. Malo več pristavljaj par dni, pa mogoče bo. Držim pesti. Jaz sem Lani včeraj dala dodatek in prvič ga je tudi pojedla. 100 ml, mogoče bi ji lahko dala malo več. Bom danes probala več dati. Kdaj pa ti Lari daješ dodatek? Ob večerih ali tudi kaj čez dan?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
19.12.2008 13:23:29   
leda
mene pa tako zobje....no dlesni bolijo..... kot da imam vse prehlajeno...

kaj naj nardim...se mi že meša od tega...

moja kolegica, ki ma non stop težave z zobmi in je zdaj tudi noseča, svetuje žajbelj. je naraven antibiotik in vsaj njej ful pomaga.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
19.12.2008 13:25:38   
leda

Sem nažicala patronažno, da jo pride zvagat danes..... na sej se je v par dneh, ko ji dodatek dajem, že poredila..

no, lara in rezultat je?

ker tale tavelka tehtnca je čist nenatačna. zadnjič ko sva mele borbe pri dojenju, se mi je zdel, da jo moram jet vagat. sem stopla gor z njo in brez nje in ojoj, a samo tolk. in sem ponovila vajo in je pokazal pol kile več. tko da smo opravil s tavelko tehnico...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
19.12.2008 14:35:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..mene pa tako zobje....no dlesni bolijo..... kot da imam vse prehlajeno...

..ponoči vstajam in jem tableteuser posted image

ma daj user posted image ne se basat s kemijo.Kaj pa ko bo nevzdržno?
Mene tudi ful bolijo,sem bla pri zobaru zarad dlesni že tudi prejšnji teden,pa mi je samo trakec not dal za dve uri.
Kupi si ustno vodo in fajn spiraj.Zgleda da maš kako fajn vnetje.

pa saj to tablete sem mislila lekadoluser posted image ...ponoči pa res ne gre spat..... čez dan je ok, ponoči, ko pa se umiri je pa user posted image

Ustno vodo imam vedno doma, pa ne pomaga...malo mi pomaga aloe vera, pa angaluser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.12.2008 14:36:35 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
19.12.2008 14:37:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish katero prevleko sploh misliš? To ko je user posted image pokriti z njo? Ker druge prevleke ni. user posted image

to ja, na sliki je nekak narisano, da se nazaj dol vpogne.....jaz ne znamuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
19.12.2008 14:38:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

mene pa tako zobje....no dlesni bolijo..... kot da imam vse prehlajeno...

moja kolegica, ki ma non stop težave z zobmi in je zdaj tudi noseča, svetuje žajbelj. je naraven antibiotik in vsaj njej ful pomaga.

...to res pomaga...  bom danes pridna s tem žajbljem... samo je pa user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
19.12.2008 14:42:35   
arabela*
eno vprašanjeuser posted image
kaj se calpol sirup da kupit brez recepta??
ga imam še doma,samo je rok uporabnosti do septembrauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1282
19.12.2008 14:50:44   
leda
kaj se calpol sirup da kupit brez recepta??

da.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
19.12.2008 14:56:57   
arabela*
hvalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
19.12.2008 14:58:26   
pf
Goldi a na vrhu misliš kako se zaviha, pri otroški glavici? Jaz ponavadi pustim kar tak, da ne piha noter, nikoli nimam skoraj tak zavihano, da se črno vidi. Če pa, pa samo prepogni deset centimetrov in zahaklaj ob tiste črne palice, ki držijo strehco. Drugače ne gre. Ne vem pa kak je na slikci oz. če še gre kako drugače. Jaz jo dam gor in ob straneh z neti pripnem, če jo pa zaviham, jo pa samo potisnem ob straneh not, tak da je navrhu recimo 10 cm rob. Ne vem, če sem ti kaj pomagala. Drugače jaz ne prakticiram.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
19.12.2008 14:58:58   
pf
Saraya a ima Marisa fejst vročine? Boga pupika.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
19.12.2008 15:13:00   
arabela*

Saraya a ima Marisa fejst vročine? Boga pupika.

Marisa nima zaenkrat,Aneja imauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
19.12.2008 16:15:06   
*bubi*

bubi - pomoč.... kak se reče tistemu razkužilu, ki je v bolnicah...modre barve......   A ga majo pri nas res  samo v Sanolaborju?  V lekarnah imajo Spitaderm...tega imam doma.....   pa se mi zdi, da je oni modri boljši....  
Kaj praviš?

Tistega imajo v lekarnah tudi, za Novo vas sem 100%. Obstaja v različno velikih pakiranjih, tudi po 100 ml (recimo za v torbo). Kak točno pa se mu reče, pa sem pozabila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1288
19.12.2008 16:15:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi,mojga sem poslala v lekarno po fiziološko raztopino,pa so mu podvalili aqva maris.Kakšna je sploh razlika,ker v ceni je namreč zelouser posted image

Ni neke razlike user posted image . Katero pa je cenejše?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
19.12.2008 16:16:02   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image      Danes praznujejo  3 mesece naše tri princeske user posted image user posted image user posted image

Ana user posted image
Lena user posted image
Larauser posted image  

ČESTITKE VSEM TREM..

..  PA ŠE MAMICAM  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1290
19.12.2008 16:19:47   
*bubi*
Emi*: oprosti, sem razumela, da si jo dala že v večji sedež. tako je bilo napisano. Ker si še pisala, kako ji ritko podlagaš user posted image

Nisem niti pomislila na sedež skupine 0-I, ker so bolj redki user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.12.2008 16:21:58 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
19.12.2008 16:25:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ni neke razlike user posted image . Katero pa je cenejše?

To novo je skoraj 5 eur.Meni se zdi pretirana cena.Tista fiziološka je bila vedno zlo poceniuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
19.12.2008 17:26:25   
Lara Croft

Lara saj ni mus, da ti bo zmanjkalo, mogoče je pa samo tak dan bil. Malo več pristavljaj par dni, pa mogoče bo. Držim pesti. Jaz sem Lani včeraj dala dodatek in prvič ga je tudi pojedla. 100 ml, mogoče bi ji lahko dala malo več. Bom danes probala več dati. Kdaj pa ti Lari daješ dodatek? Ob večerih ali tudi kaj čez dan?

Ma za dopoldne in tam do ene 4ih imam dovolj mleka... potem začne pa zmanjkovat... ob 5ih sem ji dala 60ml... bi Lara sčučala tudi več, ma nočem, da je sita potem 4 ure... ampak jo hočem čez dve spet pristavit... pol preden gre spat ji dam pa malo več, ker sem opazla, da pri meni spije ful manj...

Samo ti povem, da sem se teh čajev res naveličala..... Danes sem komaj 1,5 spila....

no, lara in rezultat je?

5300gramov ima.... Ona pravi, da je OK.... ma je v treh dneh, ko ji dam dodatek, sigurno kej pridobila....
Je pa ona ful proti prilagojenemu mleku... že na začetku sem to opazla... in danes mi je rekla, da nej ji rajš, kot AM dam sladko vodo ali sok iz jabolk... da ji lahko ponudim tudi kašico iz kuhane japke.... Ma dej, dej..... bom pa vsaj še en mesec počakala....

Tudi je bla ful presenečena in hkrati vesela, da sem jo dojila.... ker na začetku je slabo kazalo....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
19.12.2008 17:55:50   
pf
No vidiš Lara Croft da ima Lara dobro kilažo. Naša je tudi tak imela pri treh mesecih. Kaj misliš, če se je dojila ob pol petih koliko ji naj dam novalaca, če bo jedla ob pol sedmih, sedmih? 100 ml je včeraj zmazala, mogoče bi danes malo več. Verjamem, da si sita čaja, pa vode. Jaz sem en čas še pir intenzivno zraven pila. Brezalkoholnega. Saj ima res dojenje enih plusov in sem vesela, da lahko dojim, če je to dobro za Lano, samo imam pa malce krojen spanec, pa nič kam ne moreš kreniti, če bi kar papala. Žal nisem tip za javno dojenje, sem očitno bolj konzervativna. Isto je zadnjič Meta napisala, da ne bi mogla seksati v isti sobi, ko spi detece. Jaz tudi ne, pa ga ni vraga da bi me pripravil. Sem pač bolj staromodna, ker ene mamce so kar brezkompromisne kar se tega tiče, pa saj je prav tak, ker to ni nič grdega.

Neposredna povezava do sporočila: 1294
19.12.2008 18:04:34   
pf
To je pa še res malo prehitro za kašice, kak mesec, dva še je bolje res da počakaš. Jaz če bom imela mleko bom izključno dojila do konec šestega meseca, razen če mi bo začelo zmanjkovati za kak obrok. Še novalaca nf ne bi dajala pred spanjem, če ne bi tolikokrat se zbujala ponoči. Pa tak lepo smo že spale, do dveh, pol treh, pa potem do šestih. Ne vem kaj je to, da prvič vstane že ob dvanajstih ponoči in hoče jest. Zdaj to traja že dva, tri tedne in vidim, da je postalo konstantno. Spat bolj pozno je ne bom dajala, bom probala edino dat flašo, če je slučajno to res bolj redilno in bo vsaj za urco, dve potegnila. Danes še ni bilo haska, je spala do 00.30, samo mislim da bo kar potreben kak teden, da se navadi flaške, pa tudi jaz količine dodatka, pa bomo videli. Moram nekaj ukreniti v tej smeri, ker sva cel dan sami in izključno čisto sama skrbim zanjo in če še ponoči trikrat, štirikrat vstanem do sedmih, pol osmih sem preutrujena. Ne bom dolgo funkcionirala tak. Dvakrat še zaspim takoj nazaj, pol pa več ne in čumim v postelji in se čudim sama sebi. Zdajle pa spi na igralni površini, tak da danes bo šla bolj pozno spat. Ali pa tudi ne. user posted image
user posted image je šel na zaključek, tak da bom danes tudi jaz čvekala.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
19.12.2008 18:34:17   
Lara Croft
Pf... jaz ji več kot 60 ne dam, čeprav bi spila.... glih zato, da jo čim večkrat pristavim.... Sem ji pa včeraj dala za obrok pred spanjem 90ml...

Kar se tiče dojenja kr povsod, sem se pa jaz že navadla.... na začetku mi je bla kriza... zdej se pa nočem omejevat... se dam tako, da glih ne svetim vsem...

Porka špinača, da si bom šla jutri po en brez alkoholni pir al pa kr triuser posted image .... Prav rabim pit nekaj drugega, ne samo čaj pa vodo...

Ma itak, da bom počakala... meni se tudi zdi prezgodaj...

Jah... Lara se je začela zbujat ponoči takrat, ko je čez dan premalo dobila..... zdej je pa spet OK.. Ja pa tudi kaka zdej, ko dobiva več hrane...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
19.12.2008 18:36:58   
Lara Croft
Dvakrat še zaspim takoj nazaj, pol pa več ne in čumim v postelji in se čudim sama sebi.

Jaz tudi rabim ful časa, da zaspim nazaj, če se zbudim po četrti uri... ....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
19.12.2008 18:55:17   
petra1978
Midva z Galom sma pa danes preživela en tak super dan. V službi imajo danes zaključek in so imeli že dopoldan malo športni del zaključka - šli so na pohod. Cilj tega pohoda je bil pa na enem kmečkem turizmu. No, in k meni je prišla sodelavka, ki je tudi na porodniškem (ima punčko, staro 6 tednov) in sma se nabasele v en avto, Gal in Hana sta oba zadaj kraljevala in smo šli na ta kmečki turizem. Prav super je bilo po dolgem času spet videt sodelavce. Jih kar malo pogrešam. Ker imam v večini sodelavce (punce smo samo 3, fantov je okrog 20), so samo hodili okrog Gala in Hane in gledali in se nastavljali in primerjali keremu sta bolj podobna user posted image user posted image user posted image . Smo se nasmejali.

Zdaj pa sma spet sama doma, je user posted image  šel na njegov zaključek. Grem porihtat Gala in sebe, pa pridem mogoče nazaj.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 1298
19.12.2008 18:55:30   
gold fish

Moram nekaj ukreniti v tej smeri, ker sva cel dan sami in izključno čisto sama skrbim zanjo in če še ponoči trikrat, štirikrat vstanem do sedmih, pol osmih sem preutrujena. Ne bom dolgo funkcionirala tak.

jaz k temu lako še dodam velikega pikeca vključno z njegovimi šolskimi obv.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
19.12.2008 18:57:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

............... (ima punčko, staro 6 tednov) ................

pa jo že okrog vozi...tak mislim v množico ljudiuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?