Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:35:10
|
|
|
|
anchy82
|
kdaj nameravate posadit vaše v avtosedež? tud mene to zanima... Mi je kar hudo, ko Vito v lupinico dajem Tolk oblečena - te zimske cunjice res veliko prostora zavzamejo... Kateri avtosedež pa mislite kupit? Js sem za max-cosi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:35:13
|
|
|
|
ključek
|
tko, otrok spi, ata spi............zdej gre pa še mama spat.............. ful ste luštne punce, sem vesela, da vas poznam,pa čeprav le preko postov.............. lepo pančkite, se tipkamo.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:35:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Sem gledala zdle na njihovi spletni strani. ima kar ceno. katerega imaš ti??najdražjega??ta je verjetno tudi najboljši. Mislim, da nimam najdražjega-temnomodrega mam. Mislim da je 140 eur.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:35:45
|
|
|
|
lana17
|
Meta, tale vrjetno ni taprava:http://www.lovecnacene.si/jane-zimska-vreca-za-vozicek/m/227031/
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:36:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes je M.ati položil v posteljo,ker sem se jaz tuširala. In kje je zdaj M????? Že eno uro spi
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:38:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Meta, tale vrjetno ni taprava:http://www.lovecnacene.si/jane-zimska-vreca-za-vozicek/m/227031/ Ne, ne rabimo zimske vreče ampak samo tisto za čez noge. Če imaš kje pri roki, je v enem mini katalogiču, ki je bil zraven vozička. Notri je dodatna oprema-senčnik, držalo za plastenko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:38:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kateri avtosedež pa mislite kupit? Js sem za max-cosi... Tega... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176401 Jaz pa imam Laro v avtu oblečeno toliko, kot doma.... dokler se avto ne segreje pa je v dekci...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 17.12.2008 23:41:01 >
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:39:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 kdaj nameravate posadit vaše v avtosedež? tud mene to zanima... Mi je kar hudo, ko Vito v lupinico dajem Tolk oblečena - te zimske cunjice res veliko prostora zavzamejo... Kateri avtosedež pa mislite kupit? Js sem za max-cosi... Sej za v lupinico jo ne rabiš tolk oblečt, ker je v avtu tolk stopinj kot v stanovanju. Jaz mu dam jopico pa deko čez. Pol pa deko med vožnjo dol vzamem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:41:16
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Meta, tale vrjetno ni taprava:http://www.lovecnacene.si/jane-zimska-vreca-za-vozicek/m/227031/ Ne, ne rabimo zimske vreče ampak samo tisto za čez noge. Če imaš kje pri roki, je v enem mini katalogiču, ki je bil zraven vozička. Notri je dodatna oprema-senčnik, držalo za plastenko... ma ja, sej zdej sem se spomnila, da si mi rekla
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:43:42
|
|
|
|
meta21
|
tole sem misnla, ampak ne najdem večje slike
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:47:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lana 17.... zakaj se nisi 19.1. registrirala na forum? Meta ti pa 5.10? Saraya, ti si pa zadela...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 17.12.2008 23:48:54 >
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:50:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lana 17.... zakaj se nisi 19.1. registrirala na forum? Meta ti pa 5.10? Saraya, ti si pa zadela... ha?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:51:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lana 17.... zakaj se nisi 19.1. registrirala na forum? Meta ti pa 5.10? Saraya, ti si pa zadela... ha? Ma kr neki.... 5. 10 ima moj sin rojstni dan.... 19.1 pa jst.... 17.3 pa moja mat
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:51:35
|
|
|
|
lana17
|
Jaz grem ... ne morem vrjet, da sem zadnje čase lahk tolk dolg pokonc...pa jambram, da mi ga neki bigsa, očitn čist premal, da bi me zmatra l...ampak naj tako ostane... je pa itak priden ... nočko
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:52:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Jaz grem ... ne morem vrjet, da sem zadnje čase lahk tolk dolg pokonc...pa jambram, da mi ga neki bigsa, očitn čist premal, da bi me zmatra l...ampak naj tako ostane... je pa itak priden ... nočko Jst bi tudi šla, pa je moj zasedel kopalnico....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:53:31
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lana 17.... zakaj se nisi 19.1. registrirala na forum? Meta ti pa 5.10? Saraya, ti si pa zadela... ha? Ma kr neki.... 5. 10 ima moj sin rojstni dan.... 19.1 pa jst.... 17.3 pa moja mat Kaj vse ne poštudiraš ... zdej pa res grem...nočko...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:54:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lana 17.... zakaj se nisi 19.1. registrirala na forum? Meta ti pa 5.10? Saraya, ti si pa zadela... ha? Ma kr neki.... 5. 10 ima moj sin rojstni dan.... 19.1 pa jst.... 17.3 pa moja mat U, mater! Jest sem pa razmišlala, da morjo bit okrogle številke, če jih skup sešteješ: 19+1 10+5 (na pol okrogla) 17+3 Svašta!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:54:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 kdaj nameravate posadit vaše v avtosedež? tud mene to zanima... Mi je kar hudo, ko Vito v lupinico dajem Tolk oblečena - te zimske cunjice res veliko prostora zavzamejo... Kateri avtosedež pa mislite kupit? Js sem za max-cosi... Sej za v lupinico jo ne rabiš tolk oblečt, ker je v avtu tolk stopinj kot v stanovanju. Jaz mu dam jopico pa deko čez. Pol pa deko med vožnjo dol vzamem. jaz jo imam oblečeno kot doma,preko pa zimska vreča.In je ravno prav
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:54:30
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Jaz grem ... ne morem vrjet, da sem zadnje čase lahk tolk dolg pokonc...pa jambram, da mi ga neki bigsa, očitn čist premal, da bi me zmatra l...ampak naj tako ostane... je pa itak priden ... nočko Jst bi tudi šla, pa je moj zasedel kopalnico.... kaj čakaš .... v kopalnico ....nočka
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:58:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
kaj čakaš .... v kopalnico ....nočka Ah ne vem, kaj mi je.... se izogibam takih srečanj....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:59:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Sem gledala zdle na njihovi spletni strani. ima kar ceno. katerega imaš ti??najdražjega??ta je verjetno tudi najboljši. Mislim, da nimam najdražjega-temnomodrega mam. Mislim da je 140 eur. Sem šla zdaj gledat na spletno stran.Menda se še en dobi, ki ima melodije gor-tisti je dražji od mojega. Za tega pa sploh nisem vedla, ki je 90 eur. Očitno je razlika v baterijah in nočni lučki. Najboljš da prideš na kavo in pogledaš, kako zgleda v praksi!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 0:00:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ines Tarik, Tit, Niko, Ingrid, Maj, Ela
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 0:01:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ines Tarik, Tit, Niko, Ingrid, Maj, Ela
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 18.12.2008 0:02:15
|
|
|
|
arabela*
|
nočk vsem in mirne sanje
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......