Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:19:59
|
|
|
|
anchy82
|
Js sem vidla reklamo na facebook-u. Naročila sem ga pa preko topshopa. Ga ima prijateljica od svakinje, in je zelo navdušena...sicer ga ima ona že več kot leto dni, in je res disciplinirana kar se telovadbe tiče, in je shujšala, in boljše se počuti. Kako bo pa ta pilates pri meni deloval, vam pa sporočim čez nekaj mesecev Upam, da bo prišlo do kakšnih sprememb na mojem telesu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:20:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz ful pogrešam , je tok luštn bilo................ jaz pa nebi.Oz.bom pa napisala,kaj čem tajit Z včerajšnjim dnem sem se odločla,da nebomo več imeli ,čeprav sem vedno govorila,da morda še kdaj,čez par let................. Bi pa šla še rodit,zame je bilo drugič res tako lepo doživetje,ki ga nikoli ne želim pozabit jaz pa ne vem......ker midva sva vedno govorila-ali ali .....................ne vem.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:20:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194625 saj tega imam v misli,ja .Hvala Babica ga hoče kupit M.za dedka mraza,samo mi pa je tisti iz dipa bolj všeč
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:21:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ................kaj bosta izbrali?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:22:22
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj boste dale otročke v športni del vozička? ko bo bolj toplo(okrog 6.meseca)...če ne bo že prej košara premajhna
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:22:35
|
|
|
|
ključek
|
a baby fon je dost ali naj si raje kupim angelcare???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:24:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj pa se je včeraj takega zgodilo, če ni skrivnost? mi je kar nekaj dni M.zaostajala,pa sem tuhtala in tuhtala,pa prišla do spoznanja,da bom imela dve bebici.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:24:16
|
|
|
|
anchy82
|
[/quote]
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:24:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz upam, da spomladi, čeprav je sedaj košara že kar polna. če bo pa treba prej, bom pa pač vrečo kupila pa bo. Ma to je še tri mesece...meni se zdi, da bo Lara glih zdej začela z nogicami dol rukat.... Ma še za kak mesec, dva bo pomoje... no, sej pol je pa marec že tle.. haha
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:24:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz pa ne vem......ker midva sva vedno govorila-ali ali .....................ne vem............. Itak, da bosta mela 3... pa vsi bojo v svoji sobi spali! Že v porodnišnici, če bo vama tak pasalo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:25:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ................kaj bosta izbrali?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:26:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz pa ne vem......ker midva sva vedno govorila-ali ali .....................ne vem............. zakaj pa ne dva?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:26:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz pa ne vem......ker midva sva vedno govorila-ali ali .....................ne vem............. Itak, da bosta mela 3... pa vsi bojo v svoji sobi spali! Že v porodnišnici, če bo vama tak pasalo! joj, kok sem se pa zdle nasmejala...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:27:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz pa ne vem......ker midva sva vedno govorila-ali ali .....................ne vem............. zakaj pa ne dva? ne vem, oba sva nekako za tri. pa ne vem zakaj, ampak tko čutiva.no, ali pa za enega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:29:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a baby fon je dost ali naj si raje kupim angelcare??? Meni je fajn, da mam AC-sem bolj mirna, čeprav se mi je že vklapljal, ker sva premalo jogi dol potisnla . Sama si ga ne bi kupila, ker je predrag pa mi ga je kolegica kupila. V BC mi je pa rekla, da je to bolj za nedonošenčkie in tiste, ki imajo težave z dihanjem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:30:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mogoče ti že veš? Okrog 70 €.... še dobro, da jo imam sposojeno...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:30:33
|
|
|
|
lana17
|
Sem mal avgustovke čekirala , pa sem vidla, da že kupujejo avtosedeže...kdaj nameravate posadit vaše v avtosedež?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:31:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a baby fon je dost ali naj si raje kupim angelcare??? Meni je fajn, da mam AC-sem bolj mirna, čeprav se mi je že vklapljal, ker sva premalo jogi dol potisnla . Sama si ga ne bi kupila, ker je predrag pa mi ga je kolegica kupila. V BC mi je pa rekla, da je to bolj za nedonošenčkie in tiste, ki imajo težave z dihanjem Sem gledala zdle na njihovi spletni strani. ima kar ceno. katerega imaš ti??najdražjega??ta je verjetno tudi najboljši.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:31:40
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mogoče ti že veš? Okrog 70 €.... še dobro, da jo imam sposojeno... Meta sem imela prav glede cene.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:32:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
mi je kar nekaj dni M.zaostajala,pa sem tuhtala in tuhtala,pa prišla do spoznanja,da bom imela dve bebici. One big hug.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:33:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mogoče ti že veš? Okrog 70 €.... še dobro, da jo imam sposojeno... če kera rabi,prodam babifon tomy,čist nov,mogoče en teden rabljen
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:34:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mogoče ti že veš? Okrog 70 €.... še dobro, da jo imam sposojeno... Meta sem imela prav glede cene. A dava vsaka pol pa bova oba skupaj vozile-enkrat jaz enkrat ti!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:34:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Sem mal avgustovke čekirala , pa sem vidla, da že kupujejo avtosedeže...kdaj nameravate posadit vaše v avtosedež? po enem letu,prej nikakor
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:35:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Sem mal avgustovke čekirala , pa sem vidla, da že kupujejo avtosedeže...kdaj nameravate posadit vaše v avtosedež? Ko bo dobro sedela.....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:35:04
|
|
|
|
arabela*
|
danes je M.ati položil v posteljo,ker sem se jaz tuširala. In kje je zdaj M????? Že eno uro spi
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......