|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
15.12.2008 10:56:22   
*bubi*
Pri bubiju sem imela od Nivee baby mleko za telo. In je bilo res fajn.

Zdaj bi mogoče tole Soothing naturals lotion probala, če bi bilo treba. Ker ji za obraz tak paše. Drugače pa ji naredim oljno kopel in ima res lepo kožo.

Če povem po pravici, je tale Mustela samo cuzanje denarja user posted image  Razen mogoče za user posted image , ki imajo res dermatitis in ne smejo druge kozmetike.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 676
15.12.2008 11:33:14   
pf
Draga je tale mustela res ko žafran.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
15.12.2008 11:50:42   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

tole je pa sobica naše lane neje............

.........tukaj bo danes prvič "poizkusno" spala In kako je bilo? 

Joj, kaka lepa sobica user posted image  Se vidi, da je punčkasta. user posted image  Bubika in bubi imata trenutno skupno sobico. Ko bo bubika šla v kinderpat spat, bosta skupaj. Zdaj pa jo imam še v spalnici. Pa bubija tudi v drugi polovici noči user posted image user posted image user posted image

Kako je bilo?? Za lano nejo fajn, za mami pa ne.............user posted image user posted image user posted image ............je spala do štirih zjutraj, jaz sem si pa baby fon skoraj na ušesa privezala, da bom ja vse slišala, vrata so bila itak odprta in na pol sem bila budna.user posted image user posted image ..................sem čist razštelana dons...........user posted image user posted image user posted image ..............in zjutraj sem jo kar k nama dala spat. vem, to ni fajn, ampak sem jo tok pogrešala, pa je 5 m stran od mene.......user posted image user posted image user posted image user posted image .............kaj bo šele, ko bo treba v službo.............user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 678
15.12.2008 11:51:34   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kaj dajete vašimuser posted image ponoči zokenčkeuser posted image

jaz ne. ima vedno pižamico-pajacek gor, ki ima nogice zaprte.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 679
15.12.2008 11:52:44   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

dobro jutrouser posted image ...

kako smo kaj danes?.....user posted image

sedaj je že dober dan..............user posted image

mi smo fajn............danes praznujeva 4.obletnico poroke..........user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 680
15.12.2008 11:54:19   
ključek

aja, glede nemira pri dojenju - bubika tudi nima mira pri hranjenju, vse jo moti, glavo skoz obrača, z rokicami grabi... Pa ona je iz flaške in še ima nek razgled, pri dojenju pa ni nič zanimivega za videt user posted image  Ponoči pa je čisto mirna, lepo spije, podre kupčka in že spi naprej.

naša je ista. tudi če je mir, se obrača, premika roke, noge, pomaga držati flaško, si rine prste v usta...............to ima dela, da je joj...............user posted image ..............če pa je prižgana tv, če imamo obisk............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 681
15.12.2008 11:56:21   
ključek
kakšnih 10 dni nazaj sem nesla prijavnico za vrtec. in šele junija izveva ali bo sprejeta ali ne............user posted image ..............avgusta pa v službo....................men je to čist mim, tok pozno.................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 682
15.12.2008 12:06:11   
bark
Joj kr drugi del že imamo.Me pa res že dolgo ni bilo.
Ne vem,ampak mi kr ne uspe.
Kaj je kaj novega...Me to you očitno ste se preselili?user posted image
Pri nas je vse ok.Tit lepo napreduje.V četrtek imamo pediatra in prvo cepljenje....bomo videli kakšna bo reakcija.
Tit zdaj že lepo čeblja na veliko in tudi smeji se zelo rad.Pa igračke zdej kr lepo vse romajo v usta.Je pa navadno tko,da je cca.dve uri buden,pol gre pa spančkat za urco ali dve,pa ponovi vajouser posted image
Vse vas lepo pozdravljam in fajn bi bilo,če bi lahko imela povzeto,kaj se je vsaki dogajalo(pa vem,da to ni mogoče),ker za nazaj že ne bo časa brat.

Aha še to.Januarja gremo na smučanje v Italijo,pa nimava nobenega dokumenta za Tita.A mislite da rabi kakšen dokument?(za prehod meje ne,sam tkoŽuser posted image )

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
15.12.2008 12:07:58   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9., user posted image   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image   miko                   -R 10.9., user posted image  Tim (51 cm, 3.390 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
user posted image  Bambi D           -R 21.9., user posted image  Laura 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                                

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 684
15.12.2008 12:28:48   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: leda

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

In sem ugotovila tisto kar se mi je že nekaj časa dozdevalo - da ker mali tko nemirno je (mal poziza in se vleče stran in noče več, kasneje pa spet mal pa tko naprej) ziza samo tisto prvo mleko iz dojk, ki je bolj za odžejat - če ma iz ene premalo poje še iz druge - vendar samo začetno mleko.

Ma še katere takšne probleme? Sicer mam mleka dovolj (to ni problem).

Se mi zdi, da je pri nama zlo podobno, a ti mogoče posledično tud manj kaka?

maruška, tale naša punca se tut ful nemirno doji. in najbrž tut zarad tega že skor en mesec zeleno kaka; no, vsaj naša pediatrinja mi to povezuje če prov štekam z odvečnim kisikom al neki tazga. je pa prav zanimivo, da ponoči nobenga problema, čez dan pa zdaj že nekaj dni stopnjuje vse skupaj...trenutno ugotavljam, da ji leže bolj paše, pa da je očitno bolj občutljive sorte in da rabi malo več miru.

zoprno je seveda to, da sva s tavelko ponavad med dojenjem tamale brali, za kar zdaj ni več šans. no, ampak se mi zdi, da bo tut ta zagata, kot so ble že vse dosedaj, bolj kratkega daha. bo pa kaj novega.

Tut pri nas ponoči dokaj mirno zizamo in tudi spimo. Zdej v bistvu velik dlje vztrajam pri dojenju. Če noče več ga mal zamotim z dudo, podirava kupček in potem spet nazaj na zizo in tko naprej. Sicer posledično več poliva, sam boljš to kot pa pa nič. Tko vsaj pride do gostega mleka.

Sedaj preizkušam vse možne načine pri tehniki dojenja. Se mal drugač obrnem, ga mal drugač primem, se drugač vsedem ipd... Tut jaz opažam ,da me mali takrat 100% hoče in potrebuje (mojo pozornost) in mal več miru mu tut dosti pomeni. Se bolj umiri. Sam še vseeno pa zato ni vse OK. Bova poizkušala še naprej. Sam na začetku se je pa fuuul pridno dojil, ko so se začeli krčki - se je pa tut dojenje zakompliciralo. Krčki so zdej bolj kot ne izginili, težavno dojenje pa nama je ostalo.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 685
15.12.2008 12:36:36   
amor real
Ciao!

Mi smo pa bili danes v Valdoltri in naši kolki so b.p. in vse ostalo tudi user posted image  Od danes naprej bomo imeli samo pampersko user posted image

Drugače so tudi pri nas krči skoraj mimo, podiranje kupčka tudi ni več tako problematično, ga podremo kot veliki user posted image

Edina slaba lasnost je ta, da ni več toliko časa za RR user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 686
15.12.2008 12:51:06   
ključek
Danes pa praznuje...........

user posted image  Lana.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 687
15.12.2008 13:13:31   
*bubi*

user posted image  Lana.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 688
15.12.2008 13:25:22   
amor real
LANA user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 689
15.12.2008 13:54:20   
gold fish

ma me tri bi se potrudle...pa bi ji nekak vampe zrihtale...če ne drugje v Ligrojuuser posted image

Pri meni doma jih že ne bi kuhale user posted image user posted image user posted image

pri meni tud ne...pa mislim, da jih še nobena od nas treh niuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
15.12.2008 13:56:09   
gold fish

mi smo fajn............danes praznujeva 4.obletnico poroke..........user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 691
15.12.2008 13:56:33   
gold fish

kakšnih 10 dni nazaj sem nesla prijavnico za vrtec. in šele junija izveva ali bo sprejeta ali ne............user posted image ..............avgusta pa v službo....................men je to čist mim, tok pozno.................user posted image

zakaj si že zdaj neslauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 692
15.12.2008 13:57:32   
gold fish

user posted image  Lana.

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 693
15.12.2008 14:05:36   
RAČKAPK
LANA - ČESTITKEuser posted image user posted image

kaj so luštkani tile naši septemberčki

MTY - lepa sobica

Lara Croft - po mojem bo najbolje če si rentaš avtodom in greš lepo malo po Sloveniji

Neposredna povezava do sporočila: 694
15.12.2008 14:08:42   
RAČKAPK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako Štajerc v Pekingu vpraša za gostilno?

"Ki šank čuj?"   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 695
15.12.2008 14:09:20   
amor real
"Lara Croft - po mojem bo najbolje če si rentaš avtodom in greš lepo malo po Sloveniji "

user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 696
15.12.2008 14:11:28   
ključek

zakaj si že zdaj neslauser posted image

zato ker je takšen naval, da so že letos septembra ogromno user posted image  zavrnili. moja sestra tudi februarja ni dobila drugo leto. zato sem pa raje kar nesla.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.12.2008 14:14:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 697
15.12.2008 14:17:06   
RAČKAPK
fiši - kar se tiče vpisovanja otrok v vrtec je bil v LJ tak problem
da si šel otroka vpisat predno si bil noseč pa še ni bilo nujno da je bil prostor

no zdaj bo ta novi župan to rešil........

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 698
15.12.2008 14:28:20   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Ciao!

Mi smo pa bili danes v Valdoltri in naši kolki so b.p. in vse ostalo tudi user posted image  Od danes naprej bomo imeli samo pampersko user posted image

Drugače so tudi pri nas krči skoraj mimo, podiranje kupčka tudi ni več tako problematično, ga podremo kot veliki user posted image

Edina slaba lasnost je ta, da ni več toliko časa za RR user posted image

user posted image user posted image user posted image ...................super za pameprsko in da je vse BP............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 699
15.12.2008 14:47:58   
arabela*

user posted image  Lana.

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?