|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
17.12.2008 22:09:35   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

meta 21 - sej ne brišem, sploh se ne na piše in sm jezna ko user posted image
ko vidim kakšen spakedrajs sm objavila

Pa klikneš CITIRAJ? Mah, tej računalniki ga vsak po svoje svirajo. Če te moti sama napiši tisti quote (pred tekstom v oglatem oklepaju, za tekstom pa tudi in še pred Q dodaš /), drugače smo te pa do zdaj tudi razumele. user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
17.12.2008 22:17:56   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

meni je pa prej kolegica rekla, kok sem neodgovorna mami, ker bo neja spala v svoji sobi. in da sem očitno nezrela za user posted image ...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo te prosim.... ne oziraj se na take...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
17.12.2008 22:18:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Baje, da ne bo letos Božička, niti dedka Mraza...user posted image user posted image user posted image

zakaj neuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
17.12.2008 22:19:30   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Baje, da ne bo letos Božička, niti dedka Mraza...user posted image user posted image user posted image

zakaj neuser posted image

Sem že mislila, da nobeno ne zanima... user posted image user posted image

Zato, ker nimajo vetrobranskih stekel in nimajo kam zalepit vinjet.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
17.12.2008 22:23:42   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978.

Moj Gal pa ima neke izpuščaje na jajčkahuser posted image . Sem mu namazala z Bepantenom in če ne bo bolje, ga grem jutri pokazat k pediatrinji. Upam, da ga ne srbi, pikec moj mali.

Jonu se tud včasih naredijo, pa namaže, s hlaedilnim mazilomin mu potem izginejo

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
17.12.2008 22:25:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Do koliko kilogramov so sploh ti ležalniki? Ne vem kje sem nekje zasledila, da so do devet kilogramov. Kam pa pol z našimi user posted image ? Stajice, prenosne postelje. user posted image

jaz ga že zdaj kombiniram.... ležalnik, prenosna postelja..ležišče zgoraj, vozičekuser posted image ...

Ko bo pa prav sedel, bom pa vzela tisti dodatek v prenosni postelji, ki ga imam dodatno not ven, da bo nižje doli in bom koristila kot stajico....  Prvi sploh ni hotel bit v stajici...sem jo po 1 tednu nesla nazaj.....zato je tudi zdaj ne bom kupovala.......  Ko pa začne plazit bo pa raziskoval......

Moj prvi ni bil dolgo v stolčku...če si napisala do 9 kg....moj jih pri 1 letu še ni imel - kje imel ful dolgo 8kg...pa si ga ne znam predstavljat pri tej starosti več v stolčku...... je shodil z 10 meseci....ga ni več nič zadržalouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
17.12.2008 22:26:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

zakaj ga ne moreš večkoristit? To pomeni, da bo men cel propadu alkaj?user posted image

ti si tud tršicauser posted image , pa meta pa user posted image ... še nekaj jih je

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.12.2008 22:29:10   
gold fish

Jutri bova skočili na Opčine ...

...jaz ene take fajn ljudi tam poznamuser posted image , ...

Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.12.2008 22:29:12   
lana17

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Če že ne bo skoraj konec tega grdega vremena, se bo meni in Galu user posted image .

enako..................user posted image

čeprav sva prej kr šibnili ven, ko je nehalo padati..............user posted image

HB za kafane in grelnike...mami kofetka, mali pa lepo spančka...glavno, da je mal na zrakuuser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.12.2008 22:30:49   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: leda

čeprav sva prej kr šibnili ven, ko je nehalo padati..............

mi2 tut.

k sreči se ni ponovila včerajšnja zgodba, ko z emi sediva pri men na kavi in ugotoviva, da je nehal scat. pa rečeva; hm, greva en krog. in sva dali tamali najprej na jošk, pol se je njena usrala, moja pobruhala in preden sva vse poštimali, se je spet uscal...

user posted image user posted image user posted image

Rousseau

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.12.2008 22:33:09   
gold fish
...naš pikec pa že 2 dni nekaj štrajka....včeraj mi je skoraj pri vseh obrokih pustil 50ml...od 130ml....

...danes pa ista štorija, pa kar nekaj se joka ko bi moral jest..., pa minejo 4 ure on pa še nič...drugače je pa ful dobre volje, se skoz smeji, pa meni z igračkami, pa nekaj vriska....  Ma mi ni jasno......

Sem že na dudi malo luknjo povečala, pa še kar nič.... je pa res, da danes ni kakal....drugače pa vsakdan.......

...ponoči...pa poje celih 130mluser posted image .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.12.2008 22:34:23   
gold fish
...nočko...

aja, pf - daj pošlji mi link, da vidim katere si izbrala...teh pa jaz nisem zasledila....

Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.12.2008 22:34:47   
lana17

meni je pa prej kolegica rekla, kok sem neodgovorna mami, ker bo neja spala v svoji sobi. in da sem očitno nezrela za user posted image ...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

argument za to izjavo je...?user posted image Pa kaj se folk tolk rad vtika v starše in njihov način dela z otročki??? Buuuuu, naj dela vsak po svoje. Če vprašaš za nasvet naj ga da, to pa je tud vse, ne pa da ti vsak, ki ima pet minut časa, soli pamet.user posted image

Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.12.2008 22:35:09   
gold fish
..moram it, ker me oči bolijo od user posted image ..in nič več ne vidim....   Mam leče že cele zapacaneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.12.2008 22:36:31   
lana17

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

zakaj ga ne moreš večkoristit? To pomeni, da bo men cel propadu alkaj?user posted image

ti si tud tršicauser posted image , pa meta pa user posted image ... še nekaj jih je

jp

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.12.2008 22:38:00   
meta21

Oh, tole me pa je pogrelo zdaj!user posted image user posted image user posted image  Pa ma vsaj otroke?
Jaz sem že v nosečnosti govorila, da bo Lovro od 1. dneva spal v svoji sobi, ker sem pač malo bolj konzervativne sorte in midva ne bi nikoli več seksala, če bi otrok spal zraven. Jaz ne morem! Pa ne mislit, da koga obsojam-govorim izključno zase!
MTY jasno in glasno se postavi za svoje stališče in se ne daj. Take kolegice pa kar skenslaj! Ti veš, da imaš Lano Nejo najrajši na svetu in nikomur ti ni treba tega dokazovat. Če se nočeš kregat, reci, da spoštuješ njihovo mnenje, vendar, da si oz. sta se odločila, da bo spala v svoji sobi in pika. Karkoli boš naredila, boš vedno za nekoga naredila narobe. Meni pa vsi težijo, da je dehidriran in žejen, ker mu ne dam čaja. Pa se po novem samo še nasmejem in rečem: Ja res, bogi, kolk maš grozno mamo! In jim je že iz mojga tona jasno, da se mi ne da ukvarjat z njimi.

BODI SAMOZAVESTNA, KER DELAŠ NAJBOLJŠE ZA TVOJO PUNČKO IN ONA TO VE!!!! Spomni se na to, ko se ti bo zazrla v oči in se široko nasmehnila! user posted image

Pa še nekaj-kdo je rekel, da ne bomo shujšale?user posted image  Ti že pokažem-te bom po novem letu ganjala gor pa dol po netu, če ne bo šlo drugačuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bova obe shujšaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.12.2008 22:40:26   
lana17
moj ga tud zadnje čase sračka...al sem pa jaz mogoče tečna in zaradi tega manj razumevajoča...zdajle spi poleg mene...ni šlo drugač...daens naj bi premierno spal v posteljici, pa mu očitno ni do tegauser posted image ... sem ga dala že okrog osmih spat...je spal, dokler je bil prikloplenuser posted image ...ko sem ga odklopila, pa dretje na ves glasuser posted image ...tile naši mucki, so včasih res prav smešni...sem mislila, da ga imam pogruntanega, pa me vsak dan s čim novim preseneti...saj dolgčas ni

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.12.2008 22:41:31   
anchy82
Najprej vas vse, drage mamice, lepo pozdravljam! Vas redno berem, in morem rečt, da izvem veliko zanimivega o otročkih. Moja Vita je zelo pridna punčka.user posted image Ponoči lepo spimo, dojimo se nažalost več ne polno, lepo raste in je nasploh oh in ah punčka! Prejšnji teden je bila tudi že cepljena - smo vse prestali brez kakršnih koli posledicuser posted image user posted image user posted image ! Se je pa od 2. pregleda zredila samo za 500g, zato ji morem dat več jesti na flaško! Velika je 63cm in težka 5300g! Drobčkena, kajne? user posted image Ampak to ni po mamici user posted image user posted image user posted image Jaz se počutim skoraj odlično - moram še izgubiti odvečne kg - ampak sem bila že pred zanositvijo okroglauser posted image user posted image - torej me čaka trdo delo! A se katera od vas že trudi s kg?
A mogoče katero že drži, da bi imela kmalu spet user posted image ? Js tok pogrešam user posted image , da imam spet željo po user posted image ...ampak bomo še počakal kakšno leto!user posted image user posted image Upam, da me ne preseneti kaj prehitrouser posted image
Obljubim, da bom od zdaj kaj večkrat klepetala z vami, saj ste res super punce...ups...mameuser posted image !
Fajn se imejte pa uživajte s svojimi sončki!!

Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.12.2008 22:42:41   
lana17
BODI SAMOZAVESTNA, KER DELAŠ NAJBOLJŠE ZA TVOJO PUNČKO IN ONA TO VE!!!! Spomni se na to, ko se ti bo zazrla v oči in se široko nasmehnila!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...si bi mogla nekam napisat, da se bi spomnila, ko mi kdo pamet soli...

Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.12.2008 22:43:42   
lana17
hej hoj, anchy

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.12.2008 22:44:16   
lana17
...jaz sem pa lačna...pa sem lena, da bi si šla kej nardit za jest...pa zobe sem si že umila

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.12.2008 22:48:52   
meta21
pf, ja zredil se je 800g v tem mescu in je rekla, da je to v redu potem ga je pa pobožala po trebuščku in rekla, joj kak si suhcan in pol dodala: Ja dolgin si!

Še ena možnost za odlaganje dojenčkov po ležalniku-stolček za hranjenje

Virtualna-nisem še slišala, da bi kakšen dojenček imel nočne more oz. tako intenzivne sanje. Očitno res intenzivno doživlja dnevne dogodke! Poskusi en dan z njo preživet čim bolj mirno-samo vidva z očkom, čim manj razburljivih stvari-pesmic, živih barv, vzklikanja, smejanja, sprehod po naravi ne v mestu... Boš vidla, če bo kaj boljše!

Lara, super za pamperske! Jaz drugače sploh ne bi znala povit v tetra plenice, čeprav sem pred 18 leti  tako povijala svojega brata.user posted image
Meni je pa danes pri pediatru ena zasedla klop. Vse stvari (torbo, jakno, kombinezonček) sem imela na koncu klopi, ker na obešalniku ni blo placa, midva z Lovrom sva pa hodila po čakalnici in gledala slikce na steni. Pa je prišla ena družinica in mam se je vsedla zraven mojih stvari in se ni premaknila tudi, ko sem se postavla zraven. Pa je bla na pol prazna čakalnica. HB sem bla glih na vrsti, če ne bi se mogla še kregatuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.12.2008 22:53:23   
anchy82

...naš pikec pa že 2 dni nekaj štrajka....včeraj mi je skoraj pri vseh obrokih pustil 50ml...od 130ml....

...danes pa ista štorija, pa kar nekaj se joka ko bi moral jest..., pa minejo 4 ure on pa še nič...drugače je pa ful dobre volje, se skoz smeji, pa meni z igračkami, pa nekaj vriska....  Ma mi ni jasno......

Sem že na dudi malo luknjo povečala, pa še kar nič.... je pa res, da danes ni kakal....drugače pa vsakdan.......

...ponoči...pa poje celih 130mluser posted image .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gold fish, na kolk ur pa je tvoj pikec? Veš, js sem svoji Viti včasih dala premalo za pojest, ali pa ni vse spila...in mi tudi ni kakala vsak dan! Se nam je včasih zgodilo, da so pretekli 4-je dnevi, da ni kakalauser posted image . In potem sem ugotovila, da verjetno ni dovolj jedla, da bi lahko kej ven poslalauser posted image . Mi je pa P reko, da je do 4,5 dni še vredu, če ne kaka - za dojenčke, ki niso polno dojeni, tisti ki so pa samo pri prsih pa je ta čas od 7-10dni! Ker pa je sploh dobre volje, se nimaš kaj bati!

Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.12.2008 22:55:01   
meta21
Anchy, ja še nekaj nas je, ki se borimo s kg in smo se že pred nosečnostjo, sam jaz sem se odločila, da se v decembru neima smisla obremenjevat, ker jedla bom itak pa če mam slabo vest al pa ne. Torej, kot sva že z MTY sklenili: Po novem letu boljše bo...user posted image

Jaz tudi pogrešam nosečnost in sem mojemu glih včeraj težila, kdaj me misli poročit, ker se ne bi rada noseča poročila.user posted image  Pa takoj po porodu tudi ne!user posted image  Torej naslednje leto al pa šele leta 11-me je kar debelo gledal.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.12.2008 22:55:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Saraya v Dipotu imajo od chiccota ležalnike za 20 € in niso slabi za videt.

ja ene sem gledla tam,ja.taki lepi rumeni,so me pritegnili,samo ne vem če imajo lok za igračke,pa mislim,da so imeli ceno 20.99user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......