Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 22:56:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...naš pikec pa že 2 dni nekaj štrajka....včeraj mi je skoraj pri vseh obrokih pustil 50ml...od 130ml.... ... Dojenčki imajo obdobja, ko več jejo in tudi ko manj jejo. Spomni se na Ronjo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 22:56:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you do kdaj pa se ležalnik sploh lohka uporablja??? tako dolgo dokler ga ne začne nosit za seboj
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 22:57:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you meni je pa prej kolegica rekla, kok sem neodgovorna mami, ker bo neja spala v svoji sobi. in da sem očitno nezrela za ........... in to bi naj bila kolegica
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 22:58:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Velika je 63cm in težka 5300g! Ojla.... napa pupika je tudi dolga in drobna..... tudi ne po mami... hahaha A se katera od vas že trudi s kg? Mal že gledam, da se ne bašem preveč s sladkarijami, čeprav mi zelo pašejo.... verjetno mi primanjkuje štroma.... Drgač pa hujšanje ni dobro, dokler dojiš/mo, ker se pri hujšanju izločajo strupi iz telesa, grejo pa tudi v mleko... Bolj kot odrekanje hrani, bi blo fajn kurjenje maščob... ma ni glih enostavno it na aerobiko, čeprav sem bla sigurna, da bom kr zgodaj začela.... A mogoče katero že drži, da bi imela kmalu spet ? Js tok pogrešam , da imam spet željo po ... Sem kr nostalgična, ko pomislim na nosečnost, ampak ne, samo zaradi trebuščka ne bi imela še enega.. ... pa moja pupika je totalno zapolnila moja pričakovanja
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 22:59:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Do koliko kilogramov so sploh ti ležalniki? Ne vem kje sem nekje zasledila, da so do devet kilogramov. Kam pa pol z našimi ? Stajice, prenosne postelje. mi imamo hojico že od Aneje.Je bila res dosti notri.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 22:59:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 A mogoče katero že drži, da bi imela kmalu spet ? Js tok pogrešam , da imam spet željo po ...ampak bomo še počakal kakšno leto! jaz ful pogrešam , je tok luštn bilo................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:01:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you meni je pa prej kolegica rekla, kok sem neodgovorna mami, ker bo neja spala v svoji sobi. in da sem očitno nezrela za ........... Oh, tole me pa je pogrelo zdaj! Pa ma vsaj otroke? Jaz sem že v nosečnosti govorila, da bo Lovro od 1. dneva spal v svoji sobi, ker sem pač malo bolj konzervativne sorte in midva ne bi nikoli več seksala, če bi otrok spal zraven. Jaz ne morem! Pa ne mislit, da koga obsojam-govorim izključno zase! MTY jasno in glasno se postavi za svoje stališče in se ne daj. Take kolegice pa kar skenslaj! Ti veš, da imaš Lano Nejo najrajši na svetu in nikomur ti ni treba tega dokazovat. Če se nočeš kregat, reci, da spoštuješ njihovo mnenje, vendar, da si oz. sta se odločila, da bo spala v svoji sobi in pika. Karkoli boš naredila, boš vedno za nekoga naredila narobe. Meni pa vsi težijo, da je dehidriran in žejen, ker mu ne dam čaja. Pa se po novem samo še nasmejem in rečem: Ja res, bogi, kolk maš grozno mamo! In jim je že iz mojga tona jasno, da se mi ne da ukvarjat z njimi. BODI SAMOZAVESTNA, KER DELAŠ NAJBOLJŠE ZA TVOJO PUNČKO IN ONA TO VE!!!! Spomni se na to, ko se ti bo zazrla v oči in se široko nasmehnila! Pa še nekaj-kdo je rekel, da ne bomo shujšale? Ti že pokažem-te bom po novem letu ganjala gor pa dol po netu, če ne bo šlo drugač . Bova obe shujšali ...................hvala.............. in ne, nima otrok, in tudi ne vem, če jih bo imela kaj kmalu. ji glih ni do tega. hujšanje????da ne boš pozabila name....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:02:35
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 moj ga tud zadnje čase sračka tile naši mucki, so včasih res prav smešni...sem mislila, da ga imam pogruntanega, pa me vsak dan s čim novim preseneti...saj dolgčas ni Se kar podpišem... Danes sem ga dala spat ob 8h kot ponavadi in ob pol desetih se mi je varuška začela vklapljat. Sem ga šla pogledat in ker je bil čisto tiho sem se mu v poltemi čisto približala, da bi vidla če ma zaprte očke... pa sem pokasirala tak nasmeh, da sem se kar stopila. Dala sem mu še eno flaško in ga dala spat. In uro in pol kasneje mi spet varuška šumi . Najbrž se mu za malo zdi, ko je una rekla, da je presuh
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:03:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja ene sem gledla tam,ja.taki lepi rumeni,so me pritegnili,samo ne vem če imajo lok za igračke,pa mislim,da so imeli ceno 20.99 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194625
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:04:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you do kdaj pa se ležalnik sploh lohka uporablja??? tako dolgo dokler ga ne začne nosit za seboj ta je pa dobra...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:06:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you hujšanje????da ne boš pozabila name.................... Brez skrbi! 2. januarja že prletim okol vogala . Da te ne bom presenetla In pol bova lavfali do poletja! Virtualno seveda, ker drugač bova zmatrani!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:06:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Do koliko kilogramov so sploh ti ležalniki? Ne vem kje sem nekje zasledila, da so do devet kilogramov. Kam pa pol z našimi ? Stajice, prenosne postelje. mi imamo hojico že od Aneje.Je bila res dosti notri. Jst bom kupla stajico... neckermanova se mi dopade... sem opazla, da rajši leži na ravnem, kot v ležalniku.. če jo odložim v zibelko, je čist hepi...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:06:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you do kdaj pa se ležalnik sploh lohka uporablja??? tako dolgo dokler ga ne začne nosit za seboj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:08:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
Virtualno seveda, ker drugač bova zmatrani! Tko se pa tudi jaz pridružim.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:09:59
|
|
|
|
meta21
|
A se men zdi al je dons ful dobra družba tle gor? Dobr, da sem že čez dan malo prebrala, ker komaj dohajam. A ni fajn tale forum, ker če bi nas blo cel kup babnc na kupu, bi si skoz v besedo skakale, zdaj pa lepo vse do besede pridete Grem gledat, kaj moj sine počne, da varuška šumi!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:10:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kdaj boste dale otročke v športni del vozička?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:12:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A se men zdi al je dons ful dobra družba tle gor? Dobr, da sem že čez dan malo prebrala, ker komaj dohajam. A ni fajn tale forum, ker če bi nas blo cel kup babnc na kupu, bi si skoz v besedo skakale, zdaj pa lepo vse do besede pridete Grem gledat, kaj moj sine počne, da varuška šumi!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:12:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz ful pogrešam , je tok luštn bilo................ jaz pa nebi.Oz.bom pa napisala,kaj čem tajit Z včerajšnjim dnem sem se odločla,da nebomo več imeli ,čeprav sem vedno govorila,da morda še kdaj,čez par let................. Bi pa šla še rodit,zame je bilo drugič res tako lepo doživetje,ki ga nikoli ne želim pozabit
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:12:29
|
|
|
|
anchy82
|
Ok, bom jaz tudi začela takoj po novem letu - intenzivno...Telovadla bom pa že jutri...sem si naročila pilates in mislim - imam trdno voljo - začeti že jutri z vajami... Moja mala pa že od pol devetih pridno pančka v svoji posteljci!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:13:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj boste dale otročke v športni del vozička? jaz upam, da spomladi, čeprav je sedaj košara že kar polna. če bo pa treba prej, bom pa pač vrečo kupila pa bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:14:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Ok, bom jaz tudi začela takoj po novem letu - intenzivno...Telovadla bom pa že jutri...sem si naročila pilates in mislim - imam trdno voljo - začeti že jutri z vajami... Moja mala pa že od pol devetih pridno pančka v svoji posteljci! a ta pilates, ki je na RR oglaševan??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:16:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Virtualno seveda, ker drugač bova zmatrani! Tko se pa tudi jaz pridružim.... hahaha kaj bomo suhcene.............. ................kaj bosta izbrali?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:17:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj boste dale otročke v športni del vozička? Sem že nazaj, lažni alarm! Jaz sem ga misnla met notri celo zimo ampak najbrž ne bo dost prostora, ker je košara dolga 77, Lovro pa meri danes 64cm pa itak ne more bit stisnjen not od začetka do konca. Pa še nekej-ko bojo začel za silo sedet, a bojo hotli še v košari ležat. Jaz mislim nabavit tisto original vrečo, ki se da čez noge na jane vozičku. Moram še ugotovit kolk stane. Mogoče ti že veš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:18:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj boste dale otročke v športni del vozička? jaz na poletje
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 23:18:53
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Z včerajšnjim dnem sem se odločla,da nebomo več imeli , Kaj pa se je včeraj takega zgodilo, če ni skrivnost?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......