|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
18.12.2008 6:17:26   
arabela*
dobro jutro vsem,vam lahko danes en user posted image častimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
18.12.2008 8:19:21   
petra1978
Dobro jutro!

danes vam pa jaz prva skuham user posted image . Smo se vstali že nob 6h, je Gal spet tako kakal, da sem ga umivala v umivalniku. Zdaj pa on spet spi, jaz pa tukaj.

Me to you, glede takšnih kolegic pa se res ne obremenjuj. VSAKA MAMICA NAJBOLJE VE, KAJ JE DOBRO ZA NJENEGA user posted image .

Glede špotrnega vozička pa bomo mi, če bo Gal tako rastel kot do sedaj, morali uvesti kar hitro, čeprav sem upala, da bo košara zdržala zimo. Pa mislim, da ne bo. Bomo videli.

Telovadba? Jaz pa sem že začela malo tečt, pa je bilo prav super. Zdaj pa čakam na vreme, ker v dežju mi pa res ni za it.

user posted image  - tudi jaz jo pogrešam. Sem včasih prav nostalgična. Sem ravno včeraj klicala G, da bi rabla neko zaščito, ker je moje telo čisto skregano z naravo. Še vedno polno dojim, pa sem že imela user posted image . Saj vem, da je možno, samo jaz sem upala, da je ne bom dobila. Pa mi je G priporočal mireno, meni pa to najbolj ni. Bom še videla. A ima mogoče katera že izkušnje z mireno?
Drugače pa bomo mi še imele enega user posted image . Čez kakšne 2 leti. Aja, koliko časa po CR pa sploh lahko?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
18.12.2008 8:20:35   
petra1978
Saraya, si me prehitela user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
18.12.2008 8:24:04   
Olivija*
Dobro jutro!

Čestitke celi četici, ki danes praznuje! user posted image Zgleda je bil 18. september uspešen dan, pa avgust tudi user posted image

Mi smo se pa včeraj cel dan potepali po Celovcu. Punce, Avstrijci so glede previjalnic in kotičkov za dojenje res daleč pred nami. Mi smo se rihtali:
-najprej v City Arkaden (prostorna previjalnica z umivalnikom in ogledalom ter dvema foteljčkoma za dojenje. Žal edina v celem nakupovalnem centru in zato precej oblegana. Vedno je kdo čakal pred vrati. Zelo hrupno in vroče, sicer pa lepo urejeno.)
-nato v KIKI (previjalnica v 1. nadstropju poleg restavracije, kotiček za dojenje v 3. nadstropju pri vozičkih. Tu imajo fuuuul udoben gugalnik z naslonjalom za noge. Ta kotiček je sicer od trgovine ločen le z zaveso, a je zelo udoben, miren, notri je tudi radio... Meni je bil najbolj všeč! Slabost je edino ta, da nimajo umivalnika za roke umit).
-na koncu pa še v IKEI (simpatična sobica z umivalnikom, previjalno komodo, foteljem, igračami, blazinami... Mirno - razen, kadar po zvočniku povedo kakšno obvestilo ful na glas, kar je našo pupiko močno prestrašilo. Vsi artikli v tej sobici so označeni s ceno, saj se jih očitno lahko kupi v Ikei.) Tam sem videla celo obvestilo, da so družine z otroci pri njih dobrodošle in da dobiš brezplačno plenico, če se oglasiš na informacijah.

Baje pa imajo najboljšo dojilnico v Rutarju, a tega nismo uspeli preveriti user posted image

Naša punca je bila zelo pridna in čeprav je bila že mami utrujena, se je ona še vedno smejala, malo zadremala, nato pa spet radovedno gledala naokoli. Le 15 minut pred domom ji je bilo vsega dovolj in je začela jokat, prej pa 10 ur ful pridna. Res me je prijetno presenetila.

Če vas mika izlet do Celovca, vam res priporočam, saj je dobro poskrbljeno za dojenčke.

Lep dan vsem!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
18.12.2008 8:49:03   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ines user posted image user posted image user posted image user posted image

Tarik, Tit, Niko, Ingrid, Maj, Ela user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
18.12.2008 8:51:54   
ključek
pa dobro jutro želim............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
18.12.2008 9:15:00   
*bubi*
Virtualna, pozdravljena. Lepo, da si spet doma. kaj si bila operirana? Pa jaz mislim, da bi vaju dali v kako drugo sobo, če bi imela user posted image  pri sebi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
18.12.2008 9:26:50   
ključek
mi lahko svetujete, prosim?? neja ponavadi je okrog 18-19. potem pa do 20.3,0 ponavadi ful trdno zaspi. in zdej ne vem-ali jo naj dam spati, dokler se sama ne zbudi, ali naj jo še naprej okrog 22.30 zbujam, da jo previjem in da dobi flaško????

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
18.12.2008 10:01:40   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978
user posted image  - tudi jaz jo pogrešam. Sem včasih prav nostalgična. Sem ravno včeraj klicala G, da bi rabla neko zaščito, ker je moje telo čisto skregano z naravo. Še vedno polno dojim, pa sem že imela user posted image . Saj vem, da je možno, samo jaz sem upala, da je ne bom dobila. Pa mi je G priporočal mireno, meni pa to najbolj ni. Bom še videla. A ima mogoče katera že izkušnje z mireno?
Drugače pa bomo mi še imele enega user posted image . Čez kakšne 2 leti.

Mirena je zakon. Jaz sem jo imela celih 5 let in vstavila sem jo celo takrat, ko je bila še samoplačniška (okoli 30.000 sit je bla takrat). Nobenih skrbi, skoraj nobenih menstruacij, ni bolečin, ničesar ... Samo ko sem jaz svoji ginekologinji omenila, da imamo v planu še enega v roku parih let - mi je rekla kar za tabletke. Aja pa pri Mireni lahko zanosiš takoj, ko jo daš ven.

Neposredna povezava do sporočila: 1159
18.12.2008 10:03:57   
pf
Dobro jutro punce.
Me to you po moje je bolje, da jo pustiš in boš videla kdaj se bo zbudila. Meni je patronažna in pediatrinja rekla, da če otrok napreduje ga nikakor ne buditi za hranjenje. Jaz se tega držim. Moja Lana zaspi okrog 19.00 trdno in je ne mislim buditi, ko se pa sama zbudi pa dobi papico. Čeprav za mamico je lažje dati otročku za jest še enkrat preden gre sama spat, ker potem otroček dalj spi in posledično tudi mamica, ampak meni je bolj važno da se user posted image naspi. A ti niso nič svetovali glede tega? Meni so tudi v ptujski porodnišnici rekli, da otročka se ne budi za hranjenje. Tudi ko sva bile v porodnišnici, če je spala več kot dve, tri ure skupaj ponoči so mi rekli, da naj jo pustim, kljub temu, da se takrat otročki pogosteje hranijo. Pusti jo naj spi. To je moje mnenje. Jaz zase vem, da se moram enkrat več ponoči vstati, ker jo pustim spančkati, ker če bi jo podojila ob desetih, enajstih ponoči, bi se do jutra dojile še samo enkrat, zdaj se pa ob 00.00 do 1.00 nekje vmes, pa ob 4.30 do 5.00 in od 7.00 do 8.00. Sicer gre hitro vse pri nama. Dojenje in kupček v desetih minutah, zaspi pa itak v minuti. No danes sva se še enkrat več zbudile in jedle, ne vem kaj je bilo danes ponoči. Zdajle sem čaj skuhala zanjo in ji ga bom malo ponudila, da se navadi nanj, ker do sedaj ga ni marala. Včeraj sem ji pozabila ponuditi novalac zvečer, predvčerajšnjim se je jokala, ko sem ji dala flaško, včeraj sem pozabila, danes pa akcija zvečer spet. Naša babika poje po mojem premalo količino naenkrat in se zato doji na dve uri, pa ponoči bi tudi kar jedla oz. včasih se mi zdi, da je bolj žejna. Ne vem več kaj je vzrok tolikokratnega hranjenja, bom videla kaj bo z večernim dodatkom. Kaj bi dala da bi danes zagrabila flaško.
Petra meni je bilo rečeno, da lahko zanosim po pretečenem letu po carskem rezu, čeprav še ne vem kako se bomo odločili glede na vse postopke pred zanositvijo. Moram premisliti.
Nosečka 08 bravo za izlet v Celovec. Jaz je še nisem dojila v kakem trgovskem centru, ker se jih izogibam bolj kot ne. Bile sva dvakrat v Leclercu, ki ni tak tipičen trgovski center, mislim ni tak velik in ni take gužve. Meni se zdi, da je prehrupno in sploh sedaj, ko je sezona virusov mi ni najbolj za hoditi, ko vsi kihajo. No v Spar, BC je že šla z mano, če sva šle po kruhec, kako sadje, kake sprotne stvari, ko nakup ne traja dolgo, drugače pa ne. Čeprav pa mamice sedaj ko je slabo vreme smo dejansko izolirane od sveta, če se nekam ne spravimo. Samo je sedaj taka gužva vsepovsod, da ti mine. Moral bi iti bolj zgodaj zjutraj, ko se centri odprejo. No ne vem, ne bom pametna,  itak vsak naredi po svoje kakor čuti in želi.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
18.12.2008 10:07:37   
pf
Me to you kdaj jo pa skopaš in daš v pižamico?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
18.12.2008 10:18:09   
pf
Čestitke vsem user posted image za obmesečnico.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
18.12.2008 10:28:27   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja ene sem gledla tam,ja.taki lepi rumeni,so me pritegnili,samo ne vem če imajo lok za igračke,pa mislim,da so imeli ceno 20.99user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194625

Tale lemijev se mi zdi kar fajn. Ga imamo pri babici. Naklon se da fajn dvignit, tako da bo tudi za začetno hranjenje uporaben user posted image

Meni se zdi pomembno, da se da zablokirat (da se skoz ne guga) in da se naklon dvigne. One igračke niso tak pomembne, ker imaš sigurno tega že na tone user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1163
18.12.2008 10:28:29   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Sem mal avgustovke čekiralauser posted image , pa sem vidla, da že kupujejo avtosedeže...kdaj nameravate posadit vaše user posted image v avtosedež?

čim dlje bi jo rada imela v lupinici. Sedeži za naprej pa že čakajo user posted image  Imamo srečo glede sezone - ko bodo user posted image  večji, bodo manj oblečeni in jih bo lažje dat v lupinico.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
18.12.2008 10:32:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Drugače pa bomo mi še imele enega user posted image . Čez kakšne 2 leti. Aja, koliko časa po CR pa sploh lahko?

Jaz tudi zaenkrat mislim, da smo končali z user posted image . Zato pa sem se za mireno odločila. Zdaj samo še user posted image  čakam, pa ni in ni.... user posted image  Pa že kak mesec sploh ne dojim več. user posted image

Če povem po pravici, je meni ta user posted image  bila tak stresna zaradi vseh pregledov in lanskega user posted image , da se enostavno tega ne grem več. Imam vse, kar si lahko želim - bubija in bubiko user posted image  Sem pa si nekoč želela 2 ali 3 otroke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1165
18.12.2008 10:35:15   
*bubi*

Ines user posted image user posted image user posted image user posted image

Tarik, Tit, Niko, Ingrid, Maj, Ela user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
18.12.2008 10:37:47   
Lara Croft
še naprej okrog 22.30 zbujam, da jo previjem in da dobi flaško????

Heh.... to se tudi jst sprašujem... Lara bi okoli 8ih zaspala.... jaz ji pa nagajam, da ob 9h še enkrat je... da bi se vsaj navadla popoldne malo več spat, da se ji ne bi tako mudilo zvečer.... user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
18.12.2008 10:38:34   
amor real
"...naš pikec pa že 2 dni nekaj štrajka....včeraj mi je skoraj pri vseh obrokih pustil 50ml...od 130ml....

...danes pa ista štorija, pa kar nekaj se joka ko bi moral jest..., pa minejo 4 ure on pa še nič...drugače je pa ful dobre volje, se skoz smeji, pa meni z igračkami, pa nekaj vriska....  Ma mi ni jasno...... "

user posted image   jaz imam tudi take probleme z našim Tomažem že od torka..... v torek popil v 24 h samo 430 ml, včeraj 520 ml, danes pa šele 90 ml do sedaj user posted image
Drugače pa je ful dobre volje, se smeji, gleda svoje rokice, nori po ležalniku in veselo boksa igračke v loku.... joka samo, ko mu želim še dati jesti, čeprav on odrine stekleničko od sebeuser posted image

Kaj bi to pomenilouser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
18.12.2008 10:59:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Gold fish, na kolk ur pa je tvoj pikec?!

čez dan na 3ure

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
18.12.2008 11:00:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Torej, kot sva že z MTY sklenili: Po novem letu boljše bo...user posted image

kaj pa jaz user posted image ...pozabljenauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
18.12.2008 11:02:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

A mogoče katero že drži, da bi imela kmalu spet user posted image ? Js tok pogrešam user posted image , da imam spet željo po user posted image ...ampak bomo še počakal kakšno leto!user posted image user posted image

jaz ful pogrešam user posted image , je tok luštn bilo................user posted image user posted image

jaz pa ničuser posted image .......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
18.12.2008 11:03:41   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Do koliko kilogramov so sploh ti ležalniki? Ne vem kje sem nekje zasledila, da so do devet kilogramov. Kam pa pol z našimi user posted image ? Stajice, prenosne postelje. user posted image

mi imamo  hojico  že od Aneje.Je bila res dosti notri.

Jst bom kupla stajico... neckermanova se mi dopade... sem opazla, da rajši leži na ravnem, kot v ležalniku.. če jo odložim v zibelko, je čist hepi... user posted image

naš je tud rajši v posteljici kot v ležalniku

Neposredna povezava do sporočila: 1172
18.12.2008 11:05:07   
gold fish

Kdaj boste dale otročke v športni del vozička?  

jaz sem ga žeuser posted image ...samo ga zaenkrat samo po stanovanju furamuser posted image ...sem mislila danes it malo v lajf...pa dežuje in snežiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1173
18.12.2008 11:05:13   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Me to you po moje je bolje, da jo pustiš in boš videla kdaj se bo zbudila. Meni je patronažna in pediatrinja rekla, da če otrok napreduje ga nikakor ne buditi za hranjenje. Jaz se tega držim. Moja Lana zaspi okrog 19.00 trdno in je ne mislim buditi, ko se pa sama zbudi pa dobi papico. Čeprav za mamico je lažje dati otročku za jest še enkrat preden gre sama spat, ker potem otroček dalj spi in posledično tudi mamica, ampak meni je bolj važno da se user posted image naspi. A ti niso nič svetovali glede tega? Meni so tudi v ptujski porodnišnici rekli, da otročka se ne budi za hranjenje. Tudi ko sva bile v porodnišnici, če je spala več kot dve, tri ure skupaj ponoči so mi rekli, da naj jo pustim, kljub temu, da se takrat otročki pogosteje hranijo. Pusti jo naj spi. To je moje mnenje.

sej meni ni zato, da bi jaz dalj spala.ker nejčka se okrog 4 zbudi, pa če gre spat ob 10 ali pa ob polnoči. samo ne vem, kaj je boljše zanjo. na začetku, že v P smo jih pa me mogle zbujati, da so jedli na 2-3 ure. in potem doma sem jo prvi mesec tudi mogla, ker je bila ful zaspanka in je spala tudi po 5 ur skupaj, potem so ji pa obroki falili. sicer jaz osebno tudi mislim, da spanje koristi. ko bo lačna se bo že zbudila.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
18.12.2008 11:06:03   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Torej, kot sva že z MTY sklenili: Po novem letu boljše bo...user posted image

kaj pa jaz user posted image ...pozabljenauser posted image

ne ne..............user posted image user posted image user posted image user posted image ..............si v paketku zraven............user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?