Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.12.2008 16:38:46
|
|
|
|
pf
|
Lana Amor real čestitke za pampersko, no tudi mi imamo od danes dalje dovoljenje za pampersko. Smo tudi bili na UZ kolkov na Ptuju. Joj kaj je bilo bebic. Samo kak so si različni, eni so bili ful manjši od naše babike, pa skoraj isto stari. Bi človek mislil, da je vsaj mesec manj. Kaki so bili. Eni suhi, drugi debeluščki, vsi pa tak slatki. Pa tudi ene muzike je bilo. Ne vem če nas ni bilo petnjast naročenih na isto uro. Naša je tak posrečena, če sliši kakega da joka začne kar nabirati in če je hitro ne pocartam spusti kakšno solzico tudi sama. Me to you ja to je pa res čudno, da tak pozno se zve, ampak saj je menda vsepovsod tak šmorn.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.12.2008 17:59:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara Croft - po mojem bo najbolje če si rentaš avtodom in greš lepo malo po Sloveniji Stroške si pa delimo, ne? Za vampe se priporočam.... stare mame jih znajo še naredit... Laniki čestitke za 3 mesece... njena mamica bi pa tudi lahko kej prišla... MTY... čestitke za obletnico... Jst tudi upam, da bo z Larinimi kolki vse ok... tetra pleničke in sorize sem zabrisala nekam.... v sredo greva v Postojno.... Ma zakaj moja čebelca hoče tko pogosto jest.... tudi vsako uro bi, če bi ji dala.... ma jo pol še za kašne pol urce zavlečem... in to samo, če smo doma... zunaj pa ni problema.... kot ji rata dolgčas, bi ona sesala.... Jst pa ne vem, al je res lačna, al kaj ji je.... Pa kok ji je problem popoldne mal zaspat... dvakrat je že zaspala, sem jo dala v pojslico je čez 10 minut jokala.... pol mi je na rokah spet zaspala, sem jo dala v ležalnik je blo 20 minut OK... zdej mi pa spi v naročju, sem jo podložila z blazino za dojenje, da sem vsaj na računalniku lahko, če že lulat ne morem.... In ja.... zdej spi.... Pa pismo, čist nič ne morem več naredit čez dan... niti kave spit v miru... prej sem jo pustila jokat, ker mi je hmali kapo odneslo in spila kavo.... kot sem jo dala v lupinco se je drla ku jesihar... Sej pol mi je blo tako hudo.... ko sem jo primla v naročje sem ugotovila, da noče nič drugega, kot mojo bližino in ljubezen... ma joj, kok sem jokala in se ji opravičevala.... ona pa je pol zaspala v mojem naročju.... in zdej je čist od moje maskare po čelu.... Matr, kok se mi je nabralo v treh mesecih... Pa descu sem fouš, ki lahko gre kamor hoče, tk ku prej.. Pa tisto torto delam po obrokih... upam, da bo šla danes bolj zgodaj spat, da bom lahko končala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.12.2008 18:05:56
|
|
|
|
pf
|
Ja Lara meni se kar lepo zdi, da se za dedce ne spremeni kaj dosti, za ženske pa ogromno. Jaz bi tudi kam šla in si kaj kupila, pa tudi če dam malo k mami tak hitro mineta dve uri od podoja, da te kap. Obrniti se grem v mesto.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.12.2008 18:40:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ja Lara meni se kar lepo zdi, da se za dedce ne spremeni kaj dosti, za ženske pa ogromno. Jaz bi tudi kam šla in si kaj kupila, pa tudi če dam malo k mami tak hitro mineta dve uri od podoja, da te kap. Obrniti se grem v mesto. Jst je pa nimam komu pustit..... Ma.... še prehitro bo leto okoli... Me bogica, kak jo napenje.... kaka vsakih 5 dni...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.12.2008 18:55:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo s čim sem se potolažla.... http://www.vreme-si.com/
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.12.2008 19:31:47
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Lara Croft - po mojem bo najbolje če si rentaš avtodom in greš lepo malo po Sloveniji Stroške si pa delimo, ne? Seveda jaz se strinjam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.12.2008 19:33:41
|
|
|
|
pf
|
No Lara zdaj si pa še mene potolažila. Fajn je, da je vreme da se malo zluftamo tudi me mamice, čeprav midve sva včeraj kar po dežju šle. Sem začela razmišljat, da če dam dežno prevleko na voziček nima kaj biti, ker kaj pa če bi šlo deset dni skupaj. Tudi bi prej ko slej šla ven z njo. Jaz imam srečo, da imam starše dokaj blizu in peljem bavciko tja, da lahko grem po špecerijo, ali pa k frizerju. Ja zna biti kar problem, če nimaš nobenega, da jo daš malo paziti. Nimaš nobenih sorodnikov, ali kake dobre prijateljice v vašem kraju, da bi jim zaupala Laro? Tvojega malo zaposli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 19:35:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kakšnih 10 dni nazaj sem nesla prijavnico za vrtec. in šele junija izveva ali bo sprejeta ali ne............ ..............avgusta pa v službo....................men je to čist mim, tok pozno................. samo če junija izveš.... je to potem za vpise v novem šolskem letu (to pomeni s 1. septembrom). Jaz bom bubiko šla vpisat šele spomladi, ko bodo dejansko vpisi. Sem prepričana, da bomo dobili mesto. Ja, vem, kak problem je v LJ Mi smo na srečo pravočasno spakirali in se nisem rabla s tem ukvarjat pri bubiju
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 19:59:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kakšnih 10 dni nazaj sem nesla prijavnico za vrtec. in šele junija izveva ali bo sprejeta ali ne............ ..............avgusta pa v službo....................men je to čist mim, tok pozno................. samo če junija izveš.... je to potem za vpise v novem šolskem letu (to pomeni s 1. septembrom). Jaz bom bubiko šla vpisat šele spomladi, ko bodo dejansko vpisi. Sem prepričana, da bomo dobili mesto. Ja, vem, kak problem je v LJ Mi smo na srečo pravočasno spakirali in se nisem rabla s tem ukvarjat pri bubiju če bo sprejeta, bo štratala v vrtec 3.avgusta.14 dni pred mojo službo, da se bo navadila.jaz sicer nisem iz lj, so pa skoraj takšni problemi s tem vpisom kot v lj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 20:04:36
|
|
|
|
ključek
|
a ljubljančanke-ribice, bibice, dojenčice....... pa ne najdejo več poti na RR??? pa ne da jih (jo) pogrešam...........sam k je mela takšne................da nisem vedela ali naj se smejim ali se naj zjokam, če ima res
< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.12.2008 20:05:35 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 20:05:29
|
|
|
|
pf
|
Me to you upam, da bo odgovor junija pozitiven. Lano bo pa pazila babica, moja mami, ker gre drugo leto z junijem v pokoj. S 54-imi leti. To bo imela nekaj od penzije vsaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 20:06:22
|
|
|
|
pf
|
Saj je prav tak, da ne najdejo poti več na RR.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 20:07:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Me to you upam, da bo odgovor junija pozitiven. Lano bo pa pazila babica, moja mami, ker gre drugo leto z junijem v pokoj. S 54-imi leti. To bo imela nekaj od penzije vsaj. hvala. pa super za lano in babico................ .............in seveda zate, boš brez skrbi.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 20:07:37
|
|
|
|
arabela*
|
lara,saj bo bolje.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 20:09:33
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 jaz bom pa jutri prvič probla malega nahranit po flaški...se počas osamosvajam...mogoče mi rata, da bom po novem letu kam šla za dalj časa...pa Meti sem oblubla, da greva mal migat... Go Lana, go Jon!!! Po novem letu pa migaaaat... joj, ne vem če, mali ni hotel pit. Boš inštrukcije nudla, ker se je skor zadavil
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.12.2008 20:10:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo s čim sem se potolažla.... http://www.vreme-si.com/ sem gledala prej na pop.............samo v četrtek naj bi bilo suho, potem pa spet padavine............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 21:01:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ......mišek.... Tvoja slika je pa prevelika.... Pa tam na "shrani si", ko vam piše dodatne možnosti, tam obkljukaš 800 in to je to.... nič ni treba v svojih dokumentih manjšat... Zakaj prevelika? Jaz ko kliknem nanjo, je najprej ful velika, pol (ko jo do konca naloži) jo pa pomanjša in je normalne velikosti. Bom naslednjič pogledala te dodatne možnosti Leda in bubi, hvala za odgovore-bom probala dobit eno od teh kremic.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 15.12.2008 21:06:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje........... Lana. Čestitke!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 21:11:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 joj, ne vem če, mali ni hotel pit. Boš inštrukcije nudla, ker se je skor zadavil No problema!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 21:14:07
|
|
|
|
meta21
|
Ni mi jasno, da so lahko take razlike po Sloveniji kar se tiče nasvetov oz. napotkov za previjanje. Ene morate 3 mesece preventivno povijat, druge v P dobite samo tetra plenice... v lj pa od prvega dneva ne vidi drugo ko pampersko in nihče ne omeni širokega povijanja . A ni smisel UZ v porodnišnici ravno v tem, da ti potem ni treba široko povijat? A ne delajo v vseh porodnišnicah UZ kolkov takoj po rojstvu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 21:15:41
|
|
|
|
leda
|
Leda in bubi, hvala za odgovore-bom probala dobit eno od teh kremic. meta, jaz bi se sicer kar strinjala z bubi, da je mustela kar tako malo pretirano. naša mala ma malo bolj problematično kožo; pediatrinja je uporabila strokoven izraz, ki je šel pri enem ušesu not, pri drugem ven. po domače povedano pa ji lojnice preveč delajo in je vsake tolk kot ena pubertetnica. tko da sem jaz dejansko testirala razne kreme; na enem ličku ena, na drugem druga. in je pač mustela najbolj delala. no, sej do pol leta naj bi se popravlo, je pa ta koža baje tiste sorte, da je v puberteti problematična. mislim, hudo ne, da pogleda tvojga dvomesečnega dojenčka in vidi mozoljasto tinejđerko takrat se bomo šele skeširal za kozmetičarke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 21:16:07
|
|
|
|
meta21
|
Ob tem vašem avtodomu sem dobila idejo, da bi lahko septembrke s svojimi najele avtobus in se odpravile na turnejo po Sloveniji. Ne bi ble zanimive? Pa še radija ne bi rabile . Ziher bi ble na dnevniku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 21:18:04
|
|
|
|
meta21
|
pf, ti si nekje s Ptujskega konca, ne? Zakaj pa nič ne prideš na Ptujčanke/Ormožanke?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 21:26:29
|
|
|
|
lana17
|
Mi smo pa bili danes v Valdoltri in naši kolki so b.p. in vse ostalo tudi Od danes naprej bomo imeli samo pampersko IZVIRNO SPOROČILO: amor real IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo fajn............danes praznujeva 4.obletnico poroke.......... Danes pa praznuje........... Lana.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 21:35:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ni mi jasno, da so lahko take razlike po Sloveniji kar se tiče nasvetov oz. napotkov za previjanje. Ene morate 3 mesece preventivno povijat, druge v P dobite samo tetra plenice... v lj pa od prvega dneva ne vidi drugo ko pampersko in nihče ne omeni širokega povijanja . A ni smisel UZ v porodnišnici ravno v tem, da ti potem ni treba široko povijat? A ne delajo v vseh porodnišnicah UZ kolkov takoj po rojstvu? Meni je tud čudno,da povsod drugače rečejo.Saj po mojem tu ni nič nujnega,seveda,če so v bolnici kolki vredu.Nekatere pač preventivno povijajo v tetra pleničke,ker so nogice še čist micene.Po mojem je to čist vredu,saj nekakeri dost migajo,pa brcajo.Saj če je kaj narobe itak rečejo,da je treba široko povijat(3pleničke in zmajček).Jaz sem našo do včeraj še ponoči dajala v tetra plenice,od danes pa spi samo v pamperski
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?