|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
17.12.2008 23:19:59   
anchy82
Js sem vidla reklamo na facebook-u. Naročila sem ga pa preko topshopa. Ga ima prijateljica od svakinje, in je zelo navdušena...sicer ga ima ona že več kot leto dni, in je res disciplinirana kar se telovadbe tiče, in je shujšala, in boljše se počuti.
Kako bo pa ta pilates pri meni deloval, vam pa sporočim čez nekaj mesecevuser posted image Upam, da bo prišlo do kakšnih sprememb na mojem telesuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
17.12.2008 23:20:16   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz ful pogrešam user posted image , je tok luštn bilo................user posted image user posted image

jaz pa nebi.Oz.bom pa napisala,kaj čem tajituser posted image
Z včerajšnjim dnem sem se odločla,da nebomo več imeliuser posted image ,čeprav sem vedno govorila,da morda še kdaj,čez par let.................
Bi pa šla še rodit,zame je bilo drugič res tako lepo doživetje,ki ga nikoli ne želim pozabituser posted image

jaz pa ne vem......ker midva sva vedno govorila-ali user posted image  ali user posted image user posted image user posted image .....................ne vem.............

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
17.12.2008 23:20:18   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194625

saj tega imam v misli,jauser posted image .Hvala
Babica ga hoče kupit M.za dedka mraza,samo mi pa je tisti iz dipa bolj všečuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
17.12.2008 23:21:17   
meta21

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................kaj bosta izbrali?

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
17.12.2008 23:22:22   
lana17

Kdaj boste dale otročke v športni del vozička?  

ko bo bolj toplo(okrog 6.meseca)...če ne bo že prej košara premajhnauser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1105
17.12.2008 23:22:35   
ključek
a baby fon je dost ali naj si raje kupim angelcare???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
17.12.2008 23:24:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kaj pa se je včeraj takega zgodilo, če ni skrivnost?

mi je kar nekaj dni M.zaostajala,pa sem tuhtala in tuhtala,pa prišla do spoznanja,da bom imela dve bebici.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
17.12.2008 23:24:16   
anchy82

user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
17.12.2008 23:24:34   
Lara Croft
jaz upam, da spomladi, čeprav je sedaj košara že kar polna. če bo pa treba prej, bom pa pač vrečo kupila pa bo.

Ma to je še tri mesece...meni se zdi, da bo Lara glih zdej začela z nogicami dol rukat.... Ma še za kak mesec, dva bo pomoje... no, sej pol je pa marec že tle.. haha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
17.12.2008 23:24:48   
meta21

jaz pa ne vem......ker midva sva vedno govorila-ali user posted image  ali user posted image user posted image user posted image .....................ne vem.............

Itak, da bosta mela 3... pa vsi bojo v svoji sobi spali! Že v porodnišnici, če bo vama tak pasalo!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
17.12.2008 23:25:21   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................kaj bosta izbrali?

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
17.12.2008 23:26:00   
arabela*

zakaj pa ne dva?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
17.12.2008 23:26:23   
ključek

Itak, da bosta mela 3... pa vsi bojo v svoji sobi spali! Že v porodnišnici, če bo vama tak pasalo!user posted image user posted image user posted image  

joj, kok sem se pa zdle nasmejala...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
17.12.2008 23:27:19   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zakaj pa ne dva?user posted image

ne vem, oba sva nekako za tri. pa ne vem zakaj, ampak tko čutiva.no, ali pa za enega.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
17.12.2008 23:29:05   
meta21

Meni je fajn, da mam AC-sem bolj mirna, čeprav se mi je že vklapljal, ker sva premalo jogi dol potisnlauser posted image . Sama si ga ne bi kupila, ker je predrag pa mi ga je kolegica kupila. V BC mi je pa rekla, da je to bolj za nedonošenčkie in tiste, ki imajo težave z dihanjem

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
17.12.2008 23:30:14   
Lara Croft
Mogoče ti že veš?

Okrog 70 €.... še dobro, da jo imam sposojeno...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
17.12.2008 23:30:33   
lana17
Sem mal avgustovke čekiralauser posted image , pa sem vidla, da že kupujejo avtosedeže...kdaj nameravate posadit vaše user posted image v avtosedež?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
17.12.2008 23:31:33   
ključek

Meni je fajn, da mam AC-sem bolj mirna, čeprav se mi je že vklapljal, ker sva premalo jogi dol potisnlauser posted image . Sama si ga ne bi kupila, ker je predrag pa mi ga je kolegica kupila. V BC mi je pa rekla, da je to bolj za nedonošenčkie in tiste, ki imajo težave z dihanjem

Sem gledala zdle na njihovi spletni strani. ima kar ceno. katerega imaš ti??najdražjega??ta je verjetno tudi najboljši.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
17.12.2008 23:31:40   
lana17

Mogoče ti že veš?

Meta sem imela prav glede cene.

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1119
17.12.2008 23:32:56   
Lara Croft

mi je kar nekaj dni M.zaostajala,pa sem tuhtala in tuhtala,pa prišla do spoznanja,da bom imela dve bebici.

One big hug.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
17.12.2008 23:33:11   
arabela*

Mogoče ti že veš?

če kera rabi,prodam babifon tomy,čist nov,mogoče en teden rabljenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1121
17.12.2008 23:34:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Mogoče ti že veš?

Meta sem imela prav glede cene.

A dava vsaka pol pa bova oba skupaj vozile-enkrat jaz enkrat ti!user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
17.12.2008 23:34:08   
arabela*

Sem mal avgustovke čekiralauser posted image , pa sem vidla, da že kupujejo avtosedeže...kdaj nameravate posadit vaše user posted image v avtosedež?

po enem letu,prej nikakoruser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
17.12.2008 23:35:02   
Lara Croft

Ko bo dobro sedela..... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
17.12.2008 23:35:04   
arabela*
danes je M.ati položil v posteljo,ker sem se jaz tuširala.
In kje je zdaj M?????
Že eno uro spiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......